2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
iyi aman diş ağrısına ben hiç dayanamam ben daha iyiyim mahir de umarım iyidir kuzum.Hareketlerine dikkat etmem gerekiyormuş,ciğerler için vurulan ilaç hareketleri azaltabilirmiş onu takip ediyorum yattığım yerden

Evet canım inşallah böylesi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Çok güçlüsün canım benim yeni okudum yaşadıklarını çok geçmiş olsun umarım her şey yoluma girer sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi
Çok teşekkür ederim ,inşallah hepimiz için hayırlısı olsun
Günaydın herkese. Cerito m Dr kontrole geldi mi . Herkese güzel bir hafta diliyorum
Geldi geldi canım.bir süre daha burada bizimlesin dedi.Fitil tutuyor şu an bebeği haftamız çok küçük sakın saatini ihmal etme dedi artık kaç gün burdayım bilemiyorum ,yatıyorum hep

En son üst kısımdaydı canım ama bilmiyorum ki plesanta yer değiştirebiliyor mu

Yaaaa gyno mu tam azalmışken yine başlarsa
Bi dene istersen kuzm herkeste aynı olmaz ki, ama ben de aşırı bulantılı biriyim. Geçen haftalarda bi gece almadım sorun olmadı ertesi gece de almadım üzerime kustum valla sahilde dengeni de bozmanı istemem yani

Kızlar acilden yazıyorum.Rahim ağzı 2.2 .nstye bağladılar riskli dediler.kasılma yaşıyordum zaten .bana dua ederseniz çok sevinirim.Gerçekten korkuyorum şu an .
Ceritom tam gözümden bir damla düşecekti ki hemen sildim çünkü bizim ceritomuz çok güçlü, Mahirimiz de annesine çekmiş olacak ki ondan daha da güçlüüüü, annesini üzmez minik kuş ohooo bu günlere kolay gelmedik pes eder miyiz asla sen demiyo muydun 2 hanelere düştük diyeee :) çoğu gitti azı kaldı artık inşallah her sey çok güzel olcak ben inanıyorum hepimiz için iş konusu gerçekten hiç önemli degil kendine dert etme bolca dinlen yeterki iyi olun gerisi hallolur

Kizlarr geldiim doktordan. Gecen hafta asistan bakmisti 2.8 demisti korkuttu beni ni anda dusmesi icim icimi yemisti. Ceritomuzun olayida beni cok etkiledi malum kendi sehrimde de degilim baska doktora randevu buldm asistan bakmadi Allahtan. Megersem asistan yanlis olcüm yapmis. 3.00 cikti uzunlugum. Aglicaktm stresten. Doktorda sakin ol suan yolunda hersey ama progestan kullan icin rahat etsn dedi. Ilk defa kullanicam fitil olarak al agizdan bas donmesi yapar dedi. Ben hic kullanmadim. Fitil olarak almak akinti cok mu yapar bide gece yatmadan mi alcaz? Ayy bu arada bebisin bacaklari uzunmus doktor sende uzunsn babadami uzun dedi evet dedm masallah belli dedi Rabbim hepimize güzel haberler almayi nasipe etsn insallah. Birde bu 24 25. Haftadan sonra ekstra cok yurumemek yorulmamak lazimmis serviks kisaligi icin kizlar. Doktor uyardi ayakta artik cok kalma hayatini kiistlama ama aktifliginide dusur dedi sizee diikkat edin aman

Çok şükür baharcim çok sevindim kuzum sağlıkla kucağına al inşallah sağ salim

Oh oh maşallah pamuk kıza benim doktorda en fazla 15 dk yürüyüş dedi ben gene yerimde duramıyorum ah ah öncesinde her haftasonu en az 1.5 saat yürürdüm nasıl özledim. Aman iyi olsunlarda birde ben doktora 3 haftada 1 gidiyorum onu 2 haftada 1e düşürmek istiyorum artık doktor kabul eder mi acaba

Çok şükür baharcim çok sevindim kuzum sağlıkla kucağına al inşallah sağ salim
Âminn insallah hepimiz alalim saglikla canim
Sagoll canimAy bende oyleydim cok yururdum yalan yok bu ramazanda da cok yurudum ben kendimi yordum icim icimi yedi. Artik dikkat edicem Allah saglik versin hepimize. Canim banada ayda bir diyor ben 3 haftada bir gidiyorum. 2 haftada birde erken mi bilemedim ama.doktoruna sor seninkisi ikiz ya dikkat etmek lazim takibin daha sık olabilir bencede

Ay ben de çok yürüyrmiyorum zaten artık. Bacak aram agrıyor. Bu bebekte daha ağırım sanki...
Ama evde 2 çocuğun sorumluluğu da var canım yürüyüş dışında hep oturmuyorsundur ki sonuçta
Ben gece yataga girmeden hemen once atiyorum kan ilacini hepte 12 civari yatarim. Bulanti bende yapmadi.
bende öyle yapıyım uykuya dalmama yakın o zaman

Ben normal vitamini de öyle yapıyorum çünkü sabah içtiğimde son zamanlarda işyerinde balık yagı tadı gelmeye başladı geğirince... Rahatsız oldum ikisini de gece içiyorum
Ben gece yataga girmeden hemen once atiyorum kan ilacini hepte 12 civari yatarim. Bulanti bende yapmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…