2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ksjsjshjs kadıncağızı hem merakta bırakın dedikodulardan eksik bırakın içi içini yesin köşelerde sonra vay efendik yakıcam bu gezegeni. Size yaranılmaz bacım
Hayatım senin bebek erkek herhalde kflskflskd Buradaki minnoş geleceğin kvlerini hariç bırakıyorum, bizim yaş grubuna, bizlere kayınvalidelik eden hanımlar pek bi değişik valla Ki benim kv genele bakıldığında iyidir yani öyle çok kötü diyemem ama ağzından çıkanı kulağının duyması 1 haftayı, beyninin idrak etmedi 1.5 ayı buluyor. Bir kere de eşimin benden önceki sevgilisinden neden ayrıldığnı sormuştu çünkü orda anlamıştım fkdkfkkskdksks

Dur okucam ama yazmadan duramadım seni yerim yaaa
Ya festi çok tatlısın bu nasıl bir sevgi doluluk Seninle konuşurken sanki yanaklarını sıkıyormuşum gibi oluyor içim dıgıl dıgıl ediyo, bende seni yerim

Ay bu gerçekten çok ayıp sen o halinle o kadar hazırlık yap et
Ben zaten ayda 2 kontrol gibi düşünüyorum bi seninkileri baz alıyorum bi benimkileri bizim kızlar aynı gidiyor

Ay çok güzel olmuş kız ne güzel bak kadir gecesinde ne hayra girmişsinizdir. Allahım o fesatlarla yemek yemeyi nasip etmemiş, hayır yapmanızı nasip etmiş. Kudururdum bende olsam ama sonucu çok güzel olmuş. Yalnız kayınvaliden sokuşturup sonra geri adam atangillerden. Sevmem kayınvalide dediğin ya sessiz olcak ya da dişine gelicek

Oğluşumun Fıstıklı teyzeesi aşkolsun
Kdkdjhdhdj bende kayınvalide konusunda şanslılardanım arada yükselirim ama olsun. Sevgiliyken oğluşunu çok kıskandı kıyamiiişşş ama baktı ki 10 yıl olmuş bunlar sevgili ayrılmaya da niyetleri yok kabullendi

Naptın kadını parçaladın mı o soruyu sorunca

Yaaa ellerim deme benimde okadar kotu ki sabahları artık bazen dayanilmaz hale geliyor, ağırıdan ağlamak istiyorum
Benimde sağ elimin son 3 parmağı. Yemin ediyorum kopucak sanıyorum. Ben heran ellerimi yumuşatıyorum canım masajla. O biraz hafifletiyor. Hem vuruyorum birbirine her yanını hem masaj. Azıcık toparlıyor.

Ay bu gerçekten çok ayıp sen o halinle o kadar hazırlık yap et
Bence de gerçekten çok ayıp ve biz yapsak olacakları düşünemiyorum
Evet yani dediğim gibi hem bizim hayra ihtiyacımız varmış, hemde belki bilemeyiz alıp yiyen birinin o gün canı çekmişti ona vesile olduk. Rabbim kabul eylesin.
Ona bir gün bir sokuşturucam 2 ömür ağzını açamayacak ama Allah'tan eşim benden önce veriyor cevabını annesini bildiği için. Görümcem falan da böyle durumlarda hep cevap verir annesine, ben saygıdan ses etmiyorum pek damarıma basılmadıkça. Sonuçta max 2 saat oturup evine dönecek, ben cevap vermedikçe onun içi içini yesin ben böyle diyorum ama o edebini bozmuyor diye, herkesin ayıbı kendine.
Bizde kıskançlık falan yok yav, dediğiö gibi densizlik var, ne dediğin bilmeme var, ağzından çıkanı işitmeme var değişik biri, kötü mü değil ama değişik.

Valla dedim ki bu sorunun cevabını sana eşim vermediyse ben veremem, o onların yaşayıp bitirdiği bir hikaye ve eşim bana bir konuda bilmem gereken kadarını anlattıysa bu başkalarından duymak istediği için değil aksine duymayacağına güvendiği içindir. Hâlâ merak ediyorsan arayıp sorabilirsin anne dedim, ona da cevap veremedi. Kardeşim uslan artık, ben ağzımı açınca sen taş yutmuş gibi oluyosun sorma bana bişi

Canim cok tesekkur ederim. Saatleri önemliymis bana saat hakkinda bisi demediler. Sabah aksam kac saat arayla almamiz gerekiyor peki

Ay valla doğum öncesi sonrası toplam 4 ay özel sektörde ama bazı kurumlar ekstra veriyor inşallah istediğin kadar izin kullanırsın da işten soğutmazlar seni festim
Ay ne ayıp neyse ki bari hayra sebep olmuş arada kalmışlar bari kendileri arayıp sorsalarmiş 1 hafta merakta mi beklemişler

Bence de akıllanması lazım aslında ama taşı gediğine koymaktan sen bıkmışsın o bıkmamış

Bebişim ben kısmet olursa sağlık sıhhatim yerinde olursa 37. Haftaya kadar çalışabilir raporu alıcam. Oda 27.07.2023 oluyor. Sonra işte 4 ay ücretli, 6 ay ücretsiz. 1.5 ay da yıllık izinler birikecek. Ben 10.07.2024 te işe döneceğim. Ha ama 6 ay kullanamazsın derlerse rapor alıcam. Hiç tasvip etmiyorum normalde ama beni mecbur bırakmazlar inşallah çok kuruldum çokta soğudum. Zorla gidiyorum inan ki. Ama az kaldı. 3 ay sonra tamamım inşallah

Birde varya o 1 haftada ne dedikodular dönmüştür

Canim bacak agrisi bende de oluyor. Boydan aynisi dedigin gibi. Magnezyum verdi doktor ama gecmesse tekrar dicem doktoruma kalsiyum veririz demisti gecmesse. Doktoruna söyle sende.

ffestinalente sen varya iyice erkek anasi oldunnn biz gelinleri hep haksiz görüuon
Jdjshshjs bebişim benim erkek anası olduğumu çok alakasız bir konuda yaptığım bir yorumdan anladı insanlar ki şuan tabiki şaka yapıyorum ama orda çok ciddiydim ve kayınvalideyi kayırmamıştım, kadın bana öyle dedi

Ama bebişim şuda bir gerçek ki bu erkek anaları size nasıl yaransın yaa daha. Göz bebekleri, oğluşlarını sizin için büyütüyorlar resmen gelip birde ellerinden alıyonuz birde üstelik kızıyonuz

Bende evden çalışmamı kabul ederlerse son haftaya kadar çalışabilir raporu alcam. Doktor ofise gidersen asla vermem o raporu dedi

Kdjsjsh ya hiç sorma sabah giremedim işteydim neler konuşulmuş bide varya arada yazamasam da girip bakıyorum çatlıyorum çünkü sayfalar karışıyor sonra jdjshs

Bende evden çalışmamı kabul ederlerse son haftaya kadar çalışabilir raporu alcam. Doktor ofise gidersen asla vermem o raporu dedi
Aa benim bildiğim bebişim ne olursa olsun 37 kesin tarih. Geçen yıl haziranda iş arkadaşım doğum yaptı o hep evden çalışıyordu bizim şirket izin vermedi. Oda çok üzülmüştü 2 hafta bile olsa bebişimle geçirmek istiyorum diye. Sen ikcısın yavrum kendi iznini kendin versene dkksjsjsj

Güzel planlamışsın inşallah sağlıkla o günlere geliriz yolunda işler planlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…