2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
30dan sonra bebiş benim planlar günaydın gittim ben yapıcam

Ay ne ayıp neyse ki bari hayra sebep olmuş arada kalmışlar bari kendileri arayıp sorsalarmiş 1 hafta merakta mi beklemişler
Ay evet yani madem net değildi onlar için, kendileri bir kez daha arayıp ya biz karar veremedik şimdi en son napıyoruz deselerdi. Zaten ptesi geleceklerdi ve perşembe arifeydi yani vakit yoktu başka. Neyse ne diyelim artık yiyecekleri yokmuş

Hahahah ayyy festiim senin erkek anasi hormonlarin tavan yapmis tamam daha sana kaynana konusu acmam ben yeriim kiz

Hahahah ayyy festiim senin erkek anasi hormonlarin tavan yapmis tamam daha sana kaynana konusu acmam ben yeriim kiz
Yüklendi bacım bana birşeyler
Zaten öğrendiğimde ilk düşündüğüm şey kayınvalide olucağım oldu sonra sünnet oldu. 2 hafta kadar etkisinden çıkamadım oğluşu evlendirdim, bebeğini yaptırdım hepsini kurdum kurdum durdum gelinim beni değil annesini isterse yanında doğumda sen düşün festinin hallerini. Artık size gelip ağlarım hazırlanın

İyi geceler hanımlar
Sizden tavsiye istiyorum hangi demir ilacını ve OMEGA 3 kullanıyorsunuz
İçeriği temiz olan araştırdığınız var mi
Başka ne tür vitaminler alıyorsunuz
Benim doktorum ocean extra mag ve ocean microfer verdi içeriği iyi dedi kardeşim de eczacı güzel demişti bunlar öneririm özellikle demir ilacının yan etkisi çok olmadı . Elenatal 2 kullanıyorum bide d vitamini damla ocean’ın

Bana yüklenmedi ya erkek analığı kınım kınım kınıyorum hala kaynanaları

Ay korkuttunuz beni. Ben tatil matil derken günde 17 km yol yürüdük 10 gündür ordan oraya hiç durmadık baya baya yoruldum bugün döndük hemen bir doktor randevusu ayarlayayım.

30 yıl sonra aklıma takılacak bak acaba festinin gelini doğumda yanında kimi istedi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…