2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yaaa C Cerito m üzülme canım,hastanede olmak hep takipte daha iyi sizin için,sen güçlüsün Mahirda annesine çekmiştir eminim,biraz daha dayanininşallah bu zor günleri çabucak atlatirsiniz

Sen ve Mahir iyi olunda cero nerede olduğunuza takılma arkadaşım hiç onun için de üzme kendini

Allahım şifa versin neden kısalıyor belli olsa keşke. Bir şey yapar edersin ama böyle belirsizlik hissi üzüyor tabi. Allahım şifa versin canım

nasıllar kelimesini de ancak bir ikiz annesi yazabilirdi , yerim seni dreams
Yaaa pozitifim hiç farkında bile değilim gözlerim doldu
Festi heyet raporu falan bir araştırsan daha erkene çekemezmisin sürekli saha da verirler bence

Arkadaşlar hamile kalmadan önce folik asite başlayan var mı? Hangisini kullandınız? Ben kaldıktan sonra başladığım İçin bir arkadaşım tavsiye istiyor o yüzden bir şey diyemedim :)

Festi heyet raporu falan bir araştırsan daha erkene çekemezmisin sürekli saha da verirler bence
Bebişim korkuyorum ben öyle rapor alamam durup dururken. Allahım korusun başıma birşey gelir. Dayanabildiğim kadar dayanacağım. 37 yi görmezsem erken dönmem gerekir. O zaman daha çok üzülürüm.

Arkadaşlar hamile kalmadan önce folik asite başlayan var mı? Hangisini kullandınız? Ben kaldıktan sonra başladığım İçin bir arkadaşım tavsiye istiyor o yüzden bir şey diyemedim :)
Bana en bastan beri folbiol verdiler

Ayyy çok geçmiş olsun canım ,yat dinlen tabi...agir iş falan mi yaptın acaba,zorlamışmıydin biseylerle erken dogum ne tetikledi acaba

Ben MFK nın fodegasını kullandım canım yaklaşık 6 ay, sonra gebe kaldım.5 yıllık yasmin kullanımından sonra :) Ama korumalı korumasız ilişkiler karmançormandı. Yani korunmadım tamamen diyemem.

Allah korktugumuzdan korusun canım dinlen bakalım arkadaşım hep kanamalı geçirdi gebeliğini çok şükür bebiş sorunsuz doğdu şimdi 6 aylık

ffestinalente canım kıyamam cok geçmiş olsun☘yaa seni boyle mutsuz,modun düşük olmana hic alışık değilim,inşallah geçicidir canim,çabucak toparlanirsin

Yaaa ben sana demiştim kurşun dökelim
Dökelim kız bir buluşma ayarlayalım artık jdhdjsjs ülkenin çeşitli yerlerinden toplaşalım sarılma seansı ile günü açar sonra kurşun dökme seansı sonra ağlama seansı sonra gülme seansıyla günü bitiriirz ne dersiniz

Gözünüz aydın ohh ne güzel ihmal etmemek lazım en azından doğduğunda belki direkt müdahale edilmesi gereken bir durum olabilir

Ben MFK nın fodegasını kullandım canım yaklaşık 6 ay, sonra gebe kaldım.5 yıllık yasmin kullanımından sonra :) Ama korumalı korumasız ilişkiler karmançormandı. Yani korunmadım tamamen diyemem.
Teşekkür ederim canım

Bebişim korkuyorum ben öyle rapor alamam durup dururken. Allahım korusun başıma birşey gelir. Dayanabildiğim kadar dayanacağım. 37 yi görmezsem erken dönmem gerekir. O zaman daha çok üzülürüm.
Peki konuşsan nasıl tepki verirler evden çalışmak istediğini zorlandığını vs

Kizlar bn oldum amniyoinfuzyon.. Bebişe su verdiler cok mutlu oldu inşallah problemin kaynağını çözebilirler...
Ayyy ne tatlı bir haber bu ya nasıl sevindim inşallah süreç bundan sonra hep güzel haberlerle tamamlanır
Rabbim kolayligini versin insallah canim. Sen beslenmene cok dikkat et bol bol protein agirlikli beslen guzelce beslensin Mahir. Bence hastanede direkt olman daha iyi. Anlik takip ve müdahale şansi cok iyi olur. Duam seninle
Canım çok teşekkür ederim.dikkat etmeye çalışıyorum beslenmeme.Biraz kilo alsın tombik oğlum
Ay inşallah ya çok güzel örnekler var bende okuyorum bu ara.biraz fedakarlık isteyen süreçler ama yapacak bişey yok gerçekten artık yatmaya da alışıyorum sanırım duş et bana pozitifimiz
Doğunca çok yorucam anne seni şimdi biraz yat diyor olabilir canım ay sağlıkla zamanında gelsin de inşallah artık başka hiç bi şey istemiyorum
Yaaa C Cerito m üzülme canım,hastanede olmak hep takipte daha iyi sizin için,sen güçlüsün Mahirda annesine çekmiştir eminim,biraz daha dayanininşallah bu zor günleri çabucak atlatirsiniz
İnşallah çok teşekkür ederim.hastanede en ufak sorunda hemen iniyorum aşağıya evet içim rahat ediyor
Ay evet sebebini deseler de ona göre bişey yapsam ama yok ,o da bilinmezlik.yat yat yat diyip duruyorlar.karpuz gibi büyücem böyle giderse

Canim haklisin ben bile 10 gundur kendi evimde degilim. Esimin ailesinin evinde olmama ragmen rahat uzanip kalkamadgmdan rahatsizim. Evdeki rahatlik olmuuor hicbisi otursan bile. Keske sana boyle bi imkan verseler. Ama sana neden vermiyolar durumunu izah etsen bikez daha. Rapor alsan vs ise yaramaz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…