2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ay doğru dedin ya,hastanede herşey çok kolay ,kan alınacak al,serum takılacak tak ,yemek saati ,TV kumandası temizlik yok Biraz böyle düşüneyim
Tabi canım birazda olumlu tarafından bak gör bak daha eahat edersin ben öyle yapıyordum hiçte sıkılmıyordum aksine kafami dinledim

Benide alın gruba kuzumm

Canım moralleri bozmuyoruz bende çok korkuyorum serklaja rağmen hunileşme ve kısalma var benim umut alpim seninde mahirin bize tutunacak seneye ramazan bayramı onlarla güzelleşecek..

Git bacım git bundan sonra en ufak şey bile olsa gidelim bence. Ciddi birşey değilse bir hava almış olursun en kötü. Ben tedirginim açıkcası artık en ufak şeyde giderim.
Yarın kontrol var canım zaten hunileşme var şu an 26 mm rahim ağzı orada da alttan bakıyorlar ya ondanda korkuyom hep gitmek istemiyorum o yüzden

Evet bebeğim hepimiz evlatlarımıza kavuşmak için gün sayıyoruz ama henüz hepimiz için erken. İnşallah hepimizin evlatları sağlıklı, sağ, zamanında olarak gelsinler doldursunlar kucaklarımızı.

Neden korkuyosun canım? Yarın kontrol varsa gitmesen de olur aşırı birşeyin yok ise. Ama yine de değerlendir canım sen.
Ya alttan bakıyorlar ya habire Bi ondan bide kötü bişey duymaktan cok korkuyorum 2tane kaybettim en sonuncusu cok yıprattı aynı şeyleri yaşamak kötü bişey duymak sacma Bi sekilde korkutuyor sanırım evde yatıp umut etmek kolay geliyo

Ama bebişim sen böyle nasıl anlatsam hani aileleri toplayan insanlar olur ya doğum günlerini organize eder, iftarlar verir. Birinin başı sıkıştığında ilk o orda olur. O tarz birisin bence
Ay tam olarak öyleyim normal hayatımda biliyor musun

Canım haklısın, kötü şeyler duymak insanı üzüyor, kırıyor ama önlem de aldırıyor. Ben biraz böyle değerlendirip kendimi rahatlatıyorum. Haftaya cumartesi benim randevum mesela hiç beklemek istemiyorum aslında. Bugüne kadar doktorum hiç vajinal muayene yapmadı. Detaylıda bakıldı sadece. Ama cumartesi özellikle kendim baktırıcam, tedirginim.

Evet canım zaten böyle olursa giderim ama zaten yapılacak bişey yok diyorlar artık dikişin var diyorlar. Rabbime emanet ettim en güvenli yer...

Evet canım zaten böyle olursa giderim ama zaten yapılacak bişey yok diyorlar artık dikişin var diyorlar. Rabbime emanet ettim en güvenli yer...
Allahım sağlıkla sıhhatle huzurla mutlulukla kolaylıkla 37. Haftamıza kavuştursun bizleri.
Vallahi ben istiyorum artık zamanı gelsin. Stres yüklenmek üzere bana da. Allahım hayırlara ulaştırsın

Kızlar bebeğiniz eşyalarını ne zaman yıkayıp dolabına yerleştireceksiniz :) bir de hastane çantası Me zaman hazırlanmalı.. şimdi bizim erken doğum riskimiz de olduğu İçin de bi endişeleniyorum hazırlıksız yakalanmaktan

Aynı endişe bende de var ama daha alıcaklarım bile bitmedi hele kendime pijama gecelik hiç almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…