- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.559
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.121
Sağol canımcığım inşallah geçecek bu günler ne kaldı ki şunun surasında 37 ye 13 haftam vardı.ffestinalente geçmiş olsun canım .kolay gelsin siz çalışanlara cidden yorucu temizlik yaptım ama pertim çıkıyor çalışmayı düşünemiyorum bile
İkizi teki yok kuzum hepimizin şikayetleri hemen hemen aynı aynı sorunları yaşıyoruz Rabbim hepimize yardım etsin valla son zamanlar güç kuvvet versin inşallahİkiyüzlü çünkü insanlar. Bende bu evden çalışma kaldırılmadan önce müdürümle konuşmuştum. Durumu anlattım. Özel birşey beklemiyorum ama bu süreçte zorlanıyorum ve evden çalışma kullanıyorum vs diye. Sonra tak kaldırdı keyfi. O yüzden benim gitme durumum yok. Ağız eyeceğime onlara eşek gibi gelirim. Allah büyük. Konuş bebişim sen ikiz anasısın seni düşemiyorum bile.
Mütevaziliğini yerim kuşum, naif kelebeğim yaİkizi teki yok kuzum hepimizin şikayetleri hemen hemen aynı aynı sorunları yaşıyoruz Rabbim hepimize yardım etsin valla son zamanlar güç kuvvet versin inşallah
gecmis olsun cnm aslına rengi koyu olunca birikmiş kan gider acik olunca taze kan olur diye doktorlar acikk renk gelmemesi icin dikkat ediyorCanım inan hiç extrdan yaptığım bişey yok bu erken doğum sinyali olabilir dedi korktum eve geldim hiç kalkmadan yatıyorum inşallah rengi koyulaşmaz yoksa o iyi değil dedi doktor
Canım ben diofol kullandım cokta memnun kaldım güzel bir folik asitArkadaşlar hamile kalmadan önce folik asite başlayan var mı? Hangisini kullandınız? Ben kaldıktan sonra başladığım İçin bir arkadaşım tavsiye istiyor o yüzden bir şey diyemedim :)
Ceritom herşey güzel olcak allahın izniyleAyyy ne tatlı bir haber bu yanasıl sevindim inşallah süreç bundan sonra hep güzel haberlerle tamamlanır
Canım çok teşekkür ederim.dikkat etmeye çalışıyorum beslenmeme.Biraz kilo alsın tombik oğlum
Ay inşallah ya çok güzel örnekler var bende okuyorum bu ara.biraz fedakarlık isteyen süreçler ama yapacak bişey yok gerçekten artık yatmaya da alışıyorum sanırımduş et bana pozitifimiz
Doğunca çok yorucam anne seni şimdi biraz yat diyor olabilir canımay sağlıkla zamanında gelsin de inşallah artık başka hiç bi şey istemiyorum
İnşallah çok teşekkür ederim.hastanede en ufak sorunda hemen iniyorum aşağıya evet içim rahat ediyor
Ay evet sebebini deseler de ona göre bişey yapsam ama yok ,o da bilinmezlik.yat yat yat diyip duruyorlar.karpuz gibi büyücem böyle giderse
Seni çok iyi anlıyorum festimKızlar benim çok yoğun bir işim var. Saha da olmayı da çok severim. İşime de bayılırım. Yıllardır gece gündüz haftasonu haftaiçi gık demeden çalıştım. Ama artık dayanamıyorum ya. Ayak bileklerim bana ait değil şuan öyle bir şişmiş ki anlatamam, heryanım ağrıyor. Dayanamıyorum artık. 37 yi nasıl göreceğim hiç bilmiyorumbide cümle alem evden çalışıyor beni çalıştırtmıyorlar ona da ayrı kuruluyorum.
BebişimSeni çok iyi anlıyorum festimbenimde işim aynı böyle. Hep ayaktayım, arşivciyiö getir götür indir kaldır. Hala aynı tempo. Hamileyim diye kimsenin acıyıpta yardım ettiği yok sağolsunlar. Bende o yüzden 37 dayanamıcam. En erkem ne zaman cıkabilirsem o zaman cıkıcam
Ah ne güzel söyledin ağzı olan herkes konuşuyor şimdiden baş edemiyorumBebek ufakmış mı dediler, büyür dert değil deyin. Sütün az mı diye sorarlar fena değil deyin, uyuyor mu sorusuna günü gününü tutmuyor deyin, yuvarlak cevaplar verin gitsin. Kendinizi üzmeyin kasmayın insanları gereğinden fazla sallamayın. İnsanlar hep vardı hep konuşurlardı, hep olacaklar ve hep de konuşacaklar.
Eltime geldk ankaraya canim. Yarin kaynanamgilin sehrine gitcez tekrardan arabamiz orda. Cumartesi evime gidiyorum.insallahBebeğim sen dönmedin mi? Umurlarında değil neyse kaldı 13 haftam izne az kaldı
Dök içini bebişim tam havama girdim. Kayınvalideyse bile bunu yapan gömeceğim sözAh ne güzel söyledin ağzı olan herkes konuşuyor şimdiden baş edemiyorum
Plesanta yerlesiminden olabilir belki canim dur bakalim. Ablam son 3 ayini kanamali gecirdi hep. Ama şükür 9. Ayinda dogumu olduYok canım durup dururken oldu herşey gayet iyiydi
Ay Allah razı olsun kızlar o kadar iyi hissettiriyorsunuz ki bana.Çok teşekkür ederim çokCeritom herşey güzel olcak allahın izniyleseni her okuduğumda hep ferah hissediyorum, güzel hissediyorum dualarımdasınn beybm herşey gönlünce olsun arkadaşım
İkisi aynı anda tepikleyince sıkıntı olmuyo değilMütevaziliğini yerim kuşum, naif kelebeğim ya
Tabii ki kolayı zoru yok hepsi zor benceama senin bir miktar daha yüksek olabilir ne bileyim 2 katı bebek sonuçta
Bende diofol kullandım ama ben 4 haftalık öğrendim ondan sonra başladım canım gerçekten güzel bir takviyeydiCanım ben diofol kullandım cokta memnun kaldım güzel bir folik asitiçnde bircok vitaminde mevcut. Ben kan aldırıp neyim düşükse onun için ilaç kullandım. Ayrıyettem b12 iğneside oldm hamilelikte herşeyim tamam olsun diye şükür tüm hamileliğimde hiç eksik vitamin ya da demirim falan cıkmadı
Canım ayaklarının altına yastık koy yatarkenCanım inan hiç extrdan yaptığım bişey yok bu erken doğum sinyali olabilir dedi korktum eve geldim hiç kalkmadan yatıyorum inşallah rengi koyulaşmaz yoksa o iyi değil dedi doktor
Oo bize moral veren fındıkkuşunun morali bozulmuşşşş üzülme festicim su iç bol bol ödemlerin azalsın keşke daha çok dinlenebilsenKızlar benim çok yoğun bir işim var. Saha da olmayı da çok severim. İşime de bayılırım. Yıllardır gece gündüz haftasonu haftaiçi gık demeden çalıştım. Ama artık dayanamıyorum ya. Ayak bileklerim bana ait değil şuan öyle bir şişmiş ki anlatamam, heryanım ağrıyor. Dayanamıyorum artık. 37 yi nasıl göreceğim hiç bilmiyorumbide cümle alem evden çalışıyor beni çalıştırtmıyorlar ona da ayrı kuruluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?