2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
35 miii bu kadarini hic duymamistimm masallah yaa sonrasinda verebilmistir insallah mide yanmasi beni de mahvediyor yaa doguma kadar böyle olacaksa yandık direnip mide ilacı da icmiyorum iki yastikla uyudum dün ilk defa
Bende iki yastık bide boynuma bebek yastığı koyuyorum hiç ilaç içmedim daha umarım gerek duymayız. Vermiş 60lara kadar düşmüş kardeşime hamile kalınca geri 90lara çıkmış

GEBELİK ŞEKERİ İLE İLGİLİ BENDEN BİLGİ BEKLEYENLER; Randevuya geç kaldım kızlar 28 Mayıs'a Medicaldeki doktoruma gidicem ona sorcam, zeynep kamil randevum 4 Mayıs. Açlık tokluk çıkmış dün sağlık ocağında baktırmıştım açlık 80, tokluk 130 bakalm nolcak

Bende de dönem dönem artıyor. Bence korkacak bişey yoktur. Takipte ol ama. Benim de o bölgem çok terliyor. Ama su oldugunu düşünmüyorum.

Kızlar biz bundan aldık, dün geldi kargosu. Baya hoşumuza gitti, 5 litrelik yağ bidonuyla ağırlık denemesi yaptık gayet rahat taşıdı. Tabii ağırlık binince sallama hızı yavaşlıyor fakat bence yavaşlamış hali bebek için ideal. Çünkü eşimle dalga falan geçtik boş halindeki gibi sallarsa çocuk saf olur diye djslkdlsl Müziği var, kumandası var ister fişle ister fişsiz kullanım yapabiliyorsunuz. İlgilenenler için biz şu aşamada kriterlerimizi karşılayan ürünü bulduk diyebilirim.

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-26-15-45-28-309_com.android.chrome.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 81
Eğer şeffaf yani bildiğin su görünümünde ve kıvamında, devamlı durmadan sanki işemişin gibi hissettiren bir sızıntı değilse endişelenme. Benim de ayakta çok durunca foş diye artıyor mesela. Bu zamanlarda artış yaşamamız da normal diye biliyorum.

Bebek sağlıklı olduktan sonra gr ın önemi yok beybm bence, ben 23+1 de gitmiştim 670 gr cıktı mesela doktor bana aa süper falan demedi, sağlıklı bile yesen az ye dedi çok fazla kilolu olursa normal doğum şansımı düşürmemek için birde suyum bi tık fazlaymış cok fazla olmasını istemeyiz dedi, ondan bende öğünlerimi kücülttüm mesela , senin normal bence kuşm bebeklerimiz için elimizden geleni yapıyprız bence cok sağlıklı beslenince cok iyi olr die düşündüm ama dur biraz yavaşla dedi doktorum

Çok geçmiş olsun canım Allah korudusen evden çıkınca mutlaka ayet-el kürsi oku oyle cik

35 miii bu kadarini hic duymamistimm masallah yaa sonrasinda verebilmistir insallah mide yanmasi beni de mahvediyor yaa doguma kadar böyle olacaksa yandık direnip mide ilacı da icmiyorum iki yastikla uyudum dün ilk defa
Bana doktorum mide ilacı verdi ben şurubu pek içmiyorum hap var birde onu da bir gün içiyorum bir gün içmiyorum dayanamıyorum çünkü

Bende de dönem dönem artıyor. Bence korkacak bişey yoktur. Takipte ol ama. Benim de o bölgem çok terliyor. Ama su oldugunu düşünmüyorum.
Teşekkür ederim içimi rahatlattıniz şeffaf su görünümünde ve kıvamında ama işemisim gibi de hissettirmedi o yüzden terledim mi acaba diye düşündüm. disaridaydik bebike biseyler bakacaktık hemen eve geldim bı takip edeyim bakayım akşama kadar inşallah sorun olmaz şuanda yok gibi ama takipteyim

Kızlar benim şu an yine daha iyi ama bundan 10 gün önce deliler gibi akıntım vardı renksiz su gibi, ben de doktora sordum sonra detaylıya gırdım detaylıda su durumu iyi/normal diye bir not eklemiş doktor, şımdı tekrar basladı. Endişelenmeli miyim? tekrar baktırmalı mıyım? çünkü bununla ılgılı bı test vs yapılmadı bana

Aslında çok yoğun bakışları üzerimde hissettiğim oluyor genel hayatımda. Evet haklısın daha sık okumalıyım. Hatta yavrularıma da. Bugün büyük oğlum merdivenden düşmüş , var üzerimizde bişeyler... Bir ocak var burda oraya da gideceğiz yakında...
Çok geçmiş olsun canım Allah korudusen evden çıkınca mutlaka ayet-el kürsi oku oyle cik

Valla benim eltimde ilk kızıda 32kg,ikincide 36 kg almış,simdilik bana şaşırıyor nasıl sadece 6kg almissin diyor

Bana da her muayenemde sıvı iyi diyordu bı ağrım sızım da yok ama görünce korktum acaba su sızıntısı mi diye geldi aklıma ister istemez... Şimdi eve geldim yatıyorum akşama kadar tetikteyim canım gecmezse gidecegim ben sanirim

Canim cok yürüyünce ya da ayakta kalinca benim de su gibi geldigi oldu daha önce. Cok defa oldu bu. Bir sorun olacagini düşünmüyorum, sormadim da doktora ama bebegimin suyu normaldi son muayenemde de, sikinti olmadi

Valla benim eltimde ilk kızıda 32kg,ikincide 36 kg almış,simdilik bana şaşırıyor nasıl sadece 6kg almissin diyor
Masallahh eltine ben o kadar kilo alindigini da hic bilmiyormusum yaa, cevremde bu denlisi olmamis galiba demek ki bu kilolar dogumdan sonra baya baya gidiyor ki, ikincide de alabiliyorlar ayni kilolari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…