- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.881
Bende genelde sola yatmaya çalışıyorum ama bel ağrısı olduğu için arada bir sağa dönüyorum sırt üstü yatıyorum artıkHiç duymadım canım direk dönüyorum ben. Hatta genelde sırt üstü buluyorum kendimi yüz üstünden vazgeçtim ama sırt üstünden nasıl vazgeçicem bilmiyorum sağa dönünce sağ tarafım sola dönünce sol sırtım ağrıyor uykular haram
Bende de ağrı oluyor ama mecburen hareket ediyorum
Haftaya kontrolüm var bakalım gidince danışacağım teşekkür ederimBence doktoruna bir danış canım yorulma falan normal ama benımde kasığıma ağrı giriyordu erken doğum riskim var suan
Noldu canım geçmiş olsunBen hastaneye yattım dua edin kızlar
Hunileşme artmış polk yatış verdi biraz korktum önce Doğum haneye aldılar tansiyonumda yükseldi şimdi servise geçtim canmNoldu canım geçmiş olsun
Cok gecmis olsun cnm hunileşme nedirHunileşme artmış polk yatış verdi biraz korktum önce Doğum haneye aldılar tansiyonumda yükseldi şimdi servise geçtim canm
En iyi performans sende ama beybii 1 kilo almistin en son degismediyseBebişim ben zayıf hamile kalmış olsaydım inan olsun 40 ı zorlardım kesinbence çok normal ben diyet yapmak zorunda olduğumdan belkide hamilelik beni açmadı pek
İlk gavisconumu ictim hayirli ugurlu olsunYa bende öyleydim ama araştırıp okuduktan sonra rahatlıkla kullanmaya başladım şu rennie yi e ailemdeki sağlıkçılarda güvenli diyor boşa kendime niye işkence ediyorum dedim
Yaa resmen çile çekiyorum bide 2-3 aylikken basladi bende cok erkenKız nasıl dayanıyosun ben bazı geceler 2-3 kaşık gaviscon içiyorum doktor 4e kadar günde içebilirsin dedi hiç dayanamıyorum
Ay geçmiş olsun pozitifimizzbir hasar yok değil mi oğlun nasıl
Yaa neden ki canım nolduBen hastaneye yattım dua edin kızlar
Bendede kısalma. var kuzum Rabbim yardımcımız olsun inşallahHunileşme artmış polk yatış verdi biraz korktum önce Doğum haneye aldılar tansiyonumda yükseldi şimdi servise geçtim canm
Geçmiş olsun canım dualarımız senınleBen hastaneye yattım dua edin kızlar
Kızlar dün kayınvalidem yatarak sağına soluna dönme yatakta döneceğin zaman otur öyle dön kordon dolaşması olmasın dedi kendisine de önceden ebe söylemiş sizlede paylaşmak istedim. Daha önce hiç duydunuz mu böyle bir şey
Çok şükür canım oğlum iyi bdktim şimdi de çizilmiş sırtı biraz şiş ama şükür bişey yok.Kız nasıl dayanıyosun ben bazı geceler 2-3 kaşık gaviscon içiyorum doktor 4e kadar günde içebilirsin dedi hiç dayanamıyorum
Ay geçmiş olsun pozitifimizzbir hasar yok değil mi oğlun nasıl
Canım çok geçmiş olsun ne kdr çok duyar olduk hunilesme.... Şimdi daha iyi olduğuna sevindim bizi haberdar et merakta bırakmaBen hastaneye yattım dua edin kızlar
Kızlar bakın, ne kdr kuruntu yaparsanız o kadar kotu. Birinde olan sizde de olacak diye bir kaide yok. Çekmeyin belayı üzerinize. İyi düşünün , bebeğiniz gayet sağlıklıpozitifbiri B Busem06y Kelebegimx kızlar çok geçmiş olsun sizlere.
Bugün korktm burayı okurken yatakta dönersem kordon dolanır mı? Akıntım var su mu gidiyor? Kasıklarıma ağrı giriyor risk mi var? Kafamda deli sorular
Gerçekten hunileşme erken doğum riski bir çoğumuzda var sanırım neden oluyor anlamıyorum eskiden hiç yokmuş böyle şeylerCanım çok geçmiş olsun ne kdr çok duyar olduk hunilesme.... Şimdi daha iyi olduğuna sevindim bizi haberdar et merakta bırakma
Kızlar bakın, ne kdr kuruntu yaparsanız o kadar kotu. Birinde olan sizde de olacak diye bir kaide yok. Çekmeyin belayı üzerinize. İyi düşünün , bebeğiniz gayet sağlıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?