2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canim 600 gram dogan bebegin bu dunyada alacak nefesi varmis, rabbim öyle nasip etmis. Bizim evlatlarimiza ne olacagi da nasip kismet, ama bir anne olarak bebegimin 600 gram yerine 1kg dogmasini isterim, bu benim anne yuregimi daha cok rahatlatir bide yediklerimiz etkiliyor mudur net bir sey diyemem ama son haftalarda görümcemin bebeginin gelişimi geride kalmisti, bir ay boyunca o kadar güzel beslendi ki, muz ceviz kasar peynir vs, doktoru bile o ayki gelisime sasirdi, sen ne yaptin da bu bebek böyle büyüdü dedi. Tesadüf müdür bilemem ama bebegi zayifsa anne yüreği beslenerek bebegini beslemek istiyor

olabilir canim bilmiyorum bende doktorların yalancisiyim benimle odada kalan bir kız vardi bebeğin suyu azdı ve yedi icti ile kilosunun normale donmecegini söylediler hani diyoruz ya bol su icelim havuç suyu falan mesela beni buda sasirtmisti burda da doktorlar bol su icin sunu icin falan suyunun yükselmesi icin damardan suyu dengelemişler falan burdaki doktorlar mi cahil acaba anlamıyorum tabi turkiye doktorlarına gelemezler o ayrı ama burdaki doktorlarda cok donanımlı ya

Canim hic öyle düşünme gayet de güzel bakiyorsun bir iki hafta ileri geri olabiliyor gelisimleri, bu cok normal 23-24. haftalar büyüme atagi gösterecekleri haftalarmis öyle yaziyordu, göreceksin cok büyüyecek bu bir iki hafta içinde

Aslinda cogu doktor burda da bebegin suyunun içtiğimiz suyla ve yediklerimizle alakasi olmadigini söylüyor. Benim kendi doktorum da, gittigim perinatolog da alakasi yok demisti. Galiba doktordan doktora cok degisiyor düşünceler ama ayri ayri yerlerden görüşleri öğrenmek cok iyi oluyor. İyi ki var bu site

canım normalde haftasıyla uyumlu gidiyodu ben de o kadar panik yapıyorum ki doktorda haftasıyla uyumlu mu demek aklıma gelmemiş. sonra eve geliyorum başlıyorum evhama ben de böyle panik bir tipim işte

Medicana takipliyim suanlik 20 bin dediler pazartesi gorustum oncesinde cankaya tiptaydim onlarda karatasla anlasmali orda da 14 bin demistiler. Arkadasim cinarlida yapti 20 gun önce 9bin verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…