2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ay ben de çok yürüyrmiyorum zaten artık. Bacak aram agrıyor. Bu bebekte daha ağırım sanki...
Ay ben de öyleyim ya. Normalde kilolu ama hafif hareketli bir yapm var ama.bu bebiş beni çabuk yoruyo

Kızlar bana kızmayın ama ben ne vitamin ne balık yağı ne demir hiç bişi kullanmıyorum kullanamıyorum daha doğrusu ilaç dolabinin.oninden.gecince bile kusasim geliyor. Ceviz badem kuru üzüm pekmez vs tüketmeye özen gösteriyorum.ama.ilac i ih

Canım tabii ki tüketsen senin için iyi olur ama ilaç almayınca da olmazsa olmaz değil zaten yediklerin sağlamsa demir hapına falan gerek yok, şöyle yok aslında depoların dolu olsa iyi olur ani bir müdahale de kan kaybı yaşarsan telafisi kolay olur dedi doktorum. Yoksa hiçbir zaman kansızlık yaşamadım şükür ki... Diğerleri de seni korumaya almak için aslında. Ama içermiyorsan da zorla yutturacak halleri yok

Bende de tam tersi ceviz ve su görünce midem bulanıyo az önce arkadaşım su içiyo musun diye sordu araç kullanıyodum zor tuttum kendımı

Canım çok teşekkür ederim inşallah atlatacağız
Çok teşekkür ederim,inşallah canım çok sağol
Yaaaaa sen nasıl bir tatlısın.Çok teşekkür ederim,97 günümüz kalmış teyzesi Biraz aceleci çıktı ama çok şükür durdurduk korktum ama biliyor musun ömrümden bi kaç yıl gitti ,neyse ki şimdi daha iyiyiz

C Cerito beybim neler olmuş ben bayram boyunca cok yogundum kardesım geldı sehır dısından her gun her dakıka onunlaydım sımdı okudum gerıye gıde gıde. Çok geçmiş olsun canım, şimdi okudugum kadarıyla daha ıyısınız. Çok geçmiş olsun yakışıklıya da, şu an ne durumdasın?

Maalesef demir eksikliği var ben de işte ..vitamn vs iyi ama kan ve demir sıkıntılı bakalım. Hep erteliyorum yarın baslicam diye ama yok .

Bende de tam tersi ceviz ve su görünce midem bulanıyo az önce arkadaşım su içiyo musun diye sordu araç kullanıyodum zor tuttum kendımı
Ya ben 2 3 haftadır doya diya kana kana su içiyorum ne büyük nimet. İnsanın sudan bile nasıl midesi bulanır değil mi. Yani hayat enerjim 2 3 haftadır yerinde

Bana doktor Feramat yazmıştı. Bana bir yan etkisi olmadı bak olmazsa başka demir ilaçları deneyebilirsin. Kapsülün içinde topçuklar var gibi bir şekli var...
Maalesef demir eksikliği var ben de işte ..vitamn vs iyi ama kan ve demir sıkıntılı bakalım. Hep erteliyorum yarın baslicam diye ama yok .

Rabbim yardimcimiz olsun hayırlısıyla 32.haftalari görsek de az da olsa rahatlasak . Bende de inanılmaz hormonlardan sanirim istek var .eşim 10 teklifin 9 unu reddediyordu. Laf ediyordum her defasında trip moduna geçiyordum. O da bisey olur korkuyorum fln diyordu hep . Gerçekten Bende faydalı zannediyordum. Şu dakikadan sonra tövbe ettim ilişkiye 32 ye kadar

Ahhh ceren dualarım seninle inşallah mahir de sen de sağasalim çıkacaksınız hastaneden allahım korusun sizi

Kızlar her ilişkide sorun olacak diye bişey yok kendinizi şartlamayın. Eşlerinizle aranıza ortada bişey yokken soğukluk girmesin.Ben iki gebeliğimde de son aya kadar devam etti. Tabii ki temkinli ve korumalı. Son ay hatta korumasız birliktelikte spermler rahmi uyarıyor kasılmayı kolaylaştırıyor.

Bana doktor Feramat yazmıştı. Bana bir yan etkisi olmadı bak olmazsa başka demir ilaçları deneyebilirsin. Kapsülün içinde topçuklar var gibi bir şekli var...
Sabah kendi tartımda 74.4 çıktım 63.8 le çıktığım bu yolda
Bende feramat içiyorum hemde sabah ac karnıma,herhangi bir yan etkisi görmedim
Iyi bencebende her pazartesi tartılırım bugün 77,5 çıktım 71 ile basladim

Ya böyle seyler okuyunca da cok korkuyorum. Ben bugun carsidan bebek hediyeligi icin virt zirt seyler almam lazim ama uzaklik olarak 1 saatlik yuruyus mesafesinde. Yaklasik yarik saat sonrasinda bi tanidigimizin esnaf dukkani var. Orada durup dinlenip devam ederik diyordum. Yurumesem mi ki diyorum simdi bole olunca. ama evden calisiyorum zaten cok haraketsizim genel olarak. Bi oglum var elbette aksamlari haraketim oluyor okuldan geldikten sonra. Ama gun icinde utu camasir bulasik vs gunluk isler haric hep oturuyorum. Yususem olmaz mi 1 saat diyosunuz kizlar

Sağ ol kuzum bakayım. Vicdanen kendimi suçlu hissediyorum üstelik

Ben yürüyorum canım çok sık değil ama arasıra uzun mesafe 45-50 dk yürüdüğüm oluyor, bir sorun olmadı bende. Siyatiğime iyi geliyor hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…