2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kizlar bn oldum amniyoinfuzyon.. Bebişe su verdiler cok mutlu oldu inşallah problemin kaynağını çözebilirler...
Ayy canımmm o kadar çok sevindim ki anlatamam çok şükürr Allaha inşallah sağlıkla büyümeye devam eder güçlü bebeğin ki ben eminim

Kizlar ben artik yuruyemez oldum. 15 dk sonra belim agriyor nefes nefese kaliyorum. Hele merdiven cikmak bana zulümmm bide burnum şiş benim yuzum gozum degil burnum bi kafaya taktm
Ben de aynı şekilde canım, ilkinde böyle değildim. Nefes alamıyorum ya hareket etmeme de gerek yok yani hep nefes darlığı çekiyorum.
İlkinde bunlar son haftalarda yaşadığım şeylerdi. Daha 16 hafta var nasıl geçecek bilmiyorum.habire yatmak istiyorum hiç kalkasım yok, enerjim yok

Aman canım milletin dediğini ne takıyorsun ki
Önemli olan sen ve bebeklerin sağlığı
Gerçekten bu mucizevi olayımızda hamileliğimizde kimsenin moralimizi bozmasına izin vermeyelim

Nasıl yaptılar anlatsana kuzum valla harika bir haber inşallah faydası olur kuzucuk sağlıkla doğar
Kizlar bn oldum amniyoinfuzyon.. Bebişe su verdiler cok mutlu oldu inşallah problemin kaynağını çözebilirler...

Annemin bir lafı var, götü boktan cikinca bizi begenmiyorlar diye. Gercekten de öyle yegenime anneannesi gece gündüz baktı, ne zaman bebeklikten çocukluğa gecti, anneannesini beğenmez oldu sıpa ama bazi anneanne babaanneler var, torunlarini annem, annecim diyerek seviyorlar, cooook sinir oluyorum, herkes yerini bilmeli

bende izmirdeyim can hastanesine gidiyorum ama ne çıkcak korkumdan daha hiç sormadım dogum ücretini jfjfjff
bende izmirdeyim doktorum alsancakta 5 hastane ile anlaşması var bunlardan biride can ama araştırma fırsatım olmadı henüz memnunmusun hastaneden kapsamlı bir hastanemi bebek yoğun bakım odası falan varmı doğum ücretleri nasıl bilgin varsa bana aktarabilirmisin lütfen

Nasıl yaptılar anlatsana kuzum valla harika bir haber inşallah faydası olur kuzucuk sağlıkla doğar
Igneyi gobek deligime yakın suyu verebileceği bi noktdan iceri soktu. Bir digeri de siringayla serumdaki mayiyi enjekte etti. Yaklasik 10 15 dk icinde 500 cc sivi aktarildi karnima. Bebis nasil hareketlendi

Aynisini bizde almıştık cok güzel bayıldım bazen takip bakiyorum,kizimi icinde hayal ediyorum
Ay ben bunu yeni gördüm Yaa evet bende her şeyde içinde düşünüyorum, hatta dün doğduğunda ayaklarını ekmek arası yapıp ısıracağım dedim kendi kendime gülümsedim. Kedimiz bir fırt aldı gelip kızımız binene kadar, hâlâ her şeyi ona aldığımızı zannediyor.

hiç duymadım, çok mantıklı da gelmedi öyle olsaydi yanmıştık ya . Ben sadece sola yaticam diye zorlamiyorum. Sağ sol degistiriyorum, Sırt üstü yatinca zaten bel ağrısı, değişik bir rahatsizlik hali oluyor dönmek istiyorum doğal olarak. doktor da henüz böyle yat vs diye uyari yapmadi o yüzden devam
aiyhh cok sevindim, her sey güzel olacakk
hastaneden genel olarak memnunum yogun bakim var diye biliyorum ama dogum ucretlerini bilmiyorum henüz
Bazen sınırlar karışabiliyor ama bebeginizle ilgilenebilecek, iliski kurabilecek ne kadar cok insan varsa o kadar sanslisiniz bence sonucta illa ki cocuk annesini biliyor, Cok zorlarlarsa herkes kendi çocuğuna annelik yapsın deyin geçin kfkkf

Kızlar bayram sırasında giremedim iki gündür anca bakabildim.Hepinize çok geçmiş olsun Allahım hepimizin yavrusunu korusun Biz de detaylıya girdik doktor çok şükür sağlıklı dedi pazartesi randevumuz var oğluşu göreceğim hem de şeker yüklemesi yapılacak sanırım. Bütün ailemde şeker var inşallah güzel sonuçlar alırız.

Igneyi gobek deligime yakın suyu verebileceği bi noktdan iceri soktu. Bir digeri de siringayla serumdaki mayiyi enjekte etti. Yaklasik 10 15 dk icinde 500 cc sivi aktarildi karnima. Bebis nasil hareketlendi
Canımmm ben sana o kadar sevindim kiiii , seni günlerce ağlatan doktorlarada pes diyorum ya gerçekten madem böyle bir sansınız vardı. Amann neyse geçti gitti insallah sonrası haarika olucak senin için

Ah bir de okudum anneanne, babaanne bakacak diye hiç dertlenmeyin ben İstanbuldayım ailelerimiz Eskişehir’de üstelik eşim de işi için çoğunlukla orada arada bir geliyor yani bu süreci yalnız geçiyorum tayinim çıkmazsa diye kara kara düşünüyorum. Çocuğumu en rahat emanet edeceğim herkes bizden uzakta inanın çok şanslısınız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…