- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.221
Hahah aynen ya bende orada varım ağustosun başı olunca orayıda takip ediyorum ama biz onardan çok ćok fazla sayfa yapmışız onar doğuma kadar dayanabilirmi bilmiyorumBenim o zaman ilk gebeliğim idi herşeyi ordan yine hızlıca cevap bulurum diye düşünüyordum bu haftalarda olduğumuz gibi ama yok mesela benim kız 3.5 aylık 4e yakın bir atak evresi oluyor bebeklerde benimki maşallah hiçbir atak evresini sekmedi bir soru soruyordum ki cevap alasın, yaşa gelmeden de kimsecikler kalmadı
(ben temmuz annesi adayı da olduğum için o grubu da takip ediyorum bizim bu grupta 10 sayfa birikiyprsa orda 2 sayfa anca onlar şimdiden böyleler doğumdan sonrasını düşünemiyorum)
Acılara yürüyor korkmuyorumKızlar benim acılara güncelleme geldi diş ağrısı da eklendi
Merhaba herkese,Günaydın herkesehastane sabahları erken başlıyormuş gerçekten gece 2 iğneydi ,sabah 5 tansiyondu ateşti satürasyondu ,5.30 fitildi 6kahvaltı derken kızlar sancılarım neredeyse yok diyecek kadar az.2-3 saatte bir ama rahim ağzı uzunluğu uzayana kadar burdayım sanırım ..en son dün bakıldı 1,4 çıkmıştı.bugün bakalım inşallah 1,8 i bulmuş olsa keşke işe dönmem de hayal gibi görünüyor üzücü açıkçası.çok plan kurup hiçbirini yapamamak değişik.Sabaha kadar yanda yeni doğan minik bebeğinin ağlamalarını,agularını dinledim.duygu seli gibiyim
M merry10 çok teşekkür ederim
Günaydın canım, iyiye gitmenize çok sevindim, yanlış hatırlamıyorsam 1 cm demistin, simdi 1.4 cm olmus uzamış ve uzuyor da, böyle böyle haftasını bekleyecek gibi duruyor minik kuşGünaydın herkesehastane sabahları erken başlıyormuş gerçekten gece 2 iğneydi ,sabah 5 tansiyondu ateşti satürasyondu ,5.30 fitildi 6kahvaltı derken kızlar sancılarım neredeyse yok diyecek kadar az.2-3 saatte bir ama rahim ağzı uzunluğu uzayana kadar burdayım sanırım ..en son dün bakıldı 1,4 çıkmıştı.bugün bakalım inşallah 1,8 i bulmuş olsa keşke işe dönmem de hayal gibi görünüyor üzücü açıkçası.çok plan kurup hiçbirini yapamamak değişik.Sabaha kadar yanda yeni doğan minik bebeğinin ağlamalarını,agularını dinledim.duygu seli gibiyim
Günaydın çok teşekkür ederim evet ,umarım ki uzayacak biraz yatıracak beni ama olsunGünaydın canım, iyiye gitmenize çok sevindim, yanlış hatırlamıyorsam 1 cm demistin, simdi 1.4 cm olmus uzamış ve uzuyor da, böyle böyle haftasını bekleyecek gibi duruyor minik kuş
teşekkürler canımcım bu sabah ağrısı yok çok şükür ama sorıyım en azından stoğumda olsun benim bulantılar baya hafifledi tabi prilamı bırakmak yemiyorda öyle olunca biraz fazla tatlılara abanmış olabilirimBende ne kadar kilo alırım kestiremediğim için bakamıyorum. Şuana kadar 1 kg civarında aldım ama bundan sonrasında hızlı alırım muhtemelen. Aslında 6-7 kg alacakmışım gibi düşünüpte alabilirim. Emin değilim. Evdekilerle bebeğimi karşılamak istemiyorum. Yeni şeyler olsun istiyorum
Bebiş ben haftasonu baya giriyorum da haftaiçi gündüz işten dolayı giremiyorum. Ama evet şuan birinciyimboşuna demiyorum. Bir açıldım tam açıldım kabak çiçeği misali ama hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum. Böyle yıllardır dostummuşsunuz gibi hissediyorum. Çok açık bir alan olduğu için bazen rahat konuşamıyorum ben çok özel şeylere giremiyorum. Yarın öbürgün ifşa olursam rezillik olmasın diye
Keşke bebişim. Sen evlenip mi manisaya yerleştin kuzum?
Ay geçmiş olsun dream. Karanfil yağı çok iyi geliyor ama doktoruna sor bebişim. Kullan derse ne ağrı ne sızı kalır azıcık rahat ettirir seni.
Jsksjhsjsj bu sebepten mi banlılar acaba
yaa bunu bana eltimde söyledi. Herşeyimiz hazırdı en son annemleri çağırdım gelin görün odalarını diye dedi ve nitekim 34. haftada erken doğum yapmış.Kızlar doğum çantasını erken hazırlamayın. Size bahsetmiştim Simge Dumandan pilates dersi alıyorum dye. Aynı zamanda doğum koçluğu yapıyor. Her şeyin hazır olması, tamam hazırım rahatlığı Oksitosin hormonunu salgılatan bir şeymiş. Bu doğumu hızlandıran bir hormonmuş. Bir şeyleriniz son haftalarınıza kadar eksik kalsın zihniniz ona takılıp ertelesin doğumu diyor. Bana mantıklı geldi
yeriiimm bugün geçti kuzum çok şükür fırçalamayı arttırıcam artıkk. Sen nasılsın Mahirkuşumuz nasıl mesajlarında gördüm işe de dönemicem demişsin boşver kız işi yapıyoruz yapıyoruz dünyayı kurtarıyoruz sanki biraz dinlenme vaktiAcılara yürüyor korkmuyorumdiş ağrısı da çok leş ya ,hele hamilelikte ilaç içemezsin tedavi zor.bol bol fırçala bari kuzum da biraz ferahlasın
Günaaaydın pozitifimizzz hepimize musmutlu haftalar olsun güzel güzel haberler alalımmm, güzel güzel tekmeler yiyelimmmGünnnaaayyyyydıııınnnnnBurası dışında herhangi bir grup kurma fikri tartışmaya kapatılmıştır arkadaşlar :) grubu kaybetmeye değmez
Herkes görsün diye de kocaman yazdım. Biz kk yi seviyoruz , takibi daha sağlıklı.
Ekstra bir şey iletmek isteyenler özelden msj atabilirsiniz.
günaydın canım benimkiler ikiz bir tanesinin plesantası öne yapışıkmış sanırım hareketlerini çok hissediyorum diğerininki arka taraftaymış az az hissedebiliyorum acaba seninki de yer değiştirip öyle bişey yapmış olabilir mi. Ki sizinkilerin alanı daha geniş dönenip duruyordur minikGünaydın kızlar, benım bebiş birkaç gündür çok sakin arada bi hissediyorum ama eskisi gibi hareketli değil ve endişe duymaya başladım acaba organlara mı vuruyor
Kesinlikle haklısın katılıyorum canım sağol bilgilendirmen için :)Aman diyim pozitifim, ben diğer arkadaşa da yazdım aynı sizin hesap kursak mı diye konuşmuşlardı benim önceki gebeliğimde bir anda hepsi gruptan şutlandı
(tabi kızlar dururmu hepsi yeni isimler ile yavaş yavaş geri geldiler ama maceraya gerek yok bencebirde kızlar yine bu grupta 2. Gebelik sürecini yaşayan tecrübeli bir anne olarak ortalama doğum sonrası 2 yada 3 ay sonra burda yazan bir iki kişi kalıyor hepinizi seviyoruz aman diyim)
Günaydın canımmm, çok sevindim haberlerine. Belki de işi bırakman çok daha hayırlı olacaktı bu şekilde olması işini kolaylaştırdı bilemezsin.Her şerde bir hayır saklıdır. Hiç üzülme :)Günaydın herkesehastane sabahları erken başlıyormuş gerçekten gece 2 iğneydi ,sabah 5 tansiyondu ateşti satürasyondu ,5.30 fitildi 6kahvaltı derken kızlar sancılarım neredeyse yok diyecek kadar az.2-3 saatte bir ama rahim ağzı uzunluğu uzayana kadar burdayım sanırım ..en son dün bakıldı 1,4 çıkmıştı.bugün bakalım inşallah 1,8 i bulmuş olsa keşke işe dönmem de hayal gibi görünüyor üzücü açıkçası.çok plan kurup hiçbirini yapamamak değişik.Sabaha kadar yanda yeni doğan minik bebeğinin ağlamalarını,agularını dinledim.duygu seli gibiyim
Ah kuzum yaşadığım için biliyorumGünaydın herkesehastane sabahları erken başlıyormuş gerçekten gece 2 iğneydi ,sabah 5 tansiyondu ateşti satürasyondu ,5.30 fitildi 6kahvaltı derken kızlar sancılarım neredeyse yok diyecek kadar az.2-3 saatte bir ama rahim ağzı uzunluğu uzayana kadar burdayım sanırım ..en son dün bakıldı 1,4 çıkmıştı.bugün bakalım inşallah 1,8 i bulmuş olsa keşke işe dönmem de hayal gibi görünüyor üzücü açıkçası.çok plan kurup hiçbirini yapamamak değişik.Sabaha kadar yanda yeni doğan minik bebeğinin ağlamalarını,agularını dinledim.duygu seli gibiyim
Adammmsın festiiiBebişim biri grup kurarsa ve belli olursa o kişi banlanır. Pozitifime bunu yapamam, pozitif banı haketmiyor
Çok güçlüsün canım benim yeni okudum yaşadıklarını çok geçmiş olsun umarım her şey yoluma girer sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimiziAcılara yürüyor korkmuyorumdiş ağrısı da çok leş ya ,hele hamilelikte ilaç içemezsin tedavi zor.bol bol fırçala bari kuzum da biraz ferahlasın
Gymo ferro sanol demir ilacini kullaniyorum. Doktorum yazdi. Kabizlik yapmadi. Kullanmaya devam ediyorumİyi geceler hanımlar
Sizden tavsiye istiyorum hangi demir ilacını ve OMEGA 3 kullanıyorsunuz
İçeriği temiz olan araştırdığınız var mi
Başka ne tür vitaminler alıyorsunuz
Bende ondan kullanıyorum gerçekten hiç kabızlık yapmiyornGymo ferro sanol demir ilacini kullaniyorum. Doktorum yazdi. Kabizlik yapmadi. Kullanmaya devam ediyorum
Omega 3 olarak venatura kullaniyorum. Evde vardi. Doktoruma sordum guzel devam edebilirsin ondan dedi. Devam ediyorum 2 gune bir kullaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?