2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım bende öyleyim fırsat buldukça uyuyorum bebişler doğunca vaktimiz olmayacak.. bence sende öyle yap bende de acaba doğumda bana bir şey olur mu bebeğim bensiz kalırsa ya da bebeğime bir şey olur mu korkuları gelmeye başladı

Kizlarrr iyi geceler size bir sorum olacak hamilelik boyunca gogusleriniz illaki büyümüştür diye düşünüyorum benim baya büyüdü ve sırt ağrısından yatamiyorum oturamiyorum bile sütyen takınca iyice ağrıyor. Agritmayacak bir şey kullanmak istiyorum korse tarzı da olur tavsiyeleriniz var mı?

Canım benımde sırt ağrım oluyor göğüslerimin hizasında dediğin gibi özellikle tüm gün sütyen takmak zorunda kaldığım günler. Ben büstiyer giymeye başladım telsiz yumuşak daha rahat oluyor ve eski şikayetlerim azaldı

Valla canım ben büstiyer denedim evet çok rahat ama bu seferde göğüsler çok yayılıyor takmamis gibi oluyorum. Evde hiç takmıyorum zaten ama bir yere giderken falan takınca canım çıkıyor resmen. Hem dik tutan hemde küçük gösteren korse istiyorum aslında ama bulamadım bir türlü

Emzirme sütyeni en rahati

Merhaba canım, ben kanz sleepy Side plus tercih ettim. yatak olarak da Yataş mini twiny sipariş verdim bugün indirimi vardı

Canım öyle olsa anlarsın.Benim Bebiş karnımın solunda toplanıp sertleşiyordu.sen güzel tekmeler yiyorsun bence
Pozitif im ve @Busem06y canlarım çok geçmiş olsun, Cerito inşallah sende hızlıca toparlarsın ve sorunsuz şekilde çıkarsın hastaneden mahir kuş ile
Kelebegimx sen ne yaptın kontrol nasıl geçti?
Çok teşekkür ederim

Benım doktorum erken istedişeker yüklemesini 22 de oldum idrarda glukoz çıktığı İçin 129 çıktı ama simdi bi düşündüm genelde 24 te yapılıyor ya olsa çıkar mıydı22 de de
ben 18h yaptırdım canim kızımda vardi ve bu hamileligimde de fark ettim oldugunu makinem var 12h icind
eyim ölçmeye başladım doktorumada söyledim yüksek ciktigini ve 18h da gittiğimde 50gr ilk yaptılar yüksek ciktigi icin tekrar cagirdi 75gr ilk yaptım yani sende olaydı cikardi bence istersen sen yinede doktoruna bi sor

Günaydın kızlar gece rüyamda doğum yapıyordum ama nasıl doğum bikaç kadın beni aralarına almış sezeryanda olsan sancını çekiceksin diyorlar resmen hissediyorum. Ve doğan tek çocuk erkek. Asıl bomba annem bebeği severken annecim diye seviyo ne demek nasıl öğretiyosun sen diyorum ben bakıcam tabi anne dicek diyo öyle saçma uyandım ki. Canım bilinçaltım bu ara doğumdan çok korkuyorum ve hep işe dönmeyi düşündüğüm için etrafımdan ananesini annesi gibi bellicek falan dediler iyice işlemiş. Doğuma kadar etrafımdan resmen kimseyle konuşmak istemiyorum herkes kötü kötü yorumlar işliyorlar zaten hormonlarımız en üst düzeyde

Günaydın rüyalar bu ara baya hareketli ,etkilenmişsin baya kuzucum boşver kimseyi dinleyip canını sıkma sen.her zaman herkes herşeye konuşmaya bayılıyor ya Sonra biz uğraşıyoruz etkileriyle.Kulağını tıka hiç duyma kimseyi

Hiç olur mu öyle şey canım, beni anneannem büyüttü annem çalıştığı için hiç de anne yerine koymadım, öyle bir şey olmaz sen hiç merak etme kızların bilmez mi kimin anneleri olduğunu etrafındakiler aptal aptal konuşmuş, hem kim bunu diyenler ya iyi niyetli biri böyle bir şey söylemez bence. Zaten milletin boşboğazlığı tutuyor hamile biriyle konuşurken, salak saçma laflar ediyorlar düşünmeden bence iletişimi minimuma indir, ben öyle yaptım yoksa çok canım sıkılıyor.

Kızlar ben hep soluma yatıyorum ama hiç alışkın değilim sola yatmaya, uyanınca hep sırt üstü ya da sağa yatmış buluyorum kendimi. Bu gece de sağıma dönmüşüm uyurken, gece inanılmaz bi ağrıyla uyandım sağ tarafta kaburgalarımın bitiminde öyle bir ağrı vardı ki ne olduğunu anlayamadım uyku sersemi. Sırtımda da yastık var kendimi araya sıkıştırıyorum dönmeyeyim diye ama yine de dönüyorum uykumda

Günaydın hanımlar dün doktordaydim rahim ağzı uzunluğunu hareket kısıtlamasinı filan sordum, biz zaten karindan ölçüm yapiyoruz elindeki probu ceviriyormus kıvrımlı ölçüm dedi, benim anladığım 0.5 cm bile farkedebilir yanılma payı, zaten 3 üstü çıktığı için alttan bakmaya gerek yok, alttan riskli olursa bakarız dedi, bunu söyleyen doçent, yani 3 cm üstü serviksi, karın usgsinden ölçülenler için herhangi bir hareket kısıtlaması yok, spor için de hiç yapmayan için ufaktan baslanabilir, mesela 3 squat filan zamanla sayıyı arttır dedi

Anladım canım evet büstiyer biraz yokmuş gibi oluyor

Geçmiş olsun canım evet haklısın olsa çıkardı sen daha erken yaptırmışsın

Günaydın kızlar çok uykusu bir geceydi her yerim tutulmuş sürekli lavaboya kalktım bi ara kalktım hamile yastığını da attım bir de havalar mı ısındı ben mi sıcaklıkloyorım üstüm sürekli açık üşüdüğüm için uyandım boynum sırtım tutulmuş.. eski düzenimi özledim ben

Onu diyenler iyi saçmalamışlar Türkiyede aile bağları sıkıdır anneanne babanne bakmıştır çoğu kşiye kim anneannesini anne görüyor? Bir tane bile duymadım Allah korusun annesini kaybedenler bile benimseyemiyor kimseyi. Ben de işe erken dönmek zorundayım. Keşke annem bakabilse daha konuşamayan bebeği tanımadığm bakıcıya emanet etmel zorundayım. Sen çok şanslısın canım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…