- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.161
Canim tedavilik bisi varsa 2. Trimesterde hallet. 3. Trimesterde drlar izin vermiyor.Kızlar benim acılara güncelleme geldi diş ağrısı da eklendi
Evet yasaktı ben ocak şubat doğum anne gruplarına bakıyordum bilgilenmek için hep herkes banlıYavrular ben de grup kurmak yasak diye biliyorum sonra başımız ağrımasın. Bir yerde de rosemoon un dedigi de doğru. Kaçan çok şey olabilir arada.Benim çok arkadaşım oldu telefonlari bile var ama grup işine girmedikyine de siz bilirsiniz
Ben 7 aylıkken hazırlasammı diye düşünüyorum erken ama acil durum için hazırlıklı olmak adınaKızlar bebeğiniz eşyalarını ne zaman yıkayıp dolabına yerleştireceksiniz :) bir de hastane çantası Me zaman hazırlanmalı.. şimdi bizim erken doğum riskimiz de olduğu İçin de bi endişeleniyorum hazırlıksız yakalanmaktan
Neden erken doğum riskiniz varKızlar bebeğiniz eşyalarını ne zaman yıkayıp dolabına yerleştireceksiniz :) bir de hastane çantası Me zaman hazırlanmalı.. şimdi bizim erken doğum riskimiz de olduğu İçin de bi endişeleniyorum hazırlıksız yakalanmaktan
Sabah yazıcam canım bakalım doktora. 3. Trimester kaçıncı haftada başlıyorduCanim tedavilik bisi varsa 2. Trimesterde hallet. 3. Trimesterde drlar izin vermiyor.
Sancılarım oldu, rahim duvarım incelmeye başlamışNeden erken doğum riskiniz var
Çok geçmiş olsun canım eşinede gerçekten çok alıştık burada birbirimize artık eşime anlatırken bizim kızlar diye bahsediyorumselam kızlar mesajlarınızı okudum ama yazamadım eşim hastalandı bayramda enfeksiyon kapmış farenjit olmuş ayrıca misafirdi falan derken yazmaya vaktim olmadı cerito için kuran okuyacaktım bugün yazamasamda kuran almamışım bu evime onu farkettim bugün yazıklar olsun banaherşey güzel olcak hepiniz için tüm kalbimle bunu diliyorum dua ediyorum cerito nun yazdıklarını okudukça gözlerimi zor durdurdum rabbim hepimizin yavrusunu sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin size o kadar alıştım ki her mesajınızı kalbim ağzımda okuyorum nolur kötü birşey olmasın diye birde wp grubu konusunda da banlanmayı göze alamam çünkü bu grup bana iyi geliyor iyi ki burası var instagramdan ekleşebiliriz sorun olmazsa
Cunku burasinin amaci insanlari bu platform altinda toplamak konusmasini saglamak. Baska yere gecilirse buranin anlami olmaz. Bi zaman sonra da hic kimse burada bisi yazmaz olur. Bence de haklilar en buyuk ban sebebiWp grubu açınca neden banlanıyoruz onu anlamadım
AnladımCunku burasinin amaci insanlari bu platform altinda toplamak konusmasini saglamak. Baska yere gecilirse buranin anlami olmaz. Bi zaman sonra da hic kimse burada bisi yazmaz olur. Bence de haklilar en buyuk ban sebebi
Kızlar bir de bu bayramda cok hastalandım grip oldum boğaz ağrısıyla basladı burun akıntısına cevirdi. Zencefil zerdecal limon karısımı yapıp içiyorum zararı var mıdır? Ya da önerebileceğiniz bir sey var mı?
Çok teşekkür ederim canım bu aralar bir sıkıntı var erkek kardeşini evine bırakmaya gitti şimdi dönüşte çevirme olmuş arabayı yanaştırırken kadın polisin ayağını ezmiş yanlışlıkla görmemiş hemen geri çekmiş arabayı ama inşallah ciddi bir şey olmamıştır kadın hastaneye götürülmüş sonuç bekliyormuş ordan.Çok geçmiş olsun canım eşinede gerçekten çok alıştık burada birbirimize artık eşime anlatırken bizim kızlar diye bahsediyorumhepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alalım artık kızlar sizinkiler kaç saat uyuyor muhabbetlerine dönelim
Kuzum biz şaka yaptık şuan bir grubumuz yok, yasakmış zatenKızlar wp grubuna beni de ekler misiniz kime yazacağız?
Canım ben ballı limonlu ılık su içtim hep. Zencefil mide bulantım olduğu zaman doktorum önermişti. Bol bol içtim gün boyunca ve işe de yarıyordu. Ama zerdeçalı bilmiyorum.Kızlar bir de bu bayramda cok hastalandım grip oldum boğaz ağrısıyla basladı burun akıntısına cevirdi. Zencefil zerdecal limon karısımı yapıp içiyorum zararı var mıdır? Ya da önerebileceğiniz bir sey var mı?
Canım kuru dut kaynatıp sabah akşam iç,çok iyi geliyorKızlar bir de bu bayramda cok hastalandım grip oldum boğaz ağrısıyla basladı burun akıntısına cevirdi. Zencefil zerdecal limon karısımı yapıp içiyorum zararı var mıdır? Ya da önerebileceğiniz bir sey var mı?
Bebişim biri grup kurarsa ve belli olursa o kişi banlanır. Pozitifime bunu yapamam, pozitif banı haketmiyorAynen bende çok istiyorum ama başkasının grubu kurması haksızlık olur bence @pozitifbiri kurmali sonucta burdaki konu sahibi de kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?