2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Allah razı olsun birtanem kötüyü asla düşünme tamamı sakin Allah'ın izniyle herşey güzel geçecek

Bende hiç bir yan etkisi olmadı canım ama sende olduğunu dusunuyorsan değiştir derim
Doktorunla görüş ama

Allah razı olsun birtanem kötüyü asla düşünme tamamı sakin Allah'ın izniyle herşey güzel geçecek
Ayy canım benim sen de öyle kötüyü düşünme kime sorsam herkesin bi hastane hikayesi, risk hikayesi var hepsi de bebeklerini almışlar kucaklarına sağlıkla. Az kaldı hep birlikte bebişlerimizi alcaz

Sorma canım ya kurup durmaktan inan kendim de yoruldum eşimi de yordum artık kafamı meşgul etcem bişilerle
Aynen canım yalnız kalınca öyle oluyor malesef dr kontrolünde çıkar çıkmaz kendime takcak bi gündem buluyorum şaka gibiyim bazen
Amin canım ayy hayali bile çok güzel Rabbim nasip eder inşallah

Su an iyiyim canım

Hiç sancım yok canım
Güzel haber benim ctesi gecesi 5dkda bi kasılmam ve sancım vardı.Fitil kullanıyorum şimdi.Umarım bir an önce iyi olursunuz ,çok sevindim sancısız olmanıza.Biraz deneyim sahibi oldum da sancı yoksa daha kolay düzelme sağlıyormuş

Tek avucunu hic açması hep yumruktu buna takıyorum takip edecekler bakalım bu sefer gittigimde de oyleyse bilmiyorum ne olur
Anladım canım annelik hassasiyeti. Bir sorun mu var acaba diye tedirgin olman normal. Allahın izniyle birşey yoktur. Ufaklık öyle yapmak istemiştir inşallah. Bir sonraki randevun ne zaman? Dua et canım kalbine ferahlık gelsin ikinizde gerilmemiş olursunuz
Aynısı bende de var canım. 2 gündür özellikle hissediyorum. Bacak aralarım ağrıyor. Oğluşun tekmeleri de aşağıda hissediyorum. Muhtemelen dönüyor oralara denk geliyor. Fındık kuşum. Biran önde ağustosa kavuşsam benden mutlusu olmayacak

O kadar normal ki kuzum. Bilinmeyen birşey insan öngöremiyor da haliyle kurup kurup duruyor. Bende öyleyim kendime fırsatı versem yazar, çizer, oynarım. Ama düşünmemeye güzelliklere odaklanmaya çalışıyorum. Kötü düşünceler gelicek gibi olunca hemen doğmuş odamızdayız. Kocam ve benimle tentene temas yapıyor, hafif hafif mıkırdıyor diye hayal ediyorum. Sonrası kalbim eridiği için beynim devreden çıkıyor beynimi böyle böyle yanıltıyorum işte
Sorma canım ya kurup durmaktan inan kendim de yoruldum eşimi de yordum artık kafamı meşgul etcem bişilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…