- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.121
Tabi canım birazda olumlu tarafından bak gör bak daha eahat edersin ben öyle yapıyordum hiçte sıkılmıyordum aksine kafami dinledimAy doğru dedin ya,hastanede herşey çok kolay ,kan alınacak al,serum takılacak tak ,yemek saati ,TV kumandası temizlik yokBiraz böyle düşüneyim
Benide alın gruba kuzummwhatsap grubu icin cogumuz olumlu düşünüyoruz gördüğüm kadarıyla isterseniz yapalım burdan yazmaya devam ederiz ama acil cevap ya da daha özlel konuda ordan da yazabiliriz ben cok isterim acil bir durumda bir birimize daha kolay da ulaşabiliriz
Canım moralleri bozmuyoruz bende çok korkuyorum serklaja rağmen hunileşme ve kısalma var benim umut alpim seninde mahirin bize tutunacak seneye ramazan bayramı onlarla güzelleşecek..Gerçekten bi anda oldu arkadaşlar.Anlamadan karnımda sertleşme ve rahimde Ağrı hissettim .yürümekte zorlandım yatınca biraz iyi hissettim ama zaten 2.7 olduğu için gerilmiştim baya bi kaç gündür.şüpheleniyordum kısalmış olmasından.Korktuğum başıma geldi.Şimdi Cebeci’ye yatışım yapıldı.Burda daha kısa ölçüldü rahim ağzı uzunluğum.2.2den 1.6ya düşmüş görünüyor bi saat içinde .fitil yapıldı.Kalçadan ciğer geliştirici yapıldı.2.serumum takılı. Sancı görünmüyor nts de.Ama hunileşme var rahim ağzında .Bakalım sabaha kadar odaya bile çıkartmıyor doktor haftan çok küçük riske atamam dedi.Allah verdi hiç aratmadan Mahiri bana.Çocuk yapmaya karar verdik ilk birlikteliğimizde oldu.Eşim hatta bak erkek olacak mahir geliyor görürsün demişti bende bu kadar kolay olacağını mı sanıyorsun demiştim gerçekten oldu.2,5haftalıktı öğrendiğimde herkes kızdı çok erken öğrenmişsin siye.Ama Allah biliyor ben varlığına hep şükrettim.Çok yazıp sizi de üzmek istemiyorum.Her halimize binlerce şükür.Rabbim korktuğumuzla sınamasın.
Yiaa teşekkür ediyorum, o senin kalbinin tatlılığı yavrucanımFıstıklı sen ne kadar tatlısın ya
Şimdi gördüm canım nasılsın benimde belim kopuyor sanki gitsem mi bilemedimKızlar günaydın agriyla uyandım rahimde çok baskı ağrı var kasığımda beklesem gecermi
Ama bebişim sen böyle nasıl anlatsam hani aileleri toplayan insanlar olur ya doğum günlerini organize eder, iftarlar verir. Birinin başı sıkıştığında ilk o orda olur. O tarz birisin benceYiaa teşekkür ediyorum, o senin kalbinin tatlılığı yavrucanım
Git bacım git bundan sonra en ufak şey bile olsa gidelim bence. Ciddi birşey değilse bir hava almış olursun en kötü. Ben tedirginim açıkcası artık en ufak şeyde giderim.Şimdi gördüm canım nasılsın benimde belim kopuyor sanki gitsem mi bilemedim
Yarın kontrol var canım zaten hunileşme var şu an 26 mm rahim ağzı orada da alttan bakıyorlar ya ondanda korkuyom hep gitmek istemiyorum o yüzdenGit bacım git bundan sonra en ufak şey bile olsa gidelim bence. Ciddi birşey değilse bir hava almış olursun en kötü. Ben tedirginim açıkcası artık en ufak şeyde giderim.
Neden korkuyosun canım? Yarın kontrol varsa gitmesen de olur aşırı birşeyin yok ise. Ama yine de değerlendir canım sen.Yarın kontrol var canım zaten hunileşme var şu an 26 mm rahim ağzı orada da alttan bakıyorlar ya ondanda korkuyom hep gitmek istemiyorum o yüzden
Evet bebeğim hepimiz evlatlarımıza kavuşmak için gün sayıyoruz ama henüz hepimiz için erken.Ah evet minik oğlum ya .bende çok istiyorum ona sarılmak ,öpmek ama zamanı var be Mahir .Daha doyamadık tekmelerine,ayak diretmelerinecanım çok teşekkür ederim inşallah duaların kabul olur da evimde dinlenmeye devam ederim
Ya alttan bakıyorlar ya habire Bi ondan bide kötü bişey duymaktan cok korkuyorum 2tane kaybettim en sonuncusu cok yıprattı aynı şeyleri yaşamak kötü bişey duymak sacma Bi sekilde korkutuyor sanırım evde yatıp umut etmek kolay geliyoNeden korkuyosun canım? Yarın kontrol varsa gitmesen de olur aşırı birşeyin yok ise. Ama yine de değerlendir canım sen.
Ay tam olarak öyleyim normal hayatımda biliyor musunAma bebişim sen böyle nasıl anlatsam hani aileleri toplayan insanlar olur ya doğum günlerini organize eder, iftarlar verir. Birinin başı sıkıştığında ilk o orda olur. O tarz birisin bence
Canım haklısın, kötü şeyler duymak insanı üzüyor, kırıyor ama önlem de aldırıyor. Ben biraz böyle değerlendirip kendimi rahatlatıyorum. Haftaya cumartesi benim randevum mesela hiç beklemek istemiyorum aslında. Bugüne kadar doktorum hiç vajinal muayene yapmadı. Detaylıda bakıldı sadece. Ama cumartesi özellikle kendim baktırıcam, tedirginim.Ya alttan bakıyorlar ya habire Bi ondan bide kötü bişey duymaktan cok korkuyorum 2tane kaybettim en sonuncusu cok yıprattı aynı şeyleri yaşamak kötü bişey duymak sacma Bi sekilde korkutuyor sanırım evde yatıp umut etmek kolay geliyo
Kuzum belli zatenAy tam olarak öyleyim normal hayatımda biliyor musun
Evet canım zaten böyle olursa giderim ama zaten yapılacak bişey yok diyorlar artık dikişin var diyorlar. Rabbime emanet ettim en güvenli yer...Canım haklısın, kötü şeyler duymak insanı üzüyor, kırıyor ama önlem de aldırıyor. Ben biraz böyle değerlendirip kendimi rahatlatıyorum. Haftaya cumartesi benim randevum mesela hiç beklemek istemiyorum aslında. Bugüne kadar doktorum hiç vajinal muayene yapmadı. Detaylıda bakıldı sadece. Ama cumartesi özellikle kendim baktırıcam, tedirginim.
Allahım sağlıkla sıhhatle huzurla mutlulukla kolaylıkla 37. Haftamıza kavuştursun bizleri.Evet canım zaten böyle olursa giderim ama zaten yapılacak bişey yok diyorlar artık dikişin var diyorlar. Rabbime emanet ettim en güvenli yer...
Amin canımAllahım sağlıkla sıhhatle huzurla mutlulukla kolaylıkla 37. Haftamıza kavuştursun bizleri.
Vallahi ben istiyorum artık zamanı gelsin. Stres yüklenmek üzere bana da. Allahım hayırlara ulaştırsın
Ben kurmadım cnm kim hatırlamiyorum yapalim falan dedi bakıyorum baya isteyen var bencede yapılsın çok iyi olurBenide alın gruba kuzumm
Aynı endişe bende de var ama daha alıcaklarım bile bitmedi hele kendime pijama gecelik hiç almadımKızlar bebeğiniz eşyalarını ne zaman yıkayıp dolabına yerleştireceksiniz :) bir de hastane çantası Me zaman hazırlanmalı.. şimdi bizim erken doğum riskimiz de olduğu İçin de bi endişeleniyorum hazırlıksız yakalanmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?