2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hahahahdhdh festiiii kendimi gördüm erkek anası olunca bende değişik düşünmeye başladım nolcaz böle bilmem

Yaaa beybim ben göbeğimden göremiorm artk ya allah nası verdiyse alıyorum, doktor vajinal yapsa kahlaha atar , birazı öle birazı böle napalm canm

Ben de spa breeze olanını kullanıyorum onun ama çok keskin bunlar, ilk iki kullanımda hep kesiyor beni biraz körelene kadar sen nasıl bakmadan yapıyorsun bir de bizim duşakabin çok küçük ya iskemle de koysam iyice sıkışırım, dışarda yapıp gireceğim birdahakine havalar da ısınıyor zaten kolay olur :)

Yaaa beybim ben göbeğimden göremiorm artk ya allah nası verdiyse alıyorum, doktor vajinal yapsa kahlaha atar , birazı öle birazı böle napalm canm
Haha yaa geçen aldığım öyle olmuştu aynadan bile görememiştim bi de çok daraldım yapabildiğimi yapıp çıktım, saldım artık napıyım zor oluyo

Bizim doktor da en son 10. Hafta bakmıştı bir ha alttan bakmadı ben de her gitmede alıp gidiyorum ne olur ne olmaz diye .

Hahahaahahhahahahahahahahq “Di mi yaaaa, sevişin gızlar doğumdan sonra kuruluk oluuuur, bebek ağlaaaarrr, sevişirken sütünüz geliiiirrr olur da olur “ bu yazdığına çok güldüö ya herkes pozitifiii dinlesiiinnnn devammmm

Haha yaa geçen aldığım öyle olmuştu aynadan bile görememiştim bi de çok daraldım yapabildiğimi yapıp çıktım, saldım artık napıyım zor oluyo
Valla bende saldım, ağdaya gitmiştim b kere, dkktor cok kızdı ağda asla olmaz kendini kasarsın dedi, e jilet iyi hoşta göremiorm amaaaaan napalım olduğu kadar artkk zaten cokta tüylü biri değilim

Valla bende saldım, ağdaya gitmiştim b kere, dkktor cok kızdı ağda asla olmaz kendini kasarsın dedi, e jilet iyi hoşta göremiorm amaaaaan napalım olduğu kadar artkk zaten cokta tüylü biri değilim
ayy ben genital ağda asla yaptıramam zaten oraya hep jilet kullandım ben de lazere gitmiştim daha önceden ama bitmemişti şimdi az çıkıyor neyse ki yoksa orman gibi olurdum

Kızlar ben nasıl 1 ay dayanıcam bilmiyorum işe geldim ama ruh gibiyim tansiyon 8-6'ya düşmüş nabızım 130 oturup ağlıcam
Bugün kabul günümüz sanırım. Allahım şifa versin kuzum. Şu nabız mevzusu çok önemli ya. Durup dururken oluyorsa 130 lar doktor bana kardiyolojiyi önerdi. Ama yürüdün ettiysen normal canım.

Aaa çok geçmiş olsun canımm neden böyle oldunn ki kaçırdığım bişi yok dimi
teşekkür ederim canım yok yok sadece fazla ağırlaştım birde ağrılardan gece uyku düzenim yok sabahta çok erken kalkıyorum artık tak etmeye başladı sanırım
Bugün kabul günümüz sanırım. Allahım şifa versin kuzum. Şu nabız mevzusu çok önemli ya. Durup dururken oluyorsa 130 lar doktor bana kardiyolojiyi önerdi. Ama yürüdün ettiysen normal canım.
üstüne yazarken lavaboya zor yetiştim istifra için cidden noluyor bugün

İnşallah canım benim yakın arkadaşım yaptı bu tuvalet iletişimi olayını
Yani küçücük bebekti daha çocuğun verdiği sinyallerden anlayıp tuvalete götürüyordu bize geldiğinde
Çocuk şimdi iki yaşında neredeyse
Ondan görüp heveslendim bakalım inşallah yapabilirim
Ondan destek alacağım bir de kitaptan

Canım geçicek çoğu bitti azı kaldı. Benım tek bebişken benım bile sağa dönüyorum sağım sola dönüyorum solum ağrıyor sırt üstü yatıyorum sanki belime vuruyor. Senin bebişler iki olunca eminim çok daha zordur Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…