- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.241
iyi aman diş ağrısına ben hiç dayanamamteşekkürler canımcım bu sabah ağrısı yok çok şükür ama sorıyım en azından stoğumda olsun benim bulantılar baya hafifledi tabi prilamı bırakmak yemiyorda öyle olunca biraz fazla tatlılara abanmış olabilirim
yaa bunu bana eltimde söyledi. Herşeyimiz hazırdı en son annemleri çağırdım gelin görün odalarını diye dedi ve nitekim 34. haftada erken doğum yapmış.
yeriiimm bugün geçti kuzum çok şükür fırçalamayı arttırıcam artıkk. Sen nasılsın Mahirkuşumuz nasıl mesajlarında gördüm işe de dönemicem demişsin boşver kız işi yapıyoruz yapıyoruz dünyayı kurtarıyoruz sanki biraz dinlenme vakti
Kesinlikle haklısın katılıyorum canım sağol bilgilendirmen için :)
Günaydın canımmm, çok sevindim haberlerine. Belki de işi bırakman çok daha hayırlı olacaktı bu şekilde olması işini kolaylaştırdı bilemezsin.Her şerde bir hayır saklıdır. Hiç üzülme :)
Çok teşekkür ederim ,inşallah hepimiz için hayırlısı olsunÇok güçlüsün canım benim yeni okudum yaşadıklarını çok geçmiş olsun umarım her şey yoluma girer sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi
Geldi geldi canım.bir süre daha burada bizimlesin dedi.Fitil tutuyor şu an bebeği haftamız çok küçük sakın saatini ihmal etme dediGünaydın herkese. Cerito m Dr kontrole geldi mi. Herkese güzel bir hafta diliyorum
Ne zaman içiyosunuz canım o ilacı bana da verdide saatini falan unuttumBende ondan kullanıyorum gerçekten hiç kabızlık yapmiyorn
En son üst kısımdaydı canım ama bilmiyorum ki plesanta yer değiştirebiliyor mugünaydın canım benimkiler ikiz bir tanesinin plesantası öne yapışıkmış sanırım hareketlerini çok hissediyorum diğerininki arka taraftaymış az az hissedebiliyorum acaba seninki de yer değiştirip öyle bişey yapmış olabilir mi. Ki sizinkilerin alanı daha geniş dönenip duruyordur minik
Bende inanılmaz bulantı yaptı o ilaç ya, prilam ve panto kullanmama rağmen istifra ediyorum kullanınca mecburen bıraktımNe zaman içiyosunuz canım o ilacı bana da verdide saatini falan unuttum
Yaaaa gyno mu tam azalmışken yine başlarsaBende inanılmaz bulantı yaptı o ilaç ya, prilam ve panto kullanmama rağmen istifra ediyorum kullanınca mecburen bıraktım
Kuzum sabah akşam tok karnına içiliyor dediNe zaman içiyosunuz canım o ilacı bana da verdide saatini falan unuttum
Bi dene istersen kuzm herkeste aynı olmaz ki, ama ben de aşırı bulantılı biriyim. Geçen haftalarda bi gece almadım sorun olmadı ertesi gece de almadım üzerime kustum valla sahildeYaaaa gyno mu tam azalmışken yine başlarsa
Kızlar acilden yazıyorum.Rahim ağzı 2.2 .nstye bağladılar riskli dediler.kasılma yaşıyordum zaten .bana dua ederseniz çok sevinirim.Gerçekten korkuyorum şu an .
Ceritom tam gözümden bir damla düşecekti ki hemen sildim çünkü bizim ceritomuz çok güçlü, Mahirimiz de annesine çekmiş olacak ki ondan daha da güçlüüüü, annesini üzmez minik kuşGerçekten bi anda oldu arkadaşlar.Anlamadan karnımda sertleşme ve rahimde Ağrı hissettim .yürümekte zorlandım yatınca biraz iyi hissettim ama zaten 2.7 olduğu için gerilmiştim baya bi kaç gündür.şüpheleniyordum kısalmış olmasından.Korktuğum başıma geldi.Şimdi Cebeci’ye yatışım yapıldı.Burda daha kısa ölçüldü rahim ağzı uzunluğum.2.2den 1.6ya düşmüş görünüyor bi saat içinde .fitil yapıldı.Kalçadan ciğer geliştirici yapıldı.2.serumum takılı. Sancı görünmüyor nts de.Ama hunileşme var rahim ağzında .Bakalım sabaha kadar odaya bile çıkartmıyor doktor haftan çok küçük riske atamam dedi.Allah verdi hiç aratmadan Mahiri bana.Çocuk yapmaya karar verdik ilk birlikteliğimizde oldu.Eşim hatta bak erkek olacak mahir geliyor görürsün demişti bende bu kadar kolay olacağını mı sanıyorsun demiştim gerçekten oldu.2,5haftalıktı öğrendiğimde herkes kızdı çok erken öğrenmişsin siye.Ama Allah biliyor ben varlığına hep şükrettim.Çok yazıp sizi de üzmek istemiyorum.Her halimize binlerce şükür.Rabbim korktuğumuzla sınamasın.
Çok şükür baharcim çok sevindim kuzum sağlıkla kucağına al inşallah sağ salimKizlarr geldiim doktordan. Gecen hafta asistan bakmisti 2.8 demisti korkuttu beni ni anda dusmesi icim icimi yemisti. Ceritomuzun olayida beni cok etkiledi malum kendi sehrimde de degilim baska doktora randevu buldm asistan bakmadi Allahtan. Megersem asistan yanlis olcüm yapmis. 3.00 cikti uzunlugum. Aglicaktm stresten. Doktorda sakin ol suan yolunda hersey ama progestan kullan icin rahat etsn dedi. Ilk defa kullanicam fitil olarak al agizdan bas donmesi yapar dedi. Ben hic kullanmadim. Fitil olarak almak akinti cok mu yapar bide gece yatmadan mi alcaz? Ayy bu arada bebisin bacaklari uzunmus doktor sende uzunsn babadami uzun dedi evet dedm masallah belli dediRabbim hepimize güzel haberler almayi nasipe etsn insallah. Birde bu 24 25. Haftadan sonra ekstra cok yurumemek yorulmamak lazimmis serviks kisaligi icin kizlar. Doktor uyardi ayakta artik cok kalma hayatini kiistlama ama aktifliginide dusur dedi sizee diikkat edin aman
Oh oh maşallah pamuk kızaKizlarr geldiim doktordan. Gecen hafta asistan bakmisti 2.8 demisti korkuttu beni ni anda dusmesi icim icimi yemisti. Ceritomuzun olayida beni cok etkiledi malum kendi sehrimde de degilim baska doktora randevu buldm asistan bakmadi Allahtan. Megersem asistan yanlis olcüm yapmis. 3.00 cikti uzunlugum. Aglicaktm stresten. Doktorda sakin ol suan yolunda hersey ama progestan kullan icin rahat etsn dedi. Ilk defa kullanicam fitil olarak al agizdan bas donmesi yapar dedi. Ben hic kullanmadim. Fitil olarak almak akinti cok mu yapar bide gece yatmadan mi alcaz? Ayy bu arada bebisin bacaklari uzunmus doktor sende uzunsn babadami uzun dedi evet dedm masallah belli dediRabbim hepimize güzel haberler almayi nasipe etsn insallah. Birde bu 24 25. Haftadan sonra ekstra cok yurumemek yorulmamak lazimmis serviks kisaligi icin kizlar. Doktor uyardi ayakta artik cok kalma hayatini kiistlama ama aktifliginide dusur dedi sizee diikkat edin aman
Âminn insallah hepimiz alalim saglikla canimÇok şükür baharcim çok sevindim kuzum sağlıkla kucağına al inşallah sağ salim
Sagoll canimOh oh maşallah pamuk kızabenim doktorda en fazla 15 dk yürüyüş dedi ben gene yerimde duramıyorum ah ah öncesinde her haftasonu en az 1.5 saat yürürdüm nasıl özledim. Aman iyi olsunlarda birde ben doktora 3 haftada 1 gidiyorum onu 2 haftada 1e düşürmek istiyorum artık doktor kabul eder mi acaba
Ben gece yataga girmeden hemen once atiyorum kan ilacini hepte 12 civari yatarim. Bulanti bende yapmadi.Yaaaa gyno mu tam azalmışken yine başlarsa
Ama evde 2 çocuğun sorumluluğu da var canım yürüyüş dışında hep oturmuyorsundur ki sonuçtaAy ben de çok yürüyrmiyorum zaten artık. Bacak aram agrıyor. Bu bebekte daha ağırım sanki...
bende öyle yapıyım uykuya dalmama yakın o zamanBen gece yataga girmeden hemen once atiyorum kan ilacini hepte 12 civari yatarim. Bulanti bende yapmadi.
Ben gece yataga girmeden hemen once atiyorum kan ilacini hepte 12 civari yatarim. Bulanti bende yapmadi.
Olabilir kuzum. Ama o eski ben yok o kesin :) Ağır yaşamlarAma evde 2 çocuğun sorumluluğu da var canım yürüyüş dışında hep oturmuyorsundur ki sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?