- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.181
Suan 4 yengeye görümceyim 2 si ile aynı sehirdeyiz..baya güzel anlaşıyoruzöyle deme kız 2 erkek kardeşim var baya görümce olcam
Kuzum görünüş olarak hiç şiş durmuyorsun. Fit anasın maşallahAyy teşekkür ederim canım benim o senin ve tüm hamişlerin güzelliğilakin ben kendimi aşırı şişmiş hissediyorum penguen gibi yürüyorum rahatsızlık veriyor çok bu durum zorlanıyorum ya
Ksjsjhsjs ben hepsini düşündüm canım istemesinden düğününe sünnetine torunaAhahaha ben de babaanne olacağım hiç böyle düşünmemiştimbakmaktan ziyade ben doğum öncesi iznimi kullanamayacağım öğretmenim yaz tatiline denk geliyor aksi gibi sonraya da aktaramıyorum sonrasında 8 haftam var ondan sonra burda ben ve bebiş yalnız kalacağız inşallah iyi bir bakıcı buluruz annem de bakıcının başını beklesin başka kimseden hayır yok ay düşündükçe içim darlanıyor
Ağzını yediğim bir gelse ağustos sağ sağlimYaaa ters dönmüş sıpaya bakkkiyi ki varlar festi iyi ki, inanılmaz sabırsızımmmm bnm de kontrolüm yarın sabah ben de rahim uzunluğu diye gircem odaya valla
bundan 3 yıl öncesinde ben direktör olucam hedefleri olan bir insandım. Ama vazgeçtim, önceliklerim değişti. Hala çok çalışıyorum ama kendimin farkında olarak kullanılmayarak. Allah korkum ve kul hakkı korkum olduğu için hedeflerimi bıraksam bile işimi bırakmadımCanım iş yapanın işi artar bu hiç değişmez iş dünyasındaalıştılarsa senin çalışkanlığına bırakmak istemezler seni
Jsjsjsj levo kıymetini bilememiş görümcen. Keşke benim görümcem olsaydınBnmki de güya beş aydır yıkayıp verecek gerçekten gelenleri görmeden almıym diye ağırdan alıyodum ama tepem attı artık verme ben aldım zaten dicem kapatcam konuyu GÖRÜMCE GÖRMİYİM SENİ ÖMRÜMCE :d
Teşekkürler kuşum. Oğluşun ismi de Bulut minik bulutlar yapıcam aynı burdaki gibiÇok güzelmiş canımmm sağlıkla kullansın miniğin
Aman yok o sevimsize konusunu geçirmem bi daha sırf eşimin hatrına hayatımda zaten yoksa selam vereceğim bi tip değil.Hahaha benimki de zorla veriyor valla sağ olsun . Sen yine de hatırlat ben kendim yıkarım de ne çıkacak içinden bakarsın duruma göre eksiklerini alırsın
Geçmiş olsun bebişim. Ya gerçekten zor hamilelik. Premmmmses gebelik geçiremedim bir ona yanıyorumOfff iş konusu gerçekten ya bende çok yoruluyorum valla zarada çalışıyorum bakın o kadar kalabalık ki belim falan diyorum vallahi koptu bu seferama festi bende senın gibi düşünüyorum direndiğim yere kadar sağlık sıkıntısı olmadıkça 37. Haftaya kadar sıkcam bi tarafımı sonrası zaten güzellik hoşluk her seye değer
Bende yaaaa zaten bende senin gibi sabırsız gün sayıyorum sürekliGeçmiş olsun bebişim. Ya gerçekten zor hamilelik. Premmmmses gebelik geçiremedim bir ona yanıyorum
Allahım sağlık sıhhat versin bebişim çalışırız dediğin gibi sonrası güzellikmıkırdak bebiklerimizde geçireceğimiz 1 günü bile yemek istemiyorum
Jsjshhsjs senin temmuz sonu mu bebişim? Az kaldı az 3 aycıkBende yaaaa zaten bende senin gibi sabırsız gün sayıyorum süreklitemmuz sonu ne zaman gelicek diyorum eşime habire
Niyeyse banada içimden hep 20 temmuz falan geçiyo rüya falanda görmedim kendi kendime uyduruyorum tarih sanırsın baba vangayımJsjshhsjs senin temmuz sonu mu bebişim? Az kaldı az 3 aycıkbenim 18 ağustos günüme göre ama rüyamda gördüm 8 inde doğuruyordum. Sora sora cevabımı aldım bence evren de bıktı benden. Hergün bende istisnasız kocama ne zaman ağustos gelicek diye diye sesim semalara ulaştı
Ya çok güzel allahım herkesin yavrusunu korusun içinde de bizimkileri. Ben böyle birşey olacağını hiç düşünmezdim. Bambaşkaymış
KskshjsjsNiyeyse banada içimden hep 20 temmuz falan geçiyo rüya falanda görmedim kendi kendime uyduruyorum tarih sanırsın baba vangayımoyyy yicem tipini kafamda kırk tilki dönüyo düşünüyorum hep nasıl bir bebiş olcak kime benzicek huyu suyu nası olcak
Merhaba şu sallanan anakucağı nerden aldınız acabaKizlar ben kiyafetten cok baska seylere yoneldim10lu 5 li ve 3lu takim aldim bikac zibin ve alt ust takim aldim gerisini sagdan soldan ve ailem alacagi icin pek yonelmedim kiyafete. Yanlis mi yapiyorum emin degilim.
Daha cok arac gerec oyuncak tarzi seylere yoneldim indirim kovaliyorum resmen pusudayim
Ben düşünüyorum ama instagrama güvenmedim icin,cicek sepetinde yaptiririm herhalde,en azından daha güvenilirKızlar isimli hastane çıkışı yaptırdınız mı? Yaptıran varsa eğer nerde yaptırdınız?
Yaaa çooook güzelll bayıldımmmKızlarrr biz bişey yaptırdıkartık değişmesin diye süsü yaptırdım @pozitifbiri m nolur hakkını helal et senide yorucaz ama en içimize sinen bu isimler oldu kolay olsunlar zorlanmasınlar vs diye
Ya çok güzel nereden yaptırdınızKızlarrr biz bişey yaptırdıkartık değişmesin diye süsü yaptırdım @pozitifbiri m nolur hakkını helal et senide yorucaz ama en içimize sinen bu isimler oldu kolay olsunlar zorlanmasınlar vs diye
Ahhh yerimm bunu Bulut beyin boynunda hayal ettimmm ayy ne yakisikli olurr ne tatlı olurTeyzeleri bebişimin kehribar kolyesi geldi. Çok mutluyum
Memnun olanı da var olmayanı da ama ben doğal taşlara çok inanırım, şifaya vesile olduğuna eminim. Oğluşuma da iyi geleceğini düşünüyorum
Benim de iş aşırı yoğun gittikçe daha da çok iş yükleyip stresimi arttırmaya başladılar. Açıkçası terazi yapıyorum tamam iznim sonraya kalsın ama çektiğim stres bebeğime daha çok zarar verecek diye düşünür oldum açıkçası. Biraz da dinlenmeye ve kafa dinlemeye ihtiyacım var açıkçasıKuzum görünüş olarak hiç şiş durmuyorsun. Fit anasın maşallahama hamilelik ağırlaşması dedikleri şey gerçekten var. O muhtemelen hissin jsjshsj hamileler çok tatlı olmuyor mu ya o penguen yürüyüşü bana inanılmaz huzurlu geliyor nedense görünce öyle yürüyen birisini bana bir gülümseme geliyor
Ksjsjhsjs ben hepsini düşündüm canım istemesinden düğününe sünnetine toruna
Hayat planımda 43 ten sonra torun tombalak bakmak yokyapabiliyorsa 43 ümr kadar yapsın bakarım sonra no aaaa. Sizde 37. Haftaya kadar çalışma durumu yok mu canım?
Ağzını yediğim bir gelse ağustos sağ sağlimhsjsjjs bende öyle yapıcam işte. Doktorumda başlayacak yine spekülasyonlara başlamışsın nerden duyup soruyorsun anlamış değilim diye. bilmiyor ki kk nın en aktif analar grubunda en çenesi düşük kişiyim ben duymayayım da kim duysun
bundan 3 yıl öncesinde ben direktör olucam hedefleri olan bir insandım. Ama vazgeçtim, önceliklerim değişti. Hala çok çalışıyorum ama kendimin farkında olarak kullanılmayarak. Allah korkum ve kul hakkı korkum olduğu için hedeflerimi bıraksam bile işimi bırakmadım
Jsjsjsj levo kıymetini bilememiş görümcen. Keşke benim görümcem olsaydınbenim görümcem yok 2 tane eltim olacak gelecekte
Teşekkürler kuşum. Oğluşun ismi de Bulut minik bulutlar yapıcam aynı burdaki gibi
Strese girmeme şansın yoksa tabiki izin almalısın. Ben fiziksel yorgunluktan bahsettim canım. O zaman dayanılıyor ama stres işin içine girdi mi sıkıntı.Benim de iş aşırı yoğun gittikçe daha da çok iş yükleyip stresimi arttırmaya başladılar. Açıkçası terazi yapıyorum tamam iznim sonraya kalsın ama çektiğim stres bebeğime daha çok zarar verecek diye düşünür oldum açıkçası. Biraz da dinlenmeye ve kafa dinlemeye ihtiyacım var açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?