- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.341
ahahaha bendee durup durup hesaplıyorum dönüşümü bir de hergün anneme soruyorum haftada 3 gün bakıcaksın bak dimi diye kadın bıktı artıkÇok zorlanıyorum. Akşam eve gidip yemek yiyip uyuyorum çoğu zamanhergün işe gelip giderken ben ne zaman izne çıkıcam onu hesaplamaya çalışıyorum günü ne diye dönüşüm ne zaman olucak diye ayrıca bakıyorum. Hala tam içime sinmedi. Mesela 6 ay ücretsiz izin ama bazı aylar 31 bazısı 30 gün hesabı olması gerekmez mi böyle detaylarda boğuluyorum işte ama keyifli geliyor 20 kere de baksam sıkılmam. Dur bidaha bakayım
ay bendeee doğurduğum gibi yüzüstü atlıcam yatağaOf ya ben en çok yüz üstü yatmayı seviyorum . Ya da sağa yatıp. Ama zararlı diyiler..sola yatmak eziyet
ben şimdi şeker takibi yapıyorum muhtemelen gebelik şekeri çıkıcak diyete başlatıcak. Valla incekse razıyım ya ellerim kapanmıyor şişliktenKuzum benim çok kötüydü bana hastanede diyet verdiler çorap indi sukur
Olur mu hala var şimdi baktımGirdim şimdi canım Ben göremedim öyle bir kampanya
Hsjhshs çok önemli amaahahaha bendee durup durup hesaplıyorum dönüşümü bir de hergün anneme soruyorum haftada 3 gün bakıcaksın bak dimi diye kadın bıktı artık
ay bendeee doğurduğum gibi yüzüstü atlıcam yatağa
ben şimdi şeker takibi yapıyorum muhtemelen gebelik şekeri çıkıcak diyete başlatıcak. Valla incekse razıyım ya ellerim kapanmıyor şişlikten
Canım benim ya kıyamam kuzum seninkiler kaç gram oldu benim carsamaba günü 713 diğeri 600 gramdıahahaha bendee durup durup hesaplıyorum dönüşümü bir de hergün anneme soruyorum haftada 3 gün bakıcaksın bak dimi diye kadın bıktı artık
ben şimdi şeker takibi yapıyorum muhtemelen gebelik şekeri çıkıcak diyete başlatıcak. Valla incekse razıyım ya ellerim kapanmıyor şişlikten
Ay bende aynıyım kızımda bir poşet ilaç içiyordum diye şimdi görünce sadece midem ağzıma geliyo iyi hesediyorsam kendimi içiyorum hisetmiyorsam içmiyorumKızlar bana kızmayın ama ben ne vitamin ne balık yağı ne demir hiç bişi kullanmıyorum kullanamıyorum daha doğrusuilaç dolabinin.oninden.gecince bile kusasim geliyor. Ceviz badem kuru üzüm pekmez vs tüketmeye özen gösteriyorum.ama.ilac i ih
Canımcığım depoların doluysa zaten gerek yok. Bakılmıştır tahminimce. Doğal yollarla tamamlıyosundur kızacak birşey yokKızlar bana kızmayın ama ben ne vitamin ne balık yağı ne demir hiç bişi kullanmıyorum kullanamıyorum daha doğrusuilaç dolabinin.oninden.gecince bile kusasim geliyor. Ceviz badem kuru üzüm pekmez vs tüketmeye özen gösteriyorum.ama.ilac i ih
TeşekkürlerOlur mu hala var şimdi baktım
Valla biz ücretsiz izne direkt 6 ay koyuyoruz mesela 24 nisanda başladın 25 ekim de işbaşı oluyor tabi haftasonuna geliyorsa işbaşı günü değişiyor sor kız nolcak bana geçende 4 haftalık gebe geldi sormayaHsjhshs çok önemli amakuzum sen ik cıydın di mi ben 4 ay ücretli 6 ay ücretsiz iznim 10 ay ama gün olarak kaç gün sayıcam sen biliyor musun yani şimdidrn bizim ik ya soramıyorum
Oy maşallahh vallahi canım haftaya perşembe gidicem 2 hafta oldu gitmeyeli en son 630du biride 620ydi galiba hep 10 gram var aralarında muz yiyorum sürekli şişebildikleri kadar şişsinler zaten minnak olcaklarCanım benim ya kıyamam kuzum seninkiler kaç gram oldu benim carsamaba günü 713 diğeri 600 gramdı
Yaaa ellerim demeahahaha bendee durup durup hesaplıyorum dönüşümü bir de hergün anneme soruyorum haftada 3 gün bakıcaksın bak dimi diye kadın bıktı artık
Aman geçen gece baya zor oldu o işdedim daha yeter bebeği ezdin
Bir iğne batırsalar inicezdeYaaa ellerim demebenimde okadar kotu ki sabahları artık bazen dayanilmaz hale geliyor, ağırıdan ağlamak istiyorum
Arkadaşım bize 1.5 ay küfür gelir 7 ay oldubizde de tık yok 1 buçuk ay oldu adam yatağın diğer tarafında yatıyor
Hdjhshsjsj oda ben gibi kurtlandıysa demekValla biz ücretsiz izne direkt 6 ay koyuyoruz mesela 24 nisanda başladın 25 ekim de işbaşı oluyor tabi haftasonuna geliyorsa işbaşı günü değişiyor sor kız nolcak bana geçende 4 haftalık gebe geldi sormaya
Oy maşallahh vallahi canım haftaya perşembe gidicem 2 hafta oldu gitmeyeli en son 630du biride 620ydi galiba hep 10 gram var aralarında muz yiyorum sürekli şişebildikleri kadar şişsinler zaten minnak olcaklar
Cuşş sizde b*hnu çıkarmışsınızArkadaşım bize 1.5 ay küfür gelir 7 ay oldu
Evet ilişki değil de orgazm aslında kasılma yapma ihtimali olan çok doğruBu aydan sonra kısalmaya başlayacak zaten yavaş yavaş bu normal birden çok kısalması sorun. Ben araştırdım artık kısalmaya başlayacakmış. Eskiler sürekli hareket halindelermiş ve genelde normal doğum yapmışlar. Doğumu kolaylaştırıyor hareket etmeyince de hamlıyorsun . birden son ayda harekete başlamak zor olur bende yürüyüş yapıyorum hele şu bi haftadır çok yürüdüm birşey olmaz inşallah.
İlişkiye gelirse konu bence orgazm olunca rahim kasılıyor ve kasılmaları tetikleyebilir ilişkiden ziyade olay orgazm da bitiyor. Biraz dikkat edilebilir son zamanlarda yine doktora sorarak hareket edilebilir kimisine son zamanlarda yasak gelebiliyor mesela.
Canım ik değil muhasebeyim kurumsalda her ay 30 gün olarak hesaplanır genelde . Eğer öyle yapmiyorlarsa ayların gerçek günü hesaplıyorlar 30 31 30 31 gibiHdjhshsjsj oda ben gibi kurtlandıysa demekya şu evden çalışma olayını kaldırdılar ya benim aidiyet özveri bitti. Birde bitek bizim birimde kalktı gerisi devam ediyor. Fabrika komple kalksaydı zoruma gitmezdi. Neyse kendileri bilir. Ben hesaplara devam ücretliye de mi 4 ay koyuyosunuz canım
Canım resimde paylaştım neden bulamadınız acaba anasayfasında çıkıyor direk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?