- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.821
Bende iki yastık bide boynuma bebek yastığı koyuyorum hiç ilaç içmedim daha umarım gerek duymayız. Vermiş 60lara kadar düşmüş kardeşime hamile kalınca geri 90lara çıkmış35 miii bu kadarini hic duymamistimmmasallah yaa sonrasinda verebilmistir insallah mide yanmasi beni de mahvediyor yaa doguma kadar böyle olacaksa yandık direnip mide ilacı da icmiyorum iki yastikla uyudum dün ilk defa
Sen direkt bebişlere yediriyorsunBende bu da yok
Bu cumartesi benimki 5 hafta oldu zaman geçmiyor valla19 mayısta canım, senin ki ne zaman? Ben zaten bu gidişle doğuma da bulantıyla gidecem heralde
Kizlarr bugün biraz su gibi akıntım oldu normalde vardı akıntım ama böyle su gibi değildi kokusuz dümdüz bu. Disaridaydim terledim mi acaba onu da tam anlayamadım ama endişelendimvar mı benzerini yaşayan? Doktora gitmeli miyim biraz beklemelimiyim kararsizim
Eğer şeffaf yani bildiğin su görünümünde ve kıvamında, devamlı durmadan sanki işemişin gibi hissettiren bir sızıntı değilse endişelenme. Benim de ayakta çok durunca foş diye artıyor mesela. Bu zamanlarda artış yaşamamız da normal diye biliyorum.Kizlarr bugün biraz su gibi akıntım oldu normalde vardı akıntım ama böyle su gibi değildi kokusuz dümdüz bu. Disaridaydim terledim mi acaba onu da tam anlayamadım ama endişelendimvar mı benzerini yaşayan? Doktora gitmeli miyim biraz beklemelimiyim kararsizim
Bebek sağlıklı olduktan sonra gr ın önemi yok beybm bence, ben 23+1 de gitmiştim 670 gr cıktı mesela doktor bana aa süper falan demedi, sağlıklı bile yesen az ye dedi çok fazla kilolu olursa normal doğum şansımı düşürmemek için birde suyum bi tık fazlaymış cok fazla olmasını istemeyiz dedi, ondan bende öğünlerimi kücülttüm mesela , senin normal bence kuşmKızlar dün doktora gittim bel ağrım için çok şükür kızımız iyiymiş fakat 570gr geldi 23+3üz. Bana biraz az geldi dün geceden beri ben iyi anne değil miyim bebeğime bakamadım mı gibi sorular üşüştü kafamaeşim de bişi olmaz deyip duruyor sizin bebişler kaç grdı bu haftada?
Çok geçmiş olsun canımBen de sen gibiyim hepsinde de benzer yerlerden aldım kızda da oğlanda da. Sadece kız daha yukarda göbek olrak erkek daha kasıga yakın oluyor
Hem de nasıl bu arada ben dün arabayla ufak bir kaza yaptım. Tırın birinin sağından kalktım kırmızı ışık yeni dönmüştü. Beni görmedi çamurluğumu ezdi ben de onun farını kırdım da Allahtan beni farkedip durduDalgınlık var biraz...
Aktif ama sen görünsün diye işaretlememişsin.profil resmine tıkla profil seçeneklerine gel. aşağı in. Hamile günlükleri görünsün diye bir yer var ona tıkla
Bana doktorum mide ilacı verdi ben şurubu pek içmiyorum hap var birde onu da bir gün içiyorum bir gün içmiyorum dayanamıyorum çünkü35 miii bu kadarini hic duymamistimmmasallah yaa sonrasinda verebilmistir insallah mide yanmasi beni de mahvediyor yaa doguma kadar böyle olacaksa yandık direnip mide ilacı da icmiyorum iki yastikla uyudum dün ilk defa
GalibaSen direkt bebişlere yediriyorsun
Bende de dönem dönem artıyor. Bence korkacak bişey yoktur. Takipte ol ama. Benim de o bölgem çok terliyor. Ama su oldugunu düşünmüyorum.
Teşekkür ederim içimi rahatlattınizEğer şeffaf yani bildiğin su görünümünde ve kıvamında, devamlı durmadan sanki işemişin gibi hissettiren bir sızıntı değilse endişelenme. Benim de ayakta çok durunca foş diye artıyor mesela. Bu zamanlarda artış yaşamamız da normal diye biliyorum.
Kizlarr bugün biraz su gibi akıntım oldu normalde vardı akıntım ama böyle su gibi değildi kokusuz dümdüz bu. Disaridaydim terledim mi acaba onu da tam anlayamadım ama endişelendimvar mı benzerini yaşayan? Doktora gitmeli miyim biraz beklemelimiyim kararsizim
Eğer şeffaf yani bildiğin su görünümünde ve kıvamında, devamlı durmadan sanki işemişin gibi hissettiren bir sızıntı değilse endişelenme. Benim de ayakta çok durunca foş diye artıyor mesela. Bu zamanlarda artış yaşamamız da normal diye biliyorum.
Çok geçmiş olsun canımAllah korudu sen evden çıkınca mutlaka ayet-el kürsi oku oyle cik
Bana da bu sefer 1 ay attı sanki 1 yıl gibi ama ben arada devlete de gidiyorum çatlarım yoksaBu cumartesi benimki 5 hafta oldu zaman geçmiyor valla
Valla benim eltimde ilk kızıda 32kg,ikincide 36 kg almış,simdilik bana şaşırıyor nasıl sadece 6kg almissin diyor35 miii bu kadarini hic duymamistimmmasallah yaa sonrasinda verebilmistir insallah mide yanmasi beni de mahvediyor yaa doguma kadar böyle olacaksa yandık direnip mide ilacı da icmiyorum iki yastikla uyudum dün ilk defa
Bana da her muayenemde sıvı iyi diyordu bı ağrım sızım da yok ama görünce korktum acaba su sızıntısı mi diye geldi aklıma ister istemez... Şimdi eve geldim yatıyorum akşama kadar tetikteyim canım gecmezse gidecegim ben sanirimKızlar benim şu an yine daha iyi ama bundan 10 gün önce deliler gibi akıntım vardı renksiz su gibi, ben de doktora sordum sonra detaylıya gırdım detaylıda su durumu iyi/normal diye bir not eklemiş doktor, şımdı tekrar basladı. Endişelenmeli miyim? tekrar baktırmalı mıyım? çünkü bununla ılgılı bı test vs yapılmadı bana
Canim cok yürüyünce ya da ayakta kalinca benim de su gibi geldigi oldu daha önce. Cok defa oldu bu. Bir sorun olacagini düşünmüyorum, sormadim da doktora ama bebegimin suyu normaldi son muayenemde de, sikinti olmadiKizlarr bugün biraz su gibi akıntım oldu normalde vardı akıntım ama böyle su gibi değildi kokusuz dümdüz bu. Disaridaydim terledim mi acaba onu da tam anlayamadım ama endişelendimvar mı benzerini yaşayan? Doktora gitmeli miyim biraz beklemelimiyim kararsizim
Masallahh eltineValla benim eltimde ilk kızıda 32kg,ikincide 36 kg almış,simdilik bana şaşırıyor nasıl sadece 6kg almissin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?