- 22 Mayıs 2012
- 10.999
- 30.546
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.401
Amin canım inşallah. Artık güzel şeylere odaklanmaya çalışıyorum. Negatife bulanmak istemiyorum hormonlardan mıdır nedir bazen dertleniyorum durup dururken o ruh hali iyi gelmiyor.Güzel planlamışsın inşallah sağlıkla o günlere geliriz yolunda işler planlar
30dan sonra bebiş benim planlar günaydın gittim ben yapıcamAa benim bildiğim bebişim ne olursa olsun 37 kesin tarih. Geçen yıl haziranda iş arkadaşım doğum yaptı o hep evden çalışıyordu bizim şirket izin vermedi. Oda çok üzülmüştü 2 hafta bile olsa bebişimle geçirmek istiyorum diye. Sen ikcısın yavrum kendi iznini kendin versene dkksjsjsj
Ay evet yani madem net değildi onlar için, kendileri bir kez daha arayıp ya biz karar veremedik şimdi en son napıyoruz deselerdi. Zaten ptesi geleceklerdi ve perşembe arifeydi yani vakit yoktu başka. Neyse ne diyelim artık yiyecekleri yokmuşAy ne ayıp neyse ki bari hayra sebep olmuşarada kalmışlar bari kendileri arayıp sorsalarmiş 1 hafta merakta mi beklemişler
Akıllanıcak inşallah be du bakalım daha 3 senedir taşı oturuyorum, daha yeri var demekBence deakıllanması lazım aslında ama taşı gediğine koymaktan sen bıkmışsın o bıkmamış
Hahahah ayyy festiim senin erkek anasi hormonlarin tavan yapmis tamam daha sana kaynana konusu acmam benJdjshshjs bebişim benim erkek anası olduğumu çok alakasız bir konuda yaptığım bir yorumdan anladı insanlarki şuan tabiki şaka yapıyorum ama orda çok ciddiydim ve kayınvalideyi kayırmamıştım, kadın bana öyle dedi
Ama bebişim şuda bir gerçek ki bu erkek anaları size nasıl yaransın yaa daha. Göz bebekleri, oğluşlarını sizin için büyütüyorlar resmen gelip birde ellerinden alıyonuz birde üstelik kızıyonuz
Senin gibi sevgi pıtırcığı insana da laf söyletiyor ya saftirik herhalde birazcıkAkıllanıcak inşallah be du bakalım daha 3 senedir taşı oturuyorum, daha yeri var demek
Yüklendi bacım bana birşeylerHahahah ayyy festiim senin erkek anasi hormonlarin tavan yapmis tamam daha sana kaynana konusu acmam benyeriim kiz
Benim doktorum ocean extra mag ve ocean microfer verdi içeriği iyi dedi kardeşim de eczacı güzel demişti bunlar öneririm özellikle demir ilacının yan etkisi çok olmadı . Elenatal 2 kullanıyorum bide d vitamini damla ocean’ınİyi geceler hanımlar
Sizden tavsiye istiyorum hangi demir ilacını ve OMEGA 3 kullanıyorsunuz
İçeriği temiz olan araştırdığınız var mi
Başka ne tür vitaminler alıyorsunuz
Hdjshdh seni seni senimydreams93 valla bizde adamla kankiyiz doguma kadar benimde gözüm korktu. Artik bi sekilde idare etcez birbirimizi türlü yollar var nasilsa
Bana yüklenmedi ya erkek analığıYüklendi bacım bana birşeyler
Zaten öğrendiğimde ilk düşündüğüm şey kayınvalide olucağım oldu sonra sünnet oldu. 2 hafta kadar etkisinden çıkamadımoğluşu evlendirdim, bebeğini yaptırdım hepsini kurdum kurdum durdum gelinim beni değil annesini isterse yanında doğumda sen düşün festinin hallerini. Artık size gelip ağlarım hazırlanın
Jsjshsj30dan sonra bebiş benim planlar günaydın gittim ben yapıcam
Sen benimle takıl azıcıkBana yüklenmedi ya erkek analığıkınım kınım kınıyorum hala kaynanaları
Kııızmydreams93 valla bizde adamla kankiyiz doguma kadar benimde gözüm korktu. Artik bi sekilde idare etcez birbirimizi türlü yollar var nasilsa
Ay korkuttunuz beni. Ben tatil matil derken günde 17 km yol yürüdük 10 gündür ordan oraya hiç durmadık baya baya yoruldum bugün döndük hemen bir doktor randevusu ayarlayayım.Kizlarr geldiim doktordan. Gecen hafta asistan bakmisti 2.8 demisti korkuttu beni ni anda dusmesi icim icimi yemisti. Ceritomuzun olayida beni cok etkiledi malum kendi sehrimde de degilim baska doktora randevu buldm asistan bakmadi Allahtan. Megersem asistan yanlis olcüm yapmis. 3.00 cikti uzunlugum. Aglicaktm stresten. Doktorda sakin ol suan yolunda hersey ama progestan kullan icin rahat etsn dedi. Ilk defa kullanicam fitil olarak al agizdan bas donmesi yapar dedi. Ben hic kullanmadim. Fitil olarak almak akinti cok mu yapar bide gece yatmadan mi alcaz? Ayy bu arada bebisin bacaklari uzunmus doktor sende uzunsn babadami uzun dedi evet dedm masallah belli dediRabbim hepimize güzel haberler almayi nasipe etsn insallah. Birde bu 24 25. Haftadan sonra ekstra cok yurumemek yorulmamak lazimmis serviks kisaligi icin kizlar. Doktor uyardi ayakta artik cok kalma hayatini kiistlama ama aktifliginide dusur dedi sizee diikkat edin aman
Yüklendi bacım bana birşeyler
Zaten öğrendiğimde ilk düşündüğüm şey kayınvalide olucağım oldu sonra sünnet oldu. 2 hafta kadar etkisinden çıkamadımoğluşu evlendirdim, bebeğini yaptırdım hepsini kurdum kurdum durdum gelinim beni değil annesini isterse yanında doğumda sen düşün festinin hallerini. Artık size gelip ağlarım hazırlanın
Jsjsjsh ben olsam beni isterdim tabiki ama gelin hanımı bilemicem30 yıl sonra aklıma takılacak bak acaba festinin gelini doğumda yanında kimi istedi diye
Jsjsjsh ben olsam beni isterdim tabiki ama gelin hanımı bilemicem
Yatış performansımla ünlü olduğum için kızcağız 2 kere düşünür ama doğru tercihin ben olduğunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?