- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.081
Sen ve Mahir iyi olunda cero nerede olduğunuza takılma arkadaşım hiç onun için de üzme kendiniBaharcım dün geceyi yine doğum katında geçirdik.yine 1e düşmüş uzunluğum ağrım oldu .serum vs gözlem katında tuttular.Biraz üzgün hissediyorum Açıkçası artık.Yetersiz gibi.çıkışla ilgili kimse bişey demiyor.Sanırım 3hafta kadar buradayım.
Yaaa pozitifim hiç farkında bile değilim gözlerim doldunasıllar kelimesini de ancak bir ikiz annesi yazabilirdi , yerim seni dreams
Festi heyet raporu falan bir araştırsan daha erkene çekemezmisin sürekli saha da verirler benceKızlar ben mühendisim ve çok yoğun bir işim var. Saha da olmayı da çok severim. İşime de bayılırım. Yıllardır gece gündüz haftasonu haftaiçi gık demeden çalıştım. Ama artık dayanamıyorum ya. Ayak bileklerim bana ait değil şuan öyle bir şişmiş ki anlatamam, heryanım ağrıyor. Dayanamıyorum artık. 37 yi nasıl göreceğim hiç bilmiyorumbide cümle alem evden çalışıyor beni çalıştırtmıyorlar ona da ayrı kuruluyorum.
Bebişim korkuyorum ben öyle rapor alamam durup dururken. Allahım korusun başıma birşey gelir. Dayanabildiğim kadar dayanacağım. 37 yi görmezsem erken dönmem gerekir. O zaman daha çok üzülürüm.Festi heyet raporu falan bir araştırsan daha erkene çekemezmisin sürekli saha da verirler bence
Bana en bastan beri folbiol verdilerArkadaşlar hamile kalmadan önce folik asite başlayan var mı? Hangisini kullandınız? Ben kaldıktan sonra başladığım İçin bir arkadaşım tavsiye istiyor o yüzden bir şey diyemedim :)
Ayyy çok geçmiş olsun canım ,yat dinlen tabi...agir iş falan mi yaptın acaba,zorlamışmıydin biseylerleMerhaba kızlar sabah çok fazla koyu leke ve kan pıhtısı geldi çok korktum hemen hastaneye gittik şu an bişey yok ama yatak istirahat verdi doktor kalkmadan yatacaksın dedi erken doğum sinyali olabilir dedi allahım bebişlerimizi korusun zamanında gelsinler inşallah
Arkadaşlar hamile kalmadan önce folik asite başlayan var mı? Hangisini kullandınız? Ben kaldıktan sonra başladığım İçin bir arkadaşım tavsiye istiyor o yüzden bir şey diyemedim :)
Merhaba kızlar sabah çok fazla koyu leke ve kan pıhtısı geldi çok korktum hemen hastaneye gittik şu an bişey yok ama yatak istirahat verdi doktor kalkmadan yatacaksın dedi erken doğum sinyali olabilir dedi allahım bebişlerimizi korusun zamanında gelsinler inşallah
Jsjshjsjs göze geldim kız kesinffestinalente canım kıyamam cok geçmiş olsun☘ yaa seni boyle mutsuz,modun düşük olmana hic alışık değilim,inşallah geçicidir canim,çabucak toparlanirsin
Yaaa ben sana demiştim kurşun dökelimJsjshjsjs göze geldim kız kesin
Dökelim kız bir buluşma ayarlayalım artık jdhdjsjs ülkenin çeşitli yerlerinden toplaşalımYaaa ben sana demiştim kurşun dökelim
Gözünüz aydın ohh ne güzelBenim gittim perinatolog doktor ozel hastanede,detaylı ultrasondan 2hafta sonra tekrardan gormek istedi,hata bize ücretsiz muayene randevu verdi,dedi ki ben kalbe cok onem veriyorum eğer herhangi birsey varsa delik falan,gormek isterim,büyüdükçe daha net görünüyor,ona gore fetal ecoya yönlendiririm dedi,cok şükür ki bizim bir sorun çıkmadı,ve öylece iki kere detaylı ultrason olmus olduk
Teşekkür ederim canımBana en bastan beri folbiol verdiler
Teşekkür ederim canımBen MFK nın fodegasını kullandım canım yaklaşık 6 ay, sonra gebe kaldım.5 yıllık yasmin kullanımından sonra :) Ama korumalı korumasız ilişkiler karmançormandı. Yani korunmadım tamamen diyemem.
Peki konuşsan nasıl tepki verirler evden çalışmak istediğini zorlandığını vsBebişim korkuyorum ben öyle rapor alamam durup dururken. Allahım korusun başıma birşey gelir. Dayanabildiğim kadar dayanacağım. 37 yi görmezsem erken dönmem gerekir. O zaman daha çok üzülürüm.
Ayyy ne tatlı bir haber bu yaKizlar bn oldum amniyoinfuzyon.. Bebişe su verdiler cok mutlu olduinşallah problemin kaynağını çözebilirler...
Canım çok teşekkür ederim.dikkat etmeye çalışıyorum beslenmeme.Biraz kilo alsın tombik oğlumRabbim kolayligini versin insallah canim. Sen beslenmene cok dikkat et bol bol protein agirlikli beslen guzelce beslensin Mahir. Bence hastanede direkt olman daha iyi. Anlik takip ve müdahale şansi cok iyi olur. Duam seninle
Ay inşallah ya çok güzel örnekler var bende okuyorum bu ara.biraz fedakarlık isteyen süreçler ama yapacak bişey yok gerçekten artık yatmaya da alışıyorum sanırımC Cerito Cerenim olsun hala karnında şükür ve sağlıklı. Biraz daha dayan bebeğim ya hastanenin tadını çıkar hani diyordunya evde olsan iş güç olacak , boşver dinlen iyi tarafından bak kuzumGüzel haberlerle çıktığın günleri de göreceğiz inşallah. Bak az önce Mayıs annelerinde okudum sanırım. 2 hafta dayanmaz dedikleri bebeğim 12 hafta serklajla dayandı durdu diyordu
Doğunca çok yorucam anne seni şimdi biraz yat diyor olabilir canım
İnşallah çok teşekkür ederim.hastanede en ufak sorunda hemen iniyorum aşağıya evet içim rahat ediyor
Ay evet sebebini deseler de ona göre bişey yapsam ama yok ,o da bilinmezlik.yat yat yat diyip duruyorlar.karpuz gibi büyücem böyle giderseSen ve Mahir iyi olunda cero nerede olduğunuza takılma arkadaşım hiç onun için de üzme kendini
Allahım şifa versin neden kısalıyor belli olsa keşke. Bir şey yapar edersin ama böyle belirsizlik hissi üzüyor tabi. Allahım şifa versin canım
Canim haklisin ben bile 10 gundur kendi evimde degilim. Esimin ailesinin evinde olmama ragmen rahat uzanip kalkamadgmdan rahatsizim. Evdeki rahatlik olmuuor hicbisi otursan bile. Keske sana boyle bi imkan verseler. Ama sana neden vermiyolar durumunu izah etsen bikez daha. Rapor alsan vs ise yaramaz miKızlar benim çok yoğun bir işim var. Saha da olmayı da çok severim. İşime de bayılırım. Yıllardır gece gündüz haftasonu haftaiçi gık demeden çalıştım. Ama artık dayanamıyorum ya. Ayak bileklerim bana ait değil şuan öyle bir şişmiş ki anlatamam, heryanım ağrıyor. Dayanamıyorum artık. 37 yi nasıl göreceğim hiç bilmiyorumbide cümle alem evden çalışıyor beni çalıştırtmıyorlar ona da ayrı kuruluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?