2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canim benim uzunlugum belki cok yuksek degil diye oyle dedi ama genede bu haftalarda agirlastigmz icin haliyle bebekte kilo aliyor artik rahme baskisi artiyor. Temkinli olmakta fayda var

Merhaba kızlar bayram boyunca giremedim siteye, telefondan kk girmek zor oluyor zaten sürekli reklam çıkıyor. küçücük ekran kalıyor geriye. kk uygulaması da yok kii ekşi sözlük gibi, twitter gibi, instagram gibi girip bakalım.. işteyken koca monitör ekranından girmek ve yazmak daha kolayıma geliyor. hastanede olanlara acil şifalar dilerim, umarım bir an önce bebişleriniz ve siz iyileşir evlerinize dönersiniz. dualarımız sizinle.

Sizler ne güzel her şeylerini almışsınız bebişlerin ben daha araştırıp fiyat almaktan öteye gidemedim :) odasını da seneye hazırlarız belki nasılsa 1 yıl benim yanımda olur diye :) doğuma 17 hafta kaldı ama sanki ben doğurmayacakmış gibi rahatım.

İlaç konusuna gelince ben de unutuyorum içmeyi nedense. D vitamini yağlı olduğu için midemi bulandırıyor. Gynoferon vermişti doktorum onu da 1 film tableti bitirdim şimdi kalan kutusunu bulamıyorum. (kabızlık sorunu yaşamadım. sabah-akşam tok olarak içtim) Bir de omepa diye vitamin vardı. hem b12 hem balık yağı içeren bir kapsül jel. kokusu da midemi bulandırıyor. aslında çok önemli diyorlar bebeğin göz ve kalp gelişimi için ama ilaç içme huyum hiçbir zaman olmadı. bebişten önce sadece regl ağrısında içerdim onda da dayanabildiğim yere kadar direnirdim.

Bir de sigara konusu var ki gerçekten üzülüyorum. Dediğiniz gibi keşke içmesek ama doktordan iyi şeyler duyunca tamam bak bir şey olmuyormuş işte gelişimi iyi sağlığı gayet iyi deyip kendi kendimi rahatlatıyorum.

Neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyoruz ama uygulamaya geçişimiz çok zor. Bayramda tatlıları yemedik mi sanki

Canım çok teşekkür ederim şu an daha iyiyim fitille iğneyle devam canım.Allahım hepsini korusun inşallah
Ahhh ceren dualarım seninle inşallah mahir de sen de sağasalim çıkacaksınız hastaneden allahım korusun sizi
Amiin, inşallah çok teşekkür ederim çok
Kızlar sizce bebek odasına hangisi daha iyi boya mi ? duvar kağıdı mi? Cok kararsızım
Benim kafamdaki soru da ahhhh buydu .eşime odanın duvar kağıdını söktürüp boyatma peşindeydim artık evdeki duvar kağıdıyla idare edicez.ama boya daha iyi diye biliyorum .odaların nefes alması için boya hep daha çok öneriliyor ,duvar kağıdıı nem yapıyormış çokça

Ben daha iyiyim canım ,yatarak devam edeceğim inşallah hamileliğime.Mahir kuzusu iyi olsun da artık bi 20 kg daha alırım heralde yataraktan
Aynen öyle kuzum kilo işini bi şekilde yine bu ekip topalanır zayıflama motivasyon grubu ile hallederiz yeter ki sağlıkla zamanında doğuralım minnoşları çok sevindim iyi olmanıza

Gözün aydın canım
Ben progestan kullanırken gece yatağa gireceğimde koyuyordum. Koyup kalkarsan veya 1-2 saatte kalkarsan biraz geri geliyor.

Bende hepsini kullanamıyorum. Magnezyum kalsiyumu içemiyordum suda eriyene çevirdim ancak o şekilde içebiliyorum diğerleri ı ıh olmuyor
Sabah kendi tartımda 74.4 çıktım 63.8 le çıktığım bu yolda
Ben tartıya çıkmıyorum sanki bilmezsem kilo almıyormuşum gibi
Kızlar sizce bebek odasına hangisi daha iyi boya mi ? duvar kağıdı mi? Cok kararsızım
Canım bende bu ikilemdeydim duvar kağıdı nefes almıyor rutubet olabilir falan dediler boyattık şimdi stickerla süslemeyi düşünüyorum

Ahh C Cerito siz iyi olunda yaparsın,duvar kağıdıda söktürür boya yaptirirsin inşallah tez zamanda bu sıkıntılı günler gecer ve Mahir gelene kadar cok zamanın olur

Benimde ev duvarları boyalı,boya mi tazelesem yoksa duvar kağıdı daha cicili bicili geliyor onu mi yapsam hergün fikir değiştirip duruyorum,hic birinide yapmiyorum tamam karar verdim simdi boyaya

Stickerlere da baktım,ama acaba alçılı duvarda tutuyor mu,emin olamadım

Beni de bir korku sarmadı değil, ben bir de squat çömelme gibi spor da yapıyordum günde 5-10 dk arası, 2 hafta önce serviks 4.1 mm bugün kontrolüm vardı 3.4 mm olmuş bebek de aşağıdaymis ama rahîm ağzı kapalı sorun yok dedi doktor, sporu sormadım, bebek baş aşağı aşağıda içe tekmeliyor bir haftadır. Hareket bana psikolojik iyi geliyor zaten normal doğum istiyorum, yani ne yapacağımı şaşırdım ben de

Bu yazılanlar çok ben ama

Bende almışım bi 8-9 kilo ama şurda son 3 ay kaldı dersek normal bence diyerek kendimi avutuyorum shdhjs son 3 ayda daha bi bu kadar daha almayız bence dimi almamalıyız
valla asıl son aylardan kork

baharrr34 canım gözün aydın,hersey yolunda olmasi cok sevindimsende cok kafaya takıp yorma kendini,bilinç altında negatifi çağırma
Bende 3-4ay boyunca progestan fitil kullandım sabah aksam,ben takip 20-30 dk uzanıp sonra isime devam ediyordum,ilk gunler degilde bir süre sonra fazlalığı geri geliyor,günlük ped takıyordum

Bu aydan sonra kısalmaya başlayacak zaten yavaş yavaş bu normal birden çok kısalması sorun. Ben araştırdım artık kısalmaya başlayacakmış. Eskiler sürekli hareket halindelermiş ve genelde normal doğum yapmışlar. Doğumu kolaylaştırıyor hareket etmeyince de hamlıyorsun . birden son ayda harekete başlamak zor olur bende yürüyüş yapıyorum hele şu bi haftadır çok yürüdüm birşey olmaz inşallah.
İlişkiye gelirse konu bence orgazm olunca rahim kasılıyor ve kasılmaları tetikleyebilir ilişkiden ziyade olay orgazm da bitiyor. Biraz dikkat edilebilir son zamanlarda yine doktora sorarak hareket edilebilir kimisine son zamanlarda yasak gelebiliyor mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…