2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Gunayydin kuzum çok kötü etkilenmişsin kimseyi takma canım benim tatlı canını sıkma Allah'ın izniyle sağ salim evlarina vaktinde zamanında kavuş inşallah

Bende kısa bir süre babannemle büyüdüm. Kardeşim bakıcıyla büyüdü. Annemizin yerini kimse alamaz. Bebek o kadar salak mı ya? Bunu söyleyenler salak.

Doğumdan bende korkuyorum bebişim ama geçende kikelomo bie kitap paylaşmıştı. Hypnobrithing diye bakış açım değişti demişti. Ben onu ilk zamanlarda duydum herkes çok memnundu nitelim kikelomunda bakış açısını değiştirmiş. Bir bak istersen canım.

İster istemez bilinmezlik hissi korkutuyor. Acısından değil de sağlıksal olarak korkuyorum ben. Allahım hepimizi korusun.

canım normalde haftasıyla uyumlu gidiyodu ben de o kadar panik yapıyorum ki doktorda haftasıyla uyumlu mu demek aklıma gelmemiş. sonra eve geliyorum başlıyorum evhama ben de böyle panik bir tipim işte
Canim endise etme bence gayet iyi. 21+4 de 448 gramdi benimde. 23. Haftada 830 gramdi. Suan 26. Haftamdaym. 1 kilo 57 gram olduk. 23 .ve 24. Haftada buyume atagi oluyomus.

Ben de dün gece çok kötüydüm kızım hareket etmiyor diye uyku tutmuyordu delirecektim nerdeyse. Bir buçuk saatin sonunda tekmesini hissettim ağlamaya başladım. O kadar çok şey aklıma geldi ki.Tekmeden hemen sonra uykuya dalmışım.Benim yaramaz kızım yine dönüp duruyor sabah sabahArtık hiç fazla hareket ediyor diye yakınmayacam

Yaa yerim, annesi uyuyordur bebiş
Çok şükür için rahatlamış. 30. Haftadan sonra asıl hareketler başlıyormuş helinciğim. Ordan sonra hareketleri daha anlam kazanıyormuş.

Günaydin kizlar cok bakamadm dün gene bi 10 sayfa birikmiş maşallah size

pozitifbiri gecmis olsun Allah kazalardan belalardan korusun canim.

C Cerito Son durumun nedir canim? Cikis icin bisi diyorlar mi?

Kelebegimx guzel haberler almana sevindm sen guzelce yat dinlen ayni sekilde canim.

mydreams93 kotu ruyalar bende cok goruyorum. Hatta normal hayatta ruyasi cikan biriyim. Cevremdekiler bu ozelligimden cok ürker mesela. Ama hamilelikte gordugum ruyalari takmiyorum cunku bir mesaj vermiyor bana. Bilincalti ve hormonlarin oyunu suan o yuzden anlam yuklemiyorum. Sende takma canim

Yaa yerim, annesi uyuyordur bebiş
Çok şükür için rahatlamış. 30. Haftadan sonra asıl hareketler başlıyormuş helinciğim. Ordan sonra hareketleri daha anlam kazanıyormuş.
Babası senin gibi uykucudur normaldir uyuyordur falan dedi.Hayır bu kadar saat hareketsiz durmazdı normal değil dedim boğazım düğümleniyordu konuşamıyordum

Her bebek bir olmuyor. İlk oğlum Yiğit im çok hareketliydi. 2. yi Osman ımı varlığı yoklugu birdi. Gebeliğimi hiç bilmedim desem yeridir. 3. tam kuduruk. Sabah kalktığımda akşam yattığımda gün içinde çayda kahvede sodada sütlü çikolatada ya herşeye bahane arar mı bir bebek
Kızlar şu annane babanne işlerine bu kdr takılmayın. Bakın iki çocuğum da babannesi ile büyüdü. Kaynanam hep şunu yapimmi annem, şuraya gidelim mi annem derr durur... Çocuklar akıllılar. Sizin düşündüğünüzden çoook daha akıllı ve sezgisel hareket ediyorlar. Annenin yerini hiiiç kimse tutamaz canınızı sıkmayın hiç gerilmeyin. Yanında gözetiminde büyüyeceği bir babannesi anannesi olması büyük şans öyle düşünün

Kizlar ben artik yuruyemez oldum. 15 dk sonra belim agriyor nefes nefese kaliyorum. Hele merdiven cikmak bana zulümmm bide burnum şiş benim yuzum gozum degil burnum bi kafaya taktm
Burnum şiş değil ama hep tıkanıyor bu çok sinir bozucuBen düz yolda yürümekle yorulmuyorum merdivenler beni çok yoruyor nefes nefese kalıyorum

Babası senin gibi uykucudur normaldir uyuyordur falan dedi.Hayır bu kadar saat hareketsiz durmazdı normal değil dedim boğazım düğümleniyordu konuşamıyordum
Fındıkkuşu kdjdhsh canım bide dönüyorlar da çok dötünü karnına verdiğinde hissedilmeyebiliyormuş belki hareketliydi ama sen hissetmedin. Neyse neyse bol bol etsin depar atsın ay bu analık başka birşey ya. Allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıkla sıhhatle mutlulukla huzurla

Pozitif bende senin gibi düşünüyorum ama kim olursa olsun bebeğime annem demesinden rahatsız olurum. Herkes kendi konumunda olmalı. Evet çocuk tabiki biliyor beni unutucak işte onu bilicek vs diye dert etmem, umrumda bile olmaz ama ne bileyim. Annem denmemeli ya. Ben uyarırdım sen iyi dayanıyosun

Dün gece bende aynıydım yorganı asla alamadım üstüme yanıklar gibiydim valla
Kizlar ben artik yuruyemez oldum. 15 dk sonra belim agriyor nefes nefese kaliyorum. Hele merdiven cikmak bana zulümmm bide burnum şiş benim yuzum gozum degil burnum bi kafaya taktm
Bende öyle baharım özellikle oturmaktan kalça ağrım çok olmaya başladı bu hafta. Ya burunu ben çok kişide duydum ama hiç denk gelmedim nasıl oluyor

baharrr34 ffestinalente Kelebegimx burcumsu12 kikelomo C Cerito kızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için özellikle bayramda halimi gören herkes yorum yapmaya kalktı biraz fazla doldum sanırım şu izne ayrılıyım kendimi eve kapatıcam ağzı olan konuşuyo uyuz oluyorum

Kizlar bn oldum amniyoinfuzyon.. Bebişe su verdiler cok mutlu oldu inşallah problemin kaynağını çözebilirler...
Ayyy ne güzel bir haber çok çok sevindim masallah .inşallah artık.sorun kalmaz

Kizlar bn oldum amniyoinfuzyon.. Bebişe su verdiler cok mutlu oldu inşallah problemin kaynağını çözebilirler...
Canım gözün aydın allahım sağlıkla sıhhatle mutlulukla huzurla neşeyle bebişini kucağına almayı nasip etsin. Sen bizi güncelle ara ara. Aklım sendeydi ama yazamadım bir türlü

Oluyor canım ben de öyke bazen ufacık bişey yapsın kızım sinirlenip bağırıyor sonra da pişman oluyorum bazen de tam tersi
Koku olayı da normal az bile koksaa sana çok kokar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…