2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aynen bende çok istiyorum ama başkasının grubu kurması haksızlık olur bence @pozitifbiri kurmali sonucta burdaki konu sahibi de kendisi

Kuzum benim ilk gebeliğimde birileri çıkıp kuralım demişti hepsi bir anda gruptan atıldı, seviyoruz sizleri o nedenle bu söylemler riskli benden uyarması

Aynı endişe bende de var ama daha alıcaklarım bile bitmedi hele kendime pijama gecelik hiç almadım
Bende ne kadar kilo alırım kestiremediğim için bakamıyorum. Şuana kadar 1 kg civarında aldım ama bundan sonrasında hızlı alırım muhtemelen. Aslında 6-7 kg alacakmışım gibi düşünüpte alabilirim. Emin değilim. Evdekilerle bebeğimi karşılamak istemiyorum. Yeni şeyler olsun istiyorum
Hahaha kuzum yaa valla haklisin da telegram felanda olsa iyi olurdu ama bakalim bi kurulsunda. Buranin tadida baska amasorma kiz ne zaman acsam aktiftsin birincilik sendedir suan eminiiimm
Bebiş ben haftasonu baya giriyorum da haftaiçi gündüz işten dolayı giremiyorum. Ama evet şuan birinciyim boşuna demiyorum. Bir açıldım tam açıldım kabak çiçeği misali ama hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum. Böyle yıllardır dostummuşsunuz gibi hissediyorum. Çok açık bir alan olduğu için bazen rahat konuşamıyorum ben çok özel şeylere giremiyorum. Yarın öbürgün ifşa olursam rezillik olmasın diye
Ay gerçekten ya, keşke yakın olsak Zaten hiç arkadaşım yok eşim hariç, çok ihtiyacım var aslında kanlı canlı sizi görmeye
Keşke bebişim. Sen evlenip mi manisaya yerleştin kuzum?
Kızlar benim acılara güncelleme geldi diş ağrısı da eklendi
Ay geçmiş olsun dream. Karanfil yağı çok iyi geliyor ama doktoruna sor bebişim. Kullan derse ne ağrı ne sızı kalır azıcık rahat ettirir seni.
Evet yasaktı ben ocak şubat doğum anne gruplarına bakıyordum bilgilenmek için hep herkes banlı
Jsksjhsjsj bu sebepten mi banlılar acaba

Zaten şikayet etse birisi gelirler birde tüm mesajları okumayacakları için muhtemelen birkaçımız en iyi ihtimalle sadece ban yeriz
Bu işlerden çok anlamam ama belli Bi filtreyle bakarlar tüm mesajlara banlarlar bizi festi kalıcı ban galiba öyle okumuştum işte Bi doğum grubunda şikayet etmiş biri herkes banlı

Aman diyim pozitifim, ben diğer arkadaşa da yazdım aynı sizin hesap kursak mı diye konuşmuşlardı benim önceki gebeliğimde bir anda hepsi gruptan şutlandı
(tabi kızlar dururmu hepsi yeni isimler ile yavaş yavaş geri geldiler ama maceraya gerek yok bence birde kızlar yine bu grupta 2. Gebelik sürecini yaşayan tecrübeli bir anne olarak ortalama doğum sonrası 2 yada 3 ay sonra burda yazan bir iki kişi kalıyor hepinizi seviyoruz aman diyim)

Bu işlerden çok anlamam ama belli Bi filtreyle bakarlar tüm mesajlara banlarlar bizi festi kalıcı ban galiba öyle okumuştum işte Bi doğum grubunda şikayet etmiş biri herkes banlı
Valla ufak bir şikayete bakar birisi bu sebeple banlanırsa diğerleri site yönetimiyle iletişime geçsin vallah billah kurmadık diye nitekim de kurmadık yani. Ben vazgeçtim şahsen isterdim ama riskli. Sizlersiz kalmak istemiyorum. Akşamları giriyorum şöyle bir kafam dağılıyor. Yeni şeyler öğreniyorum, fikirler alıyorum. Kaybetmek istemem

Kızlar doğum çantasını erken hazırlamayın. Size bahsetmiştim Simge Dumandan pilates dersi alıyorum dye. Aynı zamanda doğum koçluğu yapıyor. Her şeyin hazır olması, tamam hazırım rahatlığı Oksitosin hormonunu salgılatan bir şeymiş. Bu doğumu hızlandıran bir hormonmuş. Bir şeyleriniz son haftalarınıza kadar eksik kalsın zihniniz ona takılıp ertelesin doğumu diyor. Bana mantıklı geldi

Acaba biz nasıl olucaz? Yaa biz bırakmayalım bu grubumuzu kızlar bu kadar aktif olamayız belki ilk zamanlarda ama yine de ne bileyim devam edelim çok isterim. Onu geçmiş gruplarda bende farkettim çok az yazan var ve çok uzun aralıklarla, onlarda haklılar ama biz öyle yapmayalım ya

Bana da şuan mantıklı geldi. Gerçi ben onu düşünüp dert etmiyorum şuan sağlıksal şeyler oksitosimin artmasına izin vermiyor bence

Bugün simge duman birde şey paylaşmış. Doğuma ince uçları olan eski tip bir tarakla gidin. Elinize alın ve sancıları öyle karşılayın demiş. Beyni kandırma niyetiyle. Ben o kadını sevdim yahu.

O zaman benimki 43.haftalık iken doğar daha 1 iğne bile almadım (sağdan soldan gelen kullanılmış kıyafetler var önce onları bir ayırmam lazım ona göre alışveriş yapacağım ramazanı bayramdı derken onun ayrımını da yapmadım, ama Cerito ve kelebeğim i gördükten sonra bir tırsmadım değil, az da olsa birşeyler yapmaya başlarım ama eksik bitmez)

Benim o zaman ilk gebeliğim idi herşeyi ordan yine hızlıca cevap bulurum diye düşünüyordum bu haftalarda olduğumuz gibi ama yok mesela benim kız 3.5 aylık 4e yakın bir atak evresi oluyor bebeklerde benimki maşallah hiçbir atak evresini sekmedi bir soru soruyordum ki cevap alasın, yaşa gelmeden de kimsecikler kalmadı
(ben temmuz annesi adayı da olduğum için o grubu da takip ediyorum bizim bu grupta 10 sayfa birikiyprsa orda 2 sayfa anca onlar şimdiden böyleler doğumdan sonrasını düşünemiyorum )

Ben bize çok güveniyorum kocaları tembihleyin canlar doğumdan sonra yazacak halimiz olmazsa girip 2 dk yazıverip çıksınlar habersiz kalmayalım bir grupta gördüm en aktif kişisiymiş bir kadın grubun doğumdan sonra yalan olmasın 3-4 hafta girememiş ama insanlar çok merak etmiş. Sonra gelmiş kusuruma bakmayın yazamadım vs demiş. Bundan sonra da yazamayacağım ara veriyorum demiş artık kadıncağız ne yaşıyorsa bilemiyorum. Herşey o kadar normal geliyor ki ama mümkün mertebe iletişimi kopartmamak en iyisi

Bebişim senin ruhun ağustos annesi

Bide biz gerçekten konuşmayı çok seviyoruz bence enerjilerimiz de tuttu o yüzden bir gün girme 10 sayfa garanti.

İyi geceler hanımlar
Sizden tavsiye istiyorum hangi demir ilacını ve OMEGA 3 kullanıyorsunuz
İçeriği temiz olan araştırdığınız var mi
Başka ne tür vitaminler alıyorsunuz

Kızlar 23+5 haftalık gebeyim bebeğimi göğüsün bir kaç cm altında sert ve kemikli bir şekilde hissediyorum cinsiyeti kız. Sizler karnınızın neresinde hissediyorsunuz bebeğinizi?

Aynen değişik bilgiler veriyor doğuma kadar takipteyim

Ben de fiyat artar diye bebek arabası, gardrop tarzı alıyorum yavaş yavaş. Kıyafet, biberon süt sağma, gecelik vs hep son haftalara bırakacağım

Kızlar 23+5 haftalık gebeyim bebeğimi göğüsün bir kaç cm altında sert ve kemikli bir şekilde hissediyorum cinsiyeti kız. Sizler karnınızın neresinde hissediyorsunuz bebeğinizi?
Göğsün birkaç cm aşağısında olamaz canım bence daha aşağılardadır o kadar çıkamz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…