2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hiç duymadım canım direk dönüyorum ben. Hatta genelde sırt üstü buluyorum kendimi yüz üstünden vazgeçtim ama sırt üstünden nasıl vazgeçicem bilmiyorum sağa dönünce sağ tarafım sola dönünce sol sırtım ağrıyor uykular haram

Ayni bennn kendime eziyet ediyorum resmen hata yaptigimi da biliyorum ama elimde degil birbirimizi gaza getirsek de mide ilaci mı icsek bu gece acaba
Ya bende öyleydim ama araştırıp okuduktan sonra rahatlıkla kullanmaya başladım şu rennie yi e ailemdeki sağlıkçılarda güvenli diyor boşa kendime niye işkence ediyorum dedim

Benim sürekli öle akıntılarım renksiz kokusuz su gibi. Zaten akıntılarda da bu şekilde olanı normal olan doktora özellikle korkup sordum detaylıda çok akıntım var acaba hani sıvı mı gidiyor demiştim de gayet suyu iyi dedi akıntının kokulu ve yoğun süt kesipi gibi olanları tehlikeliymiş enfeksiyon riski vs . O yüzden panik yapma çok normal helede uzun yürüyüşler vs yaptığımda ıpıslak oluyorum

Neden takıyosun canım tam anlamadım?

35 miii bu kadarini hic duymamistimm masallah yaa sonrasinda verebilmistir insallah mide yanmasi beni de mahvediyor yaa doguma kadar böyle olacaksa yandık direnip mide ilacı da icmiyorum iki yastikla uyudum dün ilk defa
Kız nasıl dayanıyosun ben bazı geceler 2-3 kaşık gaviscon içiyorum doktor 4e kadar günde içebilirsin dedi hiç dayanamıyorum
Ay geçmiş olsun pozitifimizz bir hasar yok değil mi oğlun nasıl

Benim tansiyonum hamileligin basindna beri 9/5 ** 10/ 6 şeklinde
Bebişim en güzel en normali en bekleneni. Ben ilaç kullanmaya başladım tansiyon yüzünden. Hamilelikte küçüğün düşmesi beklenen, olası birşeymiş. 8 in üzerine çıktı mı küçük hemen doktora başvurmak gerekiyormuş. 5-6 vs çok iyi ve nornal

35 miii bu kadarini hic duymamistimm masallah yaa sonrasinda verebilmistir insallah mide yanmasi beni de mahvediyor yaa doguma kadar böyle olacaksa yandık direnip mide ilacı da icmiyorum iki yastikla uyudum dün ilk defa
Bebişim ben zayıf hamile kalmış olsaydım inan olsun 40 ı zorlardım kesin bence çok normal ben diyet yapmak zorunda olduğumdan belkide hamilelik beni açmadı pek

İnşallah sıkıntı yoktur canım, dışarda ıpıslakti baya hatta bacak ve genital bölgenin birleşim yerleri daha islakti o yüzden de ter de olabilir mi diye şüpheye düştüm ama şükür eve geldiğimden beri iyiyim devam etmedi

Kızlar şeker takibi yapıyorum biliyosunuz ilk keşfettiğimi söylemek istiyorum sabah kahvaltıda tam buğdaylı tost yedim 156 çıktı öğlen karbonhidrat hiç almadım 110a düştü şekerim. Bir süre hepsini keserek devam edicem şekeri yüksek olan arkadaşlar varsa gözlemlesinler isterlerse biraz korktuğum bir konu bu

Yaa benim gibi olan var mı eskiden hamileliğimin başında bile çok rahat 1 saat yürüyebiliyordum, şimdi 14 dk yürüsem hemen kasığım ağrıyor çok zorluyor, böyle durumda yavaşlayıp yürümeye devam ediyorum biraz daha zorluyorum kendimi belki düzelir diye ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum. Uzun zamandır yürüyüş yapmadım ondan mı acaba başka sebebi var mıdır korkmalı mıyım

Onu nasıl yapcaz ya her seferinde kalkıp tekrar diğer tarafa yatmak zor iş.. inşallah doğru değildir Allah bebeklerimizi korusun

Bende de ağrı oluyor ama mecburen hareket ediyorum

Bence doktoruna bir danış canım yorulma falan normal ama benımde kasığıma ağrı giriyordu erken doğum riskim var suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…