2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Rabbim kolayligini versin insallah canim. Sen beslenmene cok dikkat et bol bol protein agirlikli beslen guzelce beslensin Mahir. Bence hastanede direkt olman daha iyi. Anlik takip ve müdahale şansi cok iyi olur. Duam seninle

neye baktigsini tam söylemedi ya da ben anlamadım ama o haftalarda beni de cagirdi dizim kalp rahatsiyligi ile dogdu ilk kaybımda anensefali olduğu icin büyük bir ihtimal o haftalarda tekrar görmekte istediğini dusundum
Muhtemelen sizi de fetal eko için çağırmış olabilir. Bi de ona gidelim bakalım hayırlısıyla. Bu arada geçmiş olsun hemde başınız sagolsun .kızınız nasıl şu an .genelde büyüdükçe atlatilabiliyormus bu gibi rahatsızlıklar. Teyzemin kızı kalbi delik doğmuştu kendiliğinden kapandı doğduktan sonra

C Cerito Cerenim olsun hala karnında şükür ve sağlıklı. Biraz daha dayan bebeğim ya hastanenin tadını çıkar hani diyordunya evde olsan iş güç olacak , boşver dinlen iyi tarafından bak kuzum Güzel haberlerle çıktığın günleri de göreceğiz inşallah. Bak az önce Mayıs annelerinde okudum sanırım. 2 hafta dayanmaz dedikleri bebeğim 12 hafta serklajla dayandı durdu diyordu

Burnum şiş değil ama hep tıkanıyor bu çok sinir bozucuBen düz yolda yürümekle yorulmuyorum merdivenler beni çok yoruyor nefes nefese kalıyorum
Aynen canim
Sen takma o insanlari desemde takiyor insan. Benimde burnum biraz şiş oldu bide bir iki çillendi hamilelik lekesi yani. Hemen bir iki kisi soyledi burnun ɓoyle olmus. Onlar demese aynada görmuyorum sanki. Ben birisi hamile olsa ona asla demorize etcek laf etmem. Ama insanlar cidden cok acimasiz olabiliyorlar. Ne diyim canim canlari cehenneme hepsinin

nasıllar kelimesini de ancak bir ikiz annesi yazabilirdi , yerim seni dreams

Kızlar eltim yeni doğum yaptı kırkı yeni çıktı şimdi onu zorla uyuttum bebişe ben bakıyorum harika bir şey
Doğum kursunda bi bebek maketi üzerinden anlatıyo kadın, her ara verdiğimizde gidip bebeği tutuyodum gerçek gibiydi o kadar güzel hissettim ki kucağımdayken, kim bilir kanlı canlı bebişi tutmak nasıl güzel hissettiriyordur yaa

Kizlar bn oldum amniyoinfuzyon.. Bebişe su verdiler cok mutlu oldu inşallah problemin kaynağını çözebilirler...
Ayyy ben sevinçten ağlıyorum şimdi,kendimi durduramiyorum gözün aydın canım,inşallah bundan sonra herşey çok daha güzel olur sizin için,sag sağlim bebisine kavuşursun,Allah'ım bu tam bir mucize

Aynen canim suan hizlandirilmis kursta gibi hissediyorum bilgiler çok taze

dün aynisini yazdim buraya canimda kimse yanitlamadi gozden kacti herhalde. gobek deligimde cekilme hissi oldu aksam boyle igne batmasi dedigin gibi. demek normal sende yasamissin
Ya ben de aynısını yaşıyorum şuan 7+2yim göbek deliği çevresinde iğne batması gibi bi şey oluyor ağrı değil normal miymiş

noluyor kız öyle deli deli konuşup merakta bırakma bizi. işyerindekilerle mi sorun var ??
Bebişim işyerindeyim. Ölmeme ramak kaldı. Negatifte konuşmayı sevmem ama gerçekten durumun çok kötü böyle devam ederse hiçbirşeye keyfim kalmayacak

Benim gittim perinatolog doktor ozel hastanede,detaylı ultrasondan 2hafta sonra tekrardan gormek istedi,hata bize ücretsiz muayene randevu verdi,dedi ki ben kalbe cok onem veriyorum eğer herhangi birsey varsa delik falan,gormek isterim,büyüdükçe daha net görünüyor,ona gore fetal ecoya yönlendiririm dedi,cok şükür ki bizim bir sorun çıkmadı,ve öylece iki kere detaylı ultrason olmus olduk

Kızlar eltim yeni doğum yaptı kırkı yeni çıktı şimdi onu zorla uyuttum bebişe ben bakıyorum harika bir şey
Benimde yengem doğum yaptı her fırsatta bebise doymaya çalışıyorum ama nafile. Ve ben bebek bakmaya bayılıyorum

Konusmalari kacirdim sanirim. Ne oldu sana ?

noluyor kız öyle deli deli konuşup merakta bırakma bizi. işyerindekilerle mi sorun var ??

Kızlar benim çok yoğun bir işim var. Saha da olmayı da çok severim. İşime de bayılırım. Yıllardır gece gündüz haftasonu haftaiçi gık demeden çalıştım. Ama artık dayanamıyorum ya. Ayak bileklerim bana ait değil şuan öyle bir şişmiş ki anlatamam, heryanım ağrıyor. Dayanamıyorum artık. 37 yi nasıl göreceğim hiç bilmiyorum bide cümle alem evden çalışıyor beni çalıştırtmıyorlar ona da ayrı kuruluyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…