- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.861
Hiç duymadım canım direk dönüyorum ben. Hatta genelde sırt üstü buluyorum kendimi yüz üstünden vazgeçtim ama sırt üstünden nasıl vazgeçicem bilmiyorum sağa dönünce sağ tarafım sola dönünce sol sırtım ağrıyor uykular haramKızlar dün kayınvalidem yatarak sağına soluna dönme yatakta döneceğin zaman otur öyle dön kordon dolaşması olmasın dedi kendisine de önceden ebe söylemiş sizlede paylaşmak istedim. Daha önce hiç duydunuz mu böyle bir şey
Ahahhah yaa buna neden cok güldüm benEvet sonra onu tanıdığımdan beri(9senedir)hep diyet yapiyor
Yaaa kurban olurum sizin AllahınızaEnerjim fazla geldi galiba
Ya bende öyleydim ama araştırıp okuduktan sonra rahatlıkla kullanmaya başladım şu rennie yi e ailemdeki sağlıkçılarda güvenli diyor boşa kendime niye işkence ediyorum dedimAyni bennnkendime eziyet ediyorum resmen hata yaptigimi da biliyorum ama elimde degil birbirimizi gaza getirsek de mide ilaci mı icsek bu gece acaba
Benim sürekli öle akıntılarım renksiz kokusuz su gibi. Zaten akıntılarda da bu şekilde olanı normal olan doktora özellikle korkup sordum detaylıda çok akıntım var acaba hani sıvı mı gidiyor demiştim de gayet suyu iyi dedi akıntının kokulu ve yoğun süt kesipi gibi olanları tehlikeliymiş enfeksiyon riski vs . O yüzden panik yapma çok normal helede uzun yürüyüşler vs yaptığımda ıpıslak oluyorumKizlarr bugün biraz su gibi akıntım oldu normalde vardı akıntım ama böyle su gibi değildi kokusuz dümdüz bu. Disaridaydim terledim mi acaba onu da tam anlayamadım ama endişelendimvar mı benzerini yaşayan? Doktora gitmeli miyim biraz beklemelimiyim kararsizim
Neden takıyosun canım tam anlamadım?Kızlar insan yalnız kalınca aklına herşeyi takar oluyor bayramda evde değildim çok iyidim iki gündür evdeyim hep kafamda ki soru detaylıda tek eli yumruktu açmadı yarim saat sonra doktor kontrolunde de öyleydi bunu kafama takıp duruyorum çok üzülüyorum bir dahaki randevum salı günü salıya kadar morelimi bozup duracam sanırım
Kız nasıl dayanıyosun ben bazı geceler 2-3 kaşık gaviscon içiyorum doktor 4e kadar günde içebilirsin dedi hiç dayanamıyorum35 miii bu kadarini hic duymamistimmmasallah yaa sonrasinda verebilmistir insallah mide yanmasi beni de mahvediyor yaa doguma kadar böyle olacaksa yandık direnip mide ilacı da icmiyorum iki yastikla uyudum dün ilk defa
Ay geçmiş olsun pozitifimizzAslında çok yoğun bakışları üzerimde hissettiğim oluyor genel hayatımda. Evet haklısın daha sık okumalıyım. Hatta yavrularıma da. Bugün büyük oğlum merdivenden düşmüş , var üzerimizde bişeyler... Bir ocak var burda oraya da gideceğiz yakında...
Bebişim en güzel en normali en bekleneni. Ben ilaç kullanmaya başladım tansiyon yüzünden. Hamilelikte küçüğün düşmesi beklenen, olası birşeymiş. 8 in üzerine çıktı mı küçük hemen doktora başvurmak gerekiyormuş. 5-6 vs çok iyi ve nornalBenim tansiyonum hamileligin basindna beri 9/5 ** 10/ 6 şeklinde
Bebişim ben zayıf hamile kalmış olsaydım inan olsun 40 ı zorlardım kesin35 miii bu kadarini hic duymamistimmmasallah yaa sonrasinda verebilmistir insallah mide yanmasi beni de mahvediyor yaa doguma kadar böyle olacaksa yandık direnip mide ilacı da icmiyorum iki yastikla uyudum dün ilk defa
İnşallah sıkıntı yoktur canım, dışarda ıpıslakti baya hatta bacak ve genital bölgenin birleşim yerleri daha islakti o yüzden de ter de olabilir mi diye şüpheye düştüm ama şükür eve geldiğimden beri iyiyim devam etmediBenim sürekli öle akıntılarım renksiz kokusuz su gibi. Zaten akıntılarda da bu şekilde olanı normal olan doktora özellikle korkup sordum detaylıda çok akıntım var acaba hani sıvı mı gidiyor demiştim de gayet suyu iyi dedi akıntının kokulu ve yoğun süt kesipi gibi olanları tehlikeliymiş enfeksiyon riski vs . O yüzden panik yapma çok normal helede uzun yürüyüşler vs yaptığımda ıpıslak oluyorum
Tek avucunu hic açması hep yumruktu buna takıyorum takip edecekler bakalım bu sefer gittigimde de oyleyse bilmiyorum ne olurNeden takıyosun canım tam anlamadım?
Onu nasıl yapcaz yaKızlar dün kayınvalidem yatarak sağına soluna dönme yatakta döneceğin zaman otur öyle dön kordon dolaşması olmasın dedi kendisine de önceden ebe söylemiş sizlede paylaşmak istedim. Daha önce hiç duydunuz mu böyle bir şey
Bende de ağrı oluyor ama mecburen hareket ediyorumYaa benim gibi olan var mıeskiden hamileliğimin başında bile çok rahat 1 saat yürüyebiliyordum, şimdi 14 dk yürüsem hemen kasığım ağrıyor çok zorluyor, böyle durumda yavaşlayıp yürümeye devam ediyorum biraz daha zorluyorum kendimi belki düzelir diye ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum. Uzun zamandır yürüyüş yapmadım ondan mı acaba başka sebebi var mıdır korkmalı mıyım
Bence doktoruna bir danış canım yorulma falan normal ama benımde kasığıma ağrı giriyordu erken doğum riskim var suanYaa benim gibi olan var mıeskiden hamileliğimin başında bile çok rahat 1 saat yürüyebiliyordum, şimdi 14 dk yürüsem hemen kasığım ağrıyor çok zorluyor, böyle durumda yavaşlayıp yürümeye devam ediyorum biraz daha zorluyorum kendimi belki düzelir diye ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum. Uzun zamandır yürüyüş yapmadım ondan mı acaba başka sebebi var mıdır korkmalı mıyım
Bende anlamadım kuzum, Aminn inşallah canımOnu nasıl yapcaz yaher seferinde kalkıp tekrar diğer tarafa yatmak zor iş.. inşallah doğru değildir Allah bebeklerimizi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?