2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Selam bende 9 agustos 2022 annesi olarak bu sene ayni ayda dogumm yapacak annelere RABBIM den yardim diliyorum bir avazda kurtulup bebislerini sağ salim kucaklarina almalari nasip olsun insallah rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin bu sene agustos ayi dogum listesini görünce dayanamayıp yazmak istedim

Ay bende 2022 agustos annesiyim bende dayanamayip yazdim

Kızlar sizi de 2 dk ayrı bırakmaya gelmiyor, hemen herkes sürü psikolojisi olarak eşleri evleri yatakları ayırmış
Benim ilk gebeliğimde normal doğum olsun diye de özellikle son aylarda sürekli birliktelik yaşadım sonuç ne oldu sezeryan oldum ama demem o ki aramızda riskli gebelikler mutlaka olacak ama durduk yere de kendinizi riskli gebelik sınıfına sokmayın
Eğer ki doktorunuzun size ekstra bir kısıtlaması yoksa ilişkiden sakınmayın

Aramızda İlk gebeliği yaşayan anneler çoğunlukta doğal olarak herşey den sakınıyoruz ama kızlar doktor bir sıkıntı görmediği sürece ilişkide sakınca yok birde şafak sayan analarımız var kızlar doğumdan sonra esas bir araya gelmek daha zor oluyor benden söylemesi eğer ki sorun yoksa bu günlerin keyfini çıkarın

C Cerito ceritocugum çok geçmiş olsun, bizim seninle haftalarimiz nerdeyse aynı benim bebikte imzamda yazdığımda 1 hafta önde muhtemelen temmuz annesi olucam. Mahir kuzusu şuan kaç gram bilmiyorum ama ben Geçtiğimiz çarşamba doktora gittiğimde 25 haftalıktm ve kızım 920 gramdi. Çok kilo almadım ben 5 kilo falan aldım ama bebeğin kilosu iyi ve ben hergun muz ve ceviz yiyorum. Bildigimden değil açıkçası sevdiğimden yiyordum Gerçekten sanırım onlar bebeklere kilo aldırıyor kuzum hastanede bol bol ye bu ikiliyi.

Ayy o kadar alıntı yaptım, sayfayı yenileyince gitti neyse pozitifbiri canım jiletlemeyi görmeden de yapabiliyo musun sen? Son aylarda aşağıyı göremesek de yapabilme ihtimali var mı kafamda sorular
Bi de ilişki için bizim doktorumuz korunarak yapabilirsiniz demişti, spermdeki kimyasallar ilk üç ay özellikle riske sokar dedi. Onun dışında kendimizi kısıtlamamıza gerek yok diye düşünüyorum. Haftada bir sağlıklı diye okumuştum hem çok sık değil hem de çok seyrek değil.

Doğum kursuna giden var mı? Ya da online doğum kursu verdiğini bildiğiniz bir hesap var mı tavsiye olarak? Doğum kursu çok yararlı diye duydum hem doğumda sakin olmanızı sağlıyor hem de bilinçli olduğunuz için gereksiz stres yapmıyorsunuz o yüzden çok istiyorum

Ben olsam yüzlerine söylerim birdaha davet etmeyeceğimi mesafemi de koyarım okurken gözlerim kanadı sinirden nekadar saygısız insanlar varmış

Jiletlemeyi görmek mi lazım kız ezbere yapıver işte olduğu kadar üst bölgeye Quattro olan daha geniş 3 jiletli olanı alt kısma daha ince ve 2 jiletli olanı kulanıyorum tabı artık görmediğim için ezbere yapıyorum sizde öyle yapın ne olacak

Eklentiler

• 8F03FED0-A9B0-493B-A006-D4F5F78F831B.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 61
  • 3D9B4836-79C4-4EEB-9048-484CA4B4799A.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 62
Canım benim de 890 çıktı biraz daha fazla olabilirmiş.Muz u yemeye çalışıyorum ama şu an kabız da olmamam lazım çünkü ıkınamıyorum artık hepsinden biraz biraz yiyeceğim

benim kv de çok düşüncesiz.

bende yeni gelindim en fazla 6 aylık biz almanyada yaşıyoruz kendileri bulgaristanda bir yazın tatile gitmiştik eşim ile ilk kez evlerine girdim eşimin üst kat alt katta kv oturuyor.
Ben ust katı komple temizlemiştim öyle geri döndüm almanyaya evin neresinde ne olduğunu biliyorum yani .
Sonra 2ci kez yeni yıl için gittik 15/20 gün kadar kaldık neyse ben 3/4 gün her sabah uyanınca dolabın üstüne gözüm gidiyor bi kutu görüyorum sonra bakarım deyip unutuyorum bir 5 gün gibi odaya öğlen gibi girince kutu aklıma geldi aldım dolabın üstünden bi de ne göreyim eşimin eski eşi ile düğün albümü ben şok oldum kızdım çunku bu kutu yanlışlıkla oraya koyulmadı.
Eşime kızdım sanki adamın ne suçu varsa sinirden tüm resimleri yırtım kış ayı malüm aşağı katta soba yakıyorlar gittim hepsini sobaya attım belkide hatıraya saygısızlık ettim ama sinirimi böyle aldım Kv işten geldi ben tabi sinirimi alamadım kadına bağırdım nasıl bilerek benim yatığım odaya koyarsın diye onlar benim odamdaydı nasıl gelir oraya diye kıvırmaya başladı. Resimleri yaktığımı söyledim sen onları nasıl yakarsın ben onlara kaç para verdim senin haberin varmi dedi orda benim şalter attı kadını yerin dibine sokup sokup çıkartım.
Biz eşim ile düğünümüzü destek almadan kendimiz yaptık ama bundan önce annem yapmak istedi eşim kabul etti annemler kamera restorant orkestra falan herşey için kaporo ödemişti kv eşimi dolduruşa getirdi, eşimde vazgeçmişti bende o bana bunu söyleyince benim ailem ne kadar para harcadı senin haberin varmı dedim orda onun ağzını kapatım ama nekadar bilinçsiz bir cevap eşim ayrılmış kadından herşey bitmiş o resimlerin orda işi ne alsın çok iatiyorsa odasında saklasın demi ama artık saklayamaz tabi külü bile kalmadı

Kızlar bebeğe hızlı kilo aldıracak besinlere ihtiyacım var.En net şudur şunu ye ki büyüsün hemen dediğiniz bişey var mı
Canım benim neden kilo aldırmaya çalışıyorsun bebeğe? Daha önce de söylemiştim doktorumun bana söylediği sadece ondan değil 2 doktora daha sordum bunu bebek oluşmaya başladığı gün kaç kilo kaç cm doğacağı belliymiş fazla yesende az yesende çocuğun kilosunu etkilemeyeceğini söylediler birde şöyle birşey söyledi doktor bana kilolu bebek sağlıklı bebek olduğu anlamına gelmiyor bazı bebekler 450gr doğar ve yaşar bazı bebekler 900/1000fram doğar ve malesef hayata tutunamaz sağlık kiloda değil demişlerdi o yüzden bende kiloya çok takılmıyorum benim oğluşta 25+0h da 890/900 gram dedi yani haftasina gore iyiler bence

Canım rahim ağzı kısalığı sebebiyle erken doğum riskim olduğu için herşeye hazırlıklı olmak adına biraz kilo alması iyi olabilir .O yüzden biraz daha besin değeri yüksek beslenmeye çalışıyorum.yoksa hiç takılan biri değildim ama şu an şartlar bunu gerektiriyor biraz

Festii bende senin gibi düşünüyorum yapmayı rapor kısmını nasıl halledeceksin peki
Canım fizik tedavi. Tek yolu uzun raporun o. Benim işyerim devletin veya üniversitenin heyetini kabul ediyor sadece. Orlardan da heyet alamayacağıma göre. Allah aldırmasın temiz temiz güzel güzel hakkımızı kullanmayı nasip etsin ama zorda kalırsakta yolu o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…