- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.161
Ayy teşekkür ederim canım benim o senin ve tüm hamişlerin güzelliğiOyy maşallahne kadar güzel bir hamile olmuşsun
Ahahaha ben de babaanne olacağım hiç böyle düşünmemiştimJdjshsjbazı kayınvalideler hiç şaşırtmıyor ama bende torun bakan bir babanne olacağımı sanmıyorum o yüzden çokta gömemedim bebişim ya
Ya anlamıyorum ki kilo senin boğaz senin millete ne. Şişko diyenin ağzını yırt eline ver bence. Hadsizlik yapmasınlar. Tasası onlara kaldı sanki
Ben de kıyafet fazla almadım hediye gelir diye, en çok kıyafet alıyorlar çünkü. Oyuncak, elektirikli ana kucağı oyun matı vs aldım ucuz bulunca senin gibi, kıyafet nasılsa bulunuyor indirimden vs.Kizlar ben kiyafetten cok baska seylere yoneldim10lu 5 li ve 3lu takim aldim bikac zibin ve alt ust takim aldim gerisini sagdan soldan ve ailem alacagi icin pek yonelmedim kiyafete. Yanlis mi yapiyorum emin degilim.
Daha cok arac gerec oyuncak tarzi seylere yoneldim indirim kovaliyorum resmen pusudayim
Çok haklısın canım ben de şirkette yönetimdeyim ve hamilelere özellikle evden çalışma veriyoruz yorulmasınlar toplu taşımada zorlanmasınlar diye bunlar şu an lazım bunu anlamak için hamile kalmaya gerek yok yani… moral bozma kuzm çok yorulursan yine al bir kaç gün
Oğlumda mobilya kullaandim ama şimdi park alacağım daha kullanışlı pratik götürüp getirmesi rahat.Kızlarrr anne yanı olarak park yatak mı ahşap mı tercih ettiniz ? Görüntü olarak park yatakları sevmiyorum ama ahşaplarıda kullanışsız bulanlar var . Odası olsa bile 9-12 ay bebiş orda olacağı için mantıklı bir tercih yapmak istiyorum. Önerilere açığım
Bence çok haklısın ben de öyle yapıyorum zira. Yengem görümcem bebislerinin kiyafetlerini verecekler.Kizlar ben kiyafetten cok baska seylere yoneldim10lu 5 li ve 3lu takim aldim bikac zibin ve alt ust takim aldim gerisini sagdan soldan ve ailem alacagi icin pek yonelmedim kiyafete. Yanlis mi yapiyorum emin degilim.
Daha cok arac gerec oyuncak tarzi seylere yoneldim indirim kovaliyorum resmen pusudayim
Benımde bir tane kedim var canım doğru dedin kediler devirebilirCanım ben ahşap aldım. Ana sebebim 2 kedi evladım var. Park yataklar güvenlik sıkıntısı çıkartabilirdi. Benim oğluş biraz tombik zıplarsa devirir bile. Ama onun dışında da ben biraz pimpiriğim. Park yataklarda kullanılan kumaşlar plastik kökenli genellikle ve toksin testine asla ulaşamadım. Evladım hep içinde yatacak ne soluyacak bilemedim içime sinmedi.
Evet o yönden öneriyorlarOğlumda mobilya kullaandim ama şimdi park alacağım daha kullanışlı pratik götürüp getirmesi rahat.
Modele bağlı olarak çıkabilir ama ona göre seçersin kuzum. Ben şunu aldım. Bu iki kademeli. İlk zamanlar üst kademe kullanılıyor, hareketlenince alt kademe. Kolay kolay çıkamaz alttayken.Benımde bir tane kedim var canım doğru dedin kediler devirebilirbende ahşap yanlısıyım ama bebekler çıkabiliyor falan diyorlar
Yaaa ters dönmüş sıpaya bakkkAllah büyük kuzum. Ben çalışırım bana koymaz da o karmaları nasıl öderler oda onların sorunu. Yeter ki allahım sağlık sıhhat versin. Zaten tedirginim biraz cumartesi randevum var allahtan hemen rahim uzunluğunu sorucam yattığım gibi. Oğluşun yüzünü daha hiç göremedim dötünü gösterip duruyor. Onu bile geçtim artık rahim uzunluğumu söylesin bana yeter.
Bu arada bunaldıkça şu fotoya bakıyorum. Kalbim eriyor. İyiki var ya
Ay isimlere bakkkkkkkk dünya güzelleriiiiiiiiiii. Kapı süsü de harika getçektennKızlarrr biz bişey yaptırdıkartık değişmesin diye süsü yaptırdım pozitifbiri m nolur hakkını helal et senide yorucaz ama en içimize sinen bu isimler oldu kolay olsunlar zorlanmasınlar vs diye
Canım iş yapanın işi artar bu hiç değişmez iş dünyasındaKızlar benim çok yoğun bir işim var. Saha da olmayı da çok severim. İşime de bayılırım. Yıllardır gece gündüz haftasonu haftaiçi gık demeden çalıştım. Ama artık dayanamıyorum ya. Ayak bileklerim bana ait değil şuan öyle bir şişmiş ki anlatamam, heryanım ağrıyor. Dayanamıyorum artık. 37 yi nasıl göreceğim hiç bilmiyorumbide cümle alem evden çalışıyor beni çalıştırtmıyorlar ona da ayrı kuruluyorum.
Çok geçmiş olsun TomrisMerhaba kızlar sabah çok fazla koyu leke ve kan pıhtısı geldi çok korktum hemen hastaneye gittik şu an bişey yok ama yatak istirahat verdi doktor kalkmadan yatacaksın dedi erken doğum sinyali olabilir dedi allahım bebişlerimizi korusun zamanında gelsinler inşallah
Bnmki de güya beş aydır yıkayıp verecek gerçekten gelenleri görmeden almıym diye ağırdan alıyodum ama tepem attı artık verme ben aldım zaten dicem kapatcam konuyu GÖRÜMCE GÖRMİYİM SENİ ÖMRÜMCE :dBence çok haklısın ben de öyle yapıyorum zira. Yengem görümcem bebislerinin kiyafetlerini verecekler.
Ayy bayıldımKızlarrr biz bişey yaptırdıkartık değişmesin diye süsü yaptırdım pozitifbiri m nolur hakkını helal et senide yorucaz ama en içimize sinen bu isimler oldu kolay olsunlar zorlanmasınlar vs diye
Çok güzelmiş canımmm sağlıkla kullansın miniğinModele bağlı olarak çıkabilir ama ona göre seçersin kuzum. Ben şunu aldım. Bu iki kademeli. İlk zamanlar üst kademe kullanılıyor, hareketlenince alt kademe. Kolay kolay çıkamaz alttayken.
Canım başkasından gelenden öğün olmaz olsa da vaktinde bulunmaz diye bir söz varBnmki de güya beş aydır yıkayıp verecek gerçekten gelenleri görmeden almıym diye ağırdan alıyodum ama tepem attı artık verme ben aldım zaten dicem kapatcam konuyu GÖRÜMCE GÖRMİYİM SENİ ÖMRÜMCE :d
Akşam kocama sölüyorum bu lafı aşırı doğru bi lafCanım başkasından gelenden öğün olmaz olsa da vaktinde bulunmaz diye bir söz var
Bana da öyle ay şunu vereyim bunu vereyim diyen çok oldu ama baktım gelen bişi yok şimdi kafama göre alıyorum sizi mi beklicem dedim
çok teşekkür ederiiiizzz instagramdan rastgele buldum çok şükür istediğim gibi geldi tabi görünce beni bir ağlamalar falanAy isimlere bakkkkkkkk dünya güzelleriiiiiiiiiii. Kapı süsü de harika getçektenn
öyle deme kız 2 erkek kardeşim var baya görümce olcamBnmki de güya beş aydır yıkayıp verecek gerçekten gelenleri görmeden almıym diye ağırdan alıyodum ama tepem attı artık verme ben aldım zaten dicem kapatcam konuyu GÖRÜMCE GÖRMİYİM SENİ ÖMRÜMCE :d
çookk teşekkür ederizzzzAyy bayıldımharika olmuş
Hahaha benimki de zorla veriyor valla sağ olsun . Sen yine de hatırlat ben kendim yıkarım de ne çıkacak içinden bakarsın duruma göre eksiklerini alırsınBnmki de güya beş aydır yıkayıp verecek gerçekten gelenleri görmeden almıym diye ağırdan alıyodum ama tepem attı artık verme ben aldım zaten dicem kapatcam konuyu GÖRÜMCE GÖRMİYİM SENİ ÖMRÜMCE :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?