- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.557
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.481
Benim de nasip olursa Mahir Toprak olacak
Günaydin canjm. Aynı mutluluğu akşam da haber ver bizeKızlar 1000 gram olmuşuz️ ️ hatta boyumuza da oo baya uzun dediler sancı yok ama rahim ağzı uzunluğunu akşam üstü ölçeceğiz fitilin etkisini beklemek için .Herkes için güzel bir gün olsun
Yaaa harika haberlere uyandık akşama da rahim ağzı uzunluğunun uzadığı haberi geldi mi tamamdırKızlar 1000 gram olmuşuz️ ️ hatta boyumuza da oo baya uzun dediler sancı yok ama rahim ağzı uzunluğunu akşam üstü ölçeceğiz fitilin etkisini beklemek için .Herkes için güzel bir gün olsun
Ay bu ben yaabizde de tam tersi eşim korkuyor o değil bizim o ay hamilelik olmadı diye akışına bırakıcam demiştim bisürü kendime gecelik sipariş etmiştim bir hafta sonra bir öğrendim hamileyim birde hepsi 36 beden inşallah bidaha içlerine sığarım
Evet sırtüstü yatınca rahatsız olduğunu hissediyorum ben de sanki içerde sıkışıyormuş gibime geliyo çünkü hemen hareketlenmeye tekmelere falan başlıyor uzun zamandır soluma yatıyorum ben de riske atmamak içinCanım o da var ama asıl sebep, sırtüstü yatınca rahmi besleyen bir atardamar var o baskı altında kalıyor ve rahatça akamiyor, bu da bebişim gelisimini etkileyebilir diyesırt üstü yatmayın. Zaten bebekler de rahatsız oluyor çünkü yerleri daralıyor
Kuzum kaşar peyniri avokado tahin pekmez yulaf ezmesi biliyorum benKızlar bebeğe hızlı kilo aldıracak besinlere ihtiyacım var.En net şudur şunu ye ki büyüsün hemen dediğiniz bişey var mı
Doğum kursuna giden var mı? Ya da online doğum kursu verdiğini bildiğiniz bir hesap var mı tavsiye olarak? Doğum kursu çok yararlı diye duydum hem doğumda sakin olmanızı sağlıyor hem de bilinçli olduğunuz için gereksiz stres yapmıyorsunuzo yüzden çok istiyorum
canım ben kalsiyum magnezyum aldığım halde ağrıyor. Dün aşağıdan baskım vardı dayanamadım acile gittim doktoruma 1 haftadan fazla var çünkü herşey yolunda çıktı çok şükür uzunluk vs. ölçtü ağrı için bu haftalarda normal dedi ama insan normalleştiremiyor tabi hep sol kalçamdan bacağıma doğru masaj yapıyor eşimYa kızlar bu bel ağrısı sol bacağıma vurdu benim ayak bileğime kadar ağrıyor kasıklarımda ağrı baskı yok sıkıntı yoktur değil mi ? Muhtemelen magnezyum desteği vs gerekecektir en son 3 hafta önce kontrol de rahim ağzı uzunluğu iyi demişti doktor
Arkadaşım ben değil eşim kendini riskli gebelik sınıfına soktuKızlar sizi de 2 dk ayrı bırakmaya gelmiyor, hemen herkes sürü psikolojisi olarak eşleri evleri yatakları ayırmış
Benim ilk gebeliğimde normal doğum olsun diye de özellikle son aylarda sürekli birliktelik yaşadım sonuç ne oldu sezeryan oldum ama demem o ki aramızda riskli gebelikler mutlaka olacak ama durduk yere de kendinizi riskli gebelik sınıfına sokmayın
Eğer ki doktorunuzun size ekstra bir kısıtlaması yoksa ilişkiden sakınmayın
yaaaaa çok güzellerrrr
ay şok oldum... iyi yapmışsın yakmakla hatıraysa hatıra yeri orası mıbenim kv de çok düşüncesiz.
bende yeni gelindim en fazla 6 aylık biz almanyada yaşıyoruz kendileri bulgaristanda bir yazın tatile gitmiştik eşim ile ilk kez evlerine girdim eşimin üst kat alt katta kv oturuyor.
Ben ust katı komple temizlemiştim öyle geri döndüm almanyaya evin neresinde ne olduğunu biliyorum yani .
Sonra 2ci kez yeni yıl için gittik 15/20 gün kadar kaldık neyse ben 3/4 gün her sabah uyanınca dolabın üstüne gözüm gidiyor bi kutu görüyorum sonra bakarım deyip unutuyorum bir 5 gün gibi odaya öğlen gibi girince kutu aklıma geldi aldım dolabın üstünden bi de ne göreyim eşimin eski eşi ile düğün albümü ben şok oldum kızdım çunku bu kutu yanlışlıkla oraya koyulmadı.
Eşime kızdım sanki adamın ne suçu varsa sinirden tüm resimleri yırtım kış ayı malüm aşağı katta soba yakıyorlar gittim hepsini sobaya attımbelkide hatıraya saygısızlık ettim ama sinirimi böyle aldım Kv işten geldi ben tabi sinirimi alamadım kadına bağırdım nasıl bilerek benim yatığım odaya koyarsın diye onlar benim odamdaydı nasıl gelir oraya diye kıvırmaya başladı. Resimleri yaktığımı söyledim sen onları nasıl yakarsın ben onlara kaç para verdim senin haberin varmi dedi orda benim şalter attı kadını yerin dibine sokup sokup çıkartım.
Biz eşim ile düğünümüzü destek almadan kendimiz yaptık ama bundan önce annem yapmak istedi eşim kabul etti annemler kamera restorant orkestra falan herşey için kaporo ödemişti kv eşimi dolduruşa getirdi, eşimde vazgeçmiştibende o bana bunu söyleyince benim ailem ne kadar para harcadı senin haberin varmı dedim orda onun ağzını kapatım ama nekadar bilinçsiz bir cevap eşim ayrılmış kadından herşey bitmiş o resimlerin orda işi ne alsın çok iatiyorsa odasında saklasın demi ama artık saklayamaz tabi külü bile kalmadı
oyyyy maşallahhhKızlar 1000 gram olmuşuz️ ️ hatta boyumuza da oo baya uzun dediler sancı yok ama rahim ağzı uzunluğunu akşam üstü ölçeceğiz fitilin etkisini beklemek için .Herkes için güzel bir gün olsun
Dediğim gibi canım kilosunun sağlı ile alakası yok bende öyle düşünüyordum ama doktorlar böyle söyledi ilginç olan anlamadığım neden her yerde farklı söyleniyor mesela plasentadaki suyu artırmak için bol su iç demiş birisine doktor bana da bunun işe yaramadiğini söylemişlerdiCanım rahim ağzı kısalığı sebebiyle erken doğum riskim olduğu için herşeye hazırlıklı olmak adına biraz kilo alması iyi olabilir .O yüzden biraz daha besin değeri yüksek beslenmeye çalışıyorum.yoksa hiç takılan biri değildim ama şu an şartlar bunu gerektiriyor biraz
Hahahah normalde bende öyleyim ama beşik üstüne yapıştıracagım için mobilyaları bekledim onlarda dün geldiicanım ben kalsiyum magnezyum aldığım halde ağrıyor. Dün aşağıdan baskım vardı dayanamadım acile gittim doktoruma 1 haftadan fazla var çünkü herşey yolunda çıktı çok şükür uzunluk vs. ölçtü ağrı için bu haftalarda normal dedi ama insan normalleştiremiyor tabi hep sol kalçamdan bacağıma doğru masaj yapıyor eşim
Arkadaşım ben değil eşim kendini riskli gebelik sınıfına soktu
yaaaaa çok güzellerrrrnasıl yapıştırmadan dayanıyorsun kız ben sabırsız almış olucam hemen yapıştırmıştım
ay şok oldum... iyi yapmışsın yakmakla hatıraysa hatıra yeri orası mı
oyyyy maşallahhhuzunlukta artmıştır inşallah Ceritomuz maşallah Mahir paşamıza bak sen 1 kilo olmuş bile
ayy bitmiş halinide at bizeeeHahahah normalde bende öyleyim ama beşik üstüne yapıştıracagım için mobilyaları bekledim onlarda dün geldii
En bilinen marka olarak bu çıkıyor benim de hep karşımaBen Babyneo markası almayı düşünüyorum
Tuvalet iletişimi için
İnşallah becerebilirim
İnternette epey araştırdım, pul olarak geçen poliüretan kumaşlar kullanıyorlar, polyester çok var ancak poliüretan şeklinde bulamadım, dün ona yakın bir yağmurluk yumuşak kumaş buldum parça kumascidan, önce denemek için az aldımDikebiliyorsan en iyisi bence, ybbler aşırı pahalı. Benim öyle bir yeteneğim olmadığı için hazır alacağımne tür kumaş kullanacaksın?
Babyneo alacağım Trden, 10 tane cover almayı düşünüyorum. Yaşadığım ülkeden de 10 tane alacağım, daha farklı modeller var. Toplam 20 ile başlayacağız. Bol bol iç ped bir de. Ben tuvalet iletişimi yapmak istiyorum belki çok kirletmeden halledebilirsek 20 tane yeterbir de yenidoğana ybb kullanmayı düşünmüyorum alışana kadar, iç pedi kullan at olan dış coverı yıkanabilen hibrit bez aldım ve de tek kullanımlıklardan, onlarla başlayacağım ilk.
Hepsi yazılmış ama asıl mevzu sağlıklı yağlar kuzum, avokado, ceviz, badem, tahin bunlar o grupta. Protein grubunda kefir var bildiğim. Muz hem karbonhidrat hem de magnezyum içeriğinden dolayı iyidir. Beni de kabız eder kontrollü yerim onu. Yulafla yersen dengeler bağırsaklarını kuzu.Kızlar bebeğe hızlı kilo aldıracak besinlere ihtiyacım var.En net şudur şunu ye ki büyüsün hemen dediğiniz bişey var mı
Di mi yaaaa, sevişin gızlarAramızda İlk gebeliği yaşayan anneler çoğunlukta doğal olarak herşey den sakınıyoruz ama kızlar doktor bir sıkıntı görmediği sürece ilişkide sakınca yok birde şafak sayan analarımız var kızlar doğumdan sonra esas bir araya gelmek daha zor oluyor benden söylemesi eğer ki sorun yoksa bu günlerin keyfini çıkarın
Evet yapabiliyorum canım gördüğüm kadarıyla yapacagım artık ilerde de. Sinekkaydı olmamış diyecekse de desinler o zaman yardıma gelelerdiAyy o kadar alıntı yaptım, sayfayı yenileyince gittineyse pozitifbiri canım jiletlemeyi görmeden de yapabiliyo musun sen? Son aylarda aşağıyı göremesek de yapabilme ihtimali var mı kafamda sorular
Bi de ilişki için bizim doktorumuz korunarak yapabilirsiniz demişti, spermdeki kimyasallar ilk üç ay özellikle riske sokar dedi. Onun dışında kendimizi kısıtlamamıza gerek yok diye düşünüyorum. Haftada bir sağlıklı diye okumuştum hem çok sık değil hem de çok seyrek değil.
İnşallah şu an cesaretim var , çok teşekkür ederimValla cesaret edebilsem çok isterim. Ama kendime inancım olmayan bir konu. Çevremde de kimse yapmadı. Korkuyorum da biraz pişik mişik durumlarından. Birde o bezler nasıl yıkanacak zor işler gibi geliyorinşallah sen başarırsın canım
Belki de ama o formülü bizde öğrensek iyi olacak. Oğluşun fotosunu paylaşmamak istiyorum sırf bundan sebep
Ah kuzum ah uykusuzluk gerçekten zor mahvediyor insanı. Kuzum 2 bebekte kolay değil allahım yardımcın olsun sağlıkla sıhhhatle doğru zamanda gelsinler. Bide bence bu dönemler hormonların da pik yaptığı dönemler. Oda etkiliyor olabilir.
canım ben kalsiyum magnezyum aldığım halde ağrıyor. Dün aşağıdan baskım vardı dayanamadım acile gittim doktoruma 1 haftadan fazla var çünkü herşey yolunda çıktı çok şükür uzunluk vs. ölçtü ağrı için bu haftalarda normal dedi ama insan normalleştiremiyor tabi hep sol kalçamdan bacağıma doğru masaj yapıyor eşim
Arkadaşım ben değil eşim kendini riskli gebelik sınıfına soktu
Kuzum bende geçen ilaç yazdırmaya girmiştim öyle hızlıca bir kontrol etti doktor malum devlet olunca 5dk da Beşiktaş hesabı oluyor, o zaman sordum doktora "hocam geçenlerde artık rahim mi diyim yerini de tam bilmiyorum ama alt kısma fena ağrı yaptı hatta sancı böyle birşey mi diye düşündüm korktum dinlendim, sancı denilen şey bele doğru vurmuyormuydu" dedim, doktor da sancı çok şeyin taklidi olabilir bele de vurur, rahime kasıklara doğru da olabilir seni çok rahatsız eden geçmeyen bir ağrı olursa duruma göre acilden bir kontrol ettir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?