2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bahar sensiz wp grubumu olur ya kendine gel sen grubumuzun benden sonraki en çenesi düşük üyesisin biliyorsun konuştuk bunları kayınvalidene gidince gerçi en çenesi düşüklüğüm tescillendi
Hahaha kuzum yaa valla haklisin da telegram felanda olsa iyi olurdu ama bakalim bi kurulsunda. Buranin tadida baska amasorma kiz ne zaman acsam aktiftsin birincilik sendedir suan eminiiimm

Aynı endişe bende de var ama daha alıcaklarım bile bitmedi hele kendime pijama gecelik hiç almadım
Bende de ayni endise var. Allah nasip ederse bu cumartesi evime gidecegim haftaya ben aldiklarimi yikayip utuleyip hazir edecegim. Hepsini toptan yapmaktansa aldiklarimi haledicem bi zibinlariyla bikac parca daha tulumunu almaknkaldi

Ay ben kendi derdime düşmüş bunu görmemişim malesef ben herşeyi denedim ama bi çözümü bulamadım .Herşeyi denedim gerçekten herşeyi.Olmadı .

Ayy evet neyse ki bu ara azaldı
Kolay değil böyle bir durumda cevap beklemek hadsizlik olurdu zaten en azından azaldığını bilmek bile teselli oldu. bana nemli hava da iyi gelmez normalde de alerjik rinitim var kuru sıcak daha iyi gelebilir yazın inşallah öyle olur geçmiş olsun tekrar umarım hepimiz bebişimizi zamanında kucağımıza alırız

Bende de ayni endise var. Allah nasip ederse bu cumartesi evime gidecegim haftaya ben aldiklarimi yikayip utuleyip hazir edecegim. Hepsini toptan yapmaktansa aldiklarimi haledicem bi zibinlariyla bikac parca daha tulumunu almaknkaldi
Bende düşünüyorum ama acaba dolapta kokar mı tekrar uğraştırır mı

Kizlar wp grubu iyi bisi ama dogrucu olacagim orada surekli bir konusma olursa cok sey kaciririz. Yani ipin ucu da kacar gibi geliyor. Bazen 2 3 kisilik gruplarda konusma icin musait olmadigimda bi saat sonra bakiyorum 200 300 mesaj oluyor. Bu kadar kalabalik iyi yonden baksak en az 10 kisi desek ne olur tahmin edemiyorum. Buraya yazmak wp gibi degil hem tek hamlede yaziyorsun genelde uzunca yada daha seyrek o bile bazen sayfalar birikiyor. Digerinde aliskanlik olarak gulucukte koyacagiz tek. Tek kelimeler de yazagiz. Pek kullanisli olmayacak gibi geliyor. Bide hakkaten burayi boslamayalim. Ama kurarsaniz dahil edin tabi beni de

Bende düşünüyorum ama acaba dolapta kokar mı tekrar uğraştırır mı
Ben hurclara koyacagim canim. Temiz utülenmis cokta kokmaz bence. Kokarsada temiz kiyafet sonucta. Eltim erken dogum yapti hicbiseyi hazir degildi annesi zar zor yetistirdi kiyafetlerni cocugun. Ben bide gurbetteym ailelereden uzak.
Riske atmayacagm galiba

Çoktan yıkadım ütüledim kaldırdım canım, üzerlerine bez örttüm çekmecelerinde. Yenilerini aldıkça yıkayıp kaldırıyorum. İlk aldıklarım birikmişti çok zorlandım hepsini yıka ütüle derken. Hastane çantamı da en geç 30. Haftada hazırlamış olurum, listem hazır zaten. Son haftalarımı dinlenerek geçirmek istiyorum

Ben 32h dan sonra eğer erken dogum riskim varsa yoksa 35 sonra hazırlarım 2 günlük iş sonuçta tertemiz miss gibi koksunlar

Canım benimmmm, çok çok geçmiş olsun. Bugün bakamadım gruba. Mersin'den döndük yol falan derken. İnşallah korktuğumuz olmayacak kuzum iyi düşünelim inşallah Rabbim iyisini göndersin. Haber et bize merakta bırakma tatlım

Kuzu bu geçen bişey değil. Gecelerim harap benim. Ağrılar uyuşmalar. Artık alıştım desem. Öğlene geçiyor baya bı. Ama gece yarısından sonraki öğlene kdr yorganı tutup çekemiyorum, çay dolduramiyorum elim güçsüzleşiyor ağrıyor uyuşuyor. O agriyla barissan iyi olur

Canım moralleri bozmuyoruz bende çok korkuyorum serklaja rağmen hunileşme ve kısalma var benim umut alpim seninde mahirin bize tutunacak seneye ramazan bayramı onlarla güzelleşecek..
İnşallah canım bu duaya amin denir .Yavrularımız zamanında gelsinler sağlıkla inşallah
Amin fıstıklı hanım inşallah öyle olsun da mutlu olalım
Ben bu hafta kurdurup hafta sonu da yerleştirecektim ama hepsi babasına kaldı hahahahah.ben ya benim gibi erkenci bi insan arkadaşlar daha 25+6da kurup hazır edecektim erken doğarsa diye ,mahir benden de önce niyetlendi aynı annesi
İnşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun anlayışın için teşekkür ederim
Canıııım pozitiiifiiiim ,çok teşekkür ederim canım benim.dualarından eksik etme beni de

Wp grup kurmak yasak diye biliyorum forumda kızlar grup kurup çotank diye banlanırız büyük ihtimalle
Yavrular ben de grup kurmak yasak diye biliyorum sonra başımız ağrımasın. Bir yerde de rosemoon un dedigi de doğru. Kaçan çok şey olabilir arada.Benim çok arkadaşım oldu telefonlari bile var ama grup işine girmedik yine de siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…