- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.281
Canim benim uzunlugum belki cok yuksek degil diye oyle dedi ama genede bu haftalarda agirlastigmz icin haliyle bebekte kilo aliyor artik rahme baskisi artiyor. Temkinli olmakta fayda varYa böyle seyler okuyunca da cok korkuyorum. Ben bugun carsidan bebek hediyeligi icin virt zirt seyler almam lazim ama uzaklik olarak 1 saatlik yuruyus mesafesinde. Yaklasik yarik saat sonrasinda bi tanidigimizin esnaf dukkani var. Orada durup dinlenip devam ederik diyordum. Yurumesem mi ki diyorum simdi bole olunca.ama evden calisiyorum zaten cok haraketsizim genel olarak. Bi oglum var elbette aksamlari haraketim oluyor okuldan geldikten sonra. Ama gun icinde utu camasir bulasik vs gunluk isler haric hep oturuyorum. Yususem olmaz mi 1 saat diyosunuz kizlar
Bende almışım bi 8-9 kiloSabah kendi tartımda 74.4 çıktım 63.8 le çıktığım bu yolda
Canım çok teşekkür ederim
Amiin, inşallah çok teşekkür ederim çokAhhh ceren dualarım seninle inşallah mahir de sen de sağasalim çıkacaksınız hastaneden allahım korusun sizi
Benim kafamdaki soru da ahhhh buydu .eşime odanın duvar kağıdını söktürüp boyatma peşindeydim artık evdeki duvar kağıdıyla idare edicez.ama boya daha iyi diye biliyorum .odaların nefes alması için boya hep daha çok öneriliyor ,duvar kağıdıı nem yapıyormış çokçaKızlar sizce bebek odasına hangisi daha iyi boya mi ? duvar kağıdı mi? Cok kararsızım
Ben daha iyiyim canım ,yatarak devam edeceğim inşallah hamileliğime.Mahir kuzusu iyi olsun da artık bi 20 kg daha alırım heralde yataraktan
Kuzum benim bugün bel ağrım çok carsamaba randevum var korkuyla geçiyor
Aynen öyle kuzum kilo işini bi şekilde yine bu ekip topalanır zayıflama motivasyon grubu ile hallederiz yeter ki sağlıkla zamanında doğuralım minnoşlarıBen daha iyiyim canım ,yatarak devam edeceğim inşallah hamileliğime.Mahir kuzusu iyi olsun da artık bi 20 kg daha alırım heralde yataraktan
Gözün aydın canımKizlarr geldiim doktordan. Gecen hafta asistan bakmisti 2.8 demisti korkuttu beni ni anda dusmesi icim icimi yemisti. Ceritomuzun olayida beni cok etkiledi malum kendi sehrimde de degilim baska doktora randevu buldm asistan bakmadi Allahtan. Megersem asistan yanlis olcüm yapmis. 3.00 cikti uzunlugum. Aglicaktm stresten. Doktorda sakin ol suan yolunda hersey ama progestan kullan icin rahat etsn dedi. Ilk defa kullanicam fitil olarak al agizdan bas donmesi yapar dedi. Ben hic kullanmadim. Fitil olarak almak akinti cok mu yapar bide gece yatmadan mi alcaz? Ayy bu arada bebisin bacaklari uzunmus doktor sende uzunsn babadami uzun dedi evet dedm masallah belli dediRabbim hepimize güzel haberler almayi nasipe etsn insallah. Birde bu 24 25. Haftadan sonra ekstra cok yurumemek yorulmamak lazimmis serviks kisaligi icin kizlar. Doktor uyardi ayakta artik cok kalma hayatini kiistlama ama aktifliginide dusur dedi sizee diikkat edin aman
Belinin neresi ağrıyor canım bel boşluğu bel popo arası mı yoksa sırtın hemen altı mıKuzum benim bugün bel ağrım çok carsamaba randevum var korkuyla geçiyor
Bende hepsini kullanamıyorum. Magnezyum kalsiyumu içemiyordum suda eriyene çevirdim ancak o şekilde içebiliyorum diğerleri ı ıh olmuyorKızlar bana kızmayın ama ben ne vitamin ne balık yağı ne demir hiç bişi kullanmıyorum kullanamıyorum daha doğrusuilaç dolabinin.oninden.gecince bile kusasim geliyor. Ceviz badem kuru üzüm pekmez vs tüketmeye özen gösteriyorum.ama.ilac i ih
Ben tartıya çıkmıyorum sanki bilmezsem kilo almıyormuşum gibiSabah kendi tartımda 74.4 çıktım 63.8 le çıktığım bu yolda
Canım bende bu ikilemdeydim duvar kağıdı nefes almıyor rutubet olabilir falan dediler boyattık şimdi stickerla süslemeyi düşünüyorumKızlar sizce bebek odasına hangisi daha iyi boya mi ? duvar kağıdı mi? Cok kararsızım
Sagol festiiimGözün aydın canım
Ben progestan kullanırken gece yatağa gireceğimde koyuyordum. Koyup kalkarsan veya 1-2 saatte kalkarsan biraz geri geliyor.
Ahh C Cerito siz iyi olunda yaparsın,duvar kağıdıda söktürür boya yaptirirsinCanım çok teşekkür ederimşu an daha iyiyim fitille iğneyle devam canım.Allahım hepsini korusun inşallah
Amiin, inşallah çok teşekkür ederim çok
Benim kafamdaki soru da ahhhh buydu .eşime odanın duvar kağıdını söktürüp boyatma peşindeydim artık evdeki duvar kağıdıyla idare edicez.ama boya daha iyi diye biliyorum .odaların nefes alması için boya hep daha çok öneriliyor ,duvar kağıdıı nem yapıyormış çokça
Kuuzm inşallah allah razı olsun tam belimin altı canım benimBelinin neresi ağrıyor canım bel boşluğu bel popo arası mı yoksa sırtın hemen altı mıdualarımız sizinle canım benim sabırla karşılığını alacağız inşallah
Stickerlere da baktım,ama acaba alçılı duvarda tutuyor mu,emin olamadımBende hepsini kullanamıyorum. Magnezyum kalsiyumu içemiyordum suda eriyene çevirdim ancak o şekilde içebiliyorum diğerleri ı ıh olmuyor
Ben tartıya çıkmıyorum sanki bilmezsem kilo almıyormuşum gibi
Canım bende bu ikilemdeydim duvar kağıdı nefes almıyor rutubet olabilir falan dediler boyattık şimdi stickerla süslemeyi düşünüyorum
Beni de bir korku sarmadı değil, ben bir de squat çömelme gibi spor da yapıyordum günde 5-10 dk arası, 2 hafta önce serviks 4.1 mm bugün kontrolüm vardı 3.4 mm olmuş bebek de aşağıdaymis ama rahîm ağzı kapalı sorun yok dedi doktor, sporu sormadım, bebek baş aşağı aşağıda içe tekmeliyor bir haftadır. Hareket bana psikolojik iyi geliyor zaten normal doğum istiyorum, yani ne yapacağımı şaşırdım ben deYa böyle seyler okuyunca da cok korkuyorum. Ben bugun carsidan bebek hediyeligi icin virt zirt seyler almam lazim ama uzaklik olarak 1 saatlik yuruyus mesafesinde. Yaklasik yarik saat sonrasinda bi tanidigimizin esnaf dukkani var. Orada durup dinlenip devam ederik diyordum. Yurumesem mi ki diyorum simdi bole olunca.ama evden calisiyorum zaten cok haraketsizim genel olarak. Bi oglum var elbette aksamlari haraketim oluyor okuldan geldikten sonra. Ama gun icinde utu camasir bulasik vs gunluk isler haric hep oturuyorum. Yususem olmaz mi 1 saat diyosunuz kizlar
Bu yazılanlar çok ben amaMerhaba kızlar bayram boyunca giremedim siteye, telefondan kk girmek zor oluyor zaten sürekli reklam çıkıyor. küçücük ekran kalıyor geriye. kk uygulaması da yok kii ekşi sözlük gibi, twitter gibi, instagram gibi girip bakalım.. işteyken koca monitör ekranından girmek ve yazmak daha kolayıma geliyor. hastanede olanlara acil şifalar dilerim, umarım bir an önce bebişleriniz ve siz iyileşir evlerinize dönersiniz. dualarımız sizinle.
doğuma 17 hafta kaldı ama sanki ben doğurmayacakmış gibi rahatım.
Bir de sigara konusu var ki gerçekten üzülüyorum. Dediğiniz gibi keşke içmesek ama doktordan iyi şeyler duyunca tamam bak bir şey olmuyormuş işte gelişimi iyi sağlığı gayet iyi deyip kendi kendimi rahatlatıyorum.
Neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyoruz ama uygulamaya geçişimiz çok zor. Bayramda tatlıları yemedik mi sanki
valla asıl son aylardan korkBende almışım bi 8-9 kiloama şurda son 3 ay kaldı dersek normal bence diyerek kendimi avutuyorum shdhjs son 3 ayda daha bi bu kadar daha almayız bence dimi almamalıyız
Bu aydan sonra kısalmaya başlayacak zaten yavaş yavaş bu normal birden çok kısalması sorun. Ben araştırdım artık kısalmaya başlayacakmış. Eskiler sürekli hareket halindelermiş ve genelde normal doğum yapmışlar. Doğumu kolaylaştırıyor hareket etmeyince de hamlıyorsun . birden son ayda harekete başlamak zor olur bende yürüyüş yapıyorum hele şu bi haftadır çok yürüdüm birşey olmaz inşallah.Beni de bir korku sarmadı değil, ben bir de squat çömelme gibi spor da yapıyordum günde 5-10 dk arası, 2 hafta önce serviks 4.1 mm bugün kontrolüm vardı 3.4 mm olmuş bebek de aşağıdaymis ama rahîm ağzı kapalı sorun yok dedi doktor, sporu sormadım, bebek baş aşağı aşağıda içe tekmeliyor bir haftadır. Hareket bana psikolojik iyi geliyor zaten normal doğum istiyorum, yani ne yapacağımı şaşırdım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?