2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben de fiyat artar diye bebek arabası, gardrop tarzı alıyorum yavaş yavaş. Kıyafet, biberon süt sağma, gecelik vs hep son haftalara bırakacağım
Bebeğim vardır mutlaka bir bildiğin ancak kıyafetler bazen çok indirime giriyor. Ben 25 tl ye uzun kollu zıbın düşürdüm ve gerçekten kaliteli ve güzel. Tabi tercih meselesi ama aklında bulunsun

Aynı kişi mi bilmiyorum da birini arıyorlardı hatta kapı süsü yaptırdığı instagram sayfasına bile sormayı düşündüler

Bebeğim vardır mutlaka bir bildiğin ancak kıyafetler bazen çok indirime giriyor. Ben 25 tl ye uzun kollu zıbın düşürdüm ve gerçekten kaliteli ve güzel. Tabi tercih meselesi ama aklında bulunsun
Hiç sorma canım gözüme çarpıyor zaten çok güzel fiyata tatlı şeyler ama mecburen ay ay bütçe ayırabiliyoruz bir de bebeğin gelişimine göre yeni doğan 0-3 aylık 3-6 aylık şeklinde sayılarını ayalycam elimde kalmasın. Yeğenim çok iri doğdu tüm yeni doğan kıyaferleri ve bir numara bez stokları ellerinde kaldı

Mantıklı bir yaklaşım kuzum insan üzülür. Ben ilk zamanları için beyaz çıtçıtlı zıbınlsr aldım. Süs püs gözetmedim. çoğu şeyini 9 aylık aldım. İlk giydiğinde biraz bol olur ama olsun vücuduna göre kaçıncı ayında giyeceğine bakarım o kadar para verip elimde kalırsa üzülürdüm yani

ben de öyle yapayım en iyisi bol bol giysin bakar bakar gülerim içnde kayboldukça

Ay benim kv yine tüm damarlarıma aynı anda bastı durdu bugün Aynı gün içerisinde 3 4 ayrı sinir ucu dokunması nası yapabiliyor bu kadın acaba ya? Tüm evlatlarını sinir sahibi yapmış zaten bu huyu yüzünden, anam sıra gelinine geldiyse zaar... Neyse herkes uyuyordur şimdi anlatmıyım, cevap gelmeynce içimde kalıyo çünkü

Aynen ya herkez ayrılıyor bende 2021 agustos annelerdeydim geriye kimse kalmadi 3-5 kisi ancak kalanlarinin hesabi bile silinmis oysaki okadar zor zamanlari beraber atlatik

Canlar ben bu konuda aşırı çok tecrubeliyim malum kizimda 5 haftamdan bi girdim hastaneye 32/33h kadar falan hep 1 hafta evde 1 ay hastanedeydim o yuzden tecrübelerime dayanarak ve doktorun bana söylediğini size söylüyorum premature ge ya normal dogum bebeklerın kilosunun sağlıkla hiç bir alakası yoktur ister 450gr ister 1000gr dunyaya gelsin bebeğin sağlıği kiloda değilmiş bana doktorlar öyle söyledi bazı bebekler 1kg dünyaya gelip savaşı kazanamıyorken 450gr bebek yaşam savaşını kazanıyormuş o yuzden bebişlerin kilosuna takılmayın sakın aman ne yesem ne içsem de kilo alsa gibisinden düşünmeyin ki zaten doktorun bana bi diğer söylediği şeyde bebek anne karnında oluşmaya başladığı an kaç kiloda kaç cm uzunlukta geleceği beliymiş bizim yedimiz içtiğimizle alakali değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…