2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben kız anası olucam, kayınvalidenin hamlelerine göre kızıma taktik vericem ona çalışıyorum şimdiden
Bak gel güçlerimizi birleştirelim birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz var

İşte gelinlere anneleri taktik verir gelinler uygular. Ben oğluma ne vereyim beni sallamaz ki

ay aramizda fark yok gibi, bizim durumlar ayni benimde 45-50 gun iznim var dönüs tarihimi hesaplamamistim iyi oldu bu bilgi

Ay korkuttunuz beni. Ben tatil matil derken günde 17 km yol yürüdük 10 gündür ordan oraya hiç durmadık baya baya yoruldum bugün döndük hemen bir doktor randevusu ayarlayayım.
Canim serviksine baktir mutlaka. Ama aksi giden bisi olsa illaki belirti verirdi endise etme canim

Bak gel güçlerimizi birleştirelim birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz var

İşte gelinlere anneleri taktik verir gelinler uygular. Ben oğluma ne vereyim beni sallamaz ki
Valla öyle oğullar var ki anasının sözünden çıkmaz, inşallah öyle olmaz geline yazık
Not: Şair burada kız annesi olduğunu anlatmaya çalışmış

Valla öyle oğullar var ki anasının sözünden çıkmaz, inşallah öyle olmaz geline yazık
Not: Şair burada kız annesi olduğunu anlatmaya çalışmış
Ksjhsjsj tam dişime göre bir kız annesi ama senin zeki olduğun bez stoklamandan belliydi bebişim

Yok kız istemem şaka bir yana sümsük çocuğu ben ne yapayım. Anne babasıyla var olan insanları sevmem. Biz yol arkadaşı olucaz oğluşumla

o kadar biriktirdim valla bi de şubatta 20 gün daha gelir ama ondan sonra nasil ise dönülür bilemiyorum gkfkk
İyi biriktirtmişler bizim kan emici yaraasalar erittirdiler. Ama oğluşum öyle güzel zamanda geliyor ki bu yılın iznine çıkamadan ücretliye çıkmış olucam hatta ocak ayında 1 haftayı direkt yediler herkesten. Zorunlu izin yaptık iyyy.

Jdjdjsj bence dönüşmez bacım bide iş günü yani sadece 14 hafta yıllık izinlerden geliyor

mydreams93 valla bizde adamla kankiyiz doguma kadar benimde gözüm korktu. Artik bi sekilde idare etcez birbirimizi türlü yollar var nasilsa
Baharrr ay kahkaha attımmm
Jsjshsj senin izninde daha uzun sanırım di mi 4 aydan biraz daha uzun sanki öyle kalmış aklımda. Valla bebişlerimizden hiçbirşey kıymetli değil
Yok kız 4 ay sadece ikizlerde 30. Haftada izne ayrılıyosun
Kızlar bebeğe hızlı kilo aldıracak besinlere ihtiyacım var.En net şudur şunu ye ki büyüsün hemen dediğiniz bişey var mı
Muzla kaşar peynirini çok duydum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…