- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.781
Ay inşallah pozitifim,yatınca çok içeride gibi geliyorYatınca öyle görünür annesi, sinmemiştir o kalkınca görürsün inşallah
İnşallah canımCeriitoom sen ve bebiş iyi ve sağlıklı olsundaa göbüşü sonra görürüzzz
Bence gayet iyi canım.artık haftaya iyice büyüme atakları başlarKızlar dün doktora gittim bel ağrım için çok şükür kızımız iyiymiş fakat 570gr geldi 23+3üz. Bana biraz az geldi dün geceden beri ben iyi anne değil miyim bebeğime bakamadım mı gibi sorular üşüştü kafamaeşim de bişi olmaz deyip duruyor sizin bebişler kaç grdı bu haftada?
tabuları yıktık o zaman bence heryerden alınca kilo vermesi çok daha kolay olur benim göbeğim doğumdan sonra sarkık sarkık olcak diye travmam oldu resmenErkek canım. Benim fizik yapım normalde de böyleydi hamilelikte iyice arttı
o kadar çok ki sürekli not alıyorum telefonuma veya ajandayaKızlar unutkanlık var mı sizde de gebelikte olabiliyormuş sanırım
bende yıktım arkadaşım hatta teyzem detaylıya rağmen inanmıyo gör bak erkek olucak bu göbek erkek göbeği deyip duruyorTesekkur ederiz ama kizben erkekler sivri oluru yikiyorum
Yalnız değilmişimtabuları yıktık o zaman bence heryerden alınca kilo vermesi çok daha kolay olur benim göbeğim doğumdan sonra sarkık sarkık olcak diye travmam oldu resmen
o kadar çok ki sürekli not alıyorum telefonuma veya ajandaya
bende yıktım arkadaşım hatta teyzem detaylıya rağmen inanmıyo gör bak erkek olucak bu göbek erkek göbeği deyip duruyor
Yaa masallahhh nasil bi kiz bu böyleeeTesekkur ederiz ama kizben erkekler sivri oluru yikiyorum
Sağol ceritom sinirlerim bozuk sanırım oturdum ağladım şimdi rahatladım iyiyimBence gayet iyi canım.artık haftaya iyice büyüme atakları başlarsen gayet güzel bi annesin hiç yetersiz düşünme kendini
Yaaa hiç kıyamam ,bazen öyle hissediyoruz ama elimizden geleni yapıyoruz canım.Kendine haksızlık etmeSağol ceritom sinirlerim bozuk sanırım oturdum ağladım şimdi rahatladım iyiyim
Ne zamandı randevun? Bulantılar normal canım iki can kolay mıBenim de dün tansiyonum 10a5 çıktı bir kaç gündür saf gibiyim bulantılarım yine arttı sanki
Ben de senin gibiyim canım diyorum nerde bu bebek 6 ay bitiyorBu da benim aylık fotoğraf rutinimdenbu ay gercekten cok büyüdük karsidan yok gibi ama yandan koca bi karpuz oldu simdiden
Eki Görüntüle 3238812 Eki Görüntüle 3238813
Kızlar dün doktora gittim bel ağrım için çok şükür kızımız iyiymiş fakat 570gr geldi 23+3üz. Bana biraz az geldi dün geceden beri ben iyi anne değil miyim bebeğime bakamadım mı gibi sorular üşüştü kafamaeşim de bişi olmaz deyip duruyor sizin bebişler kaç grdı bu haftada?
Benim tansiyonum hamileligin basindna beri 9/5 ** 10/ 6 şeklindeBenim de dün tansiyonum 10a5 çıktı bir kaç gündür saf gibiyim bulantılarım yine arttı sanki
Aktif evet ben görüyorum sizinkiniHamilelik günlüğü aktif mi ben göremiyorum
Ben niye göremiyorumAktif evet ben görüyorum sizinkini
Ben de sen gibiyim hepsinde de benzer yerlerden aldım kızda da oğlanda da. Sadece kız daha yukarda göbek olrak erkek daha kasıga yakın oluyorErkek canım. Benim fizik yapım normalde de böyleydi hamilelikte iyice arttı
Hem de nasıl bu arada ben dün arabayla ufak bir kaza yaptım. Tırın birinin sağından kalktım kırmızı ışık yeni dönmüştü. Beni görmedi çamurluğumu ezdi ben de onun farını kırdım da Allahtan beni farkedip durduKızlar unutkanlık var mı sizde de gebelikte olabiliyormuş sanırım
Aktif ama sen görünsün diye işaretlememişsin.profil resmine tıkla profil seçeneklerine gel. aşağı in. Hamile günlükleri görünsün diye bir yer var ona tıklaHamilelik günlüğü aktif mi ben göremiyorum
Ben niye göremiyorum
Bu arada kuzum sen daha 24. haftanın içindesin. Haftan doldugunda(24+0 da ) ortalama bu kiloları yakalayacaktırKızlar dün doktora gittim bel ağrım için çok şükür kızımız iyiymiş fakat 570gr geldi 23+3üz. Bana biraz az geldi dün geceden beri ben iyi anne değil miyim bebeğime bakamadım mı gibi sorular üşüştü kafamaeşim de bişi olmaz deyip duruyor sizin bebişler kaç grdı bu haftada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?