2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Oyy maşallah ne kadar güzel bir hamile olmuşsun
Ayy teşekkür ederim canım benim o senin ve tüm hamişlerin güzelliği lakin ben kendimi aşırı şişmiş hissediyorum penguen gibi yürüyorum rahatsızlık veriyor çok bu durum zorlanıyorum ya

Ahahaha ben de babaanne olacağım hiç böyle düşünmemiştim bakmaktan ziyade ben doğum öncesi iznimi kullanamayacağım öğretmenim yaz tatiline denk geliyor aksi gibi sonraya da aktaramıyorum sonrasında 8 haftam var ondan sonra burda ben ve bebiş yalnız kalacağız inşallah iyi bir bakıcı buluruz annem de bakıcının başını beklesin başka kimseden hayır yok ay düşündükçe içim darlanıyor

Ben de kıyafet fazla almadım hediye gelir diye, en çok kıyafet alıyorlar çünkü. Oyuncak, elektirikli ana kucağı oyun matı vs aldım ucuz bulunca senin gibi, kıyafet nasılsa bulunuyor indirimden vs.

Allah büyük kuzum. Ben çalışırım bana koymaz da o karmaları nasıl öderler oda onların sorunu. Yeter ki allahım sağlık sıhhat versin. Zaten tedirginim biraz cumartesi randevum var allahtan hemen rahim uzunluğunu sorucam yattığım gibi. Oğluşun yüzünü daha hiç göremedim dötünü gösterip duruyor. Onu bile geçtim artık rahim uzunluğumu söylesin bana yeter.

Bu arada bunaldıkça şu fotoya bakıyorum. Kalbim eriyor. İyiki var ya

Eklentiler

• 2DC0C3D5-A6D7-4345-B1E4-33F532F76A61.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 139
Oğlumda mobilya kullaandim ama şimdi park alacağım daha kullanışlı pratik götürüp getirmesi rahat.

Bence çok haklısın ben de öyle yapıyorum zira. Yengem görümcem bebislerinin kiyafetlerini verecekler.

Benımde bir tane kedim var canım doğru dedin kediler devirebilir bende ahşap yanlısıyım ama bebekler çıkabiliyor falan diyorlar

Benımde bir tane kedim var canım doğru dedin kediler devirebilir bende ahşap yanlısıyım ama bebekler çıkabiliyor falan diyorlar
Modele bağlı olarak çıkabilir ama ona göre seçersin kuzum. Ben şunu aldım. Bu iki kademeli. İlk zamanlar üst kademe kullanılıyor, hareketlenince alt kademe. Kolay kolay çıkamaz alttayken.

Eklentiler

• 5D448D6F-C757-4C4E-8817-C2BF9D8E10C1.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 130
Yaaa ters dönmüş sıpaya bakkk iyi ki varlar festi iyi ki, inanılmaz sabırsızımmmm bnm de kontrolüm yarın sabah ben de rahim uzunluğu diye gircem odaya valla

Kızlarrr biz bişey yaptırdık artık değişmesin diye süsü yaptırdım pozitifbiri m nolur hakkını helal et senide yorucaz ama en içimize sinen bu isimler oldu kolay olsunlar zorlanmasınlar vs diye
Ay isimlere bakkkkkkkk dünya güzelleriiiiiiiiiii. Kapı süsü de harika getçektenn

Canım iş yapanın işi artar bu hiç değişmez iş dünyasında alıştılarsa senin çalışkanlığına bırakmak istemezler seni
Çok geçmiş olsun Tomris kendini yorma lütfen grubumuzdaki tüm bebişleri Allahım korusun annelerine bağışlasın inşallah

Bence çok haklısın ben de öyle yapıyorum zira. Yengem görümcem bebislerinin kiyafetlerini verecekler.
Bnmki de güya beş aydır yıkayıp verecek gerçekten gelenleri görmeden almıym diye ağırdan alıyodum ama tepem attı artık verme ben aldım zaten dicem kapatcam konuyu GÖRÜMCE GÖRMİYİM SENİ ÖMRÜMCE :d

Modele bağlı olarak çıkabilir ama ona göre seçersin kuzum. Ben şunu aldım. Bu iki kademeli. İlk zamanlar üst kademe kullanılıyor, hareketlenince alt kademe. Kolay kolay çıkamaz alttayken.
Çok güzelmiş canımmm sağlıkla kullansın miniğin

Canım başkasından gelenden öğün olmaz olsa da vaktinde bulunmaz diye bir söz var
Bana da öyle ay şunu vereyim bunu vereyim diyen çok oldu ama baktım gelen bişi yok şimdi kafama göre alıyorum sizi mi beklicem dedim

Akşam kocama sölüyorum bu lafı aşırı doğru bi laf

Ay isimlere bakkkkkkkk dünya güzelleriiiiiiiiiii. Kapı süsü de harika getçektenn
çok teşekkür ederiiiizzz instagramdan rastgele buldum çok şükür istediğim gibi geldi tabi görünce beni bir ağlamalar falan
öyle deme kız 2 erkek kardeşim var baya görümce olcam
Ayy bayıldım harika olmuş
çookk teşekkür ederizzzz

Hahaha benimki de zorla veriyor valla sağ olsun . Sen yine de hatırlat ben kendim yıkarım de ne çıkacak içinden bakarsın duruma göre eksiklerini alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…