- 26 Haziran 2010
- 689
- 1.409
- 313
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.141
Geçmiş olsunCanım inan hiç extrdan yaptığım bişey yok bu erken doğum sinyali olabilir dedi korktum eve geldim hiç kalkmadan yatıyorum inşallah rengi koyulaşmaz yoksa o iyi değil dedi doktor
Ben sanırım atolyerakun a yaptıracağım instagramdanKızlar isimli hastane çıkışı yaptırdınız mı? Yaptıran varsa eğer nerde yaptırdınız?
Aaaa festi o ne demek ya rapor alsana kuzm senBebişim işyerindeyim. Ölmeme ramak kaldı. Negatifte konuşmayı sevmem ama gerçekten durumun çok kötüböyle devam ederse hiçbirşeye keyfim kalmayacak
Bir bakayım bende sayfayaBen sanırım atolyerakun a yaptıracağım instagramdan
Ayyy inşallah canım doktor rahim açılması olmasın çok erken dediPlesanta yerlesiminden olabilir belki canim dur bakalim. Ablam son 3 ayini kanamali gecirdi hep. Ama şükür 9. Ayinda dogumu oldu
Aaa onu da yapayım evet haklısın canımCanım ayaklarının altına yastık koy yatarken
Canım çok geçmiş olsun benımde erken doğum riskim var. Doktor fitil verdi mi? Ben kullanıyorum ve çok rahatlattı en son geçen salı ağrım oldu suan çok çok daha iyiyim şükürler olsun. İçini ferah tut bebişlerimizi zamanında gelsin insallahAyyy inşallah canım doktor rahim açılması olmasın çok erken dedi
Aynen canım eşim işten izin aldı geldi yarından itibaren anneme taşıncam belli Bi süre
Hahaha sen çok yaşa vallahi yorucu günün üstüne nasıl iyi geldiDök içini bebişim tam havama girdim. Kayınvalideyse bile bunu yapan gömeceğim söz
JdjshsjHahaha sen çok yaşa vallahi yorucu günün üstüne nasıl iyi geldikayınvalidemin hiç umurunda olduğumu zannetmiyorum çocuğa bakmamak için nasıl yapsam derdinde kendisi iş yerindekiler ikiye ayrıldı resmen bir kısmı şevkatle yanımdalar aman onu ye bunu ye yorulma bir kısmı da taktı sen habire yiyorsun çok kilo aldın şişko gibi şakayla karışık kadın zulmü
Canım ben ahşap aldım. Ana sebebim 2 kedi evladım var. Park yataklar güvenlik sıkıntısı çıkartabilirdi. Benim oğluş biraz tombik zıplarsa devirir bile. Ama onun dışında da ben biraz pimpiriğim. Park yataklarda kullanılan kumaşlar plastik kökenli genellikle ve toksin testine asla ulaşamadım. Evladım hep içinde yatacak ne soluyacak bilemedim içime sinmedi.Kızlarrr anne yanı olarak park yatak mı ahşap mı tercih ettiniz ? Görüntü olarak park yatakları sevmiyorum ama ahşaplarıda kullanışsız bulanlar var . Odası olsa bile 9-12 ay bebiş orda olacağı için mantıklı bir tercih yapmak istiyorum. Önerilere açığım
Bebişim yapmak istedikten sonra neler yapılır da ben enerjiye çok inanıyorum. Rapor alırsam hastalık enerjisine girerim. Kötü şeyleri çağırırım diye tedirginim. Allahım sağlık sıhhat versin ben çalışırım. Ara ara çok yorulursam kötü olursam 1-2 gün alırım. Ama bana bunu yapıyorlar ya normalde rapor almayacaktım bebişten sonra şimdi 4 ay ücretli, 6 ay ücretsiz, 1.5 ay yıllık izinlerimi kullanıp peşine 2 ay raporu patlatacağımAaaa festi o ne demek ya rapor alsana kuzm sen
Oyy maşallahBen artik 37 haftalik civarlari gibiyim kizlar hic gücüm yok bitikim ayakta zor duruyorum sistiim patlicam
Çok haklısın canım ben de şirkette yönetimdeyim ve hamilelere özellikle evden çalışma veriyoruz yorulmasınlar toplu taşımada zorlanmasınlar diye bunlar şu an lazım bunu anlamak için hamile kalmaya gerek yok yani… moral bozma kuzm çok yorulursan yine al bir kaç günBebişim yapmak istedikten sonra neler yapılır da ben enerjiye çok inanıyorum. Rapor alırsam hastalık enerjisine girerim. Kötü şeyleri çağırırım diye tedirginim. Allahım sağlık sıhhat versin ben çalışırım. Ara ara çok yorulursam kötü olursam 1-2 gün alırım. Ama bana bunu yapıyorlar ya normalde rapor almayacaktım bebişten sonra şimdi 4 ay ücretli, 6 ay ücretsiz, 1.5 ay yıllık izinlerimi kullanıp peşine 2 ay raporu patlatacağımve herşeyi kullandıktan sonra hiçbirşey demeden alacağım o raporu. Hen ilk günden ben 10 ay kullanacağım bilin dedim. Zorda kalmasınlar, planları hazır olsun diye. kendilerine yaptılar açıkcası. Hiçte acımayacağım. İnan olsun izne çıktığım gibi numaramı değiştireceğim. Aramasın beni kimse. Çok kinlendim. Ben onlarla konuşmuştum insan gibi zorlandığımı vs bile bile evden çalışmamı kaldırdılar ve hiçbir sebep yoktu. Çok zoruma gitti tansiyonum ondan sonra tavan yaptı benim. Strese bağlıydı. Neyse en azından oğluşumla daha fazla vakit geçiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?