- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.761
Canim 600 gram dogan bebegin bu dunyada alacak nefesi varmis, rabbim öyle nasip etmis. Bizim evlatlarimiza ne olacagi da nasip kismet, ama bir anne olarak bebegimin 600 gram yerine 1kg dogmasini isterim, bu benim anne yuregimi daha cok rahatlatirbende bir yere kadar katılıyorum buna canim çünkü sonuçta cocuk bizden besleniyor extra kilo almaya gerek duymuyorumsonuçta alabildiğini zaten alıyor extra fazla yesemde o bende kalıyor.
kiloda prematüre bebekler icin öyle söylemişti belki o zaman beni rahatlatmak icin bilmiyorum ama hastaneyken ben gercekten kilonun onemli olmadigini da gordum 600 kusur gr Dogan bebek yasamisti ama diler 1 kg kusur bebek maalesef kaybetmiştiler doktorum bana zaman öyle demisti kilolu bebeğin saglikli bebek anlamına gelmediğini söyledi
olabilir canim bilmiyorum bende doktorların yalancisiyim benimle odada kalan bir kız vardi bebeğin suyu azdı ve yedi icti ile kilosunun normale donmecegini söylediler hani diyoruz ya bol su icelim havuç suyu falan mesela beni buda sasirtmisti burda da doktorlar bol su icin sunu icin falan suyunun yükselmesi icin damardan suyu dengelemişler falanCanim 600 gram dogan bebegin bu dunyada alacak nefesi varmis, rabbim öyle nasip etmis. Bizim evlatlarimiza ne olacagi da nasip kismet, ama bir anne olarak bebegimin 600 gram yerine 1kg dogmasini isterim, bu benim anne yuregimi daha cok rahatlatirbide yediklerimiz etkiliyor mudur net bir sey diyemem ama son haftalarda görümcemin bebeginin gelişimi geride kalmisti, bir ay boyunca o kadar güzel beslendi ki, muz ceviz kasar peynir vs, doktoru bile o ayki gelisime sasirdi, sen ne yaptin da bu bebek böyle büyüdü dedi. Tesadüf müdür bilemem ama bebegi zayifsa anne yüreği beslenerek bebegini beslemek istiyor
Canim hic öyle düşünme gayet de güzel bakiyorsun bir iki hafta ileri geri olabiliyor gelisimleri, bu cok normalKızlar dün doktora gittim bel ağrım için çok şükür kızımız iyiymiş fakat 570gr geldi 23+3üz. Bana biraz az geldi dün geceden beri ben iyi anne değil miyim bebeğime bakamadım mı gibi sorular üşüştü kafamaeşim de bişi olmaz deyip duruyor sizin bebişler kaç grdı bu haftada?
Yaa masallah cinsiyeti erkek miGöbüş mü dediniz biri dün biri bugun
Aslinda cogu doktor burda da bebegin suyunun içtiğimiz suyla ve yediklerimizle alakasi olmadigini söylüyor. Benim kendi doktorum da, gittigim perinatolog da alakasi yok demisti. Galiba doktordan doktora cok degisiyor düşüncelerolabilir canim bilmiyorum bende doktorların yalancisiyim benimle odada kalan bir kız vardi bebeğin suyu azdı ve yedi icti ile kilosunun normale donmecegini söylediler hani diyoruz ya bol su icelim havuç suyu falan mesela beni buda sasirtmisti burda da doktorlar bol su icin sunu icin falan suyunun yükselmesi icin damardan suyu dengelemişler falanburdaki doktorlar mi cahil acaba anlamıyorum tabi turkiye doktorlarına gelemezler o ayrı ama burdaki doktorlarda cok donanımlı ya
Ay güzel haberlerle gel çıkar çıkmaz bize haber ver olur mu dualarımız sizinleKızlar maşallah gobusler çok tatli çıkmışbende birazdan gidicem kontrolüm var çok korkuyorum inşallah hayirli güzel haberler alırım
Allah razı olsun canım benim mutlaka haber veircem sizlere güzel dualrimiz için hepinize çok teşekkür ederimAy güzel haberlerle gel çıkar çıkmaz bize haber ver olur mu dualarımız sizinle
Erkek canım. Benim fizik yapım normalde de böyleydi hamilelikte iyice arttıKız mıydı canım seninki
canım normalde haftasıyla uyumlu gidiyodu ben de o kadar panik yapıyorum ki doktorda haftasıyla uyumlu mu demek aklıma gelmemiş. sonra eve geliyorum başlıyorum evhamaCanim hic öyle düşünme gayet de güzel bakiyorsun bir iki hafta ileri geri olabiliyor gelisimleri, bu cok normal23-24. haftalar büyüme atagi gösterecekleri haftalarmis öyle yaziyordu, göreceksin cok büyüyecek bu bir iki hafta içinde
ben de aşırı var canım bir de bazen konuşmam bozuluyor arada onu hiç anlamadım b12 alıyorum artıkKızlar unutkanlık var mı sizde de gebelikte olabiliyormuş sanırım
Tesekkur ederiz ama kizYaa masallah cinsiyeti erkek minasil önden önden gidiyor yaa yerimm
Medicana takipliyim suanlik 20 bin dediler pazartesi gorustum oncesinde cankaya tiptaydim onlarda karatasla anlasmali orda da 14 bin demistiler. Arkadasim cinarlida yapti 20 gun önce 9bin verdiKızlarım günaydınİzmirde olup doğum ücretlerini arastıran var mıdır:) ben belki hatırlarsınız doktoruma sormuştum ve 30 bin cevabı almıştım . Egepol hastanesi ile anlaşmalı doktor kendisine 17,5 alıyor 12 de hastane dün bir arkadasım ile konustum tınaztepe hastanesi takipli 15 bin fiyat vermişler. Yani hal böyle olunca ben enayi miyim diye düşünmüyor degilim önümüzdeki günlerde hastaneleri gezmeye baslıcam
Olmaz miii bu yüzden iş yerinde yediğim fırçanın haddi hesabı yokKızlar unutkanlık var mı sizde de gebelikte olabiliyormuş sanırım
Ay benımde kekeliyorum sanki aradaben de aşırı var canım bir de bazen konuşmam bozuluyor arada onu hiç anlamadım b12 alıyorum artık
Ay valla bazen evin içinde napicaktım şimdi diye düşünüyorumOlmaz miii bu yüzden iş yerinde yediğim fırçanın haddi hesabı yok
Benımde benımdeAy unutkanlık gibi değil de sanki bende de kelimeler dolanıyor ağzıma bazen iki lafı bir araya getiremediğim oluyoJoie Muze LX Travel Sistem Bebek Arabası - ebebek
Şu arabayı beğendim kızlar sizce nasıl araba konusunda ne alacağımı sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?