2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bende genelde sola yatmaya çalışıyorum ama bel ağrısı olduğu için arada bir sağa dönüyorum sırt üstü yatıyorum artık

Bende de ağrı oluyor ama mecburen hareket ediyorum

Ben de belki yürüyünce biraz açılır belki yavaş yavaş yürüme süresini uzatırım diye düşünüyordum ama bir yandan da korkmaya başladım baya ağrıyor yani.

Bence doktoruna bir danış canım yorulma falan normal ama benımde kasığıma ağrı giriyordu erken doğum riskim var suan
Haftaya kontrolüm var bakalım gidince danışacağım teşekkür ederim

Bebişim ben zayıf hamile kalmış olsaydım inan olsun 40 ı zorlardım kesin bence çok normal ben diyet yapmak zorunda olduğumdan belkide hamilelik beni açmadı pek
En iyi performans sende ama beybii 1 kilo almistin en son degismediyse bebek kendisi 1 kilo oldu zaten, sen zayiflamissin resmen

Ya bende öyleydim ama araştırıp okuduktan sonra rahatlıkla kullanmaya başladım şu rennie yi e ailemdeki sağlıkçılarda güvenli diyor boşa kendime niye işkence ediyorum dedim
İlk gavisconumu ictim hayirli ugurlu olsun bir anda gaza geldim iyi de oldu
Kız nasıl dayanıyosun ben bazı geceler 2-3 kaşık gaviscon içiyorum doktor 4e kadar günde içebilirsin dedi hiç dayanamıyorum

Ay geçmiş olsun pozitifimizz bir hasar yok değil mi oğlun nasıl
Yaa resmen çile çekiyorum bide 2-3 aylikken basladi bende cok erken gavisconla acilis yaotim bakalim ilk defa, insallah iyi gelir sen ikiz anasisin canim her sey serbest sana

Kuzum böyle şeylerle kafanızı meşgul etmeyin, arkadaşım korkusundan oturarak uyudu son aylarında. Kordon 3 kez dolanmisti boynuna. Hurafe yani onlar dolanır açılır kaldp ki kordon basınçlı bir yapı öyle dolanıp öldürmez korkmayın.

Kız nasıl dayanıyosun ben bazı geceler 2-3 kaşık gaviscon içiyorum doktor 4e kadar günde içebilirsin dedi hiç dayanamıyorum

Ay geçmiş olsun pozitifimizz bir hasar yok değil mi oğlun nasıl
Çok şükür canım oğlum iyi bdktim şimdi de çizilmiş sırtı biraz şiş ama şükür bişey yok.

I ipekdenizgunes ben de öyleyim hiç yuruyemiyorum Max 15 dk onda da hemen bacak aram ağrıyor. Riske atmamak lazim bu haftalarda.

Ben hastaneye yattım dua edin kızlar
Canım çok geçmiş olsun ne kdr çok duyar olduk hunilesme.... Şimdi daha iyi olduğuna sevindim bizi haberdar et merakta bırakma

Kızlar bakın, ne kdr kuruntu yaparsanız o kadar kotu. Birinde olan sizde de olacak diye bir kaide yok. Çekmeyin belayı üzerinize. İyi düşünün , bebeğiniz gayet sağlıklı

Gerçekten hunileşme erken doğum riski bir çoğumuzda var sanırım neden oluyor anlamıyorum eskiden hiç yokmuş böyle şeyler

Merhaba kızlar ben çok aktif olamıyorum bu aralar, hep bi koşturmacaonu yap bunu yap derken dinlencek vakit pek bulamıyorum. Umarım iyisinizdir her biriniz. Okumaya bile fırsat bulamadım bayaa bi birikmiş konuşmalar
pozitifbiri canım seni gördüm ama ufak kaza atlatmışsın, Allah korumuş canım çok geçmiş olsun

pozitifbiri canım bu arada efermag kullandığını belirtmişsin sende bi yan etkisi oldu mu beni kullandığımdan beri iki üç günde bir ishal yapıyor. Erken doğumu da tetikliyor diyorlar ishal İçin zaten riskim var kessem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…