- 22 Mayıs 2012
- 11.000
- 30.546
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.441
Neyseki çok goygoyumsu bir günümdeyim, saydırmicam. Ama bu bebekler 4 ayda herhalde baya baya büyüyorlar ki bizim güzide ülkemizde böyle bir süre biçilmişBaharrr ay kahkaha attımmm
Yok kız 4 ay sadece ikizlerde 30. Haftada izne ayrılıyosun
Muzla kaşar peynirini çok duydum canım
ikizlerde dogumdan once 10 hafta dogumdan sonra 10 hafta degil mi? google öyle yaziyor vallaBaharrr ay kahkaha attımmm
Biz en erken 32 de ayrılabiliyoruz dream 30 da ayrılabilecekmiş. Ya ikiz içinde 2 hafta eklemeleri çok saçma gerçektendu bakalim bi de 37. haftaya kadar dayanabilcez mi? insallah sorunsuz geliriz o gunlere
ikizlerde dogumdan once 10 hafta dogumdan sonra 10 hafta degil mi? google öyle yaziyor valla
Özelde malesef canım kız ikiz olsun tek olsun 4 ayda çocuk mu büyürmüşdu bakalim bi de 37. haftaya kadar dayanabilcez mi? insallah sorunsuz geliriz o gunlere
ikizlerde dogumdan once 10 hafta dogumdan sonra 10 hafta degil mi? google öyle yaziyor valla
Üst yönetimden birinin ikizleri var geçen gün benimle muhabbetini yapıyo ikizlere destek verelim aslında firmaca diye ama benle bu muhabbeti akşamın 9unda mesaide yapıyo sen önce mesaiye bırakmada bırak desteğiBiz en erken 32 de ayrılabiliyoruz dream 30 da ayrılabilecekmiş. Ya ikiz içinde 2 hafta eklemeleri çok saçma gerçekten
İkiyüzlülükten ölecekler iyy. Bacım sende çok yoğunsun ya. Her zaman da çekilmez ki bu.Özelde malesef canım kız ikiz olsun tek olsun 4 ayda çocuk mu büyürmüş
Üst yönetimden birinin ikizleri var geçen gün benimle muhabbetini yapıyo ikizlere destek verelim aslında firmaca diye ama benle bu muhabbeti akşamın 9unda mesaide yapıyo sen önce mesaiye bırakmada bırak desteği
Ayyyy inanmıyorum bizde de aynı hatta ben zaten olmuyo tüp bebek aşılama yaptırcaz diye her yere numaramı vermiştim arayıp duruyolar hamile kaldım ben kusura bakmayn diyorumajdınekshahaujsbizde de tam tersi eşim korkuyor o değil bizim o ay hamilelik olmadı diye akışına bırakıcam demiştim bisürü kendime gecelik sipariş etmiştim bir hafta sonra bir öğrendim hamileyim birde hepsi 36 beden inşallah bidaha içlerine sığarım
Kaşar peynir, kefir, ıspanak diyr duymuştum canım bir de ceviz bademKızlar bebeğe hızlı kilo aldıracak besinlere ihtiyacım var.En net şudur şunu ye ki büyüsün hemen dediğiniz bişey var mı
Kabak çekirdeğini duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum
Kabak çekirdeği, yeşil mercimek, kaşar peyniri, yumurta, muz en çok bunları duymuştum canım. Durumda değişmemi var?
Muz kaşar peyniri ceviz süt yulaf canim
Muz kasar peyniri pekmez kuruyemis
Baharrr ay kahkaha attımmm
Kaşar peyniri ve muz
Kızlar herkese çok teşekkür ederim tavsiyeler için.durumda bi değişiklik yok ama biraz kilo alması iyi olur dediler.1kiloyu geçmesi önemliymiş.o yüzden artık daha dikkatli besleneceğim
Kaşar peynir, ceviz ceritocumKızlar bebeğe hızlı kilo aldıracak besinlere ihtiyacım var.En net şudur şunu ye ki büyüsün hemen dediğiniz bişey var mı
Ay sonları yalnızca canım napalım buna da şükür diyoruzİkiyüzlülükten ölecekler iyy. Bacım sende çok yoğunsun ya. Her zaman da çekilmez ki bu.
Ahahahahaha kusura bakmayın çok iyiymişAyyyy inanmıyorum bizde de aynı hatta ben zaten olmuyo tüp bebek aşılama yaptırcaz diye her yere numaramı vermiştim arayıp duruyolar hamile kaldım ben kusura bakmayn diyorumajdınekshahaujs
Neyse 4 hafta sonra rahatsın ohhAy sonları yalnızca canım napalım buna da şükür diyoruz
Ahahahahaha kusura bakmayın çok iyiymiş
Ksjhsjsj tam dişime göre bir kız annesiama senin zeki olduğun bez stoklamandan belliydi bebişim
Yok kız istemem şaka bir yana sümsük çocuğu ben ne yapayım. Anne babasıyla var olan insanları sevmem. Biz yol arkadaşı olucaz oğluşumla
Kızlar herkese çok teşekkür ederim tavsiyeler için.durumda bi değişiklik yok ama biraz kilo alması iyi olur dediler.1kiloyu geçmesi önemliymiş.o yüzden artık daha dikkatli besleneceğim
İçim muz doldu kuzumValla biz ücretsiz izne direkt 6 ay koyuyoruz mesela 24 nisanda başladın 25 ekim de işbaşı oluyor tabi haftasonuna geliyorsa işbaşı günü değişiyor sor kız nolcak bana geçende 4 haftalık gebe geldi sormaya
Oy maşallahh vallahi canım haftaya perşembe gidicem 2 hafta oldu gitmeyeli en son 630du biride 620ydi galiba hep 10 gram var aralarında muz yiyorum sürekli şişebildikleri kadar şişsinler zaten minnak olcaklar
Geçmiş olsun canım inşallah birşey cikmaz Çarşamba günü normal ağrılar olsun tek diğer sıkıntılar dan olmasın hic birimiz yaşadıkları ağrılar acılar. Az kalıyor ha gayret rabbim dayanma gücü versin hepimizeKuuzm inşallah allah razı olsun tam belimin altı canım benim
Evet canım kendi sitesi var ordan kredi kartıyla ödeme yapabiliyorsunO da mi instagramda?
Jsjjsjs yok yok yapmazİnşallah alerji yapmaz da boşa gitmez caaaanım stoklarım
Yesin de büyüsün hemencecik Mahirkuş
Festii bende senin gibi düşünüyorum yapmayı rapor kısmını nasıl halledeceksin pekiBebişim ben kısmet olursa sağlık sıhhatim yerinde olursa 37. Haftaya kadar çalışabilir raporu alıcam. Oda 27.07.2023 oluyor. Sonra işte 4 ay ücretli, 6 ay ücretsiz. 1.5 ay da yıllık izinler birikecek. Ben 10.07.2024 te işe döneceğim. Ha ama 6 ay kullanamazsın derlerse rapor alıcam. Hiç tasvip etmiyorum normalde ama beni mecbur bırakmazlar inşallahçok kuruldum çokta soğudum. Zorla gidiyorum inan ki. Ama az kaldı. 3 ay sonra tamamım inşallah
Birde varya o 1 haftada ne dedikodular dönmüştür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?