- 7 Aralık 2022
- 613
- 2.088
- 28
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.381
Hayatım senin bebek erkek herhalde kflskflskd Buradaki minnoş geleceğin kvlerini hariç bırakıyorum, bizim yaş grubuna, bizlere kayınvalidelik eden hanımlar pek bi değişik vallaKsjsjshjskadıncağızı hem merakta bırakın dedikodulardan eksik bırakın içi içini yesin köşelerde sonra vay efendik yakıcam bu gezegeni. Size yaranılmaz bacım
Olayda tek gülen pideci olmuş olabilir, bi tek ona pozitif getiri sağladı bu olayAy gerçekten kötü bir şaka gibi...
Ya festi çok tatlısın bu nasıl bir sevgi dolulukDur okucam ama yazmadan duramadım seni yerim yaaa
Ay bu gerçekten çok ayıp sen o halinle o kadar hazırlık yap etYaşarken komik olmuyor ama okurken bende gülüyorum ya. Bundan sonra yaşarken de size yazıyormuş gibi karşılıyım bariPeki Ramazanın son Pazartesisi tüm sülalesini iftara beklerken ve 40 tane pide masada dumanı tüterken AYYY BİZ UNUTMUŞUZ diye gelmeyen akrabaları napacağız Eşim söve söve pide yediydi yazık
Ben zaten ayda 2 kontrol gibi düşünüyorum bi seninkileri baz alıyorum bi benimkileri bizim kızlar aynı gidiyorOyyyy desene yine birebir gideceğiz dreamsim benim
Ellerrrr eller elleeeeerrrellerimi gece kesesim geliyor
Ay gerçekten kötü bir şaka gibi...
Canım biz yatakları ayirali çok oldu sadece birleşme esnasında beraberiz, bir nevi işimiz düşünce gibi2 oğlum aralarında pazarlık yapıyor, bugün yatakta ortada sen varsın ben varım diye. Ben kenarda yatıyorum bir sağ bir sol dön babam dön , her dönmeye uyan, her uyanmaya çişin gelsin. Bundan sonrası daha kolay olmayacak, bilin, beklentiye girmeyin
Ay çok güzel olmuş kız ne güzel bak kadir gecesinde ne hayra girmişsinizdir. Allahım o fesatlarla yemek yemeyi nasip etmemiş, hayır yapmanızı nasip etmiş. Kudururdum bende olsam ama sonucu çok güzel olmuş. Yalnız kayınvaliden sokuşturup sonra geri adam atangillerden. Sevmem kayınvalide dediğin ya sessiz olcak ya da dişine gelicekAllah'ımmmmm inşallah burayı gizli gizli beni ve bu yaşadığım şeyleri bilen biri okumuyordur çünkü tutamayacam kendimi anlatıcam artıkEşim tarafının bi şeytannur anneannesi var, onları davet etmiştik kv ile beraber. Toplamda 10 11 kişi olacağız diye hesaplandı. 1 hafta önceden eşim dedi ki bakın vardiyamı ayarlıyorum, haftaya ptesi bekliyoruz. Sırf almasak anneannesi 1 senelik dedikodu çıkaracak diye alıyoruz iftara resmen. Evimiz dubleks, eşimle pazar günü aldık elimize viledaları kovaları o üst kata çıktı ben alt kata 1 tam gün temizlik yaptık. Akşama uyumadan koca tepsi tatlımı yaptım. Ertesi gün çorbamı, salatamı, mezelerimi hazır ettim. Pide içi hazırladım, fırına yolladım. Sofrayı kurdum, ezana 20 dk kala su bile ısıttım ki çorbaları koyarken çayı demlerim de yemekten sonra her şeyiyle hazır olur diye. ezana 10 dk kala kv geldi, ne görümcem var ne kp ne kb. Tekten gelmiş, görümcem hastaymış, kp çalışmaya gitmiş, kb vardiya uymamış. O saate kadar bi haber vermek yok ama, söylemişim de pide yaptırıcaz diye, biliyorsunuz kişi başı kabastaslak hesaplayarak yaptırılır pide dediğin. Ama Allah yukarıda hiç kızmadım o an çünkü olabilir yani nolucak 3 kişilik pide ne kadar artar. Baktık ezana 5 dk var, çorbayı ısıtmışım hâlâ gelen yok aradık biz diğer davetli grubunu. Eşim dedi ne zaman geliyonuz hazır her şey sizi bekliyoruz, karşıdaki demesin mi e siz ne zama çağırırsanız o zaman gelicez. Biz de anladık ki sofraya davet bekliyorlar. Dedik hadi çabuk gelin aşkolsun daveti mi olur. Anam demesinler mi e biz sofrayı kurduk, siz geçen haftadan sonra tekrar aramadınız bizde gelmciez zannettik unuttuk gitti evde yemeğimizi yaptık. Neyse biraz daha konuştular eşim kapattı, ama nasıl üzgün, kızgın. Benim yorgunluğumu gördükçe sinirleniyor. 3 kişiye 40 adet yani 80 yarım pide kaldı mı? Kadir gecesi diye çıktık sokağa kime ne gelirse dağıttık artık Allah kabul etsin demek ki manevi olarak böyle bir hayra ihtiyacımız varmış, lafı olmaz ama insan lafa geldi mi mangalda kül bırakmayan ince düşünce piri insanların böyle davranışıyla karşılaşınca biraz geriliyor. Kaldı ki kuzu çevirmedilerse sofrayı toparlayıp hemen gelebilirlerdi ya da yemeğe yetişemedik çaya geldik diyebilirlerdi. Kv zaten deli midir nedir, ısrarla diyo kızım çok yaptırmışsınız neden o kadar yaptırdınız vs. En son dedim anne alnımda enayi yazar gibi bi hal mi var 3 kişi olacağımızı bilsem niye tüm gün koca tencere çorba, 40 pidenin harcı, bi ton meze, bi ton salatayla uğraşayım sizin taraf gelecek diye yaptım gelmediler, habire üst üste neyi soruyorsun oğlun zaten sinirli neyi amaçlıyosun yani dedim. Laf sokulmasından üst düzey zevk alıyor olmalı ki gazı çıktı, bi daha da sormadı niye bu kadar yaptırdınız diye. Neyse işte. Bende bizim evin geç sinirlenip geç sakinleşeniyimdir. Eşim biraz daha yapısal olarak hızlı sinirlenip kendini çabuk da sakinleştirir. O yüzden o an kendi hayal kırıklığımı, yorgunluğumu kenarı koyup eşimi teselliledim. En yakın arkadaşını ve eşini aradım hemen bize gelin sıcak pidemiz, soğuk tatlımız ve taze çayımız var diye. Öyle dağıttım aklını ama tabii bize ders oldu.
Oğluşumun Fıstıklı teyzeesi aşkolsunHayatım senin bebek erkek herhalde kflskflskd Buradaki minnoş geleceğin kvlerini hariç bırakıyorum, bizim yaş grubuna, bizlere kayınvalidelik eden hanımlar pek bi değişik vallaKi benim kv genele bakıldığında iyidir yani öyle çok kötü diyemem ama ağzından çıkanı kulağının duyması 1 haftayı, beyninin idrak etmedi 1.5 ayı buluyor. Bir kere de eşimin benden önceki sevgilisinden neden ayrıldığnı sormuştu çünkü orda anlamıştım fkdkfkkskdksks
Benimde sağ elimin son 3 parmağı. Yemin ediyorum kopucak sanıyorum. Ben heran ellerimi yumuşatıyorum canım masajla. O biraz hafifletiyor. Hem vuruyorum birbirine her yanını hem masaj. Azıcık toparlıyor.Yaaa ellerim demebenimde okadar kotu ki sabahları artık bazen dayanilmaz hale geliyor, ağırıdan ağlamak istiyorum
Bence de gerçekten çok ayıp ve biz yapsak olacakları düşünemiyorumAy bu gerçekten çok ayıp sen o halinle o kadar hazırlık yap et
Evet yani dediğim gibi hem bizim hayra ihtiyacımız varmış, hemde belki bilemeyiz alıp yiyen birinin o gün canı çekmişti ona vesile olduk. Rabbim kabul eylesin.Ay çok güzel olmuş kız ne güzel bak kadir gecesinde ne hayra girmişsinizdir. Allahım o fesatlarla yemek yemeyi nasip etmemiş, hayır yapmanızı nasip etmiş. Kudururdum bende olsam ama sonucu çok güzel olmuş. Yalnız kayınvaliden sokuşturup sonra geri adam atangillerden. Sevmem kayınvalide dediğin ya sessiz olcak ya da dişine gelicek
Bizde kıskançlık falan yok yav, dediğiö gibi densizlik var, ne dediğin bilmeme var, ağzından çıkanı işitmeme var değişik biri, kötü mü değil ama değişik.Oğluşumun Fıstıklı teyzeesi aşkolsun
Kdkdjhdhdjbende kayınvalide konusunda şanslılardanım arada yükselirim ama olsun. Sevgiliyken oğluşunu çok kıskandı kıyamiiişşş ama baktı ki 10 yıl olmuş bunlar sevgili ayrılmaya da niyetleri yok kabullendi
Naptın kadını parçaladın mı o soruyu sorunca
Canim cok tesekkur ederim. Saatleri önemliymis bana saat hakkinda bisi demediler. Sabah aksam kac saat arayla almamiz gerekiyor pekibaharrr34 canım gözün aydın,hersey yolunda olmasi cok sevindim sende cok kafaya takıp yorma kendini,bilinç altında negatifi çağırma
Bende 3-4ay boyunca progestan fitil kullandım sabah aksam,ben takip 20-30 dk uzanıp sonra isime devam ediyordum,ilk gunler degilde bir süre sonra fazlalığı geri geliyor,günlük ped takıyordum
Ay valla doğum öncesi sonrası toplam 4 ay özel sektörde ama bazı kurumlar ekstra veriyor inşallah istediğin kadar izin kullanırsın da işten soğutmazlar seni festimKsjshsj gıcıklandığım için günü gününe hesap yapıyorum asla erken dönmeyeceğim. Ha ama sıkılırsam dönerimkeyfim yerinde olursa isterlerse yansın yıkılsınlar. 6 ayı kullandırmazlarsa rapor yollarını bile araştırdım basitmiş
Ay ne ayıp neyse ki bari hayra sebep olmuşAllah'ımmmmm inşallah burayı gizli gizli beni ve bu yaşadığım şeyleri bilen biri okumuyordur çünkü tutamayacam kendimi anlatıcam artıkEşim tarafının bi şeytannur anneannesi var, onları davet etmiştik kv ile beraber. Toplamda 10 11 kişi olacağız diye hesaplandı. 1 hafta önceden eşim dedi ki bakın vardiyamı ayarlıyorum, haftaya ptesi bekliyoruz. Sırf almasak anneannesi 1 senelik dedikodu çıkaracak diye alıyoruz iftara resmen. Evimiz dubleks, eşimle pazar günü aldık elimize viledaları kovaları o üst kata çıktı ben alt kata 1 tam gün temizlik yaptık. Akşama uyumadan koca tepsi tatlımı yaptım. Ertesi gün çorbamı, salatamı, mezelerimi hazır ettim. Pide içi hazırladım, fırına yolladım. Sofrayı kurdum, ezana 20 dk kala su bile ısıttım ki çorbaları koyarken çayı demlerim de yemekten sonra her şeyiyle hazır olur diye. ezana 10 dk kala kv geldi, ne görümcem var ne kp ne kb. Tekten gelmiş, görümcem hastaymış, kp çalışmaya gitmiş, kb vardiya uymamış. O saate kadar bi haber vermek yok ama, söylemişim de pide yaptırıcaz diye, biliyorsunuz kişi başı kabastaslak hesaplayarak yaptırılır pide dediğin. Ama Allah yukarıda hiç kızmadım o an çünkü olabilir yani nolucak 3 kişilik pide ne kadar artar. Baktık ezana 5 dk var, çorbayı ısıtmışım hâlâ gelen yok aradık biz diğer davetli grubunu. Eşim dedi ne zaman geliyonuz hazır her şey sizi bekliyoruz, karşıdaki demesin mi e siz ne zama çağırırsanız o zaman gelicez. Biz de anladık ki sofraya davet bekliyorlar. Dedik hadi çabuk gelin aşkolsun daveti mi olur. Anam demesinler mi e biz sofrayı kurduk, siz geçen haftadan sonra tekrar aramadınız bizde gelmciez zannettik unuttuk gitti evde yemeğimizi yaptık. Neyse biraz daha konuştular eşim kapattı, ama nasıl üzgün, kızgın. Benim yorgunluğumu gördükçe sinirleniyor. 3 kişiye 40 adet yani 80 yarım pide kaldı mı? Kadir gecesi diye çıktık sokağa kime ne gelirse dağıttık artık Allah kabul etsin demek ki manevi olarak böyle bir hayra ihtiyacımız varmış, lafı olmaz ama insan lafa geldi mi mangalda kül bırakmayan ince düşünce piri insanların böyle davranışıyla karşılaşınca biraz geriliyor. Kaldı ki kuzu çevirmedilerse sofrayı toparlayıp hemen gelebilirlerdi ya da yemeğe yetişemedik çaya geldik diyebilirlerdi. Kv zaten deli midir nedir, ısrarla diyo kızım çok yaptırmışsınız neden o kadar yaptırdınız vs. En son dedim anne alnımda enayi yazar gibi bi hal mi var 3 kişi olacağımızı bilsem niye tüm gün koca tencere çorba, 40 pidenin harcı, bi ton meze, bi ton salatayla uğraşayım sizin taraf gelecek diye yaptım gelmediler, habire üst üste neyi soruyorsun oğlun zaten sinirli neyi amaçlıyosun yani dedim. Laf sokulmasından üst düzey zevk alıyor olmalı ki gazı çıktı, bi daha da sormadı niye bu kadar yaptırdınız diye. Neyse işte. Bende bizim evin geç sinirlenip geç sakinleşeniyimdir. Eşim biraz daha yapısal olarak hızlı sinirlenip kendini çabuk da sakinleştirir. O yüzden o an kendi hayal kırıklığımı, yorgunluğumu kenarı koyup eşimi teselliledim. En yakın arkadaşını ve eşini aradım hemen bize gelin sıcak pidemiz, soğuk tatlımız ve taze çayımız var diye. Öyle dağıttım aklını ama tabii bize ders oldu.
Bence deBence de gerçekten çok ayıp ve biz yapsak olacakları düşünemiyorum
Evet yani dediğim gibi hem bizim hayra ihtiyacımız varmış, hemde belki bilemeyiz alıp yiyen birinin o gün canı çekmişti ona vesile olduk. Rabbim kabul eylesin.
Ona bir gün bir sokuşturucam 2 ömür ağzını açamayacak ama Allah'tan eşim benden önce veriyor cevabını annesini bildiği için. Görümcem falan da böyle durumlarda hep cevap verir annesine, ben saygıdan ses etmiyorum pek damarıma basılmadıkça. Sonuçta max 2 saat oturup evine dönecek, ben cevap vermedikçe onun içi içini yesin ben böyle diyorum ama o edebini bozmuyor diye, herkesin ayıbı kendine.
Bizde kıskançlık falan yok yav, dediğiö gibi densizlik var, ne dediğin bilmeme var, ağzından çıkanı işitmeme var değişik biri, kötü mü değil ama değişik.
Valla dedim ki bu sorunun cevabını sana eşim vermediyse ben veremem, o onların yaşayıp bitirdiği bir hikaye ve eşim bana bir konuda bilmem gereken kadarını anlattıysa bu başkalarından duymak istediği için değil aksine duymayacağına güvendiği içindir. Hâlâ merak ediyorsan arayıp sorabilirsin anne dedim, ona da cevap veremedi. Kardeşim uslan artık, ben ağzımı açınca sen taş yutmuş gibi oluyosun sorma bana bişi
Bebişim ben kısmet olursa sağlık sıhhatim yerinde olursa 37. Haftaya kadar çalışabilir raporu alıcam. Oda 27.07.2023 oluyor. Sonra işte 4 ay ücretli, 6 ay ücretsiz. 1.5 ay da yıllık izinler birikecek. Ben 10.07.2024 te işe döneceğim. Ha ama 6 ay kullanamazsın derlerse rapor alıcam. Hiç tasvip etmiyorum normalde ama beni mecbur bırakmazlar inşallahAy valla doğum öncesi sonrası toplam 4 ay özel sektörde ama bazı kurumlar ekstra veriyor inşallah istediğin kadar izin kullanırsın da işten soğutmazlar seni festim
Ay ne ayıp neyse ki bari hayra sebep olmuşarada kalmışlar bari kendileri arayıp sorsalarmiş 1 hafta merakta mi beklemişler
Canim bacak agrisi bende de oluyor. Boydan aynisi dedigin gibi. Magnezyum verdi doktor ama gecmesse tekrar dicem doktoruma kalsiyum veririz demisti gecmesse. Doktoruna söyle sende.arkadaşlar hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun.bayramda giremedim epey birikmş yazılanlar.İyi olmanıza sevindim,bende 2 gündür gece yattığımda sağ bacağım boydan ağrıyor yarın doktora gidicem kontrol zamanım ama sizde yaşayan var mı
Jdjshshjs bebişim benim erkek anası olduğumu çok alakasız bir konuda yaptığım bir yorumdan anladı insanlar
Bende evden çalışmamı kabul ederlerse son haftaya kadar çalışabilir raporu alcam. Doktor ofise gidersen asla vermem o raporu dediBebişim ben kısmet olursa sağlık sıhhatim yerinde olursa 37. Haftaya kadar çalışabilir raporu alıcam. Oda 27.07.2023 oluyor. Sonra işte 4 ay ücretli, 6 ay ücretsiz. 1.5 ay da yıllık izinler birikecek. Ben 10.07.2024 te işe döneceğim. Ha ama 6 ay kullanamazsın derlerse rapor alıcam. Hiç tasvip etmiyorum normalde ama beni mecbur bırakmazlar inşallahçok kuruldum çokta soğudum. Zorla gidiyorum inan ki. Ama az kaldı. 3 ay sonra tamamım inşallah
Birde varya o 1 haftada ne dedikodular dönmüştür
Kdjsjsh ya hiç sorma sabah giremedim işteydim neler konuşulmuş bide varya arada yazamasam da girip bakıyorum çatlıyorum çünküYaaa biz ne geveze bir grubuzz yaaaalt tarafi 2 3 saat girmedim arkadas ne sayfa birikmiş ona cevap yazayim bunada laf söylim hangisine yetiscegimi sasirdim kaynana konularini okuyunca geriliyorum kendimi sizlern yerine koyuyorum Allah sabir versin
Aa benim bildiğim bebişim ne olursa olsun 37 kesin tarih. Geçen yıl haziranda iş arkadaşım doğum yaptı o hep evden çalışıyordu bizim şirket izin vermedi. Oda çok üzülmüştü 2 hafta bile olsa bebişimle geçirmek istiyorum diye. Sen ikcısın yavrum kendi iznini kendin versene dkksjsjsjBende evden çalışmamı kabul ederlerse son haftaya kadar çalışabilir raporu alcam. Doktor ofise gidersen asla vermem o raporu dedi
Güzel planlamışsın inşallah sağlıkla o günlere geliriz yolunda işler planlarBebişim ben kısmet olursa sağlık sıhhatim yerinde olursa 37. Haftaya kadar çalışabilir raporu alıcam. Oda 27.07.2023 oluyor. Sonra işte 4 ay ücretli, 6 ay ücretsiz. 1.5 ay da yıllık izinler birikecek. Ben 10.07.2024 te işe döneceğim. Ha ama 6 ay kullanamazsın derlerse rapor alıcam. Hiç tasvip etmiyorum normalde ama beni mecbur bırakmazlar inşallahçok kuruldum çokta soğudum. Zorla gidiyorum inan ki. Ama az kaldı. 3 ay sonra tamamım inşallah
Birde varya o 1 haftada ne dedikodular dönmüştür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?