2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Evet yasaktı ben ocak şubat doğum anne gruplarına bakıyordum bilgilenmek için hep herkes banlı

Ben 7 aylıkken hazırlasammı diye düşünüyorum erken ama acil durum için hazırlıklı olmak adına

Neden erken doğum riskiniz var

selam kızlar mesajlarınızı okudum ama yazamadım eşim hastalandı bayramda enfeksiyon kapmış farenjit olmuş ayrıca misafirdi falan derken yazmaya vaktim olmadı cerito için kuran okuyacaktım bugün yazamasamda kuran almamışım bu evime onu farkettim bugün yazıklar olsun bana herşey güzel olcak hepiniz için tüm kalbimle bunu diliyorum dua ediyorum cerito nun yazdıklarını okudukça gözlerimi zor durdurdum rabbim hepimizin yavrusunu sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin size o kadar alıştım ki her mesajınızı kalbim ağzımda okuyorum nolur kötü birşey olmasın diye birde wp grubu konusunda da banlanmayı göze alamam çünkü bu grup bana iyi geliyor iyi ki burası var instagramdan ekleşebiliriz sorun olmazsa

Çok geçmiş olsun canım eşinede gerçekten çok alıştık burada birbirimize artık eşime anlatırken bizim kızlar diye bahsediyorum hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alalım artık kızlar sizinkiler kaç saat uyuyor muhabbetlerine dönelim

Wp grubu açınca neden banlanıyoruz onu anlamadım
Cunku burasinin amaci insanlari bu platform altinda toplamak konusmasini saglamak. Baska yere gecilirse buranin anlami olmaz. Bi zaman sonra da hic kimse burada bisi yazmaz olur. Bence de haklilar en buyuk ban sebebi

Zencefil veya zerdeçalı çok fazla tüketmemek lazım diye biliyorum ama emin olamadım

Çok teşekkür ederim canım bu aralar bir sıkıntı var erkek kardeşini evine bırakmaya gitti şimdi dönüşte çevirme olmuş arabayı yanaştırırken kadın polisin ayağını ezmiş yanlışlıkla görmemiş hemen geri çekmiş arabayı ama inşallah ciddi bir şey olmamıştır kadın hastaneye götürülmüş sonuç bekliyormuş ordan.

Canım ben ballı limonlu ılık su içtim hep. Zencefil mide bulantım olduğu zaman doktorum önermişti. Bol bol içtim gün boyunca ve işe de yarıyordu. Ama zerdeçalı bilmiyorum.

Canım kuru dut kaynatıp sabah akşam iç,çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…