2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Pozitifcim sizde nazar var galiba yaa sürekli bir sınav Allah korusunn hepimiz enerjini seviyoruz ya nazar mi degiyor ki acaba

Büyüklere söyle de size her gun nazar duası okusun,ben oyle yaptim,kaynanama,büyük gorumceme,eşime hata karsi komşuma bile dedim,aklina gelince bize oku diye

Masallahh eltine ben o kadar kilo alindigini da hic bilmiyormusum yaa, cevremde bu denlisi olmamis galiba demek ki bu kilolar dogumdan sonra baya baya gidiyor ki, ikincide de alabiliyorlar ayni kilolari
Evet sonra onu tanıdığımdan beri(9senedir)hep diyet yapiyor

Pozitifcim sizde nazar var galiba yaa sürekli bir sınav Allah korusunn hepimiz enerjini seviyoruz ya nazar mi degiyor ki acaba
Yaaa kurban olurum sizin Allahınıza Enerjim fazla geldi galiba

Büyüklere söyle de size her gun nazar duası okusun,ben oyle yaptim,kaynanama,büyük gorumceme,eşime hata karsi komşuma bile dedim,aklina gelince bize oku diye
Evet ana baba duasını sıklaştırsınlar dur şunları sıkılayım , boşlamasınlar ben de herkese akıl veririm de kendime gelince fıss

Canim cok yürüyünce ya da ayakta kalinca benim de su gibi geldigi oldu daha önce. Cok defa oldu bu. Bir sorun olacagini düşünmüyorum, sormadim da doktora ama bebegimin suyu normaldi son muayenemde de, sikinti olmadi
Canım çok teşekkür ederim burdan sizler yazdıkça içim rahatlıyor:) bana da her muayenemde su için normal dedi, umarım bir sıkıntı yoktur

Sağol canım çok haklısın önemli olan sağlıklı olması bu aralar hep evdeyim ya sıkıntıdan kendime sardım sanırım

Aynisini bizde almıştık cok güzel bayıldım bazen takip bakiyorum,kizimi icinde hayal ediyorum

Kuruyunca beyaz ya da sarımtrak bir renk oluyor mu bak bakalım. Dediğim gibi sıkıntılı olan su gibi idrar gibi olması ve kuruyunca akıntı gibi gibi iz bırakmaması diye biliyorum. Sen yine de endişelenme akıntı çok olağan, sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle

Bebişiimmmm, dert ettiğin şey kilo mu? İyi bir anne olmanın kriteri tombik çocuklar değil ki. Hem de genetikte etkili. Kilo gerçekten en son düşüneceğin şey şuanda çünkü daha büyüyecek fındıkkuşu ah bu hormonlar neler düşündürüyor insana.

Yavrum zaman zaman artış yaşamamız normal. Tabii en iyi kararı sen verirsin, internete çok bakma böyle konularda burası hariç. İyice bak bakalım arkadaşa dediğim gibi çiş gibi ama kokusuz bir şekildeyse, sürekli geliyor ve çamaşırını çok fazla değiştirmene sebep oluyorsa doktorunla haberleş. Ama bence normaldir ya, ben dediğim gibi biraz fazla yürüsem yorulsam hemen akıntım artıyor. İçini sıkma bence ama kontrolü de salma

Bu tanim beni o kadar rahatlatti ki anlatamam. Surekli akintim var yuzde 99 gunluk ped takiyorum. Bazen artik sadece camasirima dokunsun seyim diye kullanmiyoruk bi akinti oluyor camasir direk kirliye. Kirlide kurumus kalmis sarimsi bir lekeyle kuruyor. Baya baya sanki yuz maskesi kivaminda kurumus kalmis akinti sikintili olan bu degil demi yanlis anlamadim

Kuruyunca da iz kalmadı ama işte ter mi değil mi onun da ayirdimina varamiyorum ki...
İnşallah sıkıntı olmaz canım

Ben böyle kuruduktan sonra beyazlaşması sıkıntı değil diye biliyorum çünkü akıntı geliş anında sıcak olduğu için zaten hepimize oldukça ıslak hissettiriyor ama dışarıda durup soğudukça kıvam alıp aynı öyle tarif ettiğin gibi renkli kuruyormuş. Şeffaf, beyaz, hafif sarımtırak bunların hepsi normal yani ölçülü olduğu sürece tabii Prematüre çocuk annesi bir arkadaşım var, bebeği gelmeden önce bildiğin idrar gibi çamaşırı ıslanmış ve kuruma lekesi de idrar gibi kalmış yani su lekesi gibi düşünün. 1 günde çok fazla çamaşır değiştirmiş ve dinlenince hafiflemiyormuş akıntısı. Doktoru zaten değiştirdiğin iç çamaşırlarını da al gel demiş ve öyle teyit etmişler. Tabii herkesin hikayesi farklı ama bi nebze benim içim rahatlamıştı akıntı konusunda.

Kuruyunca da iz kalmadı ama işte ter mi değil mi onun da ayirdimina varamiyorum ki...
İnşallah sıkıntı olmaz canım
İnşallah olmaz balım ya, dinlen bakalım biraz. Şöyle biraz uzan, bedenini dinle olmadı doktorunla görüşürsün ya da acile gidersin. Sıkma canını

Doktora sorayım bunu tekrar bakalım çok sağol canım

Kızlar insan yalnız kalınca aklına herşeyi takar oluyor bayramda evde değildim çok iyidim iki gündür evdeyim hep kafamda ki soru detaylıda tek eli yumruktu açmadı yarim saat sonra doktor kontrolunde de öyleydi bunu kafama takıp duruyorum çok üzülüyorum bir dahaki randevum salı günü salıya kadar morelimi bozup duracam sanırım

Kızlar dün kayınvalidem yatarak sağına soluna dönme yatakta döneceğin zaman otur öyle dön kordon dolaşması olmasın dedi kendisine de önceden ebe söylemiş sizlede paylaşmak istedim. Daha önce hiç duydunuz mu böyle bir şey

Sağol canım çok haklısın önemli olan sağlıklı olması bu aralar hep evdeyim ya sıkıntıdan kendime sardım sanırım
Kıyamam normal canım, vücudumuz değişiyor biz değişiyoruzz bide üstüne hayat koşuşturması devam ediyor.. evde biraz kendimizle başbaşa kalsak neyi düşüncez hemen bebişleri düşünüp kafamıza takıyoruz gayet normal bence ama çok şükür iyiler sağlıklılar şu grupta teker teker zamanında ve sağlıklı doğum haberlermizi verceğimiz günleri iple çekiyorum gözlerim doluyor düşününce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…