- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.101
Etmez miyim kuzum ederim tabii kiAy inşallah ya çok güzel örnekler var bende okuyorum bu ara.biraz fedakarlık isteyen süreçler ama yapacak bişey yok gerçekten artık yatmaya da alışıyorum sanırımduş et bana pozitifimiz
Gecmis olsun canim. Bidaha tekrarlamaz insallah. kendini cok mu yordun durup dururken mi olduMerhaba kızlar sabah çok fazla koyu leke ve kan pıhtısı geldi çok korktum hemen hastaneye gittik şu an bişey yok ama yatak istirahat verdi doktor kalkmadan yatacaksın dedi erken doğum sinyali olabilir dedi allahım bebişlerimizi korusun zamanında gelsinler inşallah
Umurlarında değil bebişim. Birde varya patron şirketinde vs değilim gayet kurumsal bir fabrika dersin.Peki konuşsan nasıl tepki verirler evden çalışmak istediğini zorlandığını vs
Bebeğim sen dönmedin mi? Umurlarında değil neyse kaldı 13 haftam izne az kaldıCanim haklisin ben bile 10 gundur kendi evimde degilim. Esimin ailesinin evinde olmama ragmen rahat uzanip kalkamadgmdan rahatsizim. Evdeki rahatlik olmuuor hicbisi otursan bile. Keske sana boyle bi imkan verseler. Ama sana neden vermiyolar durumunu izah etsen bikez daha. Rapor alsan vs ise yaramaz mi
Bizimkilerde aynı bugün gör herkes karnımı seviyo falan ama artık oturup kalkamıyorum kalça ağrısından ölüyorum yine de iyisin diyorlar. Yabancı ilaç firması ama önümüzdeki hafta konuşucam yüzsüzlük olucak artık yapcak bişey yokUmurlarında değil bebişim. Birde varya patron şirketinde vs değilim gayet kurumsal bir fabrika dersin.
Ben o kadar kararsızım ki .tüm gün iş yerinde oturuyorum ayaklarım fena şişiyor. Normal doğum istiyorum eve gidince yürüyüşe spora halim kalmıyor. İyice hamladim 32 de ayrılıp düzenli yürüyüş spor yapayım diyorum .sonra işe erken dönmek zorunda kalcam bebeğimle vakit geçiremicem. 37 ye kadar beklesem mi diyorum .off kafamda çok soru varBebişim korkuyorum ben öyle rapor alamam durup dururken. Allahım korusun başıma birşey gelir. Dayanabildiğim kadar dayanacağım. 37 yi görmezsem erken dönmem gerekir. O zaman daha çok üzülürüm.
Param yok atmayın şöyle şeylerKızlar civilde cok güzel indirimler varhele ikili tulumlara
Valla bendede kalmadi,daha dun gardolap siparis verdim, ama duramiyorumParam yok atmayın şöyle şeyler
İkiyüzlü çünkü insanlar. Bende bu evden çalışma kaldırılmadan önce müdürümle konuşmuştum. Durumu anlattım. Özel birşey beklemiyorum ama bu süreçte zorlanıyorum ve evden çalışma kullanıyorum vs diye. Sonra tak kaldırdı keyfi. O yüzden benim gitme durumum yok. Ağız eyeceğime onlara eşek gibi gelirim. Allah büyük. Konuş bebişim sen ikiz anasısın seni düşemiyorum bile.Bizimkilerde aynı bugün gör herkes karnımı seviyo falan ama artık oturup kalkamıyorum kalça ağrısından ölüyorum yine de iyisin diyorlar. Yabancı ilaç firması ama önümüzdeki hafta konuşucam yüzsüzlük olucak artık yapcak bişey yok
Aynısı benimde. Ama ben dayanıcam 37 ye kadar inşallah. Sağlık sıhhatim yerinde olsun da napayım. 5 hafta erken çıkmam demek ücretli iznimin 5 hafta erken bitmesi demek. 5 hafta bebeğimle zaman geçiririm. 1 gün bile yıllık iizn kullanmak istemiyorum o 1 günü bebeğimle geçiririmBen o kadar kararsızım ki .tüm gün iş yerinde oturuyorum ayaklarım fena şişiyor. Normal doğum istiyorum eve gidince yürüyüşe spora halim kalmıyor. İyice hamladim 32 de ayrılıp düzenli yürüyüş spor yapayım diyorum .sonra işe erken dönmek zorunda kalcam bebeğimle vakit geçiremicem. 37 ye kadar beklesem mi diyorum .off kafamda çok soru var
Sağol canım evet bizimde geçti kan akışını sağlayan temiz ile pis kanı ayıran bir kapıcık var (daha basit bir şekilde söyleyeyim) o kapıcık kapanmamıştı 1 yaşına kadar kapanmazsa amelyat ile katedır takılacaktı 1yaş 3 aylıken çok şükür kapandıMuhtemelen sizi de fetal eko için çağırmış olabilir. Bi de ona gidelim bakalım hayırlısıyla. Bu arada geçmiş olsun hemde başınız sagolsun .kızınız nasıl şu an .genelde büyüdükçe atlatilabiliyormus bu gibi rahatsızlıklar. Teyzemin kızı kalbi delik doğmuştu kendiliğinden kapandı doğduktan sonra
Canım inan hiç extrdan yaptığım bişey yok bu erken doğum sinyali olabilir dedi korktum eve geldim hiç kalkmadan yatıyorum inşallah rengi koyulaşmaz yoksa o iyi değil dedi doktorAyyy çok geçmiş olsun canım ,yat dinlen tabi...agir iş falan mi yaptın acaba,zorlamışmıydin biseylerleerken dogum ne tetikledi acaba
Doğru diyosun ya kararımı değiştirdim. Evde kalsam sıkıldım of puf dicem .en azından bebisimle biraz daha zaman geçiririm .sanki iznim bitiyor bebeğimi nasıl bırakicam hüznü var şu anAynısı benimde. Ama ben dayanıcam 37 ye kadar inşallah. Sağlık sıhhatim yerinde olsun da napayım. 5 hafta erken çıkmam demek ücretli iznimin 5 hafta erken bitmesi demek. 5 hafta bebeğimle zaman geçiririm. 1 gün bile yıllık iizn kullanmak istemiyorum o 1 günü bebeğimle geçiririmmanyadım bence
Bence sende çalış bebişim. Bebeklerimizle zaman geçiririz. Erken dönünce içimiz acır yani.
Oyyy canım amin inşallah bizde hayırlısıyla bebişleri alalım kucağımıza insan korkuyor valla yattıcam hiç kalkmadan bebişten önemli değil hiç bişeyAllah korktugumuzdan korusun canım dinlen bakalım arkadaşım hep kanamalı geçirdi gebeliğini çok şükür bebiş sorunsuz doğdu şimdi 6 aylık
Yok canım durup dururken oldu herşey gayet iyiydiGecmis olsun canim. Bidaha tekrarlamaz insallah. kendini cok mu yordun durup dururken mi oldu
Dur dur daha oraya gelmedik zamanı gelince üzülürüz onaDoğru diyosun ya kararımı değiştirdim. Evde kalsam sıkıldım of puf dicem .en azından bebisimle biraz daha zaman geçiririm .sanki iznim bitiyor bebeğimi nasıl bırakicam hüznü var şu an
Aynen öyle ordaki 5 haftada yürüyüş va yapmazsın hiç kendini kandırmaDoğru diyosun ya kararımı değiştirdim. Evde kalsam sıkıldım of puf dicem .en azından bebisimle biraz daha zaman geçiririm .sanki iznim bitiyor bebeğimi nasıl bırakicam hüznü var şu an
Hahah sormaValla bendede kalmadi,daha dun gardolap siparis verdim, ama duramiyorumelimde olsa hepsini alırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?