- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.801
Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusunBen de sen gibiyim hepsinde de benzer yerlerden aldım kızda da oğlanda da. Sadece kız daha yukarda göbek olrak erkek daha kasıga yakın oluyor
Hem de nasıl bu arada ben dün arabayla ufak bir kaza yaptım. Tırın birinin sağından kalktım kırmızı ışık yeni dönmüştü. Beni görmedi çamurluğumu ezdi ben de onun farını kırdım da Allahtan beni farkedip durduDalgınlık var biraz...
Aktif ama sen görünsün diye işaretlememişsin.profil resmine tıkla profil seçeneklerine gel. aşağı in. Hamile günlükleri görünsün diye bir yer var ona tıkla
Biliyorum benim de öyle oluyorAy inşallah pozitifim,yatınca çok içeride gibi geliyor
Ayyy oldu kuzum sağ olSağ yukarda ismin ve profil resmin varya oraya tıkla. Forum seçenekleri- İçerik seçenekleri - Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle ye tıkla- kaydet de bebiş
Evet ya haftaya diyetisyene gideceğim umarım uyabilirim listesineBen de sen gibiyim hepsinde de benzer yerlerden aldım kızda da oğlanda da. Sadece kız daha yukarda göbek olrak erkek daha kasıga yakın oluyor
Hem de nasıl bu arada ben dün arabayla ufak bir kaza yaptım. Tırın birinin sağından kalktım kırmızı ışık yeni dönmüştü. Beni görmedi çamurluğumu ezdi ben de onun farını kırdım da Allahtan beni farkedip durduDalgınlık var biraz...
Aktif ama sen görünsün diye işaretlememişsin.profil resmine tıkla profil seçeneklerine gel. aşağı in. Hamile günlükleri görünsün diye bir yer var ona tıkla
Cok fit görünüyorsun halaBen de senin gibiyim canım diyorum nerde bu bebek 6 ay bitiyor
Benim annem bana hamileyken 35 kilo almış ben 2,5 kilo doğmuşumCok fit görünüyorsun halabiraz genetik sanirim benim annemle ablam da pek kilo almamis hamileyken. Ama son trimestere giriyoruz, bundan sonra almaya baslariz bence, benim yeme performansim costu bu ara
Sağol ceritom sen bi tanesinYaaa hiç kıyamam ,bazen öyle hissediyoruz ama elimizden geleni yapıyoruz canım.Kendine haksızlık etme
Bebeğim ben 23+0 değerlerindeyken Güneş hanım 550 Gr dı yani bence az değil , senlik bir durum hiç değil lütfen kendini üzme
Pozitif ancak bu kadar uyumlu bir kullanıcı adı olabilirdi ciddenBu arada kuzum sen daha 24. haftanın içindesin. Haftan doldugunda(24+0 da ) ortalama bu kiloları yakalayacaktır
Valla tecrübeli anneler travel alma diyordu canım kabin boy bakıyorum ben o yüzdenAy unutkanlık gibi değil de sanki bende de kelimeler dolanıyor ağzıma bazen iki lafı bir araya getiremediğim oluyoJoie Muze LX Travel Sistem Bebek Arabası - ebebek
Şu arabayı beğendim kızlar sizce nasıl araba konusunda ne alacağımı sasirdim
En güzel haberlerle gel inşallahKızlar maşallah gobusler çok tatli çıkmışbende birazdan gidicem kontrolüm var çok korkuyorum inşallah hayirli güzel haberler alırım
35 miii bu kadarini hic duymamistimmBenim annem bana hamileyken 35 kilo almış ben 2,5 kilo doğmuşumbenim de iştahım çok buara gece kocaman kaşarlı tost yiyorum 12 de sonra sabaha kadar uyuyamıyorum mide yanmasından dün muz yedim yattım yanmadan uyudum şükür
Canım benimde mide yanmam başladı fena. Rennie nin hiçbir zararı yokmul mide koruyucu sadece çünkü midede bi tabaka oluşturuyor o mide suyu yukarı çıkmaması için bebeği etkileyen bir yan etkisi yok. Bence bi araştır kötü olduğunda rahatlıkla kullanabilirsin.35 miii bu kadarini hic duymamistimmmasallah yaa sonrasinda verebilmistir insallah mide yanmasi beni de mahvediyor yaa doguma kadar böyle olacaksa yandık direnip mide ilacı da icmiyorum iki yastikla uyudum dün ilk defa
Çok geçmiş olsun canımHem de nasıl bu arada ben dün arabayla ufak bir kaza yaptım. Tırın birinin sağından kalktım kırmızı ışık yeni dönmüştü. Beni görmedi çamurluğumu ezdi ben de onun farını kırdım da Allahtan beni farkedip durduDalgınlık var biraz...
Aman yavrum çok geçmiş olsun.Hem de nasıl bu arada ben dün arabayla ufak bir kaza yaptım. Tırın birinin sağından kalktım kırmızı ışık yeni dönmüştü. Beni görmedi çamurluğumu ezdi ben de onun farını kırdım da Allahtan beni farkedip durduDalgınlık var biraz...
Canim benimmm sagolasinn doktorum da kullanabilirsin dedi de ne bileyim dayanabildigim kadar dayanmaya çalışıyorum. Biraz gereksiz bir hareket benimkiCanım benimde mide yanmam başladı fena. Rennie nin hiçbir zararı yokmul mide koruyucu sadece çünkü midede bi tabaka oluşturuyor o mide suyu yukarı çıkmaması için bebeği etkileyen bir yan etkisi yok. Bence bi araştır kötü olduğunda rahatlıkla kullanabilirsin.
Ben de ilaç almıyorum ya takıntı gibi bi şey oldu, doktor zararı yok dese de almıyorum ne mide ne ağrı kesici migrenden öldüm yine de içmedim kendime eziyet ettim resmenCanim benimmm sagolasinn doktorum da kullanabilirsin dedi de ne bileyim dayanabildigim kadar dayanmaya çalışıyorum. Biraz gereksiz bir hareket benimkiböyle devam ederse de pek dayanabilecek gibi degilim yanip tutusuyorum resmen
Ayni bennnBen de ilaç almıyorum ya takıntı gibi bi şey oldu, doktor zararı yok dese de almıyorum ne mide ne ağrı kesici migrenden öldüm yine de içmedim kendime eziyet ettim resmen
Bilmiyorum ya içimden gelmiyor ne olur ne olmaz diye bi düşünce var sanırım, mide yanmam yok çok şükür baş ağrılarım da bitti. İlk 3 ay bulantı ilacı alabilirdim ama o da geçti gitti. Bir de ben hamilelik öncesinde de çok nadir ilaç alırdım onun da etkisi var. Ama mide yanması yaşarsam rennie alabilirim, daha önceki tecrübelerime dayanarak mide yanması beni çook kötü yapıyorAyni bennnkendime eziyet ediyorum resmen hata yaptigimi da biliyorum ama elimde degil birbirimizi gaza getirsek de mide ilaci mı icsek bu gece acaba
19 mayısta canım, senin ki ne zaman? Ben zaten bu gidişle doğuma da bulantıyla gidecem heraldeNe zamandı randevun? Bulantılar normal canım iki can kolay mı
Yüksek olmasından düşük olması iyidir herhaldeBenim tansiyonum hamileligin basindna beri 9/5 ** 10/ 6 şeklinde
Bende bu da yokBen de senin gibiyim canım diyorum nerde bu bebek 6 ay bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?