2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
yürüyüşünde çok zararı olacağını düşünmüyorum. Doktor bizim ikiz olduğu için erken riski var zaten tetikler en fazla 15 dakika yürüyüş yapabilirsin dedi. İnsan hareketlerini sınırlayınca daha stres oluyor

Merhaba kızlar,
Okuyorum ama yazmaya mecalim yoktu eşim işiyle ilgili problemler yaşıyor malesef ben de etkileniyorum strese giriyorum hiç keyfim yok
İki gündür de belim baya ağrıyor anlamadığım şey dizlerim de ağrıyor noluyor anlamadım üşüttüm galiba sizde de üşütünce bel ağrısı oluyor mu ne iyi gelir acaba?

Çok özledim yürüyüş yapmayı insan yüzü görmeyi

Sağol canım bilgilendirme için benim üçüncü gebeliğim, ben de hep son ana kadar ilişki ve hareket kısıtlaması yaşamadım, ilişkide sadece şimdilik korumalı olarak gidiyoruz son aylar o da serbest olacaktır ins. Çarşamba tekrar dra gitmem gerekiyor bu sefer soracağım mutlaka, buradan da yazarım

İkiz annesi olarak doğunca oldukça hareketli bir hayatın olacak kuzum, şu an çok zor geliyordur ama bu durum geçecek hep böyle devam etmeyecek canım, acısını çıkartırsınız ins

İkiz annesi olarak doğunca oldukça hareketli bir hayatın olacak kuzum, şu an çok zor geliyordur ama bu durum geçecek hep böyle devam etmeyecek canım, acısını çıkartırsınız ins
İnşallah kuzum herşey üst üstte gelince moralim çok bozuk bunaldım sanırsam psikolojik olarakta sağlıklı olsunlarda birşey istemem rabbimin izniyle

Canım bence korunmak gerekiyor çünkü bende de dediğin gibi istek vardı ve sıklaşmıştı birkaçı da korunmasız olunca olanlar oldu şimdi artık yasak istek oluyor tabi ama evlatlarımız İçin biraz daha dişimizi sıkıcaz

Aman geçen gece baya zor oldu o iş dedim daha yeter bebeği ezdin

Geçmiş olsun canım Magnezyum eksiğin olabilir. Takviye alıp bi takp etsene kendini
Daha gitmemize on gün var teyzesi ama senle aşağı yukarı aynı günlerdeyizdir diye tahmin ediyorum. USG ye göre biz de önden gidiyoruz çünkü sana denk geliyor. Bakalım bizim ne çıkacak değerlerimiz

Biraz daha dayan kusum sonra onları arabalarına koyduğun gibi bol bol yürüyüş yapacağın zamanları hayal et Allahtan yaz bebesi de olucaklar bol bol yürüyüş yapıcaz
Bende lismo kidsten aldımm çok kaliteli geldi :)
aa oraya da bakıyım hiç duymamıştım teşekkürler

Ezdirmeyin bebelerinizi
eşime diyorum birtek biz ilişkiye girmiyoruz diye sana yasaklıcam o siteyi diyor şaka maka hamiş hormonlarından mıdır geçen gün aldatıyor musun diye bile sordum sanki adam aldatsa Allah korusun aldatıyorum dicekmiş gibi

Ya bu bel ağrısı bu haftalarda çok sık oluyor heralde bende aynısını yaşıyorum bayramda arabaya in bin çok sık yaptım ondan mı acaba diyorum ama yani o kadar kolay da etkilenecek değillerdir heralde bebişler kilo alıyorlar artık belki de o yüzden

Ben de haftasonu ilk defa biraz avm gezdim misafirlerle geç saate kadar oturdum sonra başladı bi bel ağrısı 2 gündür geçmiyor. Olabilir canım artık yağ depoluyorlar belki vücut adapte olmaya çalışıyodur

belin ne tarafı ağrıyor benimde kalçamın tam üstü sürekli masaj yaptırıyorum eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…