- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.141
HahahaBahar sensiz wp grubumu olur ya kendine gelsen grubumuzun benden sonraki en çenesi düşük üyesisin biliyorsun konuştuk bunları kayınvalidene gidince gerçi en çenesi düşüklüğüm tescillendi
Benımde kendi ihtiyaçlarım kaldı sadeceAynı endişe bende de var ama daha alıcaklarım bile bitmedi hele kendime pijama gecelik hiç almadım
Bende de ayni endise var. Allah nasip ederse bu cumartesi evime gidecegim haftaya ben aldiklarimi yikayip utuleyip hazir edecegim. Hepsini toptan yapmaktansa aldiklarimi haledicem bi zibinlariyla bikac parca daha tulumunu almaknkaldiAynı endişe bende de var ama daha alıcaklarım bile bitmedi hele kendime pijama gecelik hiç almadım
Kolay değil böyle bir durumda cevap beklemek hadsizlik olurdu zatenAy ben kendi derdime düşmüş bunu görmemişimmalesef ben herşeyi denedim ama bi çözümü bulamadım .Herşeyi denedim gerçekten herşeyi.Olmadı .
Ayy evet neyse ki bu ara azaldı
Bende düşünüyorum ama acaba dolapta kokar mı tekrar uğraştırır mıBende de ayni endise var. Allah nasip ederse bu cumartesi evime gidecegim haftaya ben aldiklarimi yikayip utuleyip hazir edecegim. Hepsini toptan yapmaktansa aldiklarimi haledicem bi zibinlariyla bikac parca daha tulumunu almaknkaldi
Bencede cok iyi olur cnmBen kurmadım cnm kim hatırlamiyorum yapalim falan dedi bakıyorum baya isteyen var bencede yapılsın çok iyi olur
Ben hurclara koyacagim canim. Temiz utülenmis cokta kokmaz bence. Kokarsada temiz kiyafet sonucta. Eltim erken dogum yapti hicbiseyi hazir degildi annesi zar zor yetistirdi kiyafetlerni cocugun. Ben bide gurbetteym ailelereden uzak.Bende düşünüyorum ama acaba dolapta kokar mı tekrar uğraştırır mı
Çoktan yıkadım ütüledim kaldırdım canım, üzerlerine bez örttüm çekmecelerinde. Yenilerini aldıkça yıkayıp kaldırıyorum. İlk aldıklarım birikmişti çok zorlandım hepsini yıka ütüle derken. Hastane çantamı da en geç 30. Haftada hazırlamış olurum, listem hazır zaten. Son haftalarımı dinlenerek geçirmek istiyorumKızlar bebeğiniz eşyalarını ne zaman yıkayıp dolabına yerleştireceksiniz :) bir de hastane çantası Me zaman hazırlanmalı.. şimdi bizim erken doğum riskimiz de olduğu İçin de bi endişeleniyorum hazırlıksız yakalanmaktan
Ben 32h dan sonra eğer erken dogum riskim varsa yoksa 35 sonra hazırlarım 2 günlük iş sonuçtaKızlar bebeğiniz eşyalarını ne zaman yıkayıp dolabına yerleştireceksiniz :) bir de hastane çantası Me zaman hazırlanmalı.. şimdi bizim erken doğum riskimiz de olduğu İçin de bi endişeleniyorum hazırlıksız yakalanmaktan
Ben hep vajinada hissediyorum artık alıstım alışırsın sende kendini çok yordugunda genelde oluyor dikkat edersenYa kızlar bu haftalarda bebek tekmesini vajinada hissetmek normal mi böyle resmen orada baskı oluyor ara ara ağrı değil ama tekme gibi anlamıyorumda
yok daha canim insallah yaparızKızlar wp grubuna beni de ekler misiniz kime yazacağız?
Ay gerçekten ya, keşke yakın olsakKuzum belli zatenay keşke bursada olsaydın uuu komşu olsaydık varya
Canım benimmmm, çok çok geçmiş olsun. Bugün bakamadım gruba. Mersin'den döndük yol falan derken. İnşallah korktuğumuz olmayacak kuzum iyi düşünelim inşallah Rabbim iyisini göndersin. Haber et bize merakta bırakma tatlımGerçekten bi anda oldu arkadaşlar.Anlamadan karnımda sertleşme ve rahimde Ağrı hissettim .yürümekte zorlandım yatınca biraz iyi hissettim ama zaten 2.7 olduğu için gerilmiştim baya bi kaç gündür.şüpheleniyordum kısalmış olmasından.Korktuğum başıma geldi.Şimdi Cebeci’ye yatışım yapıldı.Burda daha kısa ölçüldü rahim ağzı uzunluğum.2.2den 1.6ya düşmüş görünüyor bi saat içinde .fitil yapıldı.Kalçadan ciğer geliştirici yapıldı.2.serumum takılı. Sancı görünmüyor nts de.Ama hunileşme var rahim ağzında .Bakalım sabaha kadar odaya bile çıkartmıyor doktor haftan çok küçük riske atamam dedi.Allah verdi hiç aratmadan Mahiri bana.Çocuk yapmaya karar verdik ilk birlikteliğimizde oldu.Eşim hatta bak erkek olacak mahir geliyor görürsün demişti bende bu kadar kolay olacağını mı sanıyorsun demiştim gerçekten oldu.2,5haftalıktı öğrendiğimde herkes kızdı çok erken öğrenmişsin siye.Ama Allah biliyor ben varlığına hep şükrettim.Çok yazıp sizi de üzmek istemiyorum.Her halimize binlerce şükür.Rabbim korktuğumuzla sınamasın.
Kuzu bu geçen bişey değil. Gecelerim harap benim. Ağrılar uyuşmalar. Artık alıştım desem. Öğlene geçiyor baya bı. Ama gece yarısından sonraki öğlene kdr yorganı tutup çekemiyorum, çay dolduramiyorum elim güçsüzleşiyor ağrıyor uyuşuyor. O agriyla barissan iyi olurCanım ağrın nasıl oldu? Ben de bugün sabah bileğimin ağrısına uyandım. Ne yapsam geçmedi 2 saat oldu. Karpal tünel sendromu belki de ama her hangi bir çözümü varsa bilgin var mı? Ne güzel uyuyodum uykumu da alamadım, bu böyle her gün beni uyandıracak mı acabasenin geçti mi biraz?
İnşallah canım bu duaya amin denir .Yavrularımız zamanında gelsinler sağlıkla inşallahCanım moralleri bozmuyoruz bende çok korkuyorum serklaja rağmen hunileşme ve kısalma var benim umut alpim seninde mahirin bize tutunacak seneye ramazan bayramı onlarla güzelleşecek..
Amin fıstıklı hanım inşallah öyle olsun da mutlu olalımEvet bebeğim hepimiz evlatlarımıza kavuşmak için gün sayıyoruz ama henüz hepimiz için erken.İnşallah hepimizin evlatları sağlıklı, sağ, zamanında olarak gelsinler doldursunlar kucaklarımızı.
Ben bu hafta kurdurup hafta sonu da yerleştirecektim ama hepsi babasına kaldı hahahahah.ben ya benim gibi erkenci bi insan arkadaşlar daha 25+6da kurup hazır edecektim erken doğarsa diye ,mahir benden de önce niyetlendiKızlar bebeğiniz eşyalarını ne zaman yıkayıp dolabına yerleştireceksiniz :) bir de hastane çantası Me zaman hazırlanmalı.. şimdi bizim erken doğum riskimiz de olduğu İçin de bi endişeleniyorum hazırlıksız yakalanmaktan
İnşallah canım hepimiz için hayırlısı olsunKolay değil böyle bir durumda cevap beklemek hadsizlik olurdu zatenen azından azaldığını bilmek bile teselli oldu. bana nemli hava da iyi gelmez normalde de alerjik rinitim var kuru sıcak daha iyi gelebilir yazın inşallah öyle olur geçmiş olsun tekrar umarım hepimiz bebişimizi zamanında kucağımıza alırız
Canıııım pozitiiifiiiim ,çok teşekkür ederim canım benim.dualarından eksik etme beni deCanım benimmmm, çok çok geçmiş olsun. Bugün bakamadım gruba. Mersin'den döndük yol falan derken. İnşallah korktuğumuz olmayacak kuzum iyi düşünelim inşallah Rabbim iyisini göndersin. Haber et bize merakta bırakma tatlım
whatsap grubu icin cogumuz olumlu düşünüyoruz gördüğüm kadarıyla isterseniz yapalım burdan yazmaya devam ederiz ama acil cevap ya da daha özlel konuda ordan da yazabiliriz ben cok isterim acil bir durumda bir birimize daha kolay da ulaşabiliriz
Yavrular ben de grup kurmak yasak diye biliyorum sonra başımız ağrımasın. Bir yerde de rosemoon un dedigi de doğru. Kaçan çok şey olabilir arada.Benim çok arkadaşım oldu telefonlari bile var ama grup işine girmedikWp grup kurmak yasak diye biliyorum forumda kızlar grup kurup çotank diye banlanırız büyük ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?