- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.321
O da mi instagramda?Bende lismo kidsten aldımm çok kaliteli geldi :)
İnsallah amin birtanem sen nasılsın canım benimBiraz daha dayan kusum sonra onları arabalarına koyduğun gibi bol bol yürüyüş yapacağın zamanları hayal et Allahtan yaz bebesi de olucaklar bol bol yürüyüş yapıcaz
aa oraya da bakıyım hiç duymamıştım teşekkürler
iyiyim çok şükür canım ama ağırlaşmaya başladım artık özellikle son 2-3 gündür. Allah'ın izniyle 1 ayım kaldı raporumun başlamasına iş için direnmeye çalışıyorum götürse beni 1 aycık daha. Eller ayaklar baya şişiyor zor oluyorİnsallah amin birtanem sen nasılsın canım benim
Bel ağrısı bende de kalça üstünde sızlama şeklinde oluyor canım. Yan yatarsam iyi geliyor ama sırtüstü yatarsam iyice artıyorbelin ne tarafı ağrıyor benimde kalçamın tam üstü sürekli masaj yaptırıyorum eşime
Aman geçen gece baya zor oldu o işdedim daha yeter bebeği ezdin
Ezdirmeyin bebelerinizi
eşime diyorum birtek biz ilişkiye girmiyoruz diye sana yasaklıcam o siteyi diyorşaka maka hamiş hormonlarından mıdır geçen gün aldatıyor musun diye bile sordum sanki adam aldatsa Allah korusun aldatıyorum dicekmiş gibi
Yok kuzum sadece siz değilsiniz,bizde varizeşime diyorum birtek biz ilişkiye girmiyoruz diye sana yasaklıcam o siteyi diyorşaka maka hamiş hormonlarından mıdır geçen gün aldatıyor musun diye bile sordum sanki adam aldatsa Allah korusun aldatıyorum dicekmiş gibi
Az kalmış canım dayan sonrası güzellikiyiyim çok şükür canım ama ağırlaşmaya başladım artık özellikle son 2-3 gündür. Allah'ın izniyle 1 ayım kaldı raporumun başlamasına iş için direnmeye çalışıyorum götürse beni 1 aycık daha. Eller ayaklar baya şişiyor zor oluyor
Dr. Banu Çiftçi'nin uygulamasını takip ediyorum. Bu hafta artık sırt üstü yatmamalısınız diyorduu sebep bilmiyorum ama demek ki ağrılara sebep oluyor diyeBel ağrısı bende de kalça üstünde sızlama şeklinde oluyor canım. Yan yatarsam iyi geliyor ama sırtüstü yatarsam iyice artıyor
bizde de tam tersi eşim korkuyor o değil bizim o ay hamilelik olmadı diye akışına bırakıcam demiştim bisürü kendime gecelik sipariş etmiştim bir hafta sonra bir öğrendim hamileyim birde hepsi 36 beden inşallah bidaha içlerine sığarımyok yok değilsinbizim ilişkimiz pek etkilenmedi bu durumdan eşim arada sırada YETEEER diye güle güle söyleniyo ama napalım korkuyorum ama yine hep kucak kucak, öpüş öpüş geçiyo günler
Çok zorlanıyorum. Akşam eve gidip yemek yiyip uyuyorum çoğu zaman
Of ya ben en çok yüz üstü yatmayı seviyorum . Ya da sağa yatıp. Ama zararlı diyiler..sola yatmak eziyetDr. Banu Çiftçi'nin uygulamasını takip ediyorum. Bu hafta artık sırt üstü yatmamalısınız diyorduu sebep bilmiyorum ama demek ki ağrılara sebep oluyor diye
Girdim şimdi canım Ben göremedim öyle bir kampanyaHepsiburada da bebek bezinde ikincisi 1 tl kızlar ben 6 tane aldım ilk üç bedenden
Kuzum benim çok kötüydü bana hastanede diyet verdiler çorap indi sukuriyiyim çok şükür canım ama ağırlaşmaya başladım artık özellikle son 2-3 gündür. Allah'ın izniyle 1 ayım kaldı raporumun başlamasına iş için direnmeye çalışıyorum götürse beni 1 aycık daha. Eller ayaklar baya şişiyor zor oluyor
Tam anlamıyla orası böyle sızı şeklinde bacaklarıma da vuruyor hafif hafif bugün çok korktum tüm gün yattım o yüzdenbelin ne tarafı ağrıyor benimde kalçamın tam üstü sürekli masaj yaptırıyorum eşime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?