2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sen daha iyi bilirsin kuzum sanırım ben profeyşınıl oldum artık Kesmedim yani yavaş yavaş gerdire gerdire yapıyorum :)

Ya tam ilişkinin en ateşli zamanında sütüm çağlamıştı. Meme ucuna bastırarak sevişilir mi hiç Neler neler yaşayacaksınız o yüzden rahatken yaşayın şimdi ilişkinizi Hadi bu neyse tutar memeni devam edersin, tam zurnanın zurt dediği yerde bebek uyanır, yine moda girersin yine uyanır , eeeeeh dersin ve yatarsın sabaha kdr uyur bu işler böyle

Evet pozitifim ,şimdi ona uğraşıyoruz bakalım hastane Odası garip bi yer oldı besinlerle dolu
Kızlar ben nasıl 1 ay dayanıcam bilmiyorum işe geldim ama ruh gibiyim tansiyon 8-6'ya düşmüş nabızım 130 oturup ağlıcam
Yaaa neden böyle oldı aman dikkat et .izin mi alsan acaba bi süre evde kalsan

Ağda zararlı olur mu acaba canım yapıyorum ama bilemedim doktora da sormadım hiç
Bebeğim benim doğum yapan arkadaşlarım da yaptırdı valla hep. Bence bu sana bağlı. Sen hep ağda yapıyorsan alışıksındır. Kasılma vs çok oluyor mu? Valla ben yaptıracağım ne derse desin. Göbeğime bile yapıcam doğuma giderken sezaryen olursam kolay diksin temiz olsun. Kılla tüyle uğraşamam birde bebeşime kavuşmuşken.

Kııızzz onlar zaten jileti vuruyor kesi yerine orda kıl olursa, merak etme

Kııızzz onlar zaten jileti vuruyor kesi yerine orda kıl olursa, merak etme
İşte bacım jiletle 2 güne çıkar benim şuan çok fena. Alıyorum 2-3 güne baş veriyor eskiden böyle değildi sanıyorum hormonlar. O yüzden çıktı etti uğraşamam bir kere çekerim o ağdayı ama sonra kafam rahat olur

Olabişir canm cok geçmiş olsun dikkat et kendinee bende gece uykuları haram oldı hiç deliksiz uyuyamıyorum ya cok teklemiyor kalkıyorum ya da belim kopuyor uyuyamıyorum

Benim canım cok kıymetli festi, gittim yaptırdım bi kere valla kabga etmediğimiz kaldı ağdacı kızla çok çekti benden, en son bırak dedm ben böle yaşarm yarıaı var yok ne farkeder diye morardı kanadı neler oldu. O yüzden doktor yaptırma dedi kasıyorsun acıdıgında die, yoksa herkeste farklıdır tabi isteyen yaptırır

Kızlar aranızda nabız yüksekliği yaşayan var mı?
Hamilelikte standart yukseliyor, benim normalde genelde 90-100 arasi, dinlenirken 75-85 arası degisiyor

bende el yordamiyla aliyorum jiletle, agdaya gitmeyi istiyorum ama düzgün bi yer bulmam lazım. Her doktora giderken aliyom bi sekil ama daha hic alttan muayene olmadim, detaylida bile karindan baktilar.

Ecee senin neyine gerek ağda şu çileye asla değmez. İşte o yüzden kişiye bağlı dedim. Kişi kasılmıyorsa acımıyorsa veya dayanıyorsa yaptırsın ama narinse hiç gerek yok. Şimdi son 3 aya girdiğimiz için ben heran hazır olmak adına ağda yaptırıcam. Daha uzun çıkar temiz olurum diye düşündüm. Jilette benim çok çabuk uzuyor 2-3 günde bir onu alacak dermanım yok açıkcası. Penguen gibi yürümeye başladım zaten. Ha ama baktım kasılıyorum kötü oluyorum o zaman jilet devam

Kasılma olmuyor canım
Zaten zorlu bölgeleri jilet le alıyorum önceden de öyle yapıyordum
Alışkınım yani
Ama göbeğim benim de çok kıllandı bi de beyaz tenliyim göbeğimi ben de alırım dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…