- 25 Temmuz 2022
- 1.656
- 3.251
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.521
Hahahahdhdh festiiii kendimi gördümJdjshshjs bebişim benim erkek anası olduğumu çok alakasız bir konuda yaptığım bir yorumdan anladı insanlarki şuan tabiki şaka yapıyorum ama orda çok ciddiydim ve kayınvalideyi kayırmamıştım, kadın bana öyle dedi
Ama bebişim şuda bir gerçek ki bu erkek anaları size nasıl yaransın yaa daha. Göz bebekleri, oğluşlarını sizin için büyütüyorlar resmen gelip birde ellerinden alıyonuz birde üstelik kızıyonuz
Yaaa beybim ben göbeğimden göremiorm artk ya allah nası verdiyse alıyorum, doktor vajinal yapsa kahlaha atar , birazı öle birazı böleKıl tüy muhabbeti açılmışken, her doktor kontrolünden önce jiletliyormusunuz genital bölgeyi kızlar? Ben önceden çok dikkat ediyordum bir gün önceden mutlaka temizleyip gidiyordum ama artık çok zorlanıyorum ve de derim çok hassaslaştı inanılmaz tahriş oluyor, o yüzden biraz saldım gibi, en son kontrole biraz uzamış gittim ve vajinal ultrason yapıldıdoktor kim bilir neler neler görüyordur diye rahatım
Ben de spa breeze olanını kullanıyorum onun ama çok keskin bunlar, ilk iki kullanımda hep kesiyor beni biraz körelene kadar sen nasıl bakmadan yapıyorsunCanım ben her hafta duşa girince alıyorum uzamadan. Ama bu yazdıgım comfort breeze ile alıyorum. Bir de banyoda iskemlemiz var. Duşun pek tadı yok ya yakıyor ya donduruyor. Kova iskemle ve ben biraz zor sığsak daDüşme tehlikem olmuyor en azından
Canım tabi ki bebeğin bir de ödemi de oluyor ilk hafta o ödem de gidiyor o açıdan biraz kilo alması iyi olur.
Haha yaa geçen aldığım öyle olmuştu aynadan bile görememiştim bi de çok daraldım yapabildiğimi yapıp çıktım, saldım artık napıyım zor oluyoYaaa beybim ben göbeğimden göremiorm artk ya allah nası verdiyse alıyorum, doktor vajinal yapsa kahlaha atar , birazı öle birazı bölenapalm canm
Bizim doktor da en son 10. Hafta bakmıştı bir ha alttan bakmadı ben de her gitmede alıp gidiyorum ne olur ne olmaz diye .Kıl tüy muhabbeti açılmışken, her doktor kontrolünden önce jiletliyormusunuz genital bölgeyi kızlar? Ben önceden çok dikkat ediyordum bir gün önceden mutlaka temizleyip gidiyordum ama artık çok zorlanıyorum ve de derim çok hassaslaştı inanılmaz tahriş oluyor, o yüzden biraz saldım gibi, en son kontrole biraz uzamış gittim ve vajinal ultrason yapıldıdoktor kim bilir neler neler görüyordur diye rahatım
Hahahaahahhahahahahahahahq “Di mi yaaaa, sevişin gızlarGüüünaaaaayyyyyyydııııınnn minimini minnoş bebişli, kocca kocca göbüşlü annelerimizKııııızzzz @Cerito Cerenim ne iyi haberler verdin bize şükür, inşallah daha iyilerini duyacağız, benim içimde bir rahatlık var seninle ilgili... Acaba benim miniğim de böyle büyümüş müdür ay çok merak ediyorum haftaya cumaya kdr nasıl dayanacağım
Hepsi yazılmış ama asıl mevzu sağlıklı yağlar kuzum, avokado, ceviz, badem, tahin bunlar o grupta. Protein grubunda kefir var bildiğim. Muz hem karbonhidrat hem de magnezyum içeriğinden dolayı iyidir. Beni de kabız eder kontrollü yerim onu. Yulafla yersen dengeler bağırsaklarını kuzu.
Di mi yaaaa, sevişin gızlardoğumdan sonra kuruluk oluuuur, bebek ağlaaaarrr, sevişirken sütünüz geliiiirrr olur da olur
Evet yapabiliyorum canım gördüğüm kadarıyla yapacagım artık ilerde de. Sinekkaydı olmamış diyecekse de desinler o zaman yardıma gelelerdi
Valla bende saldım, ağdaya gitmiştim b kere, dkktor cok kızdı ağda asla olmaz kendini kasarsın dedi, e jilet iyi hoşta göremiorm amaaaaan napalımHaha yaa geçen aldığım öyle olmuştu aynadan bile görememiştim bi de çok daraldım yapabildiğimi yapıp çıktım, saldım artık napıyım zor oluyo
Aaa çok geçmiş olsun canımm neden böyle oldunn kiKızlar ben nasıl 1 ay dayanıcam bilmiyorum işe geldim ama ruh gibiyim tansiyon 8-6'ya düşmüş nabızım 130 oturup ağlıcam
Bebişim 30 yıl sonra planları birlikte kurucaz merak etmeHahahahdhdh festiiii kendimi gördümerkek anası olunca bende değişik düşünmeye başladım nolcaz böle bilmem
ayy ben genital ağda asla yaptıramam zaten oraya hep jilet kullandımValla bende saldım, ağdaya gitmiştim b kere, dkktor cok kızdı ağda asla olmaz kendini kasarsın dedi, e jilet iyi hoşta göremiorm amaaaaan napalımolduğu kadar artkk zaten cokta tüylü biri değilim
Bugün kabul günümüz sanırım. Allahım şifa versin kuzum. Şu nabız mevzusu çok önemli ya. Durup dururken oluyorsa 130 lar doktor bana kardiyolojiyi önerdi. Ama yürüdün ettiysen normal canım.Kızlar ben nasıl 1 ay dayanıcam bilmiyorum işe geldim ama ruh gibiyim tansiyon 8-6'ya düşmüş nabızım 130 oturup ağlıcam
teşekkür ederim canım yok yok sadece fazla ağırlaştım birde ağrılardan gece uyku düzenim yok sabahta çok erken kalkıyorum artık tak etmeye başladı sanırımAaa çok geçmiş olsun canımm neden böyle oldunn kikaçırdığım bişi yok dimi
üstüne yazarken lavaboya zor yetiştim istifra için cidden noluyor bugünBugün kabul günümüz sanırım. Allahım şifa versin kuzum. Şu nabız mevzusu çok önemli ya. Durup dururken oluyorsa 130 lar doktor bana kardiyolojiyi önerdi. Ama yürüdün ettiysen normal canım.
Ağlıcam gerçekten işyerinde kusma çok travmatik birşey benceüstüne yazarken lavaboya zor yetiştim istifra için cidden noluyor bugün
İndirimle benimde 1.4 a geldi diğeri 1.7 ye öyle hesaplayarak aldım tabi bilemiyorum önceki fiyatlarıVar ama daha mi ucuz emin olamadim. 2. Si 1 tl olmayanlari adet olarak daha fazla pakette ve tanesi 1.6 ya geliyor. Bunlarin nerdeyse 3 lere geliyor. Hatta geciyor. Eee daha pahali
İnşallah canım benim yakın arkadaşım yaptı bu tuvalet iletişimi olayınıEn bilinen marka olarak bu çıkıyor benim de hep karşıma
İnşallah yaparsınız :)
İnternette epey araştırdım, pul olarak geçen poliüretan kumaşlar kullanıyorlar, polyester çok var ancak poliüretan şeklinde bulamadım, dün ona yakın bir yağmurluk yumuşak kumaş buldum parça kumascidan, önce denemek için az aldım
Bir de sipariş verip dokularına bakayım dedim
İç ped hep satın almaya niyetliyim inşallah,
Nerede yaşıyorsunuz acaba , İngiltere de epey meşhur imiş ybb, little bloomz markası beğenilmiş, neredeyse aynı fiyat çıkıyor diye bir ihtimal de amazondan almayı düşünüyorum inşallah :)
Sayı verdiğiniz için teşekkür ederim bana da fikir oldu
Canım geçicek çoğu bitti azı kaldı. Benım tek bebişken benım bile sağa dönüyorum sağım sola dönüyorum solum ağrıyor sırt üstü yatıyorum sanki belime vuruyor. Senin bebişler iki olunca eminim çok daha zordur Allah yardımcın olsunteşekkür ederim canım yok yok sadece fazla ağırlaştım birde ağrılardan gece uyku düzenim yok sabahta çok erken kalkıyorum artık tak etmeye başladı sanırım
üstüne yazarken lavaboya zor yetiştim istifra için cidden noluyor bugün
Helal olsunKızlar ben ağdamı kendim yapıyorum halagöbeğim engellemiyor henüz göbeğim çok çıkmadığı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?