2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ayy teşekkür ederim canım benim o senin ve tüm hamişlerin güzelliği lakin ben kendimi aşırı şişmiş hissediyorum penguen gibi yürüyorum rahatsızlık veriyor çok bu durum zorlanıyorum ya
Kuzum görünüş olarak hiç şiş durmuyorsun. Fit anasın maşallah ama hamilelik ağırlaşması dedikleri şey gerçekten var. O muhtemelen hissin jsjshsj hamileler çok tatlı olmuyor mu ya o penguen yürüyüşü bana inanılmaz huzurlu geliyor nedense görünce öyle yürüyen birisini bana bir gülümseme geliyor
Ksjsjhsjs ben hepsini düşündüm canım istemesinden düğününe sünnetine toruna
Hayat planımda 43 ten sonra torun tombalak bakmak yok yapabiliyorsa 43 ümr kadar yapsın bakarım sonra no aaaa. Sizde 37. Haftaya kadar çalışma durumu yok mu canım?
Yaaa ters dönmüş sıpaya bakkk iyi ki varlar festi iyi ki, inanılmaz sabırsızımmmm bnm de kontrolüm yarın sabah ben de rahim uzunluğu diye gircem odaya valla
Ağzını yediğim bir gelse ağustos sağ sağlim hsjsjjs bende öyle yapıcam işte. Doktorumda başlayacak yine spekülasyonlara başlamışsın nerden duyup soruyorsun anlamış değilim diye. bilmiyor ki kk nın en aktif analar grubunda en çenesi düşük kişiyim ben duymayayım da kim duysun
Canım iş yapanın işi artar bu hiç değişmez iş dünyasında alıştılarsa senin çalışkanlığına bırakmak istemezler seni
bundan 3 yıl öncesinde ben direktör olucam hedefleri olan bir insandım. Ama vazgeçtim, önceliklerim değişti. Hala çok çalışıyorum ama kendimin farkında olarak kullanılmayarak. Allah korkum ve kul hakkı korkum olduğu için hedeflerimi bıraksam bile işimi bırakmadım
Jsjsjsj levo kıymetini bilememiş görümcen. Keşke benim görümcem olsaydın benim görümcem yok 2 tane eltim olacak gelecekte
Çok güzelmiş canımmm sağlıkla kullansın miniğin
Teşekkürler kuşum. Oğluşun ismi de Bulut minik bulutlar yapıcam aynı burdaki gibi

Hahaha benimki de zorla veriyor valla sağ olsun . Sen yine de hatırlat ben kendim yıkarım de ne çıkacak içinden bakarsın duruma göre eksiklerini alırsın
Aman yok o sevimsize konusunu geçirmem bi daha sırf eşimin hatrına hayatımda zaten yoksa selam vereceğim bi tip değil.

Offf iş konusu gerçekten ya bende çok yoruluyorum valla zarada çalışıyorum bakın o kadar kalabalık ki belim falan diyorum vallahi koptu bu sefer ama festi bende senın gibi düşünüyorum direndiğim yere kadar sağlık sıkıntısı olmadıkça 37. Haftaya kadar sıkcam bi tarafımı sonrası zaten güzellik hoşluk her seye değer

Geçmiş olsun bebişim. Ya gerçekten zor hamilelik. Premmmmses gebelik geçiremedim bir ona yanıyorum

Allahım sağlık sıhhat versin bebişim çalışırız dediğin gibi sonrası güzellik mıkırdak bebiklerimizde geçireceğimiz 1 günü bile yemek istemiyorum

Bende yaaaa zaten bende senin gibi sabırsız gün sayıyorum sürekli temmuz sonu ne zaman gelicek diyorum eşime habire

Bende yaaaa zaten bende senin gibi sabırsız gün sayıyorum sürekli temmuz sonu ne zaman gelicek diyorum eşime habire
Jsjshhsjs senin temmuz sonu mu bebişim? Az kaldı az 3 aycık benim 18 ağustos günüme göre ama rüyamda gördüm 8 inde doğuruyordum. Sora sora cevabımı aldım bence evren de bıktı benden. Hergün bende istisnasız kocama ne zaman ağustos gelicek diye diye sesim semalara ulaştı

Ya çok güzel allahım herkesin yavrusunu korusun içinde de bizimkileri. Ben böyle birşey olacağını hiç düşünmezdim. Bambaşkaymış

Niyeyse banada içimden hep 20 temmuz falan geçiyo rüya falanda görmedim kendi kendime uyduruyorum tarih sanırsın baba vangayım oyyy yicem tipini kafamda kırk tilki dönüyo düşünüyorum hep nasıl bir bebiş olcak kime benzicek huyu suyu nası olcak

Kskshjsjs içine doğuyordur kuzum anneler hissediyor herşeyi tarihi de hissedebilir yani bence çok olası

Ayy fuldens ya kız gelsin o günler ya. Doğana kadar hızlı geçsin sonrası yavaşlasın istiyorum sjjsh sonrası da hızlı geçerse ağlarım

Merhaba şu sallanan anakucağı nerden aldınız acaba

Son düzenleme:
Kızlarrr biz bişey yaptırdık artık değişmesin diye süsü yaptırdım @pozitifbiri m nolur hakkını helal et senide yorucaz ama en içimize sinen bu isimler oldu kolay olsunlar zorlanmasınlar vs diye
Yaaa çooook güzelll bayıldımmm ben de ilk günden beri senin kizlara bu ismi yakistirmistim ay bi heyecanlandim su an isimleri gibi çok güzel bebisler olacaklar

Kızlarrr biz bişey yaptırdık artık değişmesin diye süsü yaptırdım @pozitifbiri m nolur hakkını helal et senide yorucaz ama en içimize sinen bu isimler oldu kolay olsunlar zorlanmasınlar vs diye
Ya çok güzel nereden yaptırdınız

Ahhh yerimm bunu Bulut beyin boynunda hayal ettimmm ayy ne yakisikli olurr ne tatlı olur az kaldi o günlere

Benim de iş aşırı yoğun gittikçe daha da çok iş yükleyip stresimi arttırmaya başladılar. Açıkçası terazi yapıyorum tamam iznim sonraya kalsın ama çektiğim stres bebeğime daha çok zarar verecek diye düşünür oldum açıkçası. Biraz da dinlenmeye ve kafa dinlemeye ihtiyacım var açıkçası

Kızlar isimli hastane çıkışı yaptırdınız mı? Yaptıran varsa eğer nerde yaptırdınız?
Ben isimli hastane çıkışı yaptırmıcam canım pek sevemiyorum nedense, ama oglumun ismi belli olsun bundan yaptirmayı düşünüyorum. Hem bol bol hatira fotografi cekeriz hem de ömür boyu saklarım diye düşündüm.

Strese girmeme şansın yoksa tabiki izin almalısın. Ben fiziksel yorgunluktan bahsettim canım. O zaman dayanılıyor ama stres işin içine girdi mi sıkıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…