- 21 Eylül 2021
- 1.100
- 909
- 73
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.461
Bebisinizin ismi mahirmi benim bebisjn ismide mahir emirJsjjsjs yok yok yapmazgiderse ben bile üzülürüm
Ay bende 2022 agustos annesiyim bende dayanamayip yazdimBende 2022 Ağustos annesiyim grubu görünce duygulandım yazmak istedim. Rabb'im her birerlerinize sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin
Heyecanınıza ortak olmak yaşadıklarımı hatırlamak için arada gelebilirim buraya
Sağlıkla ve mutlulukla kalın
Ben hep sabah 8 aksam 8 alarm kurmuştum,yani 12saatte birCanim cok tesekkur ederim. Saatleri önemliymis bana saat hakkinda bisi demediler. Sabah aksam kac saat arayla almamiz gerekiyor peki
Cok güzel
Ben olsam yüzlerine söylerim birdaha davet etmeyeceğimi mesafemi de koyarım okurken gözlerim kanadı sinirden nekadar saygısız insanlar varmışAllah'ımmmmm inşallah burayı gizli gizli beni ve bu yaşadığım şeyleri bilen biri okumuyordur çünkü tutamayacam kendimi anlatıcam artıkEşim tarafının bi şeytannur anneannesi var, onları davet etmiştik kv ile beraber. Toplamda 10 11 kişi olacağız diye hesaplandı. 1 hafta önceden eşim dedi ki bakın vardiyamı ayarlıyorum, haftaya ptesi bekliyoruz. Sırf almasak anneannesi 1 senelik dedikodu çıkaracak diye alıyoruz iftara resmen. Evimiz dubleks, eşimle pazar günü aldık elimize viledaları kovaları o üst kata çıktı ben alt kata 1 tam gün temizlik yaptık. Akşama uyumadan koca tepsi tatlımı yaptım. Ertesi gün çorbamı, salatamı, mezelerimi hazır ettim. Pide içi hazırladım, fırına yolladım. Sofrayı kurdum, ezana 20 dk kala su bile ısıttım ki çorbaları koyarken çayı demlerim de yemekten sonra her şeyiyle hazır olur diye. ezana 10 dk kala kv geldi, ne görümcem var ne kp ne kb. Tekten gelmiş, görümcem hastaymış, kp çalışmaya gitmiş, kb vardiya uymamış. O saate kadar bi haber vermek yok ama, söylemişim de pide yaptırıcaz diye, biliyorsunuz kişi başı kabastaslak hesaplayarak yaptırılır pide dediğin. Ama Allah yukarıda hiç kızmadım o an çünkü olabilir yani nolucak 3 kişilik pide ne kadar artar. Baktık ezana 5 dk var, çorbayı ısıtmışım hâlâ gelen yok aradık biz diğer davetli grubunu. Eşim dedi ne zaman geliyonuz hazır her şey sizi bekliyoruz, karşıdaki demesin mi e siz ne zama çağırırsanız o zaman gelicez. Biz de anladık ki sofraya davet bekliyorlar. Dedik hadi çabuk gelin aşkolsun daveti mi olur. Anam demesinler mi e biz sofrayı kurduk, siz geçen haftadan sonra tekrar aramadınız bizde gelmciez zannettik unuttuk gitti evde yemeğimizi yaptık. Neyse biraz daha konuştular eşim kapattı, ama nasıl üzgün, kızgın. Benim yorgunluğumu gördükçe sinirleniyor. 3 kişiye 40 adet yani 80 yarım pide kaldı mı? Kadir gecesi diye çıktık sokağa kime ne gelirse dağıttık artık Allah kabul etsin demek ki manevi olarak böyle bir hayra ihtiyacımız varmış, lafı olmaz ama insan lafa geldi mi mangalda kül bırakmayan ince düşünce piri insanların böyle davranışıyla karşılaşınca biraz geriliyor. Kaldı ki kuzu çevirmedilerse sofrayı toparlayıp hemen gelebilirlerdi ya da yemeğe yetişemedik çaya geldik diyebilirlerdi. Kv zaten deli midir nedir, ısrarla diyo kızım çok yaptırmışsınız neden o kadar yaptırdınız vs. En son dedim anne alnımda enayi yazar gibi bi hal mi var 3 kişi olacağımızı bilsem niye tüm gün koca tencere çorba, 40 pidenin harcı, bi ton meze, bi ton salatayla uğraşayım sizin taraf gelecek diye yaptım gelmediler, habire üst üste neyi soruyorsun oğlun zaten sinirli neyi amaçlıyosun yani dedim. Laf sokulmasından üst düzey zevk alıyor olmalı ki gazı çıktı, bi daha da sormadı niye bu kadar yaptırdınız diye. Neyse işte. Bende bizim evin geç sinirlenip geç sakinleşeniyimdir. Eşim biraz daha yapısal olarak hızlı sinirlenip kendini çabuk da sakinleştirir. O yüzden o an kendi hayal kırıklığımı, yorgunluğumu kenarı koyup eşimi teselliledim. En yakın arkadaşını ve eşini aradım hemen bize gelin sıcak pidemiz, soğuk tatlımız ve taze çayımız var diye. Öyle dağıttım aklını ama tabii bize ders oldu.
Jiletlemeyi görmek mi lazım kızAyy o kadar alıntı yaptım, sayfayı yenileyince gittineyse pozitifbiri canım jiletlemeyi görmeden de yapabiliyo musun sen? Son aylarda aşağıyı göremesek de yapabilme ihtimali var mı kafamda sorular
Bi de ilişki için bizim doktorumuz korunarak yapabilirsiniz demişti, spermdeki kimyasallar ilk üç ay özellikle riske sokar dedi. Onun dışında kendimizi kısıtlamamıza gerek yok diye düşünüyorum. Haftada bir sağlıklı diye okumuştum hem çok sık değil hem de çok seyrek değil.
Canım benim de 890 çıktı biraz daha fazla olabilirmiş.Muz u yemeye çalışıyorum ama şu an kabız da olmamam lazım çünkü ıkınamıyorumC Cerito ceritocugum çok geçmiş olsun, bizim seninle haftalarimiz nerdeyse aynı benim bebikte imzamda yazdığımda 1 hafta önde muhtemelen temmuz annesi olucam. Mahir kuzusu şuan kaç gram bilmiyorum ama ben Geçtiğimiz çarşamba doktora gittiğimde 25 haftalıktm ve kızım 920 gramdi. Çok kilo almadım ben 5 kilo falan aldım ama bebeğin kilosu iyi ve ben hergun muz ve ceviz yiyorum. Bildigimden değil açıkçası sevdiğimden yiyordum Gerçekten sanırım onlar bebeklere kilo aldırıyor kuzum hastanede bol bol ye bu ikiliyi.
Canım benim neden kilo aldırmaya çalışıyorsun bebeğe? Daha önce de söylemiştim doktorumun bana söylediği sadece ondan değil 2 doktora daha sordum bunu bebek oluşmaya başladığı gün kaç kilo kaç cm doğacağı belliymiş fazla yesende az yesende çocuğun kilosunu etkilemeyeceğini söylediler birde şöyle birşey söyledi doktor bana kilolu bebek sağlıklı bebek olduğu anlamına gelmiyor bazı bebekler 450gr doğar ve yaşar bazı bebekler 900/1000fram doğar ve malesef hayata tutunamaz sağlık kiloda değil demişlerdi o yüzden bende kiloya çok takılmıyorum benim oğluşta 25+0h da 890/900 gram dedi yani haftasina gore iyiler benceKızlar bebeğe hızlı kilo aldıracak besinlere ihtiyacım var.En net şudur şunu ye ki büyüsün hemen dediğiniz bişey var mı
Canım rahim ağzı kısalığı sebebiyle erken doğum riskim olduğu için herşeye hazırlıklı olmak adına biraz kilo alması iyi olabilir .O yüzden biraz daha besin değeri yüksek beslenmeye çalışıyorum.yoksa hiç takılan biri değildim ama şu an şartlar bunu gerektiriyor birazCanım benim neden kilo aldırmaya çalışıyorsun bebeğe? Daha önce de söylemiştim doktorumun bana söylediği sadece ondan değil 2 doktora daha sordum bunu bebek oluşmaya başladığı gün kaç kilo kaç cm doğacağı belliymiş fazla yesende az yesende çocuğun kilosunu etkilemeyeceğini söylediler birde şöyle birşey söyledi doktor bana kilolu bebek sağlıklı bebek olduğu anlamına gelmiyor bazı bebekler 450gr doğar ve yaşar bazı bebekler 900/1000fram doğar ve malesef hayata tutunamaz sağlık kiloda değil demişlerdi o yüzden bende kiloya çok takılmıyorum benim oğluşta 25+0h da 890/900 gram dedi yani haftasina gore iyiler bence
Canım fizik tedavi. Tek yolu uzun raporun o. Benim işyerim devletin veya üniversitenin heyetini kabul ediyor sadece. Orlardan da heyet alamayacağıma göre. Allah aldırmasın temiz temiz güzel güzel hakkımızı kullanmayı nasip etsin ama zorda kalırsakta yolu o.Festii bende senin gibi düşünüyorum yapmayı rapor kısmını nasıl halledeceksin peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?