- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #26.961
Canım bende öyleyim fırsat buldukça uyuyorum bebişler doğunca vaktimiz olmayacak.. bence sende öyle yapBende biraz önce durup dururken ağladım çünkü son günlerde hep yaşlı modundayım.Hiçbir şey yapasım yok sürekli yatmak uyumak istiyorum gözüm hep yatak yastık ve koltuk da....O eski enerjim nerdeeee......Normal demi kızlar geçecek demi bebeklerimizin mis kokusunu alınca bütün enerjimiz yerine gelecek demi..
Kuzim risk hala devam ediyorPozitif im ve @Busem06y canlarım çok geçmiş olsun, Cerito inşallah sende hızlıca toparlarsın ve sorunsuz şekilde çıkarsın hastaneden mahir kuş ile
Kelebegimx sen ne yaptın kontrol nasıl geçti?
Canım benımde sırt ağrım oluyor göğüslerimin hizasında dediğin gibi özellikle tüm gün sütyen takmak zorunda kaldığım günler. Ben büstiyer giymeye başladım telsiz yumuşak daha rahat oluyor ve eski şikayetlerim azaldıKizlarrr iyi geceler size bir sorum olacak hamilelik boyunca gogusleriniz illaki büyümüştür diye düşünüyorum benim baya büyüdü ve sırt ağrısından yatamiyorum oturamiyorum bile sütyen takınca iyice ağrıyor. Agritmayacak bir şey kullanmak istiyorum korse tarzı da olur tavsiyeleriniz var mı?
Valla canım ben büstiyer denedim evet çok rahat ama bu seferde göğüsler çok yayılıyor takmamis gibi oluyorum. Evde hiç takmıyorum zaten ama bir yere giderken falan takınca canım çıkıyor resmen. Hem dik tutan hemde küçük gösteren korse istiyorum aslında ama bulamadım bir türlüCanım benımde sırt ağrım oluyor göğüslerimin hizasında dediğin gibi özellikle tüm gün sütyen takmak zorunda kaldığım günler. Ben büstiyer giymeye başladım telsiz yumuşak daha rahat oluyor ve eski şikayetlerim azaldı
Emzirme sütyeni en rahatiKizlarrr iyi geceler size bir sorum olacak hamilelik boyunca gogusleriniz illaki büyümüştür diye düşünüyorum benim baya büyüdü ve sırt ağrısından yatamiyorum oturamiyorum bile sütyen takınca iyice ağrıyor. Agritmayacak bir şey kullanmak istiyorum korse tarzı da olur tavsiyeleriniz var mı?
Merhaba canım, ben kanz sleepy Side plus tercih ettim. yatak olarak da Yataş mini twiny sipariş verdim bugün indirimi vardıMerhaba park yatak alan arkadaşlar ne marka tercih ettiniz acaba. Bir de park yatağın içine alınan yatak sünger mi normal raylı yatak mi tercih etmemiz gerekiyor. Bilgisi olanlar yatak için de hangi marka hangi model tercih etti paylaşırsa çok sevinirim
Canım öyle olsa anlarsın.Benim Bebiş karnımın solunda toplanıp sertleşiyordu.sen güzel tekmeler yiyorsun benceKızlar bnm alt karnımda hareketler oluyo özellikle akşamları ben bebek hareketi sanıyodum bunları kasılma olsa anlar mıyım? Bağırsak hareketi gibi falan diyodum ama Şimdi düşününce kasılma, seyirme gibi de geldi.
Çok teşekkür ederimPozitif im ve @Busem06y canlarım çok geçmiş olsun, Cerito inşallah sende hızlıca toparlarsın ve sorunsuz şekilde çıkarsın hastaneden mahir kuş ile
Kelebegimx sen ne yaptın kontrol nasıl geçti?
ben 18h yaptırdım canim kızımda vardi ve bu hamileligimde de fark ettim oldugunu makinem var 12h icindBenım doktorum erken istedişeker yüklemesini 22 de oldum idrarda glukoz çıktığı İçin 129 çıktı ama simdi bi düşündüm genelde 24 te yapılıyor ya olsa çıkar mıydı22 de de
Hiç canını sıkma benimde 550 gr dı sanırım cumartesi tekrar kontrolümüz var bakalım 25.haftada kaç kilo almışsınSağol canım çok haklısın önemli olan sağlıklı olmasıbu aralar hep evdeyim ya sıkıntıdan kendime sardım sanırım
GünaydınGünaydın kızlar gece rüyamda doğum yapıyordum ama nasıl doğum bikaç kadın beni aralarına almış sezeryanda olsan sancını çekiceksin diyorlar resmen hissediyorum. Ve doğan tek çocuk erkek. Asıl bomba annem bebeği severken annecim diye seviyo ne demek nasıl öğretiyosun sen diyorum ben bakıcam tabi anne dicek diyo öyle saçma uyandım ki. Canım bilinçaltım bu ara doğumdan çok korkuyorum ve hep işe dönmeyi düşündüğüm için etrafımdan ananesini annesi gibi bellicek falan dediler iyice işlemiş. Doğuma kadar etrafımdan resmen kimseyle konuşmak istemiyorum herkes kötü kötü yorumlar işliyorlar zaten hormonlarımız en üst düzeyde
Hiç olur mu öyle şey canım, beni anneannem büyüttü annem çalıştığı için hiç de anne yerine koymadım, öyle bir şey olmaz sen hiç merak etme kızların bilmez mi kimin anneleri olduğunuGünaydın kızlar gece rüyamda doğum yapıyordum ama nasıl doğum bikaç kadın beni aralarına almış sezeryanda olsan sancını çekiceksin diyorlar resmen hissediyorum. Ve doğan tek çocuk erkek. Asıl bomba annem bebeği severken annecim diye seviyo ne demek nasıl öğretiyosun sen diyorum ben bakıcam tabi anne dicek diyo öyle saçma uyandım ki. Canım bilinçaltım bu ara doğumdan çok korkuyorum ve hep işe dönmeyi düşündüğüm için etrafımdan ananesini annesi gibi bellicek falan dediler iyice işlemiş. Doğuma kadar etrafımdan resmen kimseyle konuşmak istemiyorum herkes kötü kötü yorumlar işliyorlar zaten hormonlarımız en üst düzeyde
Anladım canım evet büstiyer biraz yokmuş gibi oluyorValla canım ben büstiyer denedim evet çok rahat ama bu seferde göğüsler çok yayılıyor takmamis gibi oluyorum. Evde hiç takmıyorum zaten ama bir yere giderken falan takınca canım çıkıyor resmen. Hem dik tutan hemde küçük gösteren korse istiyorum aslında ama bulamadım bir türlü
Geçmiş olsun canım evet haklısın olsa çıkardı sen daha erken yaptırmışsınben 18h yaptırdım canim kızımda vardi ve bu hamileligimde de fark ettim oldugunu makinem var 12h icind
eyim ölçmeye başladım doktorumada söyledim yüksek ciktigini ve 18h da gittiğimde 50gr ilk yaptılar yüksek ciktigi icin tekrar cagirdi 75gr ilk yaptım yani sende olaydı cikardi bence istersen sen yinede doktoruna bi sor
Onu diyenler iyi saçmalamışlar Türkiyede aile bağları sıkıdır anneanne babanne bakmıştır çoğu kşiye kim anneannesini anne görüyor? Bir tane bile duymadım Allah korusun annesini kaybedenler bile benimseyemiyor kimseyi. Ben de işe erken dönmek zorundayım. Keşke annem bakabilse daha konuşamayan bebeği tanımadığm bakıcıya emanet etmel zorundayım. Sen çok şanslısın canım benceGünaydın kızlar gece rüyamda doğum yapıyordum ama nasıl doğum bikaç kadın beni aralarına almış sezeryanda olsan sancını çekiceksin diyorlar resmen hissediyorum. Ve doğan tek çocuk erkek. Asıl bomba annem bebeği severken annecim diye seviyo ne demek nasıl öğretiyosun sen diyorum ben bakıcam tabi anne dicek diyo öyle saçma uyandım ki. Canım bilinçaltım bu ara doğumdan çok korkuyorum ve hep işe dönmeyi düşündüğüm için etrafımdan ananesini annesi gibi bellicek falan dediler iyice işlemiş. Doğuma kadar etrafımdan resmen kimseyle konuşmak istemiyorum herkes kötü kötü yorumlar işliyorlar zaten hormonlarımız en üst düzeyde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?