- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.901
Allah razı olsun birtanem kötüyü asla düşünme tamamı sakin Allah'ın izniyle herşey güzel geçecekpozitifbiri B Busem06y Kelebegimx kızlar çok geçmiş olsun sizlere.
Bugün korktm burayı okurken yatakta dönersem kordon dolanır mı? Akıntım var su mu gidiyor? Kasıklarıma ağrı giriyor risk mi var? Kafamda deli sorular
Bende hiç bir yan etkisi olmadı canım ama sende olduğunu dusunuyorsan değiştir derimpozitifbiri canım bu arada efermag kullandığını belirtmişsin sende bi yan etkisi oldu mu beni kullandığımdan beri iki üç günde bir ishal yapıyor. Erken doğumu da tetikliyor diyorlar ishal İçin zaten riskim var kessem mi
Haftaya çarşamva canım randevumuz bir danışıcam ondan sonra oldu çünküBende hiç bir yan etkisi olmadı canım ama sende olduğunu dusunuyorsan değiştir derim
Doktorunla görüş ama
Diyetisyene yönlendiriyor diyet yapiyorsun sabah aksam ac tok olcuyorsun biraz sik kontole çağırıyor iste takipte kaliyorsun canimÇıkınca ne oluyorLuluuu94 ? Neler değişiyor anlatabilir misin biraz?
Ayy canım benim sen de öyle kötüyü düşünme kime sorsam herkesin bi hastane hikayesi, risk hikayesi var hepsi de bebeklerini almışlar kucaklarına sağlıkla. Az kaldı hep birlikte bebişlerimizi alcazAllah razı olsun birtanem kötüyü asla düşünme tamamı sakin Allah'ın izniyle herşey güzel geçecek
Sorma canım ya kurup durmaktan inan kendim de yoruldum eşimi de yordum artık kafamı meşgul etcem bişilerleBebişiimmmm, dert ettiğin şey kilo mu? İyi bir anne olmanın kriteri tombik çocuklar değil ki. Hem de genetikte etkili. Kilo gerçekten en son düşüneceğin şey şuanda çünkü daha büyüyecek fındıkkuşuah bu hormonlar neler düşündürüyor insana.
Aynen canım yalnız kalınca öyle oluyor malesefKızlar insan yalnız kalınca aklına herşeyi takar oluyor bayramda evde değildim çok iyidim iki gündür evdeyim hep kafamda ki soru detaylıda tek eli yumruktu açmadı yarim saat sonra doktor kontrolunde de öyleydi bunu kafama takıp duruyorum çok üzülüyorum bir dahaki randevum salı günü salıya kadar morelimi bozup duracam sanırım
Amin canımKıyamam normal canım, vücudumuz değişiyor biz değişiyoruzz bide üstüne hayat koşuşturması devam ediyor.. evde biraz kendimizle başbaşa kalsak neyi düşüncez hemen bebişleri düşünüp kafamıza takıyoruz gayet normal bence ama çok şükür iyiler sağlıklılarşu grupta teker teker zamanında ve sağlıklı doğum haberlermizi verceğimiz günleri iple çekiyorum gözlerim doluyor düşününce
Hiç zorlamiyim o zamanÇok şükür canım oğlum iyi bdktim şimdi de çizilmiş sırtı biraz şiş ama şükür bişey yok.
I ipekdenizgunes ben de öyleyim hiç yuruyemiyorum Max 15 dk onda da hemen bacak aram ağrıyor. Riske atmamak lazim bu haftalarda.
çok geçmiş olsun.Dualarım sizinle .Durumunuzda bi değişiklik var mıBen hastaneye yattım dua edin kızlar
Yatıyorum canım tansiyon kontrol altında hunileşme var yatarak gözlemliceklerçok geçmiş olsun.Dualarım sizinle .Durumunuzda bi değişiklik var mı
Su an iyiyim canımCanım çok geçmiş olsun ne kdr çok duyar olduk hunilesme.... Şimdi daha iyi olduğuna sevindim bizi haberdar et merakta bırakma
Kızlar bakın, ne kdr kuruntu yaparsanız o kadar kotu. Birinde olan sizde de olacak diye bir kaide yok. Çekmeyin belayı üzerinize. İyi düşünün , bebeğiniz gayet sağlıklı
Korkma canım herkes farklı güzel Bi gebelik geçirmen dileğiylepozitifbiri B Busem06y Kelebegimx kızlar çok geçmiş olsun sizlere.
Bugün korktm burayı okurken yatakta dönersem kordon dolanır mı? Akıntım var su mu gidiyor? Kasıklarıma ağrı giriyor risk mi var? Kafamda deli sorular
Aminnn canımBendede kısalma. var kuzum Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Servikal yetmezlik var hunileşme var cnmYaa neden ki canım nolduAllah yardim etsin şifa versin
Benim de aynı şekilde.Ctesiden beri yatıyorum.sancınız var mıydı ?Yatıyorum canım tansiyon kontrol altında hunileşme var yatarak gözlemlicekler
Hiç sancım yok canımBenim de aynı şekilde.Ctesiden beri yatıyorum.sancınız var mıydı ?
Canım çok geçmiş olsun. İyi misin?Yatıyorum canım tansiyon kontrol altında hunileşme var yatarak gözlemlicekler
Güzel haberHiç sancım yok canım
Çooook teşekkür ederim seni de şimdi okudum daha iyiyim demişsin çok sevindim inşallah kazasız belasız atlatalım hepimiZKorkma canım herkes farklı güzel Bi gebelik geçirmen dileğiyle
Anladım canım annelik hassasiyeti. Bir sorun mu var acaba diye tedirgin olman normal. Allahın izniyle birşey yoktur. Ufaklık öyle yapmak istemiştir inşallah. Bir sonraki randevun ne zaman? Dua et canım kalbine ferahlık gelsin ikinizde gerilmemiş olursunuzTek avucunu hic açması hep yumruktu buna takıyorum takip edecekler bakalım bu sefer gittigimde de oyleyse bilmiyorum ne olur
Aynısı bende de var canım. 2 gündür özellikle hissediyorum. Bacak aralarım ağrıyor. Oğluşun tekmeleri de aşağıda hissediyorum. Muhtemelen dönüyor oralara denk geliyor. Fındık kuşum. Biran önde ağustosa kavuşsam benden mutlusu olmayacakYaa benim gibi olan var mıeskiden hamileliğimin başında bile çok rahat 1 saat yürüyebiliyordum, şimdi 14 dk yürüsem hemen kasığım ağrıyor çok zorluyor, böyle durumda yavaşlayıp yürümeye devam ediyorum biraz daha zorluyorum kendimi belki düzelir diye ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum. Uzun zamandır yürüyüş yapmadım ondan mı acaba başka sebebi var mıdır korkmalı mıyım
Sorma canım ya kurup durmaktan inan kendim de yoruldum eşimi de yordum artık kafamı meşgul etcem bişilerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?