- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.021
Yiğitim çok hareketliydi , çok gazlı bir bebekti ama bir o kadar da usluuuu, naiiifff çok kolay bir bebekti. Osmanım anne karnında sakindi ama dogdugunda değildipozitifbiri yaaa pozitifimmm peki osman suanda sakin bir çocuk mu hani gerçekten karnımızda hareketliyse doğuncada öyle mi oluyorlar onu merak ettimm:)
Bizim ülkenin karayan yanası. Çok az kişi haddini biliyor gerisi herşeye konuşma hakkını buluyor. Bebişim hormonlarda alınganlaştırıyor, normalde olsa sallamazsın ama bu dönem de ister istemez işliyor insana. Sen hiç sallama. Çıkınca iznine kafanı bir güzel toplarsın. İçine dönersin. Annesi sensin kızcelerin kimse kusura bakmayacak senden daha iyi bir anneleri olamaz. Her anne baba evladı için doğru ebeveyn , her evlatta ebeveyni için doğru çocuk. O yüzden ruhunu bunaltma onun bunun dedikleri için. Şanslı yönünden bak. Desteğin olacak insanlar var. Böyle deyince insanlar baktırasın bilr gelmez çok hadsizler ya. İlla bir çomak sokucaklar.Dün gece bende aynıydım yorganı asla alamadım üstüme yanıklar gibiydim valla
Bende öyle baharım özellikle oturmaktan kalça ağrım çok olmaya başladı bu hafta. Ya burunu ben çok kişide duydum ama hiç denk gelmedim nasıl oluyor
baharrr34 ffestinalente Kelebegimx @burcumsu12 @kikelomo @Cerito kızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için özellikle bayramda halimi gören herkes yorum yapmaya kalktı biraz fazla doldum sanırım şu izne ayrılıyım kendimi eve kapatıcam ağzı olan konuşuyo uyuz oluyorum
Accu-check. Annem hemşire o önerdi. Çokta memnunum. Birde uygulaması var sonuçları görebiliyorsun kaydediyor. Minik birşey yerde kaplamıyor. Ben memnunum ondan.kızlar merhabalarr, ya benim doktorum hamilelikte şekerin en çok 24. haftadan sonra çıktığını söyledi. ailede hastalık yok ama evde parmaktan ölçümü yapmamı istedi. bu ölçüm cihazından alıp kullanan var mı önerebileceğiniz bir marka ?
Amannnn zamanla görücez o zaman yasayıppp hahahahah kuduruklar yaaaaaYiğitim çok hareketliydi , çok gazlı bir bebekti ama bir o kadar da usluuuu, naiiifff çok kolay bir bebekti. Osmanım anne karnında sakindi ama dogdugunda değildiÇok uykusuz kaldım, çaresizce niye aglıyor bu dedim ama gaz sorunu hiçççç çekmedik. Yiğit genel olarak hareketli evet Osman da sakin mizaçlı karnımdakine benzerler. Ama büyüdükçe hepsi de deliriyor , Ormanda bakmalık hale geliyorlar
Bover kuzum boş ve gereksiz insnalar konuşur banada neler diyorlarDün gece bende aynıydım yorganı asla alamadım üstüme yanıklar gibiydim valla
Bende öyle baharım özellikle oturmaktan kalça ağrım çok olmaya başladı bu hafta. Ya burunu ben çok kişide duydum ama hiç denk gelmedim nasıl oluyor
baharrr34 ffestinalente Kelebegimx @burcumsu12 @kikelomo @Cerito kızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için özellikle bayramda halimi gören herkes yorum yapmaya kalktı biraz fazla doldum sanırım şu izne ayrılıyım kendimi eve kapatıcam ağzı olan konuşuyo uyuz oluyorum
Amannnn zamanla görücez o zaman yasayıppp hahahahah kuduruklar yaaaaa
Ben bundan kullanıyorum canım arkadaşımın gebelik şekeri varmış 9 ay ölçüm yapmış o önermişti memnunum şu anlıkkızlar merhabalarr, ya benim doktorum hamilelikte şekerin en çok 24. haftadan sonra çıktığını söyledi. ailede hastalık yok ama evde parmaktan ölçümü yapmamı istedi. bu ölçüm cihazından alıp kullanan var mı önerebileceğiniz bir marka ?
Kızlar sorum olacak sizlere 24+6 Haftalık 600 713 grm sizce normalmi yoksa hiç almiyorlarmi
Ağzına sağlık kuzum hiç çeneleri durmazBebek ufakmış mı dediler, büyür dert değil deyin. Sütün az mı diye sorarlar fena değil deyin, uyuyor mu sorusuna günü gününü tutmuyor deyin, yuvarlak cevaplar verin gitsin. Kendinizi üzmeyin kasmayın insanları gereğinden fazla sallamayın. İnsanlar hep vardı hep konuşurlardı, hep olacaklar ve hep de konuşacaklar.
Normal bence canım özellikle doktor sorun görmüyorsa çok üzerinde durmamak gerekir kilolalarının diye düşünüyorum hepsinin boyu yapısı farklıKızlar sorum olacak sizlere 24+6 Haftalık 600 713 grm sizce normalmi yoksa hiç almiyorlarmi
Kuzum 10 gün önce 600 713 sıkıntı yok dedi banaCanım en son kaçlardı? Almıyorlar mı soruna böyle cevap veremeyiz de en sonki kılosu ne zaman kaç gr dı?? Doktor ne diyor peki?
Teşekkür ederim canım benim seninki ne kadar oldu prenseslerNormal bence canım özellikle doktor sorun görmüyorsa çok üzerinde durmamak gerekir kilolalarının diye düşünüyorum hepsinin boyu yapısı farklı
Canım 10 gün once ise çok normal çünkü nerdeyse 23 24 haftalık oluyorlar. Benim 23+0 da 550 gr dı :) seninkiler ikiz bir de ben yeni gittin güncel kiloları bu sandım. Gayet iyi bence.Kuzum 10 gün önce 600 713 sıkıntı yok dedi bana
Valla kaç alınmalı bilmem de son haftalarda haftada en az 200 gr bebek alıyor ordan pay biç :)Kızlar selammm,
Bugün tartıya çıktım 2 haftada 2 kilo almışım.25. Haftadayım. Toplamda 8 kilo aldım ama kilo alma hızım artmış. Zaten evlendikten sonra da 10 kilo almıştım. Birazcık korktum:)
Son 3 ayda sizce kaç kilo alınmalı?
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimCanım 10 gün once ise çok normal çünkü nerdeyse 23 24 haftalık oluyorlar. Benim 23+0 da 550 gr dı :) seninkiler ikiz bir de ben yeni gittin güncel kiloları bu sandım. Gayet iyi bence.
Valla kaç alınmalı bilmem de son haftalarda haftada en az 200 gr bebek alıyor ordan pay biç :)
normalde kocamın kokusuna aşık biriyim ama şimdi adamı görünce koku hemen burnumda bitiyorOluyor canım ben de öyke bazen ufacık bişey yapsın kızım sinirlenip bağırıyor sonra da pişman oluyorumbazen de tam tersi
Koku olayı da normal az bile koksaa sana çok kokar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?