- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.841
Pozitifcim sizde nazar var galiba yaa sürekli bir sınavHem de nasıl bu arada ben dün arabayla ufak bir kaza yaptım. Tırın birinin sağından kalktım kırmızı ışık yeni dönmüştü. Beni görmedi çamurluğumu ezdi ben de onun farını kırdım da Allahtan beni farkedip durduDalgınlık var biraz...
Büyüklere söyle de size her gun nazar duası okusun,ben oyle yaptim,kaynanama,büyük gorumceme,eşime hata karsi komşuma bile dedim,aklina gelince bize oku diyeAslında çok yoğun bakışları üzerimde hissettiğim oluyor genel hayatımda. Evet haklısın daha sık okumalıyım. Hatta yavrularıma da. Bugün büyük oğlum merdivenden düşmüş , var üzerimizde bişeyler... Bir ocak var burda oraya da gideceğiz yakında...
Evet sonra onu tanıdığımdan beri(9senedir)hep diyet yapiyorMasallahh eltineben o kadar kilo alindigini da hic bilmiyormusum yaa, cevremde bu denlisi olmamis galiba demek ki bu kilolar dogumdan sonra baya baya gidiyor ki, ikincide de alabiliyorlar ayni kilolari
Yaaa kurban olurum sizin AllahınızaPozitifcim sizde nazar var galiba yaa sürekli bir sınavAllah korusunn hepimiz enerjini seviyoruz ya nazar mi degiyor ki acaba
Evet ana baba duasını sıklaştırsınlar dur şunları sıkılayım , boşlamasınlarBüyüklere söyle de size her gun nazar duası okusun,ben oyle yaptim,kaynanama,büyük gorumceme,eşime hata karsi komşuma bile dedim,aklina gelince bize oku diye
Canım çok teşekkür ederim burdan sizler yazdıkça içim rahatlıyor:) bana da her muayenemde su için normal dedi, umarım bir sıkıntı yokturCanim cok yürüyünce ya da ayakta kalinca benim de su gibi geldigi oldu daha önce. Cok defa oldu bu. Bir sorun olacagini düşünmüyorum, sormadim da doktora ama bebegimin suyu normaldi son muayenemde de, sikinti olmadi
Sağol canım çok haklısın önemli olan sağlıklı olmasıBebek sağlıklı olduktan sonra gr ın önemi yok beybm bence, ben 23+1 de gitmiştim 670 gr cıktı mesela doktor bana aa süper falan demedi, sağlıklı bile yesen az ye dedi çok fazla kilolu olursa normal doğum şansımı düşürmemek için birde suyum bi tık fazlaymış cok fazla olmasını istemeyiz dedi, ondan bende öğünlerimi kücülttüm mesela , senin normal bence kuşmbebeklerimiz için elimizden geleni yapıyprız bence cok sağlıklı beslenince cok iyi olr die düşündüm ama dur biraz yavaşla dedi doktorum
Aynisini bizde almıştıkKızlar biz bundan aldık, dün geldi kargosu. Baya hoşumuza gitti, 5 litrelik yağ bidonuyla ağırlık denemesi yaptık gayet rahat taşıdı. Tabii ağırlık binince sallama hızı yavaşlıyor fakat bence yavaşlamış hali bebek için ideal. Çünkü eşimle dalga falan geçtik boş halindeki gibi sallarsa çocuk saf olur diye djslkdlsl Müziği var, kumandası var ister fişle ister fişsiz kullanım yapabiliyorsunuz. İlgilenenler için biz şu aşamada kriterlerimizi karşılayan ürünü bulduk diyebilirim.
Kuruyunca beyaz ya da sarımtrak bir renk oluyor mu bak bakalım. Dediğim gibi sıkıntılı olan su gibi idrar gibi olması ve kuruyunca akıntı gibi gibi iz bırakmaması diye biliyorum. Sen yine de endişelenme akıntı çok olağan, sıkıntı olmaz Allah'ın izniyleTeşekkür ederim içimi rahatlattınizşeffaf su görünümünde ve kıvamında ama işemisim gibi de hissettirmedi o yüzden terledim mi acaba diye düşündüm. disaridaydik bebike biseyler bakacaktık hemen eve geldim bı takip edeyim bakayım akşama kadar inşallah sorun olmaz şuanda yok gibi ama takipteyim
Bebişiimmmm, dert ettiğin şey kilo mu? İyi bir anne olmanın kriteri tombik çocuklar değil ki. Hem de genetikte etkili. Kilo gerçekten en son düşüneceğin şey şuanda çünkü daha büyüyecek fındıkkuşuKızlar dün doktora gittim bel ağrım için çok şükür kızımız iyiymiş fakat 570gr geldi 23+3üz. Bana biraz az geldi dün geceden beri ben iyi anne değil miyim bebeğime bakamadım mı gibi sorular üşüştü kafamaeşim de bişi olmaz deyip duruyor sizin bebişler kaç grdı bu haftada?
Yavrum zaman zaman artış yaşamamız normal. Tabii en iyi kararı sen verirsin, internete çok bakma böyle konularda burası hariç. İyice bak bakalım arkadaşa dediğim gibi çiş gibi ama kokusuz bir şekildeyse, sürekli geliyor ve çamaşırını çok fazla değiştirmene sebep oluyorsa doktorunla haberleş. Ama bence normaldir ya, ben dediğim gibi biraz fazla yürüsem yorulsam hemen akıntım artıyor. İçini sıkma bence ama kontrolü de salmaKızlar benim şu an yine daha iyi ama bundan 10 gün önce deliler gibi akıntım vardı renksiz su gibi, ben de doktora sordum sonra detaylıya gırdım detaylıda su durumu iyi/normal diye bir not eklemiş doktor, şımdı tekrar basladı. Endişelenmeli miyim? tekrar baktırmalı mıyım? çünkü bununla ılgılı bı test vs yapılmadı bana
Bu tanim beni o kadar rahatlatti ki anlatamam. Surekli akintim var yuzde 99 gunluk ped takiyorum. Bazen artik sadece camasirima dokunsun seyim diye kullanmiyoruk bi akinti oluyor camasir direk kirliye. Kirlide kurumus kalmis sarimsi bir lekeyle kuruyor. Baya baya sanki yuz maskesi kivaminda kurumus kalmis akintiKuruyunca beyaz ya da sarımtrak bir renk oluyor mu bak bakalım. Dediğim gibi sıkıntılı olan su gibi idrar gibi olması ve kuruyunca akıntı gibi gibi iz bırakmaması diye biliyorum. Sen yine de endişelenme akıntı çok olağan, sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle
Kuruyunca da iz kalmadı ama işte ter mi değil mi onun da ayirdimina varamiyorum ki...Kuruyunca beyaz ya da sarımtrak bir renk oluyor mu bak bakalım. Dediğim gibi sıkıntılı olan su gibi idrar gibi olması ve kuruyunca akıntı gibi gibi iz bırakmaması diye biliyorum. Sen yine de endişelenme akıntı çok olağan, sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle
Ben böyle kuruduktan sonra beyazlaşması sıkıntı değil diye biliyorum çünkü akıntı geliş anında sıcak olduğu için zaten hepimize oldukça ıslak hissettiriyor ama dışarıda durup soğudukça kıvam alıp aynı öyle tarif ettiğin gibi renkli kuruyormuş. Şeffaf, beyaz, hafif sarımtırak bunların hepsi normal yani ölçülü olduğu sürece tabiiBu tanim beni o kadar rahatlatti ki anlatamam. Surekli akintim var yuzde 99 gunluk ped takiyorum. Bazen artik sadece camasirima dokunsun seyim diye kullanmiyoruk bi akinti oluyor camasir direk kirliye. Kirlide kurumus kalmis sarimsi bir lekeyle kuruyor. Baya baya sanki yuz maskesi kivaminda kurumus kalmis akintisikintili olan bu degil demi yanlis anlamadim
İnşallah olmaz balım ya, dinlen bakalım biraz. Şöyle biraz uzan, bedenini dinle olmadı doktorunla görüşürsün ya da acile gidersin. Sıkma canınıKuruyunca da iz kalmadı ama işte ter mi değil mi onun da ayirdimina varamiyorum ki...
İnşallah sıkıntı olmaz canım
Doktora sorayım bunu tekrar bakalım çok sağol canımYavrum zaman zaman artış yaşamamız normal. Tabii en iyi kararı sen verirsin, internete çok bakma böyle konularda burası hariç. İyice bak bakalım arkadaşa dediğim gibi çiş gibi ama kokusuz bir şekildeyse, sürekli geliyor ve çamaşırını çok fazla değiştirmene sebep oluyorsa doktorunla haberleş. Ama bence normaldir ya, ben dediğim gibi biraz fazla yürüsem yorulsam hemen akıntım artıyor. İçini sıkma bence ama kontrolü de salma
Kıyamam normal canım, vücudumuz değişiyor biz değişiyoruzz bide üstüne hayat koşuşturması devam ediyor.. evde biraz kendimizle başbaşa kalsak neyi düşüncez hemen bebişleri düşünüp kafamıza takıyoruz gayet normal bence ama çok şükür iyiler sağlıklılarSağol canım çok haklısın önemli olan sağlıklı olmasıbu aralar hep evdeyim ya sıkıntıdan kendime sardım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?