- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.001
Ayy canımmm o kadar çok sevindim ki anlatamamKizlar bn oldum amniyoinfuzyon.. Bebişe su verdiler cok mutlu olduinşallah problemin kaynağını çözebilirler...
Çok sevindim canım maşallahKizlar bn oldum amniyoinfuzyon.. Bebişe su verdiler cok mutlu olduinşallah problemin kaynağını çözebilirler...
Ben de aynı şekilde canım, ilkinde böyle değildim. Nefes alamıyorum ya hareket etmeme de gerek yok yani hep nefes darlığı çekiyorum.Kizlar ben artik yuruyemez oldum. 15 dk sonra belim agriyor nefes nefese kaliyorum. Hele merdiven cikmak bana zulümmmbide burnum şiş benim yuzum gozum degil burnum bi kafaya taktm
Aman canım milletin dediğini ne takıyorsun kiDün gece bende aynıydım yorganı asla alamadım üstüme yanıklar gibiydim valla
Bende öyle baharım özellikle oturmaktan kalça ağrım çok olmaya başladı bu hafta. Ya burunu ben çok kişide duydum ama hiç denk gelmedim nasıl oluyor
@baharrr34ffestinalente @Kelebegimx @burcumsu12 @kikelomo @Cerito kızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için özellikle bayramda halimi gören herkes yorum yapmaya kalktı biraz fazla doldum sanırım şu izne ayrılıyım kendimi eve kapatıcam ağzı olan konuşuyo uyuz oluyorum
Yaaa çok sevindimKizlar bn oldum amniyoinfuzyon.. Bebişe su verdiler cok mutlu olduinşallah problemin kaynağını çözebilirler...
Kizlar bn oldum amniyoinfuzyon.. Bebişe su verdiler cok mutlu olduinşallah problemin kaynağını çözebilirler...
Annemin bir lafı var, götü boktan cikinca bizi begenmiyorlar diye. Gercekten de öyleGünaydın kızlar gece rüyamda doğum yapıyordum ama nasıl doğum bikaç kadın beni aralarına almış sezeryanda olsan sancını çekiceksin diyorlar resmen hissediyorum. Ve doğan tek çocuk erkek. Asıl bomba annem bebeği severken annecim diye seviyo ne demek nasıl öğretiyosun sen diyorum ben bakıcam tabi anne dicek diyo öyle saçma uyandım ki. Canım bilinçaltım bu ara doğumdan çok korkuyorum ve hep işe dönmeyi düşündüğüm için etrafımdan ananesini annesi gibi bellicek falan dediler iyice işlemiş. Doğuma kadar etrafımdan resmen kimseyle konuşmak istemiyorum herkes kötü kötü yorumlar işliyorlar zaten hormonlarımız en üst düzeyde
Yaa ne güzel haber . Allahım bundan sonra sağlıkla büyümeyi nasip etsin kuzuma . Bugün duyduğum en güzel haberKizlar bn oldum amniyoinfuzyon.. Bebişe su verdiler cok mutlu olduinşallah problemin kaynağını çözebilirler...
bende izmirdeyim doktorum alsancakta 5 hastane ile anlaşması var bunlardan biride can ama araştırma fırsatım olmadı henüz memnunmusun hastaneden kapsamlı bir hastanemi bebek yoğun bakım odası falan varmı doğum ücretleri nasıl bilgin varsa bana aktarabilirmisin lütfenbende izmirdeyim can hastanesine gidiyorum ama ne çıkcak korkumdan daha hiç sormadım dogum ücretini jfjfjff
Bizim beyfendi 650 gram olmus doktor iyi dedi ama boyunu söylemedilerYa ben de fındık kurdumu merak ediyorum kaç gr kaç cm oldu acaba diyeGeri sayım başlasın minik kızımı görmeye 8 gün kaldı :)
Igneyi gobek deligime yakın suyu verebileceği bi noktdan iceri soktu. Bir digeri de siringayla serumdaki mayiyi enjekte etti. Yaklasik 10 15 dk icinde 500 cc sivi aktarildi karnima. Bebis nasil hareketlendiNasıl yaptılar anlatsana kuzum valla harika bir haber inşallah faydası olur kuzucuk sağlıkla doğar
Ay ben bunu yeni gördümAynisini bizde almıştıkcok güzel bayıldım bazen takip bakiyorum,kizimi icinde hayal ediyorum
hiç duymadım, çok mantıklı da gelmedi öyle olsaydi yanmıştık ya . Ben sadece sola yaticam diye zorlamiyorum. Sağ sol degistiriyorum, Sırt üstü yatinca zaten bel ağrısı, değişik bir rahatsizlik hali oluyor dönmek istiyorum doğal olarak. doktor da henüz böyle yat vs diye uyari yapmadi o yüzden devamKızlar dün kayınvalidem yatarak sağına soluna dönme yatakta döneceğin zaman otur öyle dön kordon dolaşması olmasın dedi kendisine de önceden ebe söylemiş sizlede paylaşmak istedim. Daha önce hiç duydunuz mu böyle bir şey
aiyhh cok sevindim, her sey güzel olacakkKizlar bn oldum amniyoinfuzyon.. Bebişe su verdiler cok mutlu olduinşallah problemin kaynağını çözebilirler...
hastaneden genel olarak memnunum yogun bakim var diye biliyorum ama dogum ucretlerini bilmiyorum henüzbende izmirdeyim doktorum alsancakta 5 hastane ile anlaşması var bunlardan biride can ama araştırma fırsatım olmadı henüz memnunmusun hastaneden kapsamlı bir hastanemi bebek yoğun bakım odası falan varmı doğum ücretleri nasıl bilgin varsa bana aktarabilirmisin lütfen
Bazen sınırlar karışabiliyor ama bebeginizle ilgilenebilecek, iliski kurabilecek ne kadar cok insan varsa o kadar sanslisiniz bence sonucta illa ki cocuk annesini biliyor, Cok zorlarlarsa herkes kendi çocuğuna annelik yapsın deyin geçin kfkkfAnnemin bir lafı var, götü boktan cikinca bizi begenmiyorlar diye. Gercekten de öyleyegenime anneannesi gece gündüz baktı, ne zaman bebeklikten çocukluğa gecti, anneannesini beğenmez oldu sıpa ama bazi anneanne babaanneler var, torunlarini annem, annecim diyerek seviyorlar, cooook sinir oluyorum, herkes yerini bilmeli
Canımmm ben sana o kadar sevindim kiiii , seni günlerce ağlatan doktorlarada pes diyorum ya gerçekten madem böyle bir sansınız vardı. Amann neyse geçti gitti insallah sonrası haarika olucak senin içinIgneyi gobek deligime yakın suyu verebileceği bi noktdan iceri soktu. Bir digeri de siringayla serumdaki mayiyi enjekte etti. Yaklasik 10 15 dk icinde 500 cc sivi aktarildi karnima. Bebis nasil hareketlendi
Çok şükür nasıl sevindim sağlıkla tamamlasın sağlıkla gelsin inşallahIgneyi gobek deligime yakın suyu verebileceği bi noktdan iceri soktu. Bir digeri de siringayla serumdaki mayiyi enjekte etti. Yaklasik 10 15 dk icinde 500 cc sivi aktarildi karnima. Bebis nasil hareketlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?