2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Tek avucunu hic açması hep yumruktu buna takıyorum takip edecekler bakalım bu sefer gittigimde de oyleyse bilmiyorum ne olur
Kuzuum benimki de öyleydi cimri olcak derler öyle olunca :))) elini yumruk yapmıştır annesi, inşallah bu sefer sana el sallar da rahatlarsın

Bende genelde sola yatmaya çalışıyorum ama bel ağrısı olduğu için arada bir sağa dönüyorum sırt üstü yatıyorum artık
Benimde inan ki sol tarafım omzumdan serçe parmağıma kadar uyuşuyor artık srada yatıyorum valla yatmayın diyorlar ama olmuyor devamlı sol taraf neyseki az kaldı 3.5 ay sonra bebişler yanımızda bizde nasıl istersek öyle yatıcazz

Ay bir doğurayım yüz üstü uyuyacağım direk çok özledim

Canim benimmm sagolasinn doktorum da kullanabilirsin dedi de ne bileyim dayanabildigim kadar dayanmaya çalışıyorum. Biraz gereksiz bir hareket benimki böyle devam ederse de pek dayanabilecek gibi degilim yanip tutusuyorum resmen
Canımcığım bende inat ettim prilam kullanmicam ilaç istemiyorum diye. 20 haftam ziyan oldu her sabah kus kus. Şimdi içiyorum arada yine oluyor ama eskisi gibi değil. Hayat kalitesi de önemli yahu

En iyi performans sende ama beybii 1 kilo almistin en son degismediyse bebek kendisi 1 kilo oldu zaten, sen zayiflamissin resmen
Bebişim hala aynı ama bundan sonra artar bence zaten 4-5 kg almayı planlıyorum en fazla. Kısmet olursa inşallah

Kilolu hamile kalınca almaya hakkım olmadığını düşündüm

Ne güzel hayalmiş bu böyle hayal kurmayı unutmuşum ben hatırlattığın iyi oldu bu ara aşırı duygusalım valla dokunmasalar da ağlıyorum hormonlar beni ele geçirdi festi

Ne güzel hayalmiş bu böyle hayal kurmayı unutmuşum ben hatırlattığın iyi oldu bu ara aşırı duygusalım valla dokunmasalar da ağlıyorum hormonlar beni ele geçirdi festi
Bu işin cilvesi de o ankacığım ama hayal kurmak gerçekten iyi geliyor. Haftaya kocam japonyaya gidiyor 1 hafta yok. Arada da 6 saat varmış. Konuşamicaz bile belki de. Haftaya da o hormonlar beni ele geçirir hemde en derinden inşallah dönüşünde aile birliğimiz zedelenmez

Jsjshhs bende direkt arıcam kendimi yatağa yüzüstü o günlerin hayaliyleyim keşke hamile kalmadan önce kendimi biraz alıştırsaymışım
Bende çok zor oldu bırakması hatta 2-3 hafta önce rahatsızdım uyurken kendimi kaybetmişim yüzüstü dönmüşüm hemen bebeğin hareketine kalktım şimdi sırt üstü de yatmayın 24 ten sonra diyorlar

Jsjshs fındıkkuşu uyarı vermiş bende dönüyordum ara ara. Ama hamile yastığına geçtiğimden beri istesem de dönemiyorum sen almadıysan al canım baya rahat hissettiriyor. Birazcık yüzüstü moduna da geçebiliyorsun onunda. Bacağımı atıyorum üstüne karnımla yer arasında boşluk kalıyor

Merhaba park yatak alan arkadaşlar ne marka tercih ettiniz acaba. Bir de park yatağın içine alınan yatak sünger mi normal raylı yatak mi tercih etmemiz gerekiyor. Bilgisi olanlar yatak için de hangi marka hangi model tercih etti paylaşırsa çok sevinirim

Var camım ama benımkılerin elyafları mı az yumuşak mı anlamadım tam rahata edemedim sağa sola kayıyor

Biz burdayız festicim dertleşiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…