- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.061
Rabbim kolayligini versin insallah canim. Sen beslenmene cok dikkat et bol bol protein agirlikli beslen guzelce beslensin Mahir. Bence hastanede direkt olman daha iyi. Anlik takip ve müdahale şansi cok iyi olur. Duam seninleBaharcım dün geceyi yine doğum katında geçirdik.yine 1e düşmüş uzunluğum ağrım oldu .serum vs gözlem katında tuttular.Biraz üzgün hissediyorum Açıkçası artık.Yetersiz gibi.çıkışla ilgili kimse bişey demiyor.Sanırım 3hafta kadar buradayım.
Muhtemelen sizi de fetal eko için çağırmış olabilir. Bi de ona gidelim bakalım hayırlısıyla. Bu arada geçmiş olsun hemde başınız sagolsun .kızınız nasıl şu an .genelde büyüdükçe atlatilabiliyormus bu gibi rahatsızlıklar. Teyzemin kızı kalbi delik doğmuştu kendiliğinden kapandı doğduktan sonraneye baktigsini tam söylemedi ya da ben anlamadım ama o haftalarda beni de cagirdi dizim kalp rahatsiyligi ile dogdu ilk kaybımda anensefali olduğu icin büyük bir ihtimal o haftalarda tekrar görmekte istediğini dusundum
Aynen canimBurnum şiş değil ama hep tıkanıyor bu çok sinir bozucuBen düz yolda yürümekle yorulmuyorum merdivenler beni çok yoruyor nefes nefese kalıyorum
Sen takma o insanlari desemde takiyor insan. Benimde burnum biraz şiş oldu bide bir iki çillendi hamilelik lekesi yani. Hemen bir iki kisi soyledi burnun ɓoyle olmus. Onlar demese aynada görmuyorum sanki. Ben birisi hamile olsa ona asla demorize etcek laf etmem. Ama insanlar cidden cok acimasiz olabiliyorlar. Ne diyim canim canlari cehenneme hepsininDün gece bende aynıydım yorganı asla alamadım üstüme yanıklar gibiydim valla
Bende öyle baharım özellikle oturmaktan kalça ağrım çok olmaya başladı bu hafta. Ya burunu ben çok kişide duydum ama hiç denk gelmedim nasıl oluyor
baharrr34 ffestinalente @Kelebegimx @burcumsu12 kikelomo C Cerito kızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için özellikle bayramda halimi gören herkes yorum yapmaya kalktı biraz fazla doldum sanırım şu izne ayrılıyım kendimi eve kapatıcam ağzı olan konuşuyo uyuz oluyorum
Doğum kursunda bi bebek maketi üzerinden anlatıyo kadın, her ara verdiğimizde gidip bebeği tutuyodum gerçek gibiydi o kadar güzel hissettim ki kucağımdayken, kim bilir kanlı canlı bebişi tutmak nasıl güzel hissettiriyordur yaaKızlar eltim yeni doğum yaptı kırkı yeni çıktı şimdi onu zorla uyuttum bebişe ben bakıyorum harika bir şey
Ayyy ben sevinçten ağlıyorum şimdi,kendimi durduramiyorumKizlar bn oldum amniyoinfuzyon.. Bebişe su verdiler cok mutlu olduinşallah problemin kaynağını çözebilirler...
Aynen canim suan hizlandirilmis kursta gibi hissediyorum bilgiler çok tazeDoğum kursunda bi bebek maketi üzerinden anlatıyo kadın, her ara verdiğimizde gidip bebeği tutuyodum gerçek gibiydi o kadar güzel hissettim ki kucağımdayken, kim bilir kanlı canlı bebişi tutmak nasıl güzel hissettiriyordur yaa
Bebişim işyerindeyim. Ölmeme ramak kaldı. Negatifte konuşmayı sevmem ama gerçekten durumun çok kötü
Konusmalari kacirdim sanirim. Ne oldu sana ?Bebişim işyerindeyim. Ölmeme ramak kaldı. Negatifte konuşmayı sevmem ama gerçekten durumun çok kötüböyle devam ederse hiçbirşeye keyfim kalmayacak
Ya ben de aynısını yaşıyorum şuan 7+2yim göbek deliği çevresinde iğne batması gibi bi şey oluyor ağrı değil normal miymişdün aynisini yazdim buraya canimda kimse yanitlamadi gozden kacti herhalde. gobek deligimde cekilme hissi oldu aksam boyle igne batmasi dedigin gibi. demek normal sende yasamissin
Bebişim işyerindeyim. Ölmeme ramak kaldı. Negatifte konuşmayı sevmem ama gerçekten durumun çok kötüböyle devam ederse hiçbirşeye keyfim kalmayacak
Evet canim bi iki gun yasamistim gecmisti.Ya ben de aynısını yaşıyorum şuan 7+2yim göbek deliği çevresinde iğne batması gibi bi şey oluyor ağrı değil normal miymiş
Benim gittim perinatolog doktor ozel hastanede,detaylı ultrasondan 2hafta sonra tekrardan gormek istedi,hata bize ücretsiz muayene randevu verdi,dedi ki ben kalbe cok onem veriyorum eğer herhangi birsey varsa delik falan,gormek isterim,büyüdükçe daha net görünüyor,ona gore fetal ecoya yönlendiririm dedi,cok şükür ki bizim bir sorun çıkmadı,ve öylece iki kere detaylı ultrason olmus oldukMerhaba herkese..dün detaylı ultrasona girdim univ hastanesinde .çok şükür her şey yolunda. 28-32 haftalar arasında da yine perinatoloji fetal eco ya bakıyormuş ayrıntılı kalp incelemesiymis. Gelmemi istedi. Grupta hiç duymadım fetal eco diye bir şey. Size de söyledi mi doktorunuz
Benimde yengem doğum yaptı her fırsatta bebise doymaya çalışıyorum ama nafile. Ve ben bebek bakmaya bayılıyorumKızlar eltim yeni doğum yaptı kırkı yeni çıktı şimdi onu zorla uyuttum bebişe ben bakıyorum harika bir şey
Konusmalari kacirdim sanirim. Ne oldu sana ?
noluyor kız öyle deli deli konuşup merakta bırakma bizi. işyerindekilerle mi sorun var ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?