- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.541
Sen daha iyi bilirsin kuzum sanırım ben profeyşınıl oldum artıkBen de spa breeze olanını kullanıyorum onun ama çok keskin bunlar, ilk iki kullanımda hep kesiyor beni biraz körelene kadar sen nasıl bakmadan yapıyorsunbir de bizim duşakabin çok küçük ya iskemle de koysam iyice sıkışırım, dışarda yapıp gireceğim birdahakine havalar da ısınıyor zaten kolay olur :)
Ya tam ilişkinin en ateşli zamanında sütüm çağlamıştı. Meme ucuna bastırarak sevişilir mi hiçHahahaahahhahahahahahahahq “Di mi yaaaa, sevişin gızlardoğumdan sonra kuruluk oluuuur, bebek ağlaaaarrr, sevişirken sütünüz geliiiirrr olur da olur “ bu yazdığına çok güldüö ya herkes pozitifiii dinlesiiinnnn devammmm
doktora yazdım tansiyon düşüklüğü istifraya sebep olabiliyor falan dedi de eve gitmek istiyorumAğlıcam gerçekten işyerinde kusma çok travmatik birşey benceiyi misin şimdi
Bebişim şansın varsa git dinlen veya evden çalış. Kendini toplarsın iyi gelir.doktora yazdım tansiyon düşüklüğü istifraya sebep olabiliyor falan dedi de eve gitmek istiyorum
Ağda zararlı olur mu acaba canım yapıyorum ama bilemedimHelal olsun
Geçmiş olsun canım bence de eve git dinlendoktora yazdım tansiyon düşüklüğü istifraya sebep olabiliyor falan dedi de eve gitmek istiyorum
Evet pozitifim ,şimdi ona uğraşıyoruz bakalım hastane Odası garip bi yer oldı besinlerle doluCanım ben her hafta duşa girince alıyorum uzamadan. Ama bu yazdıgım comfort breeze ile alıyorum. Bir de banyoda iskemlemiz var. Duşun pek tadı yok ya yakıyor ya donduruyor. Kova iskemle ve ben biraz zor sığsak daDüşme tehlikem olmuyor en azından
Canım tabi ki bebeğin bir de ödemi de oluyor ilk hafta o ödem de gidiyor o açıdan biraz kilo alması iyi olur.
Yaaa neden böyle oldı aman dikkat et .izin mi alsan acaba bi süre evde kalsanKızlar ben nasıl 1 ay dayanıcam bilmiyorum işe geldim ama ruh gibiyim tansiyon 8-6'ya düşmüş nabızım 130 oturup ağlıcam
Bebeğim benim doğum yapan arkadaşlarım da yaptırdı valla hep. Bence bu sana bağlı. Sen hep ağda yapıyorsan alışıksındır. Kasılma vs çok oluyor mu? Valla ben yaptıracağım ne derse desin. Göbeğime bile yapıcam doğuma giderkenAğda zararlı olur mu acaba canım yapıyorum ama bilemedimdoktora da sormadım hiç
Bebeğim benim doğum yapan arkadaşlarım da yaptırdı valla hep. Bence bu sana bağlı. Sen hep ağda yapıyorsan alışıksındır. Kasılma vs çok oluyor mu? Valla ben yaptıracağım ne derse desin. Göbeğime bile yapıcam doğuma giderkensezaryen olursam kolay diksin temiz olsun. Kılla tüyle uğraşamam birde bebeşime kavuşmuşken.
Benim astımım olduğu işin genelde nabzımdan sorun hissediyorum.özellikle sırt üstü yatıncaKızlar aranızda nabız yüksekliği yaşayan var mı?
İşte bacım jiletle 2 güne çıkar benim şuan çok fena. Alıyorum 2-3 güne baş veriyorKııızzz onlar zaten jileti vuruyor kesi yerine orda kıl olursa, merak etme
Olabişir canm cok geçmiş olsun dikkat et kendineeteşekkür ederim canım yok yok sadece fazla ağırlaştım birde ağrılardan gece uyku düzenim yok sabahta çok erken kalkıyorum artık tak etmeye başladı sanırım
üstüne yazarken lavaboya zor yetiştim istifra için cidden noluyor bugün
Benim canım cok kıymetli festi, gittim yaptırdım bi kere valla kabga etmediğimiz kaldı ağdacı kızlaBende ağda yaptırıcam da cesaretim yok birde birisini bulamadım ya böyle güvenilir hani eli sakin acıtmayancumartesi randevumuz o zamana kadar halletmem de lazım. Uzunluğa baktırtcam adama bide. Ya bana neden herşey zor geliyor acaba ya
Bende 2 gündür kahvaltıdan sonraBenim astımım olduğu işin genelde nabzımdan sorun hissediyorum.özellikle sırt üstü yatınca
Hamilelikte standart yukseliyor, benim normalde genelde 90-100 arasi, dinlenirken 75-85 arası degisiyorKızlar aranızda nabız yüksekliği yaşayan var mı?
Ecee senin neyine gerek ağdaBenim canım cok kıymetli festi, gittim yaptırdım bi kere valla kabga etmediğimiz kaldı ağdacı kızlaçok çekti benden, en son bırak dedm ben böle yaşarm yarıaı var yok ne farkeder diye morardı kanadı neler oldu. O yüzden doktor yaptırma dedi kasıyorsun acıdıgında die, yoksa herkeste farklıdır tabi isteyen yaptırır
Canım ölçmüyorum ama arada özellikle akşamları çarpıntım olabiliyorKızlar aranızda nabız yüksekliği yaşayan var mı?
Kasılma olmuyor canımBebeğim benim doğum yapan arkadaşlarım da yaptırdı valla hep. Bence bu sana bağlı. Sen hep ağda yapıyorsan alışıksındır. Kasılma vs çok oluyor mu? Valla ben yaptıracağım ne derse desin. Göbeğime bile yapıcam doğuma giderkensezaryen olursam kolay diksin temiz olsun. Kılla tüyle uğraşamam birde bebeşime kavuşmuşken.
Çarpıntı bende de çok oluyor kızlar ya özellikle akşam yemeklerinden sonra böyle nefesim de daralıyorCanım ölçmüyorum ama arada özellikle akşamları çarpıntım olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?