- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.301
yürüyüşünde çok zararı olacağını düşünmüyorum. Doktor bizim ikiz olduğu için erken riski var zaten tetikler en fazla 15 dakika yürüyüş yapabilirsin dedi. İnsan hareketlerini sınırlayınca daha stres oluyorBu aydan sonra kısalmaya başlayacak zaten yavaş yavaş bu normal birden çok kısalması sorun. Ben araştırdım artık kısalmaya başlayacakmış. Eskiler sürekli hareket halindelermiş ve genelde normal doğum yapmışlar. Doğumu kolaylaştırıyor hareket etmeyince de hamlıyorsun . birden son ayda harekete başlamak zor olur bende yürüyüş yapıyorum hele şu bi haftadır çok yürüdüm birşey olmaz inşallah.
İlişkiye gelirse konu bence orgazm olunca rahim kasılıyor ve kasılmaları tetikleyebilir ilişkiden ziyade olay orgazm da bitiyor. Biraz dikkat edilebilir son zamanlarda yine doktora sorarak hareket edilebilir kimisine son zamanlarda yasak gelebiliyor mesela.
yürüyüşünde çok zararı olacağını düşünmüyorum. Doktor bizim ikiz olduğu için erken riski var zaten tetikler en fazla 15 dakika yürüyüş yapabilirsin dedi. İnsan hareketlerini sınırlayınca daha stres oluyor
Sağol canım bilgilendirme içinBu aydan sonra kısalmaya başlayacak zaten yavaş yavaş bu normal birden çok kısalması sorun. Ben araştırdım artık kısalmaya başlayacakmış. Eskiler sürekli hareket halindelermiş ve genelde normal doğum yapmışlar. Doğumu kolaylaştırıyor hareket etmeyince de hamlıyorsun . birden son ayda harekete başlamak zor olur bende yürüyüş yapıyorum hele şu bi haftadır çok yürüdüm birşey olmaz inşallah.
İlişkiye gelirse konu bence orgazm olunca rahim kasılıyor ve kasılmaları tetikleyebilir ilişkiden ziyade olay orgazm da bitiyor. Biraz dikkat edilebilir son zamanlarda yine doktora sorarak hareket edilebilir kimisine son zamanlarda yasak gelebiliyor mesela.
İkiz annesi olarak doğunca oldukça hareketli bir hayatın olacak kuzum, şu an çok zor geliyordur ama bu durum geçecek hep böyle devam etmeyecek canım, acısını çıkartırsınız insÇok özledim yürüyüş yapmayı insan yüzü görmeyi
İnşallah kuzum herşey üst üstte gelince moralim çok bozuk bunaldım sanırsamİkiz annesi olarak doğunca oldukça hareketli bir hayatın olacak kuzum, şu an çok zor geliyordur ama bu durum geçecek hep böyle devam etmeyecek canım, acısını çıkartırsınız ins
Bende lismo kidsten aldımm çok kaliteli geldi :)instagramda Craftpaperco diye bir sayfa var ben oradan almayı düşünüyorum bir bak istersen iletişime geçince destek olurlar hangi duvarlarda hangisi olur diye @Meliss85
Kebeeleeeek annesi sonra bol bol yürüceksin o anları düşünÇok özledim yürüyüş yapmayı insan yüzü görmeyi
Canım bence korunmak gerekiyor çünkü bende de dediğin gibi istek vardı ve sıklaşmıştı birkaçı da korunmasız olunca olanlar oldu şimdi artık yasak istek oluyor tabi ama evlatlarımız İçin biraz daha dişimizi sıkıcazRabbim yardimcimiz olsun hayırlısıyla 32.haftalari görsek de az da olsa rahatlasak . Bende de inanılmaz hormonlardan sanirim istek var .eşim 10 teklifin 9 unu reddediyordu. Laf ediyordum her defasında trip moduna geçiyordum. O da bisey olur korkuyorum fln diyordu hep . Gerçekten Bende faydalı zannediyordum. Şu dakikadan sonra tövbe ettim ilişkiye 32 ye kadar
İnsallahhh aminnnn kuzucummmmmKebeeleeeek annesi sonra bol bol yürüceksin o anları düşünBol bol yat kuzum, yata yata geçecek bitecek zaman
Aman geçen gece baya zor oldu o işCanım bence korunmak gerekiyor çünkü bende de dediğin gibi istek vardı ve sıklaşmıştı birkaçı da korunmasız olunca olanlar oldu şimdi artık yasak istek oluyor tabi ama evlatlarımız İçin biraz daha dişimizi sıkıcaz
Geçmiş olsun canım Magnezyum eksiğin olabilir. Takviye alıp bi takp etsene kendiniMerhaba kızlar,
Okuyorum ama yazmaya mecalim yoktu eşim işiyle ilgili problemler yaşıyor malesef ben de etkileniyorum strese giriyorum hiç keyfim yok
İki gündür de belim baya ağrıyor anlamadığım şey dizlerim de ağrıyor noluyor anlamadım üşüttüm galiba sizde de üşütünce bel ağrısı oluyor mu ne iyi gelir acaba?
Daha gitmemize on gün var teyzesi ama senle aşağı yukarı aynı günlerdeyizdir diye tahmin ediyorum. USG ye göre biz de önden gidiyoruz çünkü sana denk geliyor. Bakalım bizim ne çıkacak değerlerimizHerkese selam arkadaşlar geçmiş bayramınız mübarek olsun. Bugün görüş günüydü bir de şeker yüklemesi yapıldı henüz sonuçlar çıkmadı 25+4 günlüğüz 33 cm olmuş boyumuz kilomuzda 780 gram doktor herşey normal dedi sizler kaç haftalık kaç gramsınız
Biraz daha dayan kusum sonra onları arabalarına koyduğun gibi bol bol yürüyüş yapacağın zamanları hayal et Allahtan yaz bebesi de olucaklar bol bol yürüyüş yapıcazÇok özledim yürüyüş yapmayı insan yüzü görmeyi
aa oraya da bakıyım hiç duymamıştım teşekkürlerBende lismo kidsten aldımm çok kaliteli geldi :)
Aman geçen gece baya zor oldu o işdedim daha yeter bebeği ezdin
eşime diyorum birtek biz ilişkiye girmiyoruz diye sana yasaklıcam o siteyi diyorEzdirmeyin bebelerinizi
Siz ne kullanıyosunuz canım adı ne?Geçmiş olsun canım Magnezyum eksiğin olabilir. Takviye alıp bi takp etsene kendini
Ya bu bel ağrısı bu haftalarda çok sık oluyor heralde bende aynısını yaşıyorum bayramda arabaya in bin çok sık yaptım ondan mı acaba diyorum ama yani o kadar kolay da etkilenecek değillerdir heralde bebişlerMerhaba kızlar,
Okuyorum ama yazmaya mecalim yoktu eşim işiyle ilgili problemler yaşıyor malesef ben de etkileniyorum strese giriyorum hiç keyfim yok
İki gündür de belim baya ağrıyor anlamadığım şey dizlerim de ağrıyor noluyor anlamadım üşüttüm galiba sizde de üşütünce bel ağrısı oluyor mu ne iyi gelir acaba?
Ben de haftasonu ilk defa biraz avm gezdim misafirlerle geç saate kadar oturdum sonra başladı bi bel ağrısı 2 gündür geçmiyor. Olabilir canım artık yağ depoluyorlar belki vücut adapte olmaya çalışıyodurYa bu bel ağrısı bu haftalarda çok sık oluyor heralde bende aynısını yaşıyorum bayramda arabaya in bin çok sık yaptım ondan mı acaba diyorum ama yani o kadar kolay da etkilenecek değillerdir heralde bebişlerkilo alıyorlar artık belki de o yüzden
belin ne tarafı ağrıyor benimde kalçamın tam üstü sürekli masaj yaptırıyorum eşimeYa bu bel ağrısı bu haftalarda çok sık oluyor heralde bende aynısını yaşıyorum bayramda arabaya in bin çok sık yaptım ondan mı acaba diyorum ama yani o kadar kolay da etkilenecek değillerdir heralde bebişlerkilo alıyorlar artık belki de o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?