2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yatınca öyle görünür annesi, sinmemiştir o kalkınca görürsün inşallah
Ay inşallah pozitifim,yatınca çok içeride gibi geliyor
Ceriitoom sen ve bebiş iyi ve sağlıklı olsundaa göbüşü sonra görürüzzz
İnşallah canım
Bence gayet iyi canım.artık haftaya iyice büyüme atakları başlar sen gayet güzel bi annesin hiç yetersiz düşünme kendini

Erkek canım. Benim fizik yapım normalde de böyleydi hamilelikte iyice arttı
tabuları yıktık o zaman bence heryerden alınca kilo vermesi çok daha kolay olur benim göbeğim doğumdan sonra sarkık sarkık olcak diye travmam oldu resmen
Kızlar unutkanlık var mı sizde de gebelikte olabiliyormuş sanırım
o kadar çok ki sürekli not alıyorum telefonuma veya ajandaya
Tesekkur ederiz ama kiz ben erkekler sivri oluru yikiyorum
bende yıktım arkadaşım hatta teyzem detaylıya rağmen inanmıyo gör bak erkek olucak bu göbek erkek göbeği deyip duruyor

Yalnız değilmişim

Sağol ceritom sinirlerim bozuk sanırım oturdum ağladım şimdi rahatladım iyiyim
Yaaa hiç kıyamam ,bazen öyle hissediyoruz ama elimizden geleni yapıyoruz canım.Kendine haksızlık etme

Eklentiler

• C831B6F6-FE25-4B00-9A8D-01996AC6766A.webp
    57,4 KB · Görüntüleme: 128
Bebeğim ben 23+0 değerlerindeyken Güneş hanım 550 Gr dı yani bence az değil , senlik bir durum hiç değil lütfen kendini üzme

Erkek canım. Benim fizik yapım normalde de böyleydi hamilelikte iyice arttı
Ben de sen gibiyim hepsinde de benzer yerlerden aldım kızda da oğlanda da. Sadece kız daha yukarda göbek olrak erkek daha kasıga yakın oluyor

Kızlar unutkanlık var mı sizde de gebelikte olabiliyormuş sanırım
Hem de nasıl bu arada ben dün arabayla ufak bir kaza yaptım. Tırın birinin sağından kalktım kırmızı ışık yeni dönmüştü. Beni görmedi çamurluğumu ezdi ben de onun farını kırdım da Allahtan beni farkedip durdu Dalgınlık var biraz...

Hamilelik günlüğü aktif mi ben göremiyorum
Aktif ama sen görünsün diye işaretlememişsin.profil resmine tıkla profil seçeneklerine gel. aşağı in. Hamile günlükleri görünsün diye bir yer var ona tıkla

Bu arada kuzum sen daha 24. haftanın içindesin. Haftan doldugunda(24+0 da ) ortalama bu kiloları yakalayacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…