2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Tek tarafa yatmak zor zaten çok bel ağrısı oluyor

Bebişler sağ salim gelsinde

İnsan böyle şeyler duyunca da bir tereddüt etmiyor değil

Igneyi gobek deligime yakın suyu verebileceği bi noktdan iceri soktu. Bir digeri de siringayla serumdaki mayiyi enjekte etti. Yaklasik 10 15 dk icinde 500 cc sivi aktarildi karnima. Bebis nasil hareketlendi
Yemin ederim sabah aklıma geldin yazıcaktım gruba bi gelişme var mı diye şuan yazdığını görünce hem şaşırdım hemde o kadar sevindim ki ah herşey güzel olcak inşallah canım çok sevindimmm sağlıkla zamanında gelsin inşallah

Merhabalar.Bende yaklaşık 3 haftadır takipteyim .Ve diyetisyen kontrolündeyim kendim kilo almıyorum ama bebiş artışta maaşallah İlk zaman açlık,tokluk bakıyordum.Şimdi sadece tokluk.Doğana kadar bu şekilde,şuan için sadece yemekten 1 saat sonra tokluk şekerimi ölçüyorum.Doktor 140 geçmeyecek dedi,zor ama analık herşeyi kabul ettiriyor.Sağlıklı olsunlarda bu günlerde elbet geçer.

Baharcım dün geceyi yine doğum katında geçirdik.yine 1e düşmüş uzunluğum ağrım oldu .serum vs gözlem katında tuttular.Biraz üzgün hissediyorum Açıkçası artık.Yetersiz gibi.çıkışla ilgili kimse bişey demiyor.Sanırım 3hafta kadar buradayım.

neye baktigsini tam söylemedi ya da ben anlamadım ama o haftalarda beni de cagirdi dizim kalp rahatsiyligi ile dogdu ilk kaybımda anensefali olduğu icin büyük bir ihtimal o haftalarda tekrar görmekte istediğini dusundum

Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum

Kizlar bn oldum amniyoinfuzyon.. Bebişe su verdiler cok mutlu oldu inşallah problemin kaynağını çözebilirler...
Cok sevindim senin adına neler yaşadın bu süreçte neler cektin ama az kaldı canım rabbim bütün dertlerini dindirsin saglikla al kucağına bundan sonra üzülmek etmek yok yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…