2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hahah aynen ya bende orada varım ağustosun başı olunca orayıda takip ediyorum ama biz onardan çok ćok fazla sayfa yapmışız onar doğuma kadar dayanabilirmi bilmiyorum

Günaydın herkese hastane sabahları erken başlıyormuş gerçekten gece 2 iğneydi ,sabah 5 tansiyondu ateşti satürasyondu ,5.30 fitildi 6kahvaltı derken kızlar sancılarım neredeyse yok diyecek kadar az.2-3 saatte bir ama rahim ağzı uzunluğu uzayana kadar burdayım sanırım ..en son dün bakıldı 1,4 çıkmıştı.bugün bakalım inşallah 1,8 i bulmuş olsa keşke işe dönmem de hayal gibi görünüyor üzücü açıkçası.çok plan kurup hiçbirini yapamamak değişik.Sabaha kadar yanda yeni doğan minik bebeğinin ağlamalarını,agularını dinledim.duygu seli gibiyim

Kızlar benim acılara güncelleme geldi diş ağrısı da eklendi
Acılara yürüyor korkmuyorum diş ağrısı da çok leş ya ,hele hamilelikte ilaç içemezsin tedavi zor.bol bol fırçala bari kuzum da biraz ferahlasın

Merhaba herkese,
Geçmiş Bayraminiz güzel gecmistir insallah. Cok sayfa birikince okuyamadım. Umarım herkes iyidir. Biri bahsedince ismini aratıp konuyu gördüm sevgili C Cerito .

Çok çok geçmis olsun. Dilerim en kısa zamanda her sey düzelir, zamaninda saglikla doğar, sen de iyi olursun.

M merry10 çok teşekkür ederim umarım herkes bebişine zamanında ve en güzel koşullarda kavuşur

Günaydın canım, iyiye gitmenize çok sevindim, yanlış hatırlamıyorsam 1 cm demistin, simdi 1.4 cm olmus uzamış ve uzuyor da, böyle böyle haftasını bekleyecek gibi duruyor minik kuş

Günaydın canım, iyiye gitmenize çok sevindim, yanlış hatırlamıyorsam 1 cm demistin, simdi 1.4 cm olmus uzamış ve uzuyor da, böyle böyle haftasını bekleyecek gibi duruyor minik kuş
Günaydın çok teşekkür ederim evet ,umarım ki uzayacak biraz yatıracak beni ama olsun İyi olsun da çekeriz napalım

Günnnaaayyyyydıııınnnnn Burası dışında herhangi bir grup kurma fikri tartışmaya kapatılmıştır arkadaşlar :) grubu kaybetmeye değmez
Herkes görsün diye de kocaman yazdım. Biz kk yi seviyoruz , takibi daha sağlıklı.
Ekstra bir şey iletmek isteyenler özelden msj atabilirsiniz.

teşekkürler canımcım bu sabah ağrısı yok çok şükür ama sorıyım en azından stoğumda olsun benim bulantılar baya hafifledi tabi prilamı bırakmak yemiyorda öyle olunca biraz fazla tatlılara abanmış olabilirim
yaa bunu bana eltimde söyledi. Herşeyimiz hazırdı en son annemleri çağırdım gelin görün odalarını diye dedi ve nitekim 34. haftada erken doğum yapmış.
Acılara yürüyor korkmuyorum diş ağrısı da çok leş ya ,hele hamilelikte ilaç içemezsin tedavi zor.bol bol fırçala bari kuzum da biraz ferahlasın
yeriiimm bugün geçti kuzum çok şükür fırçalamayı arttırıcam artıkk. Sen nasılsın Mahirkuşumuz nasıl mesajlarında gördüm işe de dönemicem demişsin boşver kız işi yapıyoruz yapıyoruz dünyayı kurtarıyoruz sanki biraz dinlenme vakti

Günaaaydın pozitifimizzz hepimize musmutlu haftalar olsun güzel güzel haberler alalımmm, güzel güzel tekmeler yiyelimmm

Günaydın kızlar, benım bebiş birkaç gündür çok sakin arada bi hissediyorum ama eskisi gibi hareketli değil ve endişe duymaya başladım acaba organlara mı vuruyor
günaydın canım benimkiler ikiz bir tanesinin plesantası öne yapışıkmış sanırım hareketlerini çok hissediyorum diğerininki arka taraftaymış az az hissedebiliyorum acaba seninki de yer değiştirip öyle bişey yapmış olabilir mi. Ki sizinkilerin alanı daha geniş dönenip duruyordur minik

Kesinlikle haklısın katılıyorum canım sağol bilgilendirmen için :)

Günaydın canımmm, çok sevindim haberlerine. Belki de işi bırakman çok daha hayırlı olacaktı bu şekilde olması işini kolaylaştırdı bilemezsin.Her şerde bir hayır saklıdır. Hiç üzülme :)

Ah kuzum yaşadığım için biliyorum seni anlıyorum ben

Çok güçlüsün canım benim yeni okudum yaşadıklarını çok geçmiş olsun umarım her şey yoluma girer sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi

İyi geceler hanımlar
Sizden tavsiye istiyorum hangi demir ilacını ve OMEGA 3 kullanıyorsunuz
İçeriği temiz olan araştırdığınız var mi
Başka ne tür vitaminler alıyorsunuz
Gymo ferro sanol demir ilacini kullaniyorum. Doktorum yazdi. Kabizlik yapmadi. Kullanmaya devam ediyorum
Omega 3 olarak venatura kullaniyorum. Evde vardi. Doktoruma sordum guzel devam edebilirsin ondan dedi. Devam ediyorum 2 gune bir kullaniyorum.

Gymo ferro sanol demir ilacini kullaniyorum. Doktorum yazdi. Kabizlik yapmadi. Kullanmaya devam ediyorum
Omega 3 olarak venatura kullaniyorum. Evde vardi. Doktoruma sordum guzel devam edebilirsin ondan dedi. Devam ediyorum 2 gune bir kullaniyorum.
Bende ondan kullanıyorum gerçekten hiç kabızlık yapmiyorn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…