2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun

Sağ yukarda ismin ve profil resmin varya oraya tıkla. Forum seçenekleri- İçerik seçenekleri - Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle ye tıkla- kaydet de bebiş
Ayyy oldu kuzum sağ ol

Evet ya haftaya diyetisyene gideceğim umarım uyabilirim listesine

Cok fit görünüyorsun hala biraz genetik sanirim benim annemle ablam da pek kilo almamis hamileyken. Ama son trimestere giriyoruz, bundan sonra almaya baslariz bence, benim yeme performansim costu bu ara
Benim annem bana hamileyken 35 kilo almış ben 2,5 kilo doğmuşum benim de iştahım çok buara gece kocaman kaşarlı tost yiyorum 12 de sonra sabaha kadar uyuyamıyorum mide yanmasından dün muz yedim yattım yanmadan uyudum şükür

Yaaa hiç kıyamam ,bazen öyle hissediyoruz ama elimizden geleni yapıyoruz canım.Kendine haksızlık etme
Sağol ceritom sen bi tanesin
Bebeğim ben 23+0 değerlerindeyken Güneş hanım 550 Gr dı yani bence az değil , senlik bir durum hiç değil lütfen kendini üzme

Bu arada kuzum sen daha 24. haftanın içindesin. Haftan doldugunda(24+0 da ) ortalama bu kiloları yakalayacaktır
Pozitif ancak bu kadar uyumlu bir kullanıcı adı olabilirdi cidden iyi ki varsınız yükseldim bir anda

35 miii bu kadarini hic duymamistimm masallah yaa sonrasinda verebilmistir insallah mide yanmasi beni de mahvediyor yaa doguma kadar böyle olacaksa yandık direnip mide ilacı da icmiyorum iki yastikla uyudum dün ilk defa

35 miii bu kadarini hic duymamistimm masallah yaa sonrasinda verebilmistir insallah mide yanmasi beni de mahvediyor yaa doguma kadar böyle olacaksa yandık direnip mide ilacı da icmiyorum iki yastikla uyudum dün ilk defa
Canım benimde mide yanmam başladı fena. Rennie nin hiçbir zararı yokmul mide koruyucu sadece çünkü midede bi tabaka oluşturuyor o mide suyu yukarı çıkmaması için bebeği etkileyen bir yan etkisi yok. Bence bi araştır kötü olduğunda rahatlıkla kullanabilirsin.

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş

Aman yavrum çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.

Canim benimmm sagolasinn doktorum da kullanabilirsin dedi de ne bileyim dayanabildigim kadar dayanmaya çalışıyorum. Biraz gereksiz bir hareket benimki böyle devam ederse de pek dayanabilecek gibi degilim yanip tutusuyorum resmen

Canim benimmm sagolasinn doktorum da kullanabilirsin dedi de ne bileyim dayanabildigim kadar dayanmaya çalışıyorum. Biraz gereksiz bir hareket benimki böyle devam ederse de pek dayanabilecek gibi degilim yanip tutusuyorum resmen
Ben de ilaç almıyorum ya takıntı gibi bi şey oldu, doktor zararı yok dese de almıyorum ne mide ne ağrı kesici migrenden öldüm yine de içmedim kendime eziyet ettim resmen

Ben de ilaç almıyorum ya takıntı gibi bi şey oldu, doktor zararı yok dese de almıyorum ne mide ne ağrı kesici migrenden öldüm yine de içmedim kendime eziyet ettim resmen
Ayni bennn kendime eziyet ediyorum resmen hata yaptigimi da biliyorum ama elimde degil birbirimizi gaza getirsek de mide ilaci mı icsek bu gece acaba

Ayni bennn kendime eziyet ediyorum resmen hata yaptigimi da biliyorum ama elimde degil birbirimizi gaza getirsek de mide ilaci mı icsek bu gece acaba
Bilmiyorum ya içimden gelmiyor ne olur ne olmaz diye bi düşünce var sanırım, mide yanmam yok çok şükür baş ağrılarım da bitti. İlk 3 ay bulantı ilacı alabilirdim ama o da geçti gitti. Bir de ben hamilelik öncesinde de çok nadir ilaç alırdım onun da etkisi var. Ama mide yanması yaşarsam rennie alabilirim, daha önceki tecrübelerime dayanarak mide yanması beni çook kötü yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…