2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Baharrr ay kahkaha attımmm

Yok kız 4 ay sadece ikizlerde 30. Haftada izne ayrılıyosun

Muzla kaşar peynirini çok duydum canım
Neyseki çok goygoyumsu bir günümdeyim, saydırmicam. Ama bu bebekler 4 ayda herhalde baya baya büyüyorlar ki bizim güzide ülkemizde böyle bir süre biçilmiş

du bakalim bi de 37. haftaya kadar dayanabilcez mi? insallah sorunsuz geliriz o gunlere

ikizlerde dogumdan once 10 hafta dogumdan sonra 10 hafta degil mi? google öyle yaziyor valla

du bakalim bi de 37. haftaya kadar dayanabilcez mi? insallah sorunsuz geliriz o gunlere

ikizlerde dogumdan once 10 hafta dogumdan sonra 10 hafta degil mi? google öyle yaziyor valla
Biz en erken 32 de ayrılabiliyoruz dream 30 da ayrılabilecekmiş. Ya ikiz içinde 2 hafta eklemeleri çok saçma gerçekten

Özelde malesef canım kız ikiz olsun tek olsun 4 ayda çocuk mu büyürmüş
Biz en erken 32 de ayrılabiliyoruz dream 30 da ayrılabilecekmiş. Ya ikiz içinde 2 hafta eklemeleri çok saçma gerçekten
Üst yönetimden birinin ikizleri var geçen gün benimle muhabbetini yapıyo ikizlere destek verelim aslında firmaca diye ama benle bu muhabbeti akşamın 9unda mesaide yapıyo sen önce mesaiye bırakmada bırak desteği

İkiyüzlülükten ölecekler iyy. Bacım sende çok yoğunsun ya. Her zaman da çekilmez ki bu.

Ayyyy inanmıyorum bizde de aynı hatta ben zaten olmuyo tüp bebek aşılama yaptırcaz diye her yere numaramı vermiştim arayıp duruyolar hamile kaldım ben kusura bakmayn diyorumajdınekshahaujs

Kabak çekirdeğini duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum

Kabak çekirdeği, yeşil mercimek, kaşar peyniri, yumurta, muz en çok bunları duymuştum canım. Durumda değişmemi var?

Muz kaşar peyniri ceviz süt yulaf canim

Muz kasar peyniri pekmez kuruyemis

Kaşar peyniri ve muz

C Cerito Herkes doğru yazmış kaşar peyniri, ceviz ve muz en etkilileri araştırdım kadarıyla bir de lüx kuruyemis dediğimiz kaju fındık badem

C Cerito ben birde tahini duymuştum tahin pekmez deneyebilirsin
Kızlar herkese çok teşekkür ederim tavsiyeler için.durumda bi değişiklik yok ama biraz kilo alması iyi olur dediler.1kiloyu geçmesi önemliymiş.o yüzden artık daha dikkatli besleneceğim

İkiyüzlülükten ölecekler iyy. Bacım sende çok yoğunsun ya. Her zaman da çekilmez ki bu.
Ay sonları yalnızca canım napalım buna da şükür diyoruz
Ayyyy inanmıyorum bizde de aynı hatta ben zaten olmuyo tüp bebek aşılama yaptırcaz diye her yere numaramı vermiştim arayıp duruyolar hamile kaldım ben kusura bakmayn diyorumajdınekshahaujs
Ahahahahaha kusura bakmayın çok iyiymiş

Selamlar herkese
İş yoğunluğundan bir süredir yoktum. Umarım herkes çok çok iyidir. Yarın detaylı ultrasonumuz var bizim heyecanlıyız bu ikinci çok heyecanlanmayız diye düşünüyorduk ama öyle olmuyormuş :)

Bu arada benim ilk oğlumda ben tahin helva ve muz yediğim haftalar kilo artışı fazla oluyordu, soran olmuş sanırım.

İnşallah alerji yapmaz da boşa gitmez caaaanım stoklarım

Kızlar herkese çok teşekkür ederim tavsiyeler için.durumda bi değişiklik yok ama biraz kilo alması iyi olur dediler.1kiloyu geçmesi önemliymiş.o yüzden artık daha dikkatli besleneceğim

Yesin de büyüsün hemencecik Mahirkuş

İçim muz doldu kuzum

Kuuzm inşallah allah razı olsun tam belimin altı canım benim
Geçmiş olsun canım inşallah birşey cikmaz Çarşamba günü normal ağrılar olsun tek diğer sıkıntılar dan olmasın hic birimiz yaşadıkları ağrılar acılar. Az kalıyor ha gayret rabbim dayanma gücü versin hepimize

Festii bende senin gibi düşünüyorum yapmayı rapor kısmını nasıl halledeceksin peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…