2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İkizi teki yok kuzum hepimizin şikayetleri hemen hemen aynı aynı sorunları yaşıyoruz Rabbim hepimize yardım etsin valla son zamanlar güç kuvvet versin inşallah

İkizi teki yok kuzum hepimizin şikayetleri hemen hemen aynı aynı sorunları yaşıyoruz Rabbim hepimize yardım etsin valla son zamanlar güç kuvvet versin inşallah
Mütevaziliğini yerim kuşum, naif kelebeğim ya

Tabii ki kolayı zoru yok hepsi zor bence ama senin bir miktar daha yüksek olabilir ne bileyim 2 katı bebek sonuçta

Canım inan hiç extrdan yaptığım bişey yok bu erken doğum sinyali olabilir dedi korktum eve geldim hiç kalkmadan yatıyorum inşallah rengi koyulaşmaz yoksa o iyi değil dedi doktor
gecmis olsun cnm aslına rengi koyu olunca birikmiş kan gider acik olunca taze kan olur diye doktorlar acikk renk gelmemesi icin dikkat ediyor

Arkadaşlar hamile kalmadan önce folik asite başlayan var mı? Hangisini kullandınız? Ben kaldıktan sonra başladığım İçin bir arkadaşım tavsiye istiyor o yüzden bir şey diyemedim :)
Canım ben diofol kullandım cokta memnun kaldım güzel bir folik asit içnde bircok vitaminde mevcut. Ben kan aldırıp neyim düşükse onun için ilaç kullandım. Ayrıyettem b12 iğneside oldm hamilelikte herşeyim tamam olsun diye şükür tüm hamileliğimde hiç eksik vitamin ya da demirim falan cıkmadı

Ceritom herşey güzel olcak allahın izniyle seni her okuduğumda hep ferah hissediyorum, güzel hissediyorumdualarımdasınn beybm herşey gönlünce olsun arkadaşım

Seni çok iyi anlıyorum festim benimde işim aynı böyle. Hep ayaktayım, arşivciyiö getir götür indir kaldır. Hala aynı tempo. Hamileyim diye kimsenin acıyıpta yardım ettiği yok sağolsunlar. Bende o yüzden 37 dayanamıcam. En erkem ne zaman cıkabilirsem o zaman cıkıcam

Bebişim Kaktushane ile de konuştuk. Ona dediklerimin aynısını söyleyeceğim. Bu hareketin bize faydası var. Ne kadar kızsakta yorulsakta erken izne çıkmamız erken dönmemiz demek. O zaman kendimizi yeriz, keşke erken çıkmasaydım nasıl çıktım yüce rabbim diye. Ben şahsen kendimi duvardan duvara vururum

O yüzden allahım sağlık sıhhat verdikten sonra dayanabildiğimiz kadar dayanıp aralarda çok etkilediğinde 1-2 günlük raporlar alıp bu işi götürelim 37. Haftaya kadar

Ah ne güzel söyledin ağzı olan herkes konuşuyor şimdiden baş edemiyorum

Ceritom herşey güzel olcak allahın izniyle seni her okuduğumda hep ferah hissediyorum, güzel hissediyorumdualarımdasınn beybm herşey gönlünce olsun arkadaşım
Ay Allah razı olsun kızlar o kadar iyi hissettiriyorsunuz ki bana.Çok teşekkür ederim çok

Igneyi gobek deligime yakın suyu verebileceği bi noktdan iceri soktu. Bir digeri de siringayla serumdaki mayiyi enjekte etti. Yaklasik 10 15 dk icinde 500 cc sivi aktarildi karnima. Bebis nasil hareketlendi

Oyyy yavrumm benim çok sevindim ya Z Zzzzz00 çok şüküür!!

Kızlar nefes darlığı bende de oluyor ya göğüs hastalıklarına çıktım astımım da astımla alakalı değil ciğerlerim gayet iyi durumda dedi dinleyip… burnumda tıkalı ilave olarak çok rahatsız edici boğazımdan konusuyorum… balgam hissi de asla bitmedi KBB onun İçin alerjiden dedi. yok yok yani enerji sıfır gebelik depresyonu loading

Bende diofol kullandım ama ben 4 haftalık öğrendim ondan sonra başladım canım gerçekten güzel bir takviyeydi

Oo bize moral veren fındıkkuşunun morali bozulmuşşşş üzülme festicim su iç bol bol ödemlerin azalsın keşke daha çok dinlenebilsen haftada iki gün falan evden denesen teklif etsen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…