2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
4 ay raporu hastaneler veriyor canım o da 112 gün olmalı. Gitmezmi tabi en azından geç uyanmak bile biraz yetiyor insana
Cuşş sizde b*hnu çıkarmışsınız şunun şurasında ne kalmış ha gayret doğumdan 2 ay sonra anca olur artik
Ahahahah unutmamış olursam

Hehehheeheh kv konusu açıldıysa bende giriyorum çünkü benim kv de dün beni heyheylendirdi. Şimdi bayram boyunca benim eşim çalıştı, 4 gibi eve geldi ve gezmelerimizi 4ten sonra yaptık. İlk gün aynı ilde yaşadığımız için kv ve akrabalarına gittik, ikinci gün kendi aileme ve akrabalarıma gittik buraya kadar sıkıntı yok. İkinci gün BabyMall mağazasında çek ve indirim olduğu için bebek arabası baktık ve almaya karar verdik. Arabayı kvler karşılamak istedi ama dediler ki ptesi gidelim. Kampanya Pazar günü bitiyor dedik, olsun napalım fazla veririz gerekirse gitmişken annenleri de görürüz hem dediler. İyi dedik kendiniz bilirsiniz. Neyse Pazar günü telefonum çaldı zırıl zırıl, biz indirimin bugün biteceğini anlamadık, şimdi anladık hemen bu akşam gidelim dediler. Benim heyheyler bi çıtır yükseldi ama hâlâ relaxım. Yine tamam dedik gittik, aldık evinden kv deyi. Ben uzun mesafeye giderken önde oturuyorum, kendi babam anam gelse de kalkmıyorum yani çünkü arkada yol tutuyor, tüm yol zehir oluyor. Haliyle şehir değiştireceğimiz için yine kalkmadım. Arkada da hoparlörler öndekinden daha fazla ses veriyor, biz kendi aramızda sohbet ederken o sıkılmasın diye ilahi açtık ki rahat yolculuk etsin diye. Meğer kulağı bizdeymiş duyamıyor diye geriliyormuş. Bi anda oğlum kıssana biraz diye dikeldi, kulağım patlayacak falan dedi. Bende dedim evet hayatım arkaya çok ses gidiyor benim de aklıma gelmişti anne belki rahatsız değildir diye karışmak istemedim dedim. Kv yine, çok ses var evet ne dediğiniz bile duyulmuyor dedi. Eşim de anne ben karımla konuşuyorum zaten ne dediğimiz duyulmasa da olur ama kısayım, o kadar rahatsız oluyorsan öne gelseydin niye bir anda aksileştin dedi. Ne dese beğenirsiniz kdlsmfkd FISTIKLI KALKMADI Kİ GELEYİM KUCAĞINA MI ÇIKAYIM dedi gkdmhfls hiç bişi demedim, açıklamayı yapmadım da öyle biraz atışarak devam ettiler. Sonra eşim dedi ki hayatım akşama lütfen erken kalkalım, günlerdir uykusuzum işte mesaim çok yoğun bari gece biraz erken yatayım dedi, tamam hayatım bence de öyle yapalım bayram temposundan ben bile yoruldum haklısın dedim. kv yine arkadan zank diye E UYUSAYDIN OĞLUM NİYE UYUMADIN DA GEZDİN dedi. Anne bayram 3 gün, bugün 3.gün,dün fıstıklının ailesine ilk gün de size geldik hangi kısımda uyusaydım dedi. O kadar gezmeseydiniz o zaman oğlum dedi. bende dedim o zaman size mi gelmeyecektik anne öyle mi anlıyorum ben dedim, öyleyse bi dahaki bayram bilelim de gönlünüzü yapmak için gelmeyelim dinlenelim direkt annemlere gideriz dedim. eşim de evet anne gezmeseydiniz derken ne demeye çalışıyosun keyfi mi gezdik, anne babalarımızı gördük dedi. hiç sesini çıkaramadı. sanki keyfi gezsek laf söylemeye hakkı var, bir de her lafa atlamaya çalışıyor iyice sinirlerimi zıplatıyor ya. alakası olan olmayan her lafa atlıyor. neyse çok uzun oldu kfldkgld böyle birikmiş 2 3 olay var kızlar toplanın da dökelim içimizi yoksa yakacağım bu gezegeni

Ahahahaha aşırı keyifle okudum

Kızlar bende de sırt ağrısı var ya omurgam bazen sırtımın sağ üstü bazen sol üst bazen de tam ortası bel de o kadar sıkıntı yok. Ama ben hamile kalmadan önce hep kulunç kırdırır masaja giderdim acaba alışkanlık olduğu İçin mi böyle ağrılarım oluyor bebek büyüdüğü İçin mi

Sen ona oğluşunun emanetisin nammmmmkör gelin

Ahahahaha aşırı keyifle okudum
Yaşarken komik olmuyor ama okurken bende gülüyorum ya. Bundan sonra yaşarken de size yazıyormuş gibi karşılıyım bari Peki Ramazanın son Pazartesisi tüm sülalesini iftara beklerken ve 40 tane pide masada dumanı tüterken AYYY BİZ UNUTMUŞUZ diye gelmeyen akrabaları napacağız Eşim söve söve pide yediydi yazık

Ksjshsj gıcıklandığım için günü gününe hesap yapıyorum asla erken dönmeyeceğim. Ha ama sıkılırsam dönerim keyfim yerinde olursa isterlerse yansın yıkılsınlar. 6 ayı kullandırmazlarsa rapor yollarını bile araştırdım basitmiş

Oha kim yaptı bunu ay ne terbiyessizlik

Ksjsjshjs kadıncağızı hem merakta bırakın dedikodulardan eksik bırakın içi içini yesin köşelerde sonra vay efendik yakıcam bu gezegeni. Size yaranılmaz bacım

Kızlar bişe itiraf edicem biz öğrendiğimizde 6 haftalık hamileydim ben, tam cesaret edicektim bişeler yapmak için myom ağrısı çıktı öyle böyle derken bizde 8 Aralıktan beri tık yok
Canım valla bizde en kotu haftada bir mesai devam ediyor sansliysak haftada 2-3, bebek öncesi kadar nerdeyse yani ama eşim çok korkuyordu benden ayrı kalması gerekecek diye, çok şükür bir kısıtlama olmadı. Doğum öncesi ve sonrası bir süre uzak kalınır. Zaten depremde de gördük ki dayanilabiliyormus

Dr. Banu Çiftçi'nin uygulamasını takip ediyorum. Bu hafta artık sırt üstü yatmamalısınız diyorduu sebep bilmiyorum ama demek ki ağrılara sebep oluyor diye
Canım o da var ama asıl sebep, sırtüstü yatınca rahmi besleyen bir atardamar var o baskı altında kalıyor ve rahatça akamiyor, bu da bebişim gelisimini etkileyebilir diye sırt üstü yatmayın. Zaten bebekler de rahatsız oluyor çünkü yerleri daralıyor

Hamileliğin en zor kısmı zaten bu yatış kısmı. İnan olsun solum uyuştu omzumdan serçe parmağıma kadar her yanım yastık hamile yastığı ve ekstralar zaten psikolojim bozuldu. Kocamla ayrı yatıyomuş gibi hissediyorum her sabah 5 dk tartışıyoruz bana sarılmıyosun diye halbuki adamcağızz napsın nasıl aşsın o yastıkları bide sarılıyorum diyo herhalde yastıkla karısını ayırt edemeyen bir kocaya sahibim emin olamadım

Oyyyy desene yine birebir gideceğiz dreamsim benim

Yaaa ellerim deme benimde okadar kotu ki sabahları artık bazen dayanilmaz hale geliyor, ağırıdan ağlamak istiyorum
Ellerrrr eller elleeeeerrr ellerimi gece kesesim geliyor

Ay gerçekten kötü bir şaka gibi...

Canım biz yatakları ayirali çok oldu sadece birleşme esnasında beraberiz, bir nevi işimiz düşünce gibi 2 oğlum aralarında pazarlık yapıyor, bugün yatakta ortada sen varsın ben varım diye. Ben kenarda yatıyorum bir sağ bir sol dön babam dön , her dönmeye uyan, her uyanmaya çişin gelsin. Bundan sonrası daha kolay olmayacak, bilin, beklentiye girmeyin

Oha kim yaptı bunu ay ne terbiyessizlik
Allah'ımmmmm inşallah burayı gizli gizli beni ve bu yaşadığım şeyleri bilen biri okumuyordur çünkü tutamayacam kendimi anlatıcam artık Eşim tarafının bi şeytannur anneannesi var, onları davet etmiştik kv ile beraber. Toplamda 10 11 kişi olacağız diye hesaplandı. 1 hafta önceden eşim dedi ki bakın vardiyamı ayarlıyorum, haftaya ptesi bekliyoruz. Sırf almasak anneannesi 1 senelik dedikodu çıkaracak diye alıyoruz iftara resmen. Evimiz dubleks, eşimle pazar günü aldık elimize viledaları kovaları o üst kata çıktı ben alt kata 1 tam gün temizlik yaptık. Akşama uyumadan koca tepsi tatlımı yaptım. Ertesi gün çorbamı, salatamı, mezelerimi hazır ettim. Pide içi hazırladım, fırına yolladım. Sofrayı kurdum, ezana 20 dk kala su bile ısıttım ki çorbaları koyarken çayı demlerim de yemekten sonra her şeyiyle hazır olur diye. ezana 10 dk kala kv geldi, ne görümcem var ne kp ne kb. Tekten gelmiş, görümcem hastaymış, kp çalışmaya gitmiş, kb vardiya uymamış. O saate kadar bi haber vermek yok ama, söylemişim de pide yaptırıcaz diye, biliyorsunuz kişi başı kabastaslak hesaplayarak yaptırılır pide dediğin. Ama Allah yukarıda hiç kızmadım o an çünkü olabilir yani nolucak 3 kişilik pide ne kadar artar. Baktık ezana 5 dk var, çorbayı ısıtmışım hâlâ gelen yok aradık biz diğer davetli grubunu. Eşim dedi ne zaman geliyonuz hazır her şey sizi bekliyoruz, karşıdaki demesin mi e siz ne zama çağırırsanız o zaman gelicez. Biz de anladık ki sofraya davet bekliyorlar. Dedik hadi çabuk gelin aşkolsun daveti mi olur. Anam demesinler mi e biz sofrayı kurduk, siz geçen haftadan sonra tekrar aramadınız bizde gelmciez zannettik unuttuk gitti evde yemeğimizi yaptık. Neyse biraz daha konuştular eşim kapattı, ama nasıl üzgün, kızgın. Benim yorgunluğumu gördükçe sinirleniyor. 3 kişiye 40 adet yani 80 yarım pide kaldı mı? Kadir gecesi diye çıktık sokağa kime ne gelirse dağıttık artık Allah kabul etsin demek ki manevi olarak böyle bir hayra ihtiyacımız varmış, lafı olmaz ama insan lafa geldi mi mangalda kül bırakmayan ince düşünce piri insanların böyle davranışıyla karşılaşınca biraz geriliyor. Kaldı ki kuzu çevirmedilerse sofrayı toparlayıp hemen gelebilirlerdi ya da yemeğe yetişemedik çaya geldik diyebilirlerdi. Kv zaten deli midir nedir, ısrarla diyo kızım çok yaptırmışsınız neden o kadar yaptırdınız vs. En son dedim anne alnımda enayi yazar gibi bi hal mi var 3 kişi olacağımızı bilsem niye tüm gün koca tencere çorba, 40 pidenin harcı, bi ton meze, bi ton salatayla uğraşayım sizin taraf gelecek diye yaptım gelmediler, habire üst üste neyi soruyorsun oğlun zaten sinirli neyi amaçlıyosun yani dedim. Laf sokulmasından üst düzey zevk alıyor olmalı ki gazı çıktı, bi daha da sormadı niye bu kadar yaptırdınız diye. Neyse işte. Bende bizim evin geç sinirlenip geç sakinleşeniyimdir. Eşim biraz daha yapısal olarak hızlı sinirlenip kendini çabuk da sakinleştirir. O yüzden o an kendi hayal kırıklığımı, yorgunluğumu kenarı koyup eşimi teselliledim. En yakın arkadaşını ve eşini aradım hemen bize gelin sıcak pidemiz, soğuk tatlımız ve taze çayımız var diye. Öyle dağıttım aklını ama tabii bize ders oldu.

Dur okucam ama yazmadan duramadım seni yerim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…