2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İnsallah amin birtanem sen nasılsın canım benim

arkadaşlar hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun.bayramda giremedim epey birikmş yazılanlar.İyi olmanıza sevindim,bende 2 gündür gece yattığımda sağ bacağım boydan ağrıyor yarın doktora gidicem kontrol zamanım ama sizde yaşayan var mı

İnsallah amin birtanem sen nasılsın canım benim
iyiyim çok şükür canım ama ağırlaşmaya başladım artık özellikle son 2-3 gündür. Allah'ın izniyle 1 ayım kaldı raporumun başlamasına iş için direnmeye çalışıyorum götürse beni 1 aycık daha. Eller ayaklar baya şişiyor zor oluyor

Aman geçen gece baya zor oldu o iş dedim daha yeter bebeği ezdin

Ezdirmeyin bebelerinizi

Kızlar bişe itiraf edicem biz öğrendiğimizde 6 haftalık hamileydim ben, tam cesaret edicektim bişeler yapmak için myom ağrısı çıktı öyle böyle derken bizde 8 Aralıktan beri tık yok

Yok kuzum sadece siz değilsiniz,bizde variztaaa transfer öncesinden beri kankayiz

Az kalmış canım dayan sonrası güzellik
Benim 13 haftam var daha nasıl geçer bilmiyorum.

Az kalmış canım dayan sonrası güzellik
Benim 13 haftam var daha nasıl geçer bilmiyorum.
senin nasıl geçiyor canım varmı ağırlaşmalar ağrılar birde full ofise dönmüştü sizin galiba Allah kolaylık versin vallahi

yalnız olmadığıma sevindim kızlar çocuğa GPS falan takıcaktım artık Meliss85 Levrekkk

yok yok değilsin bizim ilişkimiz pek etkilenmedi bu durumdan eşim arada sırada YETEEER diye güle güle söyleniyo ama napalım korkuyorum ama yine hep kucak kucak, öpüş öpüş geçiyo günler

Bel ağrısı bende de kalça üstünde sızlama şeklinde oluyor canım. Yan yatarsam iyi geliyor ama sırtüstü yatarsam iyice artıyor
Dr. Banu Çiftçi'nin uygulamasını takip ediyorum. Bu hafta artık sırt üstü yatmamalısınız diyorduu sebep bilmiyorum ama demek ki ağrılara sebep oluyor diye

yok yok değilsin bizim ilişkimiz pek etkilenmedi bu durumdan eşim arada sırada YETEEER diye güle güle söyleniyo ama napalım korkuyorum ama yine hep kucak kucak, öpüş öpüş geçiyo günler
bizde de tam tersi eşim korkuyor o değil bizim o ay hamilelik olmadı diye akışına bırakıcam demiştim bisürü kendime gecelik sipariş etmiştim bir hafta sonra bir öğrendim hamileyim birde hepsi 36 beden inşallah bidaha içlerine sığarım

Çok zorlanıyorum. Akşam eve gidip yemek yiyip uyuyorum çoğu zaman hergün işe gelip giderken ben ne zaman izne çıkıcam onu hesaplamaya çalışıyorum günü ne diye dönüşüm ne zaman olucak diye ayrıca bakıyorum. Hala tam içime sinmedi. Mesela 6 ay ücretsiz izin ama bazı aylar 31 bazısı 30 gün hesabı olması gerekmez mi böyle detaylarda boğuluyorum işte ama keyifli geliyor 20 kere de baksam sıkılmam. Dur bidaha bakayım

Dr. Banu Çiftçi'nin uygulamasını takip ediyorum. Bu hafta artık sırt üstü yatmamalısınız diyorduu sebep bilmiyorum ama demek ki ağrılara sebep oluyor diye
Of ya ben en çok yüz üstü yatmayı seviyorum . Ya da sağa yatıp. Ama zararlı diyiler..sola yatmak eziyet

Kuzum benim çok kötüydü bana hastanede diyet verdiler çorap indi sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…