2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
pozitifbiri yaaa pozitifimmm peki osman suanda sakin bir çocuk mu hani gerçekten karnımızda hareketliyse doğuncada öyle mi oluyorlar onu merak ettimm:)
Yiğitim çok hareketliydi , çok gazlı bir bebekti ama bir o kadar da usluuuu, naiiifff çok kolay bir bebekti. Osmanım anne karnında sakindi ama dogdugunda değildi Çok uykusuz kaldım, çaresizce niye aglıyor bu dedim ama gaz sorunu hiçççç çekmedik. Yiğit genel olarak hareketli evet Osman da sakin mizaçlı karnımdakine benzerler. Ama büyüdükçe hepsi de deliriyor , Ormanda bakmalık hale geliyorlar

Bizim ülkenin karayan yanası. Çok az kişi haddini biliyor gerisi herşeye konuşma hakkını buluyor. Bebişim hormonlarda alınganlaştırıyor, normalde olsa sallamazsın ama bu dönem de ister istemez işliyor insana. Sen hiç sallama. Çıkınca iznine kafanı bir güzel toplarsın. İçine dönersin. Annesi sensin kızcelerin kimse kusura bakmayacak senden daha iyi bir anneleri olamaz. Her anne baba evladı için doğru ebeveyn , her evlatta ebeveyni için doğru çocuk. O yüzden ruhunu bunaltma onun bunun dedikleri için. Şanslı yönünden bak. Desteğin olacak insanlar var. Böyle deyince insanlar baktırasın bilr gelmez çok hadsizler ya. İlla bir çomak sokucaklar.

Accu-check. Annem hemşire o önerdi. Çokta memnunum. Birde uygulaması var sonuçları görebiliyorsun kaydediyor. Minik birşey yerde kaplamıyor. Ben memnunum ondan.

Amannnn zamanla görücez o zaman yasayıppp hahahahah kuduruklar yaaaaa

Bover kuzum boş ve gereksiz insnalar konuşur banada neler diyorlar

Her bebeğin kendine göre zorluğu kolaylığı oluyor analık her türlü zor iş kuzum ama sevgisi öyle bir büyük ki, karnınızdaki halini sevdiğinizin misli misli fazlasını düşünün. İlk bebeğimi Yİğit Efe mi ilk gördüğümde aklıma gelen tek şey her yeri tam mı sağlıklı mı diye düşünmek oldu. Sonra da hiç bırakmak istemedim ayırmasınlar yanımdan... İlk oğlumdaki duygularım çok tavandı. Tadını çıkarın ne olur... Hiç bir şeyin buna engel olmasına izin vermeyin. Modunuzu hiç kimsenin düşürmesine izin vermeyin. Çünkü başkaları değil, yapılanı siz yapıyorsunuz kendinize unutmayın bu cümlemi... Sallayın gitsin her şeyi. Sadece bebeğinize odaklanın
Amannnn zamanla görücez o zaman yasayıppp hahahahah kuduruklar yaaaaa

Bebek ufakmış mı dediler, büyür dert değil deyin. Sütün az mı diye sorarlar fena değil deyin, uyuyor mu sorusuna günü gününü tutmuyor deyin, yuvarlak cevaplar verin gitsin. Kendinizi üzmeyin kasmayın insanları gereğinden fazla sallamayın. İnsanlar hep vardı hep konuşurlardı, hep olacaklar ve hep de konuşacaklar.

Ben bundan kullanıyorum canım arkadaşımın gebelik şekeri varmış 9 ay ölçüm yapmış o önermişti memnunum şu anlık

Eklentiler

• E09C5F7D-EDB0-4415-944A-21153CE14F98.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 44
Ağzına sağlık kuzum hiç çeneleri durmaz

Kızlar selammm,
Bugün tartıya çıktım 2 haftada 2 kilo almışım.25. Haftadayım. Toplamda 8 kilo aldım ama kilo alma hızım artmış. Zaten evlendikten sonra da 10 kilo almıştım. Birazcık korktum:)
Son 3 ayda sizce kaç kilo alınmalı?

Kuzum 10 gün önce 600 713 sıkıntı yok dedi bana
Canım 10 gün once ise çok normal çünkü nerdeyse 23 24 haftalık oluyorlar. Benim 23+0 da 550 gr dı :) seninkiler ikiz bir de ben yeni gittin güncel kiloları bu sandım. Gayet iyi bence.

Valla kaç alınmalı bilmem de son haftalarda haftada en az 200 gr bebek alıyor ordan pay biç :)

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim

Oluyor canım ben de öyke bazen ufacık bişey yapsın kızım sinirlenip bağırıyor sonra da pişman oluyorum bazen de tam tersi
Koku olayı da normal az bile koksaa sana çok kokar
normalde kocamın kokusuna aşık biriyim ama şimdi adamı görünce koku hemen burnumda bitiyor inşallah doğuma kadar sürmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…