2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Günaydın kızlar kaç gündür krar veremedim hem çok istiyorum hemde bukadar para vermeme deymez diyorum sonuçta 1-3 ay en fazla giyecek
İlk takım 5 parça fiyati yaziyo zaten diğeri 10 parça 95 euro + 15 euro kargo fiyati var bana ikinci olan cok pahali geldigi icin birde mavi renk istedigim için 1 seçtim ama kararsızım sizce hangisini almaliyim

Eklentiler

• 87BDFCA8-E5AD-44E8-BE5E-ED8B85FD0B7D.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 71
  • 4ED72B87-04A3-4EC2-B0AE-FA1E73D44DB2.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 71
Birinci daha güzel canım ama her şeyin üzerinde bu kadar fazla isim yazması çok abartı durmuş

Diktiğinde buraya atar mısın merak ettim valla nasıl olacak Slovenyadayım ben, burda blümchen ve bambino mio markaları hoşuma gitti şimdilik, little bloomz a baktım amazonda varmış daha uygun fiyatı, bunu da alabilirim denemek için. Alvababy vardı önerilen, o amazon trde var diye biliyorum. Çok bilindik olmayan markalar da var ben biraz karışık almayı planlıyorum, birer tane alıp deneyip beğendiklerimden devam edeceğim. İlk başta 20 olarak planladım, sonra ne kadar gidiyor ne kadar sık yıkamam gerek bunları görünce ekleme yaparım

Ben ayna kullanıyorum canım ama duşta zor oluyor, hem buğulanıyor hem de yine görmek zor göbekten, ilerleyen aylarda duşta yapamam, düşerim falan. Büyük ihtimalle yatak odasında yere oturup aynanın karşısında yapacağım duşa girmeden

Kıl tüy muhabbeti açılmışken, her doktor kontrolünden önce jiletliyormusunuz genital bölgeyi kızlar? Ben önceden çok dikkat ediyordum bir gün önceden mutlaka temizleyip gidiyordum ama artık çok zorlanıyorum ve de derim çok hassaslaştı inanılmaz tahriş oluyor, o yüzden biraz saldım gibi, en son kontrole biraz uzamış gittim ve vajinal ultrason yapıldı doktor kim bilir neler neler görüyordur diye rahatım

Birinci daha güzel canım ama her şeyin üzerinde bu kadar fazla isim yazması çok abartı durmuş
Evet ikincisinde çok fazla var ama ilkinde birtek bataniye ve emzik için zincir kalıcı olacak
Takım buyuk bi ihtimal 2/3 defa en fazla giyer o yüzden çok abartı gözükmedı birincisi banada

10. Haftadan sonra hiç vajinal muayene yapılmadı bana

Günaydin canjm. Aynı mutluluğu akşam da haber ver bize . Mahir ismini çok severim. çok sevdiğim iki insanin ismi
İnşallah canım çok teşekkür ederim
Yaaa harika haberlere uyandık akşama da rahim ağzı uzunluğunun uzadığı haberi geldi mi tamamdır
Hadi inşallah
Anne yatınca iyi gelmiş demek
Canım bana 3litre serum veriyorlar bebeğin suyu azalmasın diye..ben faydasının olmayacağını düşünmüyorum su çok önemli bence.kilo konusu da şöyle,800 gram doğan bir erken doğanla 1000 gram doğan erken doğanın yeterlilikleri farklı oluyor.Her zaman daha kilolu olmaları tercih ediliyormuş.şu an sadece bi önlem olarak kilo alması gerekiyor

Bulutumuz, mahirimiz, güneşimiz, mirayımız aklımda kalan verdiğiniz bebek isimleri
Hala benim minik fasülyemin adı yok
(kız Bebek)
Bebişim bende çok zorlanıyorum. Bulut u babası önerdi benimde içime sindi. 2 isimli olucak 2. Yi bulamıyoruz işte. İsim bulmak gerçekten zor ama o seçicek ismini seninde içine doğucak ya da sinicek emin olabilirsin demek ki daha tam zamanı gelmemiş

Evet ikincisinde çok fazla var ama ilkinde birtek bataniye ve emzik için zincir kalıcı olacak
Takım buyuk bi ihtimal 2/3 defa en fazla giyer o yüzden çok abartı gözükmedı birincisi banada
İlki daha iyi o zaman canım diğeri çok boğmuş

geçmiş olsunn Prilamı içmiş miydin
Evet gece yatmadan 2 tane içtim bide. İşin sonucunda evladım olmasa neler diyeceğim de gerçekten sinir ve üzüntü beynimde. Allahtan lavaboya yetiştim de ortalık yerde birşey olmadı. Ama tabi bu beni rahatlatmıyor. Hayır yemeğime içeceğime herşeyime de dikkat ediyorum yağlı yemem kızartma yemem karbonhidrat yüklenmem allahım yüce rabbim bu ağustos gelecekse gelsin

Canım ben her hafta duşa girince alıyorum uzamadan. Ama bu yazdıgım comfort breeze ile alıyorum. Bir de banyoda iskemlemiz var. Duşun pek tadı yok ya yakıyor ya donduruyor. Kova iskemle ve ben biraz zor sığsak da Düşme tehlikem olmuyor en azından

Canım tabi ki bebeğin bir de ödemi de oluyor ilk hafta o ödem de gidiyor o açıdan biraz kilo alması iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…