- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.261
Ay ben de öyleyim ya. Normalde kilolu ama hafif hareketli bir yapm var ama.bu bebiş beni çabuk yoruyoAy ben de çok yürüyrmiyorum zaten artık. Bacak aram agrıyor. Bu bebekte daha ağırım sanki...
Kızlar bana kızmayın ama ben ne vitamin ne balık yağı ne demir hiç bişi kullanmıyorum kullanamıyorum daha doğrusuilaç dolabinin.oninden.gecince bile kusasim geliyor. Ceviz badem kuru üzüm pekmez vs tüketmeye özen gösteriyorum.ama.ilac i ih
Bende de tam tersi ceviz ve su görünce midem bulanıyo az önce arkadaşım su içiyo musun diye sordu araç kullanıyodum zor tuttum kendımıKızlar bana kızmayın ama ben ne vitamin ne balık yağı ne demir hiç bişi kullanmıyorum kullanamıyorum daha doğrusuilaç dolabinin.oninden.gecince bile kusasim geliyor. Ceviz badem kuru üzüm pekmez vs tüketmeye özen gösteriyorum.ama.ilac i ih
Canım çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim,inşallah canım çok sağol
YaaaaaCeritom tam gözümden bir damla düşecekti ki hemen sildim çünkü bizim ceritomuz çok güçlü, Mahirimiz de annesine çekmiş olacak ki ondan daha da güçlüüüü, annesini üzmez minik kuşohooo bu günlere kolay gelmedik pes eder miyiz asla sen demiyo muydun 2 hanelere düştük diyeee :) çoğu gitti azı kaldı artık inşallah her sey çok güzel olcak ben inanıyorum hepimiz için iş konusu gerçekten hiç önemli degil kendine dert etme bolca dinlen yeterki iyi olun gerisi hallolur
C Cerito beybim neler olmuşHiç uyumadım.birine anlatmak konuşmak istiyorum ama kime ne anlatacağımı bilmiyorum .uykusuzluk iyice duygusallaştırdı.Mahir de uyumadı hiç sürekli anne burdayım diyo tekmeleriyle.Eşim de perişan oldu.odaya yolladım onu biraz dinlensin diye.Şu an anneme nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum.Şu an da ilk sancımı hissettim sanırım .Sabah ola hayrola diyorum
Maalesef demir eksikliği var ben de işte ..vitamn vs iyi ama kan ve demir sıkıntılı bakalım. Hep erteliyorum yarın baslicam diye ama yokCanım tabii ki tüketsen senin için iyi olur ama ilaç almayınca da olmazsa olmaz değil zaten yediklerin sağlamsa demir hapına falan gerek yok, şöyle yok aslında depoların dolu olsa iyi olur ani bir müdahale de kan kaybı yaşarsan telafisi kolay olur dedi doktorum. Yoksa hiçbir zaman kansızlık yaşamadım şükür ki... Diğerleri de seni korumaya almak için aslında. Ama içermiyorsan da zorla yutturacak halleri yok
Ya ben 2 3 haftadır doya diya kana kana su içiyorum ne büyük nimet. İnsanın sudan bile nasıl midesi bulanır değil mi.Bende de tam tersi ceviz ve su görünce midem bulanıyo az önce arkadaşım su içiyo musun diye sordu araç kullanıyodum zor tuttum kendımı
Maalesef demir eksikliği var ben de işte ..vitamn vs iyi ama kan ve demir sıkıntılı bakalım. Hep erteliyorum yarın baslicam diye ama yok.
Rabbim yardimcimiz olsun hayırlısıyla 32.haftalari görsek de az da olsa rahatlasak . Bende de inanılmaz hormonlardan sanirim istek var .eşim 10 teklifin 9 unu reddediyordu. Laf ediyordum her defasında trip moduna geçiyordum. O da bisey olur korkuyorum fln diyordu hep . Gerçekten Bende faydalı zannediyordum. Şu dakikadan sonra tövbe ettim ilişkiye 32 ye kadarCanım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun. Bende belirttiğin sancıları yaşadım tam olarak yürürken yürütmeyecek kadar batma şekilde ve ilişkiden sonra özellikle bebek sertleşiyordu. Rahim duvarım incelmeye başkadı fitil kullanıyorum sabah aksam yatıyorum hep ama İnan o ilaçlar fitiller iyi gelecek. Benım her gün olan ağrım haftada bire düştü. Mahir annesine annesi mahire tutunacak insallah. Bir de bende ilişkinin tetiklediğini düşünüyorum. Bizim o hafta sıkça ve birkaçı korunmasız olmak üzere ilişkimiz olmuştu. Ondan sonra oldu ne olduysa diye düşünüyorum.. ama Allah büyük yüzdük kuyruğuna geldik sayılır aetık
Ahhh ceren dualarım seninle inşallah mahir de sen de sağasalim çıkacaksınız hastaneden allahım korusun siziHiç uyumadım.birine anlatmak konuşmak istiyorum ama kime ne anlatacağımı bilmiyorum .uykusuzluk iyice duygusallaştırdı.Mahir de uyumadı hiç sürekli anne burdayım diyo tekmeleriyle.Eşim de perişan oldu.odaya yolladım onu biraz dinlensin diye.Şu an anneme nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum.Şu an da ilk sancımı hissettim sanırım .Sabah ola hayrola diyorum
Rabbim yardimcimiz olsun hayırlısıyla 32.haftalari görsek de az da olsa rahatlasak . Bende de inanılmaz hormonlardan sanirim istek var .eşim 10 teklifin 9 unu reddediyordu. Laf ediyordum her defasında trip moduna geçiyordum. O da bisey olur korkuyorum fln diyordu hep . Gerçekten Bende faydalı zannediyordum. Şu dakikadan sonra tövbe ettim ilişkiye 32 ye kadar
Bana doktor Feramat yazmıştı. Bana bir yan etkisi olmadı bak olmazsa başka demir ilaçları deneyebilirsin. Kapsülün içinde topçuklar var gibi bir şekli var...
Bende feramat içiyorum hemde sabah ac karnıma,herhangi bir yan etkisi görmedimSabah kendi tartımda 74.4 çıktım 63.8 le çıktığım bu yolda
Ya böyle seyler okuyunca da cok korkuyorum. Ben bugun carsidan bebek hediyeligi icin virt zirt seyler almam lazim ama uzaklik olarak 1 saatlik yuruyus mesafesinde. Yaklasik yarik saat sonrasinda bi tanidigimizin esnaf dukkani var. Orada durup dinlenip devam ederik diyordum. Yurumesem mi ki diyorum simdi bole olunca.Âminn insallah hepimiz alalim saglikla canim
Sagoll canimAy bende oyleydim cok yururdum yalan yok bu ramazanda da cok yurudum ben kendimi yordum icim icimi yedi. Artik dikkat edicem Allah saglik versin hepimize. Canim banada ayda bir diyor ben 3 haftada bir gidiyorum. 2 haftada birde erken mi bilemedim ama.doktoruna sor seninkisi ikiz ya dikkat etmek lazim takibin daha sık olabilir bencede
Sağ ol kuzum bakayım. Vicdanen kendimi suçlu hissediyorum üstelikBana doktor Feramat yazmıştı. Bana bir yan etkisi olmadı bak olmazsa başka demir ilaçları deneyebilirsin. Kapsülün içinde topçuklar var gibi bir şekli var...
Ben de lazerden önce venus kullanıyordum. Şimdi lazer seanlarima ara verdim. Jilete devam.Bu arada Bikini bölgesini almakta zorlanan ve jilet kullanan arkadaşlarımıza şiddetle tavsiyemdir. Kenarındaki yer ıslanınca kayganlaşıyor. Çok güzel ve kolayca alıyorDenendi onaylandı
,Gillette Venus Comfortglide Breeze + Yedek Başlık 2
Ben yürüyorum canım çok sık değil ama arasıra uzun mesafe 45-50 dk yürüdüğüm oluyor, bir sorun olmadı bende. Siyatiğime iyi geliyor hattaYa böyle seyler okuyunca da cok korkuyorum. Ben bugun carsidan bebek hediyeligi icin virt zirt seyler almam lazim ama uzaklik olarak 1 saatlik yuruyus mesafesinde. Yaklasik yarik saat sonrasinda bi tanidigimizin esnaf dukkani var. Orada durup dinlenip devam ederik diyordum. Yurumesem mi ki diyorum simdi bole olunca.ama evden calisiyorum zaten cok haraketsizim genel olarak. Bi oglum var elbette aksamlari haraketim oluyor okuldan geldikten sonra. Ama gun icinde utu camasir bulasik vs gunluk isler haric hep oturuyorum. Yususem olmaz mi 1 saat diyosunuz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?