- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.557
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.941
Maalesef ben zaten bunlardan dolayı sevmedim hamileliği. Hep söylüyorum sonunda evladım olmasa no yani çekilecek çile değil. Tabi benim açımdan. Çok güzel yaşayanlarda çok sevenler de var. Ne kadar güzel onlar adına mutluyum. Birde ben o kadar narin davranmıyorum ya. Gelemem o kadar aşırı hassasiyete. Stres yaparım gerek yok. Bak şuan uzandım hamile yastığımın arasına. Sırt üstü oohhh sefam olsun biraz böyle uzanıcam. Zaten ayaklarım davul gibi oldu, bileklerim de. Hem dinlenicem hem keyif yapıcam. Benim solum artık dayanmıyor gerçekten devamlı yatmayaGerçekten ya uykular haram ne tuvaleti ne ağrısı ne pozisyonu bitmiyor
İnşallahhh canım benim digerinde hiç sancım yokken komple açıldı cokta belli olmuyor Rabbime emanet ettim canımı ve canımın içiniGüzel haberbenim ctesi gecesi 5dkda bi kasılmam ve sancım vardı.Fitil kullanıyorum şimdi.Umarım bir an önce iyi olursunuz ,çok sevindim sancısız olmanıza.Biraz deneyim sahibi oldum da sancı yoksa daha kolay düzelme sağlıyormuş
Yarına çektim cnm yoksa düşün düşün kafayı yiyecemAnladım canım annelik hassasiyeti. Bir sorun mu var acaba diye tedirgin olman normal. Allahın izniyle birşey yoktur. Ufaklık öyle yapmak istemiştir inşallah. Bir sonraki randevun ne zaman? Dua et canım kalbine ferahlık gelsin ikinizde gerilmemiş olursunuz
Aynısı bende de var canım. 2 gündür özellikle hissediyorum. Bacak aralarım ağrıyor. Oğluşun tekmeleri de aşağıda hissediyorum. Muhtemelen dönüyor oralara denk geliyor. Fındık kuşum. Biran önde ağustosa kavuşsam benden mutlusu olmayacak
İyi yapmışsın canım en azından yarın görür rahatlarsın. Beklerken daha çok kurup üzülecektin. İyi düşünmüşsün. Ama lütfen birazcık sakinleşmeye çalış, elinden geldiğince hiçbirşeyi yok annelik hormonları havab sende şuan onun etkisiyle hassaslaşmışsınYarına çektim cnm yoksa düşün düşün kafayı yiyecem
Benim de aynı şekilde.Ctesiden beri yatıyorum.sancınız var mıydı ?
Kızlar bnm alt karnımda hareketler oluyo özellikle akşamları ben bebek hareketi sanıyodum bunları kasılma olsa anlar mıyım? Bağırsak hareketi gibi falan diyodum ama Şimdi düşününce kasılma, seyirme gibi de geldi.İnşallahhh canım benim digerinde hiç sancım yokken komple açıldı cokta belli olmuyor Rabbime emanet ettim canımı ve canımın içini
Bende hiç sevmedim canım ilk dört ay bulantı kusma baş ağrısı hiç bitmicek sandım şimdi bel sırt bacak her gün yenileri ekleniyor. Eşime de diyorum ilk ve son olabilir tabi yine hayırlısı amaMaalesef ben zaten bunlardan dolayı sevmedim hamileliği. Hep söylüyorum sonunda evladım olmasa no yani çekilecek çile değil. Tabi benim açımdan. Çok güzel yaşayanlarda çok sevenler de var. Ne kadar güzel onlar adına mutluyum. Birde ben o kadar narin davranmıyorum ya. Gelemem o kadar aşırı hassasiyete. Stres yaparım gerek yok. Bak şuan uzandım hamile yastığımın arasına. Sırt üstü oohhh sefam olsun biraz böyle uzanıcam. Zaten ayaklarım davul gibi oldu, bileklerim de. Hem dinlenicem hem keyif yapıcam. Benim solum artık dayanmıyor gerçekten devamlı yatmaya
İnsallah cnm kızım dogdugunda ilk 3 ay hep yumruk yaptı bence genetik ya ama doktorlar biraz telaşlandı bende ondan üzüldümKuzuum benimki de öyleydi cimri olcak derler öyle olunca :))) elini yumruk yapmıştır annesi, inşallah bu sefer sana el sallar da rahatlarsın
Doğru diyorsun cnm şeker yüklemesi de yapılacak 12 den sonra birsey yeme dedilerİyi yapmışsın canım en azından yarın görür rahatlarsın. Beklerken daha çok kurup üzülecektin. İyi düşünmüşsün. Ama lütfen birazcık sakinleşmeye çalış, elinden geldiğince hiçbirşeyi yok annelik hormonları havab sende şuan onun etkisiyle hassaslaşmışsın
Canım terleme şeker belirtisi de olabilir ilk hamileliğimde de bundada gogsum çok terliyor sabah komple ıslak oluyor gogust ust kısmiBu arada ben menapoza girmiş gibiyim birden bi ateş basıyor bi terleme geliyor. Özellikle uyurken çok terlemeye başladım genelde son zamanlarda oluyormuş ama benım neden erken başladı anlamadım
Şeker yüklemem normal çıktı canım muhtemelen hormonal benımde dediğin gibi göğsümün üst kısmı pijamamın boynu nemli uyanıyorum bir de saçlarımın arkasıCanım terleme şeker belirtisi de olabilir ilk hamileliğimde de bundada gogsum çok terliyor sabah komple ıslak oluyor gogust ust kısmi
Ay aynısıyıyım canım.Senin adına sevindim normal çıkmasına ozaman hormonlardan dedigin gibi seninkiŞeker yüklemem normal çıktı canım muhtemelen hormonal benımde dediğin gibi göğsümün üst kısmı pijamamın boynu nemli uyanıyorum bir de saçlarımın arkası
Senın şeker çıkmış mıydıAy aynısıyıyım canım.Senin adına sevindim normal çıkmasına ozaman hormonlardan dedigin gibi seninki
Evet canım diyet yapıyorum ve akşamları insülin iğnesi kulanıyorumSenın şeker çıkmış mıydı
Benım doktorum erken istedişeker yüklemesini 22 de oldum idrarda glukoz çıktığı İçin 129 çıktı ama simdi bi düşündüm genelde 24 te yapılıyor ya olsa çıkar mıydı22 de deEvet canım diyet yapıyorum ve akşamları insülin iğnesi kulanıyorum
Kasılmayı doktorum karnın bir tarafa toplanır sertleşir 1-2 dk sonra geçer diyerek tanımlamıştı canım. Bebeğin bacakları alttaysa seri tekme yiyo olabilir misinKızlar bnm alt karnımda hareketler oluyo özellikle akşamları ben bebek hareketi sanıyodum bunları kasılma olsa anlar mıyım? Bağırsak hareketi gibi falan diyodum ama Şimdi düşününce kasılma, seyirme gibi de geldi.
Çikolata yiyip sırt üstü yatmayı denedin mi canım? En çok çikolata ve vişne suyu konuşulmuştu burdaKızlar sabah bebeğim çok hareket ediyor diye yakınmıştım burda.Sabahtandır hiç hareket hissetmiyorum çok korkuyorumokşuyorum hafif sallıyorum normalde böyle yapınca hareket ederdi bugün etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?