2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
ahahaha bendee durup durup hesaplıyorum dönüşümü bir de hergün anneme soruyorum haftada 3 gün bakıcaksın bak dimi diye kadın bıktı artık
Of ya ben en çok yüz üstü yatmayı seviyorum . Ya da sağa yatıp. Ama zararlı diyiler..sola yatmak eziyet
ay bendeee doğurduğum gibi yüzüstü atlıcam yatağa
Kuzum benim çok kötüydü bana hastanede diyet verdiler çorap indi sukur
ben şimdi şeker takibi yapıyorum muhtemelen gebelik şekeri çıkıcak diyete başlatıcak. Valla incekse razıyım ya ellerim kapanmıyor şişlikten

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-24-18-10-16-572-edit_com.miui.gallery.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_2023-04-24-18-06-52-679_com.pozitron.hepsiburada.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 67
Hsjhshs çok önemli ama kuzum sen ik cıydın di mi ben 4 ay ücretli 6 ay ücretsiz iznim 10 ay ama gün olarak kaç gün sayıcam sen biliyor musun yani şimdidrn bizim ik ya soramıyorum

Canım benim ya kıyamam kuzum seninkiler kaç gram oldu benim carsamaba günü 713 diğeri 600 gramdı

Ay bende aynıyım kızımda bir poşet ilaç içiyordum diye şimdi görünce sadece midem ağzıma geliyo iyi hesediyorsam kendimi içiyorum hisetmiyorsam içmiyorum

Canımcığım depoların doluysa zaten gerek yok. Bakılmıştır tahminimce. Doğal yollarla tamamlıyosundur kızacak birşey yok

Hsjhshs çok önemli ama kuzum sen ik cıydın di mi ben 4 ay ücretli 6 ay ücretsiz iznim 10 ay ama gün olarak kaç gün sayıcam sen biliyor musun yani şimdidrn bizim ik ya soramıyorum
Valla biz ücretsiz izne direkt 6 ay koyuyoruz mesela 24 nisanda başladın 25 ekim de işbaşı oluyor tabi haftasonuna geliyorsa işbaşı günü değişiyor sor kız nolcak bana geçende 4 haftalık gebe geldi sormaya
Canım benim ya kıyamam kuzum seninkiler kaç gram oldu benim carsamaba günü 713 diğeri 600 gramdı
Oy maşallahh vallahi canım haftaya perşembe gidicem 2 hafta oldu gitmeyeli en son 630du biride 620ydi galiba hep 10 gram var aralarında muz yiyorum sürekli şişebildikleri kadar şişsinler zaten minnak olcaklar

Yaaa ellerim deme benimde okadar kotu ki sabahları artık bazen dayanilmaz hale geliyor, ağırıdan ağlamak istiyorum

Hdjhshsjsj oda ben gibi kurtlandıysa demek ya şu evden çalışma olayını kaldırdılar ya benim aidiyet özveri bitti. Birde bitek bizim birimde kalktı gerisi devam ediyor. Fabrika komple kalksaydı zoruma gitmezdi. Neyse kendileri bilir. Ben hesaplara devam ücretliye de mi 4 ay koyuyosunuz canım

Merhaba kızlar, yine cinlerim tepemde. Kayınvalidelerden nefret ediyorum bugün eşim il dışında kalacak. Bende anneme geldim tabiki. Neyse bu saatte beni aramış ki nerdesin nerde kalcan diye. Her zaman böyle. Kadın resmen insanı rahatsız etmek için yaratılmış. Koca yokken kayınvalide de kalmak çok saçma değil mi ben onun oğluna diyo muyum gel babamla kal diye. Yine sinirlerim kalktı.

Evet ilişki değil de orgazm aslında kasılma yapma ihtimali olan çok doğru
Canım ik değil muhasebeyim kurumsalda her ay 30 gün olarak hesaplanır genelde . Eğer öyle yapmiyorlarsa ayların gerçek günü hesaplıyorlar 30 31 30 31 gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…