- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.041
Bakalım ins cozum olurCanımmm ben sana o kadar sevindim kiiii , seni günlerce ağlatan doktorlarada pes diyorum ya gerçekten madem böyle bir sansınız vardı. Amann neyse geçti gitti insallah sonrası haarika olucak senin için
En son 23+3 tü gittiğimde canım biri 630 biri 620 ydı sanırım unutuyorum hepTeşekkür ederim canım benim seninki ne kadar oldu prensesler
Tek tarafa yatmak zor zaten çok bel ağrısı oluyorhiç duymadım, çok mantıklı da gelmedi öyle olsaydi yanmıştık ya . Ben sadece sola yaticam diye zorlamiyorum. Sağ sol degistiriyorum, Sırt üstü yatinca zaten bel ağrısı, değişik bir rahatsizlik hali oluyor dönmek istiyorum doğal olarak. doktor da henüz böyle yat vs diye uyari yapmadi o yüzden devam
aiyhh cok sevindim, her sey güzel olacakk
hastaneden genel olarak memnunum yogun bakim var diye biliyorum ama dogum ucretlerini bilmiyorum henüz
Bazen sınırlar karışabiliyor ama bebeginizle ilgilenebilecek, iliski kurabilecek ne kadar cok insan varsa o kadar sanslisiniz bence sonucta illa ki cocuk annesini biliyor, Cok zorlarlarsa herkes kendi çocuğuna annelik yapsın deyin geçin kfkkf
Bebişler sağ salim gelsindeBenimde inan ki sol tarafım omzumdan serçe parmağıma kadar uyuşuyor artıksrada yatıyorum valla yatmayın diyorlar ama olmuyor devamlı sol taraf neyseki az kaldı 3.5 ay sonra bebişler yanımızda bizde nasıl istersek öyle yatıcazz
İnsan böyle şeyler duyunca da bir tereddüt etmiyor değilKuzum böyle şeylerle kafanızı meşgul etmeyin, arkadaşım korkusundan oturarak uyudu son aylarında. Kordon 3 kez dolanmisti boynuna. Hurafe yani onlar dolanır açılır kaldp ki kordon basınçlı bir yapı öyle dolanıp öldürmez korkmayın.
Yemin ederim sabah aklıma geldin yazıcaktım gruba bi gelişme var mı diye şuan yazdığını görünce hem şaşırdım hemde o kadar sevindim kiIgneyi gobek deligime yakın suyu verebileceği bi noktdan iceri soktu. Bir digeri de siringayla serumdaki mayiyi enjekte etti. Yaklasik 10 15 dk icinde 500 cc sivi aktarildi karnima. Bebis nasil hareketlendi
Kızlar şeker takibi yapıyorum biliyosunuz ilk keşfettiğimi söylemek istiyorum sabah kahvaltıda tam buğdaylı tost yedim 156 çıktı öğlen karbonhidrat hiç almadım 110a düştü şekerim. Bir süre hepsini keserek devam edicem şekeri yüksek olan arkadaşlar varsa gözlemlesinler isterlerse biraz korktuğum bir konu bu
Merhabalar.Bende yaklaşık 3 haftadır takipteyim .Ve diyetisyen kontrolündeyim kendim kilo almıyorum ama bebiş artışta maaşallahkızlar merhabalarr, ya benim doktorum hamilelikte şekerin en çok 24. haftadan sonra çıktığını söyledi. ailede hastalık yok ama evde parmaktan ölçümü yapmamı istedi. bu ölçüm cihazından alıp kullanan var mı önerebileceğiniz bir marka ?
Hayırlı güzel haberlerle insalalh canımEn son 23+3 tü gittiğimde canım biri 630 biri 620 ydı sanırım unutuyorum hephaftaya perşembe kontrolüm gün sayıyorum vallahi ne durumdalar merak ediyorum
Haklısın, ama bir komplikasyon olmadan doğuma girme ihtimali, komplikasyon olarak doğuma girme ihtimalinden çok daha fazla böyle düşünün o zaman :)İnsan böyle şeyler duyunca da bir tereddüt etmiyor değil
Baharcım dün geceyi yine doğum katında geçirdik.yine 1e düşmüş uzunluğum ağrım oldu .serum vs gözlem katında tuttular.Biraz üzgün hissediyorum Açıkçası artık.Yetersiz gibi.çıkışla ilgili kimse bişey demiyor.Sanırım 3hafta kadar buradayım.Günaydin kizlar cok bakamadm dün gene bi 10 sayfa birikmiş maşallah size
pozitifbiri gecmis olsun Allah kazalardan belalardan korusun canim.
C Cerito Son durumun nedir canim? Cikis icin bisi diyorlar mi?
Kelebegimx guzel haberler almana sevindm sen guzelce yat dinlen ayni sekilde canim.
mydreams93 kotu ruyalar bende cok goruyorum. Hatta normal hayatta ruyasi cikan biriyim. Cevremdekiler bu ozelligimden cok ürker mesela . Ama hamilelikte gordugum ruyalari takmiyorum cunku bir mesaj vermiyor bana. Bilincalti ve hormonlarin oyunu suan o yuzden anlam yuklemiyorum. Sende takma canim
Yaaa ne güxel bir haber bu çok sevındım csnım umarım sen ve bebişin iyisinizdirKizlar bn oldum amniyoinfuzyon.. Bebişe su verdiler cok mutlu olduinşallah problemin kaynağını çözebilirler...
neye baktigsini tam söylemedi ya da ben anlamadım ama o haftalarda beni de cagirdi dizim kalp rahatsiyligi ile dogdu ilk kaybımda anensefali olduğu icin büyük bir ihtimal o haftalarda tekrar görmekte istediğini dusundumMerhaba herkese..dün detaylı ultrasona girdim univ hastanesinde .çok şükür her şey yolunda. 28-32 haftalar arasında da yine perinatoloji fetal eco ya bakıyormuş ayrıntılı kalp incelemesiymis. Gelmemi istedi. Grupta hiç duymadım fetal eco diye bir şey. Size de söyledi mi doktorunuz
Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzumBaharcım dün geceyi yine doğum katında geçirdik.yine 1e düşmüş uzunluğum ağrım oldu .serum vs gözlem katında tuttular.Biraz üzgün hissediyorum Açıkçası artık.Yetersiz gibi.çıkışla ilgili kimse bişey demiyor.Sanırım 3hafta kadar buradayım.
Cok sevindim senin adına neler yaşadın bu süreçte neler cektin ama az kaldı canım rabbim bütün dertlerini dindirsin saglikla al kucağına bundan sonra üzülmek etmek yok yola devamKizlar bn oldum amniyoinfuzyon.. Bebişe su verdiler cok mutlu olduinşallah problemin kaynağını çözebilirler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?