2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Göbüşler çok güzel maşallah kızlar benim biraz küçüldü gibi geliyor bu ara.Sanki sindi gibi .bi ayağa kalkarsam size de atarım Allah korusun bebişleri de sizi de maşallah
Ceriitoom sen ve bebiş iyi ve sağlıklı olsundaa göbüşü sonra görürüzzz

Ay duymamısım kızzzz bende karsıyakada oturuyorum yaaa o yuzden herhal hahahaah değer değerrr bende doktorum için aynı kafadayım ama doğumda istediği paralar bizi biraz üzdü
Olabilirrr beybm bende duymamıstm ama sağlık sigortamın anlaşmalı hastanelerini araştırdıgımda buldum orayı ben hep karataşa gidicem diye düşünmüştüm doktorumu seviyordum önceden ama nasip işte bi anda 5. Ayımda dohtur değiştim

Haklisin canim bende senin gibiyim. Surayada gideyim daha gidemem mantigindayim ama oyle olmak bizi daha kotu yapar dedign gibi
Canim kadin dogum dr zaten tetkiti istiyor sonucun riskli cikarsa dahiliyeye direkt yönlendiriyorlar diye biliyorum.

Haklisin canim bende senin gibiyim. Surayada gideyim daha gidemem mantigindayim ama oyle olmak bizi daha kotu yapar dedign gibi

Canim kadin dogum dr zaten tetkiti istiyor sonucun riskli cikarsa dahiliyeye direkt yönlendiriyorlar diye biliyorum.
Tamam tatlım tesekkur ederimmm geçen akşam yemekten sonra tokluk şekerimi ölçtü annem alet vardı, 87 cıkmıstı. Bilemiyorum onla bu şeker yükselemesi bağlantısı varmı ama hayırlısı olsun, çıkarsada bebiş için katlanırım herşeye allahın izniyle

Tok gitme sebebim yersem o glukozu içtiğimde çikaracağim için tadi berbat

Benim de annem çatlamamış ama halama çekmişim. İnanır mısınız 4-5 gün yoğunluktan yağ krem süremedim çatlak o dönem oluştu Bir de kırmızı iken liearac sürünce işe yarıyor diye biliyorum

Zayıflığına bir nilüfer maşallah canımm benim. Ben 9 kg aldım. Almadım almadım son 2 ayda bi aldım , diğer aylar kaç alcaz bakalım zaten kilolu hamile kalmıştm , yeni evlenince kilo alınıyormus
Yaa canımm evlenince gercekten kilo aliniyor. Ben de evlendigimde ilk 7 ayda 7 kilo almistim her ay 1 kilo hamilelikte cok almadim 55le basladim, 57-58 civariyim ama ramazanda oruc tutmamis olsam birkac kilo daha alirdim bence o kilo alimimi bir ay duraklatti bu arada kilo hamislere cok yakisiyor bence sagligimiza zarar vermedigi sürece alalimm

Haklisin canim...güzel dusunelim guzel olsun insallah cok sagol
Korkma cnm doğum yaptıktan sonra kedi gibi oluyorsun kedi hic yavrularını elletiyor mu onun gibi başından 1 sn ayrilamiyorsun Allahım veriyor gücünü sabrını
Dogru diyorsun canim. eltimde oyle diyor korkmasn gözün Allah kuvvetini veriyor herseye dayaniyorsun diyor...

bende bir yere kadar katılıyorum buna canim çünkü sonuçta cocuk bizden besleniyor extra kilo almaya gerek duymuyorum sonuçta alabildiğini zaten alıyor extra fazla yesemde o bende kalıyor.
kiloda prematüre bebekler icin öyle söylemişti belki o zaman beni rahatlatmak icin bilmiyorum ama hastaneyken ben gercekten kilonun onemli olmadigini da gordum 600 kusur gr Dogan bebek yasamisti ama diler 1 kg kusur bebek maalesef kaybetmiştiler doktorum bana zaman öyle demisti kilolu bebeğin saglikli bebek anlamına gelmediğini söyledi

Genetik çok önemli. Annemde olmamış ama ben halama çekmişim.
Ben de günde 1 ya da 2 defa krem sürüyorm. Daha önce çatlağım olmamıştı. Ama şu an bakıyorum da bacaklarım da oluşacak gibi. Krem sürmek de ne zahmetli iş ya
Bir arkadaşım bana şey demişti. Karnıma hep krem sürdüm karnım çatlamadı. Ama göğsü bacakları, özellikle iç bacakları çok çatlamış. O yüzden her yerine sür demişti.. bakım önemli gerçekten. Ben de bir de ufaktan varisler çıkmaya başladı

Toklugunsaa gayet iyi masallah. Ama o ilacli suyun etkisi baska tabi ama bence degerin guzel :)

Hayır vallaha bunda daha zorlaniyorum hala sabahları yeri geliyor kusuyorum her gebelik zor bence
Ayy Allah kolaylık versin.şimdi ne zaman bir hamile ile karşılaşsam içimden ona dua ediyorum. Hani diyorlar ya ben seni 9 ay karnımda taşıdım diye. Ne haklı sözmüş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…