2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ay inşallah ya çok güzel örnekler var bende okuyorum bu ara.biraz fedakarlık isteyen süreçler ama yapacak bişey yok gerçekten artık yatmaya da alışıyorum sanırım duş et bana pozitifimiz
Etmez miyim kuzum ederim tabii ki

Gecmis olsun canim. Bidaha tekrarlamaz insallah. kendini cok mu yordun durup dururken mi oldu

Bebeğim sen dönmedin mi? Umurlarında değil neyse kaldı 13 haftam izne az kaldı

Kızlar civilde cok güzel indirimler var hele ikili tulumlara

Eklentiler

• Screenshot_20230427-162304_Chrome.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 97
  • 20230427_164019.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 82
  • 20230427_164001.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 76
  • Screenshot_20230427-164234_Chrome.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 81
Umurlarında değil bebişim. Birde varya patron şirketinde vs değilim gayet kurumsal bir fabrika dersin.
Bizimkilerde aynı bugün gör herkes karnımı seviyo falan ama artık oturup kalkamıyorum kalça ağrısından ölüyorum yine de iyisin diyorlar. Yabancı ilaç firması ama önümüzdeki hafta konuşucam yüzsüzlük olucak artık yapcak bişey yok

Bebişim korkuyorum ben öyle rapor alamam durup dururken. Allahım korusun başıma birşey gelir. Dayanabildiğim kadar dayanacağım. 37 yi görmezsem erken dönmem gerekir. O zaman daha çok üzülürüm.
Ben o kadar kararsızım ki .tüm gün iş yerinde oturuyorum ayaklarım fena şişiyor. Normal doğum istiyorum eve gidince yürüyüşe spora halim kalmıyor. İyice hamladim 32 de ayrılıp düzenli yürüyüş spor yapayım diyorum .sonra işe erken dönmek zorunda kalcam bebeğimle vakit geçiremicem. 37 ye kadar beklesem mi diyorum .off kafamda çok soru var

İkiyüzlü çünkü insanlar. Bende bu evden çalışma kaldırılmadan önce müdürümle konuşmuştum. Durumu anlattım. Özel birşey beklemiyorum ama bu süreçte zorlanıyorum ve evden çalışma kullanıyorum vs diye. Sonra tak kaldırdı keyfi. O yüzden benim gitme durumum yok. Ağız eyeceğime onlara eşek gibi gelirim. Allah büyük. Konuş bebişim sen ikiz anasısın seni düşemiyorum bile.

Aynısı benimde. Ama ben dayanıcam 37 ye kadar inşallah. Sağlık sıhhatim yerinde olsun da napayım. 5 hafta erken çıkmam demek ücretli iznimin 5 hafta erken bitmesi demek. 5 hafta bebeğimle zaman geçiririm. 1 gün bile yıllık iizn kullanmak istemiyorum o 1 günü bebeğimle geçiririm manyadım bence

Bence sende çalış bebişim. Bebeklerimizle zaman geçiririz. Erken dönünce içimiz acır yani.

Sağol canım evet bizimde geçti kan akışını sağlayan temiz ile pis kanı ayıran bir kapıcık var (daha basit bir şekilde söyleyeyim) o kapıcık kapanmamıştı 1 yaşına kadar kapanmazsa amelyat ile katedır takılacaktı 1yaş 3 aylıken çok şükür kapandı

Ayyy çok geçmiş olsun canım ,yat dinlen tabi...agir iş falan mi yaptın acaba,zorlamışmıydin biseylerle erken dogum ne tetikledi acaba
Canım inan hiç extrdan yaptığım bişey yok bu erken doğum sinyali olabilir dedi korktum eve geldim hiç kalkmadan yatıyorum inşallah rengi koyulaşmaz yoksa o iyi değil dedi doktor

Doğru diyosun ya kararımı değiştirdim. Evde kalsam sıkıldım of puf dicem .en azından bebisimle biraz daha zaman geçiririm .sanki iznim bitiyor bebeğimi nasıl bırakicam hüznü var şu an

Allah korktugumuzdan korusun canım dinlen bakalım arkadaşım hep kanamalı geçirdi gebeliğini çok şükür bebiş sorunsuz doğdu şimdi 6 aylık
Oyyy canım amin inşallah bizde hayırlısıyla bebişleri alalım kucağımıza insan korkuyor valla yattıcam hiç kalkmadan bebişten önemli değil hiç bişey

Doğru diyosun ya kararımı değiştirdim. Evde kalsam sıkıldım of puf dicem .en azından bebisimle biraz daha zaman geçiririm .sanki iznim bitiyor bebeğimi nasıl bırakicam hüznü var şu an
Aynen öyle ordaki 5 haftada yürüyüş va yapmazsın hiç kendini kandırma çok kötü olursan arada 1-2 gün rapor alır dengeler, dinlenirsin. Zaten harıl harıl spora gerek yol. Pilates topu al canım. Çokta yormuyor. Youtube da simge duman var. Ordan azıcok azıcık birşey yapsan da kar kardır. Orda 5 haftada yapacağına şimdiden 13 - 14 hafta yapsan aynı etkide olur hatta daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…