- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.181
Aynen bende çok istiyorum ama başkasının grubu kurması haksızlık olur bence @pozitifbiri kurmali sonucta burdaki konu sahibi de kendisi
Bende ne kadar kilo alırım kestiremediğim için bakamıyorum. Şuana kadar 1 kg civarında aldım ama bundan sonrasında hızlı alırım muhtemelen. Aslında 6-7 kg alacakmışım gibi düşünüpte alabilirim. Emin değilim. Evdekilerle bebeğimi karşılamak istemiyorum. Yeni şeyler olsun istiyorumAynı endişe bende de var ama daha alıcaklarım bile bitmedi hele kendime pijama gecelik hiç almadım
Bebiş ben haftasonu baya giriyorum da haftaiçi gündüz işten dolayı giremiyorum. Ama evet şuan birinciyimHahahakuzum yaa valla haklisin da telegram felanda olsa iyi olurdu ama bakalim bi kurulsunda. Buranin tadida baska ama sorma kiz ne zaman acsam aktiftsin birincilik sendedir suan eminiiimm
Keşke bebişim. Sen evlenip mi manisaya yerleştin kuzum?Ay gerçekten ya, keşke yakın olsakZaten hiç arkadaşım yok eşim hariç, çok ihtiyacım var aslında kanlı canlı sizi görmeye
Ay geçmiş olsun dream. Karanfil yağı çok iyi geliyor ama doktoruna sor bebişim. Kullan derse ne ağrı ne sızı kalır azıcık rahat ettirir seni.Kızlar benim acılara güncelleme geldi diş ağrısı da eklendi
Jsksjhsjsj bu sebepten mi banlılar acabaEvet yasaktı ben ocak şubat doğum anne gruplarına bakıyordum bilgilenmek için hep herkes banlı
Zaten şikayet etse birisi gelirler birde tüm mesajları okumayacakları için muhtemelen birkaçımız en iyi ihtimalle sadece ban yerizKuzum benim ilk gebeliğimde birileri çıkıp kuralım demişti hepsi bir anda gruptan atıldı, seviyoruz sizleri o nedenle bu söylemler riskli benden uyarması
Bu işlerden çok anlamam ama belli Bi filtreyle bakarlar tüm mesajlara banlarlar bizi festiZaten şikayet etse birisi gelirler birde tüm mesajları okumayacakları için muhtemelen birkaçımız en iyi ihtimalle sadece ban yeriz
Yavrular ben de grup kurmak yasak diye biliyorum sonra başımız ağrımasın. Bir yerde de rosemoon un dedigi de doğru. Kaçan çok şey olabilir arada.Benim çok arkadaşım oldu telefonlari bile var ama grup işine girmedikyine de siz bilirsiniz
Valla ufak bir şikayete bakarBu işlerden çok anlamam ama belli Bi filtreyle bakarlar tüm mesajlara banlarlar bizi festikalıcı ban galiba öyle okumuştum işte Bi doğum grubunda şikayet etmiş biri herkes banlı
Acaba biz nasıl olucaz? Yaa biz bırakmayalım bu grubumuzu kızlarAman diyim pozitifim, ben diğer arkadaşa da yazdım aynı sizin hesap kursak mı diye konuşmuşlardı benim önceki gebeliğimde bir anda hepsi gruptan şutlandı
(tabi kızlar dururmu hepsi yeni isimler ile yavaş yavaş geri geldiler ama maceraya gerek yok bencebirde kızlar yine bu grupta 2. Gebelik sürecini yaşayan tecrübeli bir anne olarak ortalama doğum sonrası 2 yada 3 ay sonra burda yazan bir iki kişi kalıyor hepinizi seviyoruz aman diyim)
Bana da şuan mantıklı geldi. Gerçi ben onu düşünüp dert etmiyorum şuan sağlıksal şeyler oksitosimin artmasına izin vermiyor benceKızlar doğum çantasını erken hazırlamayın. Size bahsetmiştim Simge Dumandan pilates dersi alıyorum dye. Aynı zamanda doğum koçluğu yapıyor. Her şeyin hazır olması, tamam hazırım rahatlığı Oksitosin hormonunu salgılatan bir şeymiş. Bu doğumu hızlandıran bir hormonmuş. Bir şeyleriniz son haftalarınıza kadar eksik kalsın zihniniz ona takılıp ertelesin doğumu diyor. Bana mantıklı geldi
Kızlar doğum çantasını erken hazırlamayın. Size bahsetmiştim Simge Dumandan pilates dersi alıyorum dye. Aynı zamanda doğum koçluğu yapıyor. Her şeyin hazır olması, tamam hazırım rahatlığı Oksitosin hormonunu salgılatan bir şeymiş. Bu doğumu hızlandıran bir hormonmuş. Bir şeyleriniz son haftalarınıza kadar eksik kalsın zihniniz ona takılıp ertelesin doğumu diyor. Bana mantıklı geldi
Acaba biz nasıl olucaz? Yaa biz bırakmayalım bu grubumuzu kızlarbu kadar aktif olamayız belki ilk zamanlarda ama yine de ne bileyim devam edelim çok isterim. Onu geçmiş gruplarda bende farkettim çok az yazan var ve çok uzun aralıklarla, onlarda haklılar ama biz öyle yapmayalım ya
Ben bize çok güveniyorumBenim o zaman ilk gebeliğim idi herşeyi ordan yine hızlıca cevap bulurum diye düşünüyordum bu haftalarda olduğumuz gibi ama yok mesela benim kız 3.5 aylık 4e yakın bir atak evresi oluyor bebeklerde benimki maşallah hiçbir atak evresini sekmedi bir soru soruyordum ki cevap alasın, yaşa gelmeden de kimsecikler kalmadı
(ben temmuz annesi adayı da olduğum için o grubu da takip ediyorum bizim bu grupta 10 sayfa birikiyprsa orda 2 sayfa anca onlar şimdiden böyleler doğumdan sonrasını düşünemiyorum)
Bide biz gerçekten konuşmayı çok seviyoruz bence enerjilerimiz de tuttu o yüzden bir gün girme 10 sayfa garanti.Benim o zaman ilk gebeliğim idi herşeyi ordan yine hızlıca cevap bulurum diye düşünüyordum bu haftalarda olduğumuz gibi ama yok mesela benim kız 3.5 aylık 4e yakın bir atak evresi oluyor bebeklerde benimki maşallah hiçbir atak evresini sekmedi bir soru soruyordum ki cevap alasın, yaşa gelmeden de kimsecikler kalmadı
(ben temmuz annesi adayı da olduğum için o grubu da takip ediyorum bizim bu grupta 10 sayfa birikiyprsa orda 2 sayfa anca onlar şimdiden böyleler doğumdan sonrasını düşünemiyorum)
Aynen değişik bilgiler veriyor doğuma kadar takipteyimBana da şuan mantıklı geldi. Gerçi ben onu düşünüp dert etmiyorum şuan sağlıksal şeyler oksitosimin artmasına izin vermiyor bence
Bugün simge duman birde şey paylaşmış. Doğuma ince uçları olan eski tip bir tarakla gidin. Elinize alın ve sancıları öyle karşılayın demiş. Beyni kandırma niyetiyle. Ben o kadını sevdim yahu.
Ben de fiyat artar diye bebek arabası, gardrop tarzı alıyorum yavaş yavaş. Kıyafet, biberon süt sağma, gecelik vs hep son haftalara bırakacağımO zaman benimki 43.haftalık iken doğar daha 1 iğne bile almadım(sağdan soldan gelen kullanılmış kıyafetler var önce onları bir ayırmam lazım ona göre alışveriş yapacağım ramazanı bayramdı derken onun ayrımını da yapmadım, ama Cerito ve kelebeğim i gördükten sonra bir tırsmadım değil, az da olsa birşeyler yapmaya başlarım ama eksik bitmez)
Göğsün birkaç cm aşağısında olamaz canım bence daha aşağılardadır o kadar çıkamzKızlar 23+5 haftalık gebeyim bebeğimi göğüsün bir kaç cm altında sert ve kemikli bir şekilde hissediyorum cinsiyeti kız. Sizler karnınızın neresinde hissediyorsunuz bebeğinizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?