2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Gerçekten ya uykular haram ne tuvaleti ne ağrısı ne pozisyonu bitmiyor
Maalesef ben zaten bunlardan dolayı sevmedim hamileliği. Hep söylüyorum sonunda evladım olmasa no yani çekilecek çile değil. Tabi benim açımdan. Çok güzel yaşayanlarda çok sevenler de var. Ne kadar güzel onlar adına mutluyum. Birde ben o kadar narin davranmıyorum ya. Gelemem o kadar aşırı hassasiyete. Stres yaparım gerek yok. Bak şuan uzandım hamile yastığımın arasına. Sırt üstü oohhh sefam olsun biraz böyle uzanıcam. Zaten ayaklarım davul gibi oldu, bileklerim de. Hem dinlenicem hem keyif yapıcam. Benim solum artık dayanmıyor gerçekten devamlı yatmaya

İnşallahhh canım benim digerinde hiç sancım yokken komple açıldı cokta belli olmuyor Rabbime emanet ettim canımı ve canımın içini

Yarına çektim cnm yoksa düşün düşün kafayı yiyecem

Yarına çektim cnm yoksa düşün düşün kafayı yiyecem
İyi yapmışsın canım en azından yarın görür rahatlarsın. Beklerken daha çok kurup üzülecektin. İyi düşünmüşsün. Ama lütfen birazcık sakinleşmeye çalış, elinden geldiğince hiçbirşeyi yok annelik hormonları havab sende şuan onun etkisiyle hassaslaşmışsın

Benim de aynı şekilde.Ctesiden beri yatıyorum.sancınız var mıydı ?

İnşallahhh canım benim digerinde hiç sancım yokken komple açıldı cokta belli olmuyor Rabbime emanet ettim canımı ve canımın içini
Kızlar bnm alt karnımda hareketler oluyo özellikle akşamları ben bebek hareketi sanıyodum bunları kasılma olsa anlar mıyım? Bağırsak hareketi gibi falan diyodum ama Şimdi düşününce kasılma, seyirme gibi de geldi.

Bende hiç sevmedim canım ilk dört ay bulantı kusma baş ağrısı hiç bitmicek sandım şimdi bel sırt bacak her gün yenileri ekleniyor. Eşime de diyorum ilk ve son olabilir tabi yine hayırlısı ama

Kuzuum benimki de öyleydi cimri olcak derler öyle olunca :))) elini yumruk yapmıştır annesi, inşallah bu sefer sana el sallar da rahatlarsın
İnsallah cnm kızım dogdugunda ilk 3 ay hep yumruk yaptı bence genetik ya ama doktorlar biraz telaşlandı bende ondan üzüldüm
Doğru diyorsun cnm şeker yüklemesi de yapılacak 12 den sonra birsey yeme dediler

Bu arada ben menapoza girmiş gibiyim birden bi ateş basıyor bi terleme geliyor. Özellikle uyurken çok terlemeye başladım genelde son zamanlarda oluyormuş ama benım neden erken başladı anlamadım
Canım terleme şeker belirtisi de olabilir ilk hamileliğimde de bundada gogsum çok terliyor sabah komple ıslak oluyor gogust ust kısmi

Canım terleme şeker belirtisi de olabilir ilk hamileliğimde de bundada gogsum çok terliyor sabah komple ıslak oluyor gogust ust kısmi
Şeker yüklemem normal çıktı canım muhtemelen hormonal benımde dediğin gibi göğsümün üst kısmı pijamamın boynu nemli uyanıyorum bir de saçlarımın arkası

Ya kızlar benim gibi olan varmı son 1 haftadır kocamdan tiksinmeye başladım çok pis kokuyor bana kapıdan girince hemen duşa gonderiyorum adam 2 saat duş yapıyor ama o koku geçmiyor dün çok duygusaldım kizima karşi hep sarıldım öptüm ağladım bügünde tam tersi çok sinirliyim çocuk her yaramazlık yaptığında sinirlenip yavruma kızdım sonra pişman oluyorum ağlayasım geliyo biri görse kafayi yemiş bu der

Şeker yüklemem normal çıktı canım muhtemelen hormonal benımde dediğin gibi göğsümün üst kısmı pijamamın boynu nemli uyanıyorum bir de saçlarımın arkası
Ay aynısıyıyım canım.Senin adına sevindim normal çıkmasına ozaman hormonlardan dedigin gibi seninki

Kızlar sabah bebeğim çok hareket ediyor diye yakınmıştım burda.Sabahtandır hiç hareket hissetmiyorum çok korkuyorumokşuyorum hafif sallıyorum normalde böyle yapınca hareket ederdi bugün etmiyor

Bende biraz önce durup dururken ağladım çünkü son günlerde hep yaşlı modundayım.Hiçbir şey yapasım yok sürekli yatmak uyumak istiyorum gözüm hep yatak yastık ve koltukta....O eski enerjim nerdeeee......Normal demi kızlar geçecek demi bebeklerimizin mis kokusunu alınca bütün enerjimiz yerine gelecek demi..

Evet canım diyet yapıyorum ve akşamları insülin iğnesi kulanıyorum
Benım doktorum erken istedişeker yüklemesini 22 de oldum idrarda glukoz çıktığı İçin 129 çıktı ama simdi bi düşündüm genelde 24 te yapılıyor ya olsa çıkar mıydı22 de de

Kasılmayı doktorum karnın bir tarafa toplanır sertleşir 1-2 dk sonra geçer diyerek tanımlamıştı canım. Bebeğin bacakları alttaysa seri tekme yiyo olabilir misin
Kızlar sabah bebeğim çok hareket ediyor diye yakınmıştım burda.Sabahtandır hiç hareket hissetmiyorum çok korkuyorumokşuyorum hafif sallıyorum normalde böyle yapınca hareket ederdi bugün etmiyor
Çikolata yiyip sırt üstü yatmayı denedin mi canım? En çok çikolata ve vişne suyu konuşulmuştu burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…