- 25 Temmuz 2022
- 144
- 356
- 33
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.421
Kabak çekirdeğini duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorumKızlar bebeğe hızlı kilo aldıracak besinlere ihtiyacım var.En net şudur şunu ye ki büyüsün hemen dediğiniz bişey var mı
Kız benim vur enseme al ekmeğimi nerde bende kayınvalidelikErkek analığı iliklerine kadar işlemiş
Belki de biraz düşer bayılır hastanelik olursun, düğünü iptal ettirirsin olabilir yani böyle şeyler çok normalKız benim vur enseme al ekmeğimi nerde bende kayınvalideliken fazla düğün günü siyahlara bürünür kuytularda ağlarım jdjdhdh
Bebişim sende az değilsinBelki de biraz düşer bayılır hastanelik olursun, düğünü iptal ettirirsin olabilir yani böyle şeyler çok normal
Jfkskfslfm yerim seni ya teşekkür ederimSenin gibi sevgi pıtırcığı insana da laf söyletiyor ya saftirik herhalde birazcık
Ben kız anası olucam, kayınvalidenin hamlelerine göre kızıma taktik vericem ona çalışıyorum şimdidenBebişim sende az değilsin30 yıl sonra bulucam seni planları birlikte kuralım
Kabak çekirdeği, yeşil mercimek, kaşar peyniri, yumurta, muz en çok bunları duymuştum canım. Durumda değişmemi var?Kızlar bebeğe hızlı kilo aldıracak besinlere ihtiyacım var.En net şudur şunu ye ki büyüsün hemen dediğiniz bişey var mı
Bak gel güçlerimizi birleştirelimBen kız anası olucam, kayınvalidenin hamlelerine göre kızıma taktik vericem ona çalışıyorum şimdiden
Kızlar bebeğe hızlı kilo aldıracak besinlere ihtiyacım var.En net şudur şunu ye ki büyüsün hemen dediğiniz bişey var mı
Hahaha tamam sustum
Tamam utandim sustum
ay aramizda fark yok gibi, bizim durumlar ayni benimde 45-50 gun iznim var dönüs tarihimi hesaplamamistim iyi oldu bu bilgiBebişim ben kısmet olursa sağlık sıhhatim yerinde olursa 37. Haftaya kadar çalışabilir raporu alıcam. Oda 27.07.2023 oluyor. Sonra işte 4 ay ücretli, 6 ay ücretsiz. 1.5 ay da yıllık izinler birikecek. Ben 10.07.2024 te işe döneceğim. Ha ama 6 ay kullanamazsın derlerse rapor alıcam. Hiç tasvip etmiyorum normalde ama beni mecbur bırakmazlar inşallahçok kuruldum çokta soğudum. Zorla gidiyorum inan ki. Ama az kaldı. 3 ay sonra tamamım inşallah
Birde varya o 1 haftada ne dedikodular dönmüştür
Muz kasar peyniri pekmez kuruyemisKızlar bebeğe hızlı kilo aldıracak besinlere ihtiyacım var.En net şudur şunu ye ki büyüsün hemen dediğiniz bişey var mı
Canim serviksine baktir mutlaka. Ama aksi giden bisi olsa illaki belirti verirdi endise etme canimAy korkuttunuz beni. Ben tatil matil derken günde 17 km yol yürüdük 10 gündür ordan oraya hiç durmadık baya baya yoruldum bugün döndük hemen bir doktor randevusu ayarlayayım.
Valla öyle oğullar var ki anasının sözünden çıkmaz, inşallah öyle olmaz geline yazıkBak gel güçlerimizi birleştirelimbirbirimizden öğrenecek çok şeyimiz var
İşte gelinlere anneleri taktik verir gelinler uygular. Ben oğluma ne vereyim beni sallamaz ki
50 gün müay aramizda fark yok gibi, bizim durumlar ayni benimde 45-50 gun iznim var dönüs tarihimi hesaplamamistim iyi oldu bu bilgi
o kadar biriktirdim valla bi de şubatta 20 gün daha gelir ama ondan sonra nasil ise dönülür bilemiyorum gkfkk50 gün mü
Jsjshsj sen temmuzun sonuna doğru dönersin muhtemelen benim 33 gün iznim olacak çünkü
Ksjhsjsj tam dişime göre bir kız annesiValla öyle oğullar var ki anasının sözünden çıkmaz, inşallah öyle olmaz geline yazık
Not: Şair burada kız annesi olduğunu anlatmaya çalışmış
İyi biriktirtmişler bizim kan emici yaraasalar erittirdiler. Ama oğluşum öyle güzel zamanda geliyor ki bu yılın iznine çıkamadan ücretliye çıkmış olucamo kadar biriktirdim valla bi de şubatta 20 gün daha gelir ama ondan sonra nasil ise dönülür bilemiyorum gkfkk
Baharrr ay kahkaha attımmmmydreams93 valla bizde adamla kankiyiz doguma kadar benimde gözüm korktu. Artik bi sekilde idare etcez birbirimizi türlü yollar var nasilsa
Yok kız 4 ay sadece ikizlerde 30. Haftada izne ayrılıyosunJsjshsjsenin izninde daha uzun sanırım di mi 4 aydan biraz daha uzun sanki öyle kalmış aklımda. Valla bebişlerimizden hiçbirşey kıymetli değil
Muzla kaşar peynirini çok duydum canımKızlar bebeğe hızlı kilo aldıracak besinlere ihtiyacım var.En net şudur şunu ye ki büyüsün hemen dediğiniz bişey var mı
Kaşar peyniri ve muzKızlar bebeğe hızlı kilo aldıracak besinlere ihtiyacım var.En net şudur şunu ye ki büyüsün hemen dediğiniz bişey var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?