- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.201
Kuzum görünüş olarak hiç şiş durmuyorsun. Fit anasın maşallahama hamilelik ağırlaşması dedikleri şey gerçekten var. O muhtemelen hissin jsjshsj hamileler çok tatlı olmuyor mu ya o penguen yürüyüşü bana inanılmaz huzurlu geliyor nedense görünce öyle yürüyen birisini bana bir gülümseme geliyor
Ksjsjhsjs ben hepsini düşündüm canım istemesinden düğününe sünnetine toruna
Hayat planımda 43 ten sonra torun tombalak bakmak yokyapabiliyorsa 43 ümr kadar yapsın bakarım sonra no aaaa. Sizde 37. Haftaya kadar çalışma durumu yok mu canım?
Ağzını yediğim bir gelse ağustos sağ sağlimhsjsjjs bende öyle yapıcam işte. Doktorumda başlayacak yine spekülasyonlara başlamışsın nerden duyup soruyorsun anlamış değilim diye. bilmiyor ki kk nın en aktif analar grubunda en çenesi düşük kişiyim ben duymayayım da kim duysun
bundan 3 yıl öncesinde ben direktör olucam hedefleri olan bir insandım. Ama vazgeçtim, önceliklerim değişti. Hala çok çalışıyorum ama kendimin farkında olarak kullanılmayarak. Allah korkum ve kul hakkı korkum olduğu için hedeflerimi bıraksam bile işimi bırakmadım
Jsjsjsj levo kıymetini bilememiş görümcen. Keşke benim görümcem olsaydınbenim görümcem yok 2 tane eltim olacak gelecekte
Teşekkürler kuşum. Oğluşun ismi de Bulut minik bulutlar yapıcam aynı burdaki gibi
43 yaşındayken oğluş 6 yaşında olacak dahaKuzum görünüş olarak hiç şiş durmuyorsun. Fit anasın maşallahama hamilelik ağırlaşması dedikleri şey gerçekten var. O muhtemelen hissin jsjshsj hamileler çok tatlı olmuyor mu ya o penguen yürüyüşü bana inanılmaz huzurlu geliyor nedense görünce öyle yürüyen birisini bana bir gülümseme geliyor
Hayat planımda 43 ten sonra torun tombalak bakmak yokyapabiliyorsa 43 ümr kadar yapsın bakarım sonra no aaaa. Sizde 37. Haftaya kadar çalışma durumu yok mu canım?
Ağzını yediğim bir gelse ağustos sağ sağlimhsjsjjs bende öyle yapıcam işte. Doktorumda başlayacak yine spekülasyonlara başlamışsın nerden duyup soruyorsun anlamış değilim diye. bilmiyor ki kk nın en aktif analar grubunda en çenesi düşük kişiyim ben duymayayım da kim duysun
bundan 3 yıl öncesinde ben direktör olucam hedefleri olan bir insandım. Ama vazgeçtim, önceliklerim değişti. Hala çok çalışıyorum ama kendimin farkında olarak kullanılmayarak. Allah korkum ve kul hakkı korkum olduğu için hedeflerimi bıraksam bile işimi bırakmadım
Jsjsjsj levo kıymetini bilememiş görümcen. Keşke benim görümcem olsaydınbenim görümcem yok 2 tane eltim olacak gelecekte
Teşekkürler kuşum. Oğluşun ismi de Bulut minik bulutlar yapıcam aynı burdaki gibi
Cem özkök istemiyorum diyodun gönlüne göre olmuşKızlar oğluşun neye tepki verdiğini buldum sonunda, ne çikolata ne meyve suyu, canım çekti bugün 3-4 yudum kola içtim bizimki içeride karateye başladı resmen
Hsjsjjs buda imkansız hale getiriyor işte43 yaşındayken oğluş 6 yaşında olacak dahaAh ben kısa vadedeki belirsizliklerden öyle bunaldım ki o kadar uzun zamanı hiç düşünmedim. Bizde de var tabii 37 rapor alsam bile fiili olarak işe gitmediğim için yaz tatili olduğu için bir işe yaramıyor o hakkımı kullandırmıyorlar maalesef
Her sey o minik keselerle basladi
Aaay aşk olsun hayatım onda ne var yorulacak, senin içine sinsin ben değiştiririm no problemoKızlarrr biz bişey yaptırdıkartık değişmesin diye süsü yaptırdım pozitifbiri m nolur hakkını helal et senide yorucaz ama en içimize sinen bu isimler oldu kolay olsunlar zorlanmasınlar vs diye
Bana da öyle geliyor kuzum. 18 temmuz da 37 haftam doluyor takvime göre. Ben takvimden onde gidiyorum. Eşimin doğum tarihi 23 temmuz. Bu da öyle mi olur daha erken mi olur ama o aralarda olacak gibi hissediyorum nedense. Ben kordonları da baglatmayi düşünüyorumNiyeyse banada içimden hep 20 temmuz falan geçiyo rüya falanda görmedim kendi kendime uyduruyorum tarih sanırsın baba vangayımoyyy yicem tipini kafamda kırk tilki dönüyo düşünüyorum hep nasıl bir bebiş olcak kime benzicek huyu suyu nası olcak
Yaa ne vicdansiz insanlar bunlarrKizlar selam. Bugun sok oldum. Isyerimden aradilar ve yarin itibariyle son is gunum oldugunu soylediler aksamuzeri 4 gibi soylediler. Sok gecirdim. Ne performansta ne de baska durumda hakli durum olusturacak seyleri yok. Yarin sabah arabulucu ile gorusme yaptiracaklarmis. Bana bi fiuat teklifiyle geleceklermis tazminatlar vs. Sok oldum ve gercekten uzuntuden dort donuyorum. Nasil olur aklim almiyor. Taseron bi firmada calisiyorum ama buyuk bir firmaya calisiyorum aslinda. ( bordrom taseronda) onlarda cok uzgunuz bize de o is yaptigim buyuk firma bole olcak dedi dedi. Onlara girdi cikti yok yasal olarak sizden biz sorumlu oldugumuz icin dediler. Hamileyken bu sekilde isten cikartilabiliyor mu sok gecirdim ya. Suan onumde doguma 3 ay var. Yeni is bulamam ki yani dogun iznine ayrilacagim sonucta. Suan bulmam imkansiz 3 ay burdan 4 ayda dogum izninden alcagim ucretten oldum tazminatlarim haric. Cok magdurumaglamayayim dedim ama duramiyorum.
Çok üzüldüm canımKizlar selam. Bugun sok oldum. Isyerimden aradilar ve yarin itibariyle son is gunum oldugunu soylediler aksamuzeri 4 gibi soylediler. Sok gecirdim. Ne performansta ne de baska durumda hakli durum olusturacak seyleri yok. Yarin sabah arabulucu ile gorusme yaptiracaklarmis. Bana bi fiuat teklifiyle geleceklermis tazminatlar vs. Sok oldum ve gercekten uzuntuden dort donuyorum. Nasil olur aklim almiyor. Taseron bi firmada calisiyorum ama buyuk bir firmaya calisiyorum aslinda. ( bordrom taseronda) onlarda cok uzgunuz bize de o is yaptigim buyuk firma bole olcak dedi dedi. Onlara girdi cikti yok yasal olarak sizden biz sorumlu oldugumuz icin dediler. Hamileyken bu sekilde isten cikartilabiliyor mu sok gecirdim ya. Suan onumde doguma 3 ay var. Yeni is bulamam ki yani dogun iznine ayrilacagim sonucta. Suan bulmam imkansiz 3 ay burdan 4 ayda dogum izninden alcagim ucretten oldum tazminatlarim haric. Cok magdurumaglamayayim dedim ama duramiyorum.
Ay festişim keşkeee, kız ben kaynana olunca kız istemede kahve tepsisine çeyrek koymayı hayal eden biriyim denk geldiğim görümceyle kaynanayı görsen üzülürsün vallaKuzum görünüş olarak hiç şiş durmuyorsun. Fit anasın maşallahama hamilelik ağırlaşması dedikleri şey gerçekten var. O muhtemelen hissin jsjshsj hamileler çok tatlı olmuyor mu ya o penguen yürüyüşü bana inanılmaz huzurlu geliyor nedense görünce öyle yürüyen birisini bana bir gülümseme geliyor
Seninkiler sıkıntılıymsAy festişim keşkeee, kız ben kaynana olunca kız istemede kahve tepsisine çeyrek koymayı hayal eden biriyim denk geldiğim görümceyle kaynanayı görsen üzülürsün vallakaynanamı yine bi yere kadar seviyorum da görümcem tam bir kuyruklu tıss tısss kaynım da ayrı dünya bi kere yanılıp yatılı misafirliğe çağırdım 20 gün gitmedi evden zor gönderdim iki senedir de çağırmıyorum ya gelir de gitmezse diye :)))))))
Bence çok güzel canım ben böyle şeyler yapmayı hiç düşünmedim ya.Ben de bunun Güneş yazanini düşündüm ama nasıl kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?