2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
43 yaşındayken oğluş 6 yaşında olacak daha Ah ben kısa vadedeki belirsizliklerden öyle bunaldım ki o kadar uzun zamanı hiç düşünmedim. Bizde de var tabii 37 rapor alsam bile fiili olarak işe gitmediğim için yaz tatili olduğu için bir işe yaramıyor o hakkımı kullandırmıyorlar maalesef

Hsjsjjs buda imkansız hale getiriyor işte

Kötü denk gelmiş bebeğim ya. Ama anlamadım ben dur şimdi anlamam lazım. Mantığıma hiç yatmadı, gıcık oldum. Hak kaybı bu ama. Şimdi sen 1 ağustosta doğum yaptın diyelim. 37 de izne çıkarsan 15. Temmuz gibi çıkmış olucaksın. Dönüşünde 16 kasım gibi olmayacak mı? Yoksa 16 eylül mü olcak?

Ya çok güzel nereden yaptırdınız
Çok teşekkürlerrr alaturca_design sayfanın adı instagramdan yaptırdım

J josei89 yerim senii joseii ay ya biz içi boş keselerden nasıl isimli kolyelere süslere geldik Allahım ağlıcam şimdi birlikte büyüyoruz kızlar ve hepiniz iyiki varsınız

C Cerito ve Z Zzzzz00 kizlar cok gecmis olsun. Saglikla kucagimiza alacagiz insallah. Bir can dunyaya gelecek, kolay degil. Benim de surecim cok agrili geciyor. Bir care bulamadim. Zaman zaman artik dayanamayip agliyorum. Hamile degil de hastayim sanki. Nerde yanlis yapiyorum, neyi eksik aliyorum hic bilmiyorum. Boyle boyle gececek insallah. Butun annelere ve bebislerimize saglik diliyorum

Kizlar selam. Bugun sok oldum. Isyerimden aradilar ve yarin itibariyle son is gunum oldugunu soylediler aksamuzeri 4 gibi soylediler. Sok gecirdim. Ne performansta ne de baska durumda hakli durum olusturacak seyleri yok. Yarin sabah arabulucu ile gorusme yaptiracaklarmis. Bana bi fiuat teklifiyle geleceklermis tazminatlar vs. Sok oldum ve gercekten uzuntuden dort donuyorum. Nasil olur aklim almiyor. Taseron bi firmada calisiyorum ama buyuk bir firmaya calisiyorum aslinda. ( bordrom taseronda) onlarda cok uzgunuz bize de o is yaptigim buyuk firma bole olcak dedi dedi. Onlara girdi cikti yok yasal olarak sizden biz sorumlu oldugumuz icin dediler. Hamileyken bu sekilde isten cikartilabiliyor mu sok gecirdim ya. Suan onumde doguma 3 ay var. Yeni is bulamam ki yani dogun iznine ayrilacagim sonucta. Suan bulmam imkansiz 3 ay burdan 4 ayda dogum izninden alcagim ucretten oldum tazminatlarim haric. Cok magdurum aglamayayim dedim ama duramiyorum.

Her sey o minik keselerle basladi birlikte sisiyoruz, birlikte diyet yapicaz insallahh az kaldı

Kızlarrr biz bişey yaptırdık artık değişmesin diye süsü yaptırdım pozitifbiri m nolur hakkını helal et senide yorucaz ama en içimize sinen bu isimler oldu kolay olsunlar zorlanmasınlar vs diye
Aaay aşk olsun hayatım onda ne var yorulacak, senin içine sinsin ben değiştiririm no problemo

Bana da öyle geliyor kuzum. 18 temmuz da 37 haftam doluyor takvime göre. Ben takvimden onde gidiyorum. Eşimin doğum tarihi 23 temmuz. Bu da öyle mi olur daha erken mi olur ama o aralarda olacak gibi hissediyorum nedense. Ben kordonları da baglatmayi düşünüyorum

Ben yarın izin aldım bir gunluk. Pazartesi tatil. Haftasonu sınavlarım var. Yarın da buraya cbaskani geliyormuş köprü açılışı için. Tam yolllarimin üzerinde olacak. Eşim gitme istersen dedi. Biraz temizlik yaparım biraz ders biraz dinlenirim dedim

Yaa ne vicdansiz insanlar bunlarr ama hamile oldugun icin seni bu sekilde isten cikaramazlar hukuki olarak. Arabulucuyla görüştürme sebepleri acaba sana ekstra bir teklifte bulunmak mi ki?
Sen de arastirmissindir ama internette böyle bilgiler var canım, link atiyorum, hic aglama uzulme kanunlar senden yana.

Çok üzüldüm canım ama ne gerekçe ile çıkarıyorlar söylemediler mi? Hamileliği gerekçe gösteremezler yasal değil ki, sırf hamile olduğun için çıkarıp bir bahane bulacaklar, dava yolu açık olur sana bu şekilde

Ay festişim keşkeee, kız ben kaynana olunca kız istemede kahve tepsisine çeyrek koymayı hayal eden biriyim denk geldiğim görümceyle kaynanayı görsen üzülürsün valla kaynanamı yine bi yere kadar seviyorum da görümcem tam bir kuyruklu tıss tısss kaynım da ayrı dünya bi kere yanılıp yatılı misafirliğe çağırdım 20 gün gitmedi evden zor gönderdim iki senedir de çağırmıyorum ya gelir de gitmezse diye :)))))))

Seninkiler sıkıntılıyms benim 2 görümce var biri kankam diğeri de negatif enerji kaynağı sonenerji bükücü son heves bükücü kaoslar tripler kraliçesi. İydiir hostur ama bı laf söyledi mi yaptığı tüm gemileri yakıyor

Bu da benden bu akşamdan arkadaşa gittim ıslak kurabiye yedim benim deli yine dellendi, ya bir bebek anne karnında hiç uyumaz mi ya ne ara büyüyor ki bu sıpa aynam kirli kusura bakman gaari

Eklentiler

• IMG_20230427_191628.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 132
  • IMG_20230427_191557.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 129
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…