- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 53
- 38
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.261
Şirketin iş yaptığı arabulucusu vardır canım arabuluculuk daire başkanlığından sicil numarasını kontrol edebilirsin ayrıca gerçek bir arabulucu ile çalışmazlarsa belge geçersiz olur bu da onların işine yaramaz dava yolunu kapatmak için direk arabulucu ile çalışılıyor zatenTamamdir harfi harfine bu sekilde yapayim. Cok tesekkur ederim.arabulucu dedikleri arabulucu mudur peki neden derseniz bugun avukat o arabulucu olamaz daha isten yarin cikiyormussunuz is cikisi olmadan arabulucuya basvuramazlar dedi. Sirket avukati tarzi bisi mi ki acaba. Ama arabulucu dediler o konuda da devletim atadigi biri mi sirketin avukati mi onemli olabilir. Bana yaklasim seklinde diye dusundum.
Unutkanlık var dün evi yakiyordum nerdeyse çaydanlığı ocakta unutup uzandım hafif Dalma halimdeyim içerden koku geliyor ama aklıma Ocak gelmiyor. Aradan baya zaman geçti kalktım koku yogunlasmis caydanlikt Asu kalmamış dibi yanmış duman olmuş ortalıkAşırı kararsızlık yaşayan var mı kızlar? Hamile beyni bu mu acabaUnutkanlığın yanına bir de kararsızlık eklendi bende. O mu bu mu bir türlü karar veremiyorum en basit şeylere bile, kafam çorba oluyor mantıklı düşünemiyorum sanki
Ayyy kulaklarımla inanamıyorum sen yine sakinsin bravo ben o dysonu kafasında kırardım heraldeİyi geceler kızlar, bugün de görümce terörüyle burdayımsizce haklı mıyım ben de mi tuhaflık var bir bakın lütfen Geçen hafta kuyumcudan bir set beğendim. Bana doğum hediyesi alır mısın dedim. Kolye ve bileklik. Bu zaten düğünde taktıklarının hepsini almıştı benden. Bu sonra fiyatını felan sordu ama almadı. Sonra bakarız felan dedi. Kaldı öyle. Şimdi bana başka bi hediye almış, sürpriz diyip duruyordu. Bugün getirdi. Dyson saç şekillendirici !! Görümcem istiyomuşta, bi ona bi bana almış. Şimdi ben buna sevineyim mi üzüleyim mi? Ben bunu duyunca moralim bozuldu tabi. Daha önce robot süpürge demiştim onu da almadı. İstediğim takiyı almadı. Görümcem bişey isteyince hemen alındı. Sinir oldum. Benim isteklerim hiç önemi yok. Bu kız isteyince hemen oluyo. Çok soğudum. Ama söylemedim. Kıskandı derler diye. Bi süre soğuk davrancam. Daha da bir şey istemem. Sizce haklı mıyım, yanlış mı düşünüyorum?
Geçmiş olsun canım, ben çok korkarım böyle şeylerden, bugün ben de çay bitince çaydanlığı aldım ocaktan ama ocağı söndürmeyi unutmuşum. öyle yanmış kendi kendine kaç zaman sonra farkettim hemen kapattımUnutkanlık var dün evi yakiyordum nerdeyse çaydanlığı ocakta unutup uzandım hafif Dalma halimdeyim içerden koku geliyor ama aklıma Ocak gelmiyor. Aradan baya zaman geçti kalktım koku yogunlasmis caydanlikt Asu kalmamış dibi yanmış duman olmuş ortalık
Canım yalancı kasılmalar bende de oluyor bazen yaramaz ayakları ile vajinaya vuruyor diye kasiklarimda ağrı oluyor bazende kendimi yorduğumda oluyor biçak saplantısı gibi popoya doğru ağrım oluyor ama düzensiz ağrılarsa korkulacak birşey yokYok kızlar yazmadan duramıyorum. Kaç gündür bi kaç şikayetim var normal mi bilmiyorum her şeyin cahili olmak çok kötü. Eşimde hep kötüyü düşünüyosun diyo ama düşünmeden edemiyorum. Popoya vuran bel ağrısı, bazen bi tarafa toplanıyor kızım sanki orası sertleşiyor ama beni en çok korkutan hareket ettiğimde falan kasıklarıma ağrı giriyo hepsi aynı anda olmuyor ve sürekli değil ama korku kapladı içimi. Eşimde K.maraşa deprem için yardıma gidecek 1 haftaya yakın olmayacak doktor randevuma da var onun dönüşünde gidecem. Ne yapsam bilemedim. Böyle yumurtlama ağrısı gibi ara ara kasığında ağrı, batma yaşayan var mı özellikle hareket halindeyken?
Geçen gün bende de oldu canım tüm gün yattım ayaklarımı uzatıp dinlendim ertesi güne azalmış ama hala ara ara vajina ve sol bacağıma ağrı giriyor.magnezyum desteği alabiliriz bi sonraki kontrolde muhakkak danışacağım bunu.Ama en önemlisi artık kendimizi çok yormayacağız bebişler kilo alıyor biz ağırlaşıyoruz farkında olmadan ağrıyor oramız buramızYok kızlar yazmadan duramıyorum. Kaç gündür bi kaç şikayetim var normal mi bilmiyorum her şeyin cahili olmak çok kötü. Eşimde hep kötüyü düşünüyosun diyo ama düşünmeden edemiyorum. Popoya vuran bel ağrısı, bazen bi tarafa toplanıyor kızım sanki orası sertleşiyor ama beni en çok korkutan hareket ettiğimde falan kasıklarıma ağrı giriyo hepsi aynı anda olmuyor ve sürekli değil ama korku kapladı içimi. Eşimde K.maraşa deprem için yardıma gidecek 1 haftaya yakın olmayacak doktor randevuma da var onun dönüşünde gidecem. Ne yapsam bilemedim. Böyle yumurtlama ağrısı gibi ara ara kasığında ağrı, batma yaşayan var mı özellikle hareket halindeyken?
Doğum için istediğim seti aldın mı bak tükenir satılır falan de cnm ,robot süpürgeyide al karttan ödesin hem eşine hem kardeşine dyson alıyorsa parası var demek ki. Ayrıca kullanmak istemiyorsan ben bunu iade etmek istiyorum farklı bir şey alcam da diyebilirsin konuşarak halletsen daha iyi olur gibi ayrıca Sorunun görümce terörü değil bence eş terörü laf söylememen iyi olmuş bence çünkü kıskançlık derler kesinlikle. abisinden ister kardeşi yani adamın kanı canı ama eşinin ihtiyaçlarını görmeden kardeşinin ihtiyaçlarını görüyorsa sorun adam da görümcen de değil. Benim görümcem in evinde sandalyeleri kırılmıştı mesela eşime abi sen alırsın artık bana dedi şakayla karışık ama eşim benim iznim olmadan asla almaz.Ben mesela evlenirken abim ihtiyacın olunca söyle ben alırım bazı eşyalarını dedi beş kuruş almadım eşinin gözüne batar diye ama böyle düşünmek zorunda da değildim aldırırdım gayette abim sonuçta. (Benim kocamın aldıkları bile yengemin gözüne battı zorla aldırdı diye dedikodular yaptı yalan yanlış abim alsa ölürdü bu arada iyi ki tenezzül etmemişim :) )İyi geceler kızlar, bugün de görümce terörüyle burdayımsizce haklı mıyım ben de mi tuhaflık var bir bakın lütfen Geçen hafta kuyumcudan bir set beğendim. Bana doğum hediyesi alır mısın dedim. Kolye ve bileklik. Bu zaten düğünde taktıklarının hepsini almıştı benden. Bu sonra fiyatını felan sordu ama almadı. Sonra bakarız felan dedi. Kaldı öyle. Şimdi bana başka bi hediye almış, sürpriz diyip duruyordu. Bugün getirdi. Dyson saç şekillendirici !! Görümcem istiyomuşta, bi ona bi bana almış. Şimdi ben buna sevineyim mi üzüleyim mi? Ben bunu duyunca moralim bozuldu tabi. Daha önce robot süpürge demiştim onu da almadı. İstediğim takiyı almadı. Görümcem bişey isteyince hemen alındı. Sinir oldum. Benim isteklerim hiç önemi yok. Bu kız isteyince hemen oluyo. Çok soğudum. Ama söylemedim. Kıskandı derler diye. Bi süre soğuk davrancam. Daha da bir şey istemem. Sizce haklı mıyım, yanlış mı düşünüyorum?
Yaa festiii kaynanalarla ilgili mevzu olsa kızıyon hemen yeriyon, bari işyerindekilere de kızzz yaaaBebişim @Kaktushane ile de konuştuk. Ona dediklerimin aynısını söyleyeceğim. Bu hareketin bize faydası var. Ne kadar kızsakta yorulsakta erken izne çıkmamız erken dönmemiz demek. O zaman kendimizi yeriz, keşke erken çıkmasaydım nasıl çıktım yüce rabbim diye. Ben şahsen kendimi duvardan duvara vururum
O yüzden allahım sağlık sıhhat verdikten sonra dayanabildiğimiz kadar dayanıp aralarda çok etkilediğinde 1-2 günlük raporlar alıp bu işi götürelim 37. Haftaya kadar
Bebiişş sen beni yanlış tanımışsın ben kayınvalidelere asla dokunmamYaa festiii kaynanalarla ilgili mevzu olsa kızıyon hemen yeriyon, bari işyerindekilere de kızzz yaaaben hormonlardan barut gibiyim beybm,ben cıkmasam onlar cıkarır gibi bak mesela bu saatte uyandım, niçiiin? Çünkü kerem bey öyle bi teklemiyor ki rahatlasın diye yarım saattir yürüom evin içinde, uykum kaçtı gelde yarın 7 de kalk işe hazırlan git. Ece nSıl kudurmasnn kızmasnnnn
Hareket ettikçe ağrı azalsa keşke ama ben akşama kadar oturmuyorum işim gereği hep ayaktayım hiçte etki etmiyor hep ağrıyor cnmBen de belki yürüyünce biraz açılır belki yavaş yavaş yürüme süresini uzatırım diye düşünüyordum ama bir yandan da korkmaya başladım baya ağrıyor yani.
Haftaya kontrolüm var bakalım gidince danışacağım teşekkür ederim
Ahhh be cnm bunlarla kendini korkutma aynısını bendede var hemde hepsi düşün bir tanesi eksik bile değil ve dün doktordaydım... Vesvese yapma hergün bebeğinin hareketliliğini kontrol et ve mutlu ol doktor bey bana böyle dedi yani ben böyle yapıyorum kızım hareket ediyorsa mutluyum huzurluyumYok kızlar yazmadan duramıyorum. Kaç gündür bi kaç şikayetim var normal mi bilmiyorum her şeyin cahili olmak çok kötü. Eşimde hep kötüyü düşünüyosun diyo ama düşünmeden edemiyorum. Popoya vuran bel ağrısı, bazen bi tarafa toplanıyor kızım sanki orası sertleşiyor ama beni en çok korkutan hareket ettiğimde falan kasıklarıma ağrı giriyo hepsi aynı anda olmuyor ve sürekli değil ama korku kapladı içimi. Eşimde K.maraşa deprem için yardıma gidecek 1 haftaya yakın olmayacak doktor randevuma da var onun dönüşünde gidecem. Ne yapsam bilemedim. Böyle yumurtlama ağrısı gibi ara ara kasığında ağrı, batma yaşayan var mı özellikle hareket halindeyken?
Birde benim kızın ayakları aşağıdaymış her tepikte o nasıl sancı mübarek diyorum ama biraz elimi koyup uzanıyorum tabi Felak ve nas okuyunca cok cok rahatlıyorummm... Bu arada eşin neden maraşa geliyor geçici görev falan mıYok kızlar yazmadan duramıyorum. Kaç gündür bi kaç şikayetim var normal mi bilmiyorum her şeyin cahili olmak çok kötü. Eşimde hep kötüyü düşünüyosun diyo ama düşünmeden edemiyorum. Popoya vuran bel ağrısı, bazen bi tarafa toplanıyor kızım sanki orası sertleşiyor ama beni en çok korkutan hareket ettiğimde falan kasıklarıma ağrı giriyo hepsi aynı anda olmuyor ve sürekli değil ama korku kapladı içimi. Eşimde K.maraşa deprem için yardıma gidecek 1 haftaya yakın olmayacak doktor randevuma da var onun dönüşünde gidecem. Ne yapsam bilemedim. Böyle yumurtlama ağrısı gibi ara ara kasığında ağrı, batma yaşayan var mı özellikle hareket halindeyken?
Sorma canım bu saate kadar uyuyamadım bak, birini kıskanmak felan da hiç bana göre değil. Kendime de yakıştıramam. Ağzıma da almak istemiyorum kardeşi alabilir sonuçta. Ama benim isteklerimin bu kadar yapılmayıp gidip kardeşine yapılması beni çıldırttı. Bak süpürgeyi ta düğünümüzden önce istemiştim. 1 yıl oldu alınmadı, bende vazgeçmiştim. Takı ortada yok. Ama bu dyson istedi diye hemen alınmış. Hediye diyince bende beni düşünüp bir şey aldı sanmıştım. İki tane dyson gelince şok oldum…Ayyy kulaklarımla inanamıyorum sen yine sakinsin bravo ben o dysonu kafasında kırardım heralde
Canım bizim mesele parasal değil zaten. Eşim ve babası birlikte işleri. Yani dolaylı olarak babasının parası oluyor görümcemin. Parasal sıkıntı da yok. İstese hem süpürge hem seti alır. Ama yok işte sanki benle değil kardeşiyle evli. İsteklerimin hiç önemi yok. Bunlar ta o zaman robot iyi değil felan demişti o yüzden almadı. Ben dyson istesem gene alınmazdı. Bir de kardeşi de çok fena. Kocası çok zengin bunun ama sürekli gelip eşime birşey istiyor. Telefonunu da eşime aldırdı. Geçen hep birlikte tatile gidelim diyor. Eşime Fethiye de bi yer atmış. Ben de hamileyim bu yıl hiç bir yere gitmicez biz dedim. Peşimizden düşmüyor yani. İstekleri bitmiyor. Git kocandan iste demi. İşte benimki koca değil ki. Önce karısını mutlu etsin. Onların dedikleri her şey çok gerekli. Benim istediklerim gereksiz…Doğum için istediğim seti aldın mı bak tükenir satılır falan de cnm ,robot süpürgeyide al karttan ödesin hem eşine hem kardeşine dyson alıyorsa parası var demek ki. Ayrıca kullanmak istemiyorsan ben bunu iade etmek istiyorum farklı bir şey alcam da diyebilirsin konuşarak halletsen daha iyi olur gibi ayrıca Sorunun görümce terörü değil bence eş terörü laf söylememen iyi olmuş bence çünkü kıskançlık derler kesinlikle. abisinden ister kardeşi yani adamın kanı canı ama eşinin ihtiyaçlarını görmeden kardeşinin ihtiyaçlarını görüyorsa sorun adam da görümcen de değil. Benim görümcem in evinde sandalyeleri kırılmıştı mesela eşime abi sen alırsın artık bana dedi şakayla karışık ama eşim benim iznim olmadan asla almaz.Ben mesela evlenirken abim ihtiyacın olunca söyle ben alırım bazı eşyalarını dedi beş kuruş almadım eşinin gözüne batar diye ama böyle düşünmek zorunda da değildim aldırırdım gayette abim sonuçta. (Benim kocamın aldıkları bile yengemin gözüne battı zorla aldırdı diye dedikodular yaptı yalan yanlış abim alsa ölürdü bu arada iyi ki tenezzül etmemişim :) )
32. Haftam haziran ortası doluyor bile bile e şuna da bak işte hallet bitir diye diye geçiyor günler yetmiyor ekstra işler de geliyor mühendislik yapıyorum sırtımdan proje termin eksik etmiyorlar eve gelip sinirden ağladığım günler oluyor artık başa çıkamaz oldum. Kadın olmak ne zor ya resmen mobbing artık diyorumStrese girmeme şansın yoksa tabiki izin almalısın. Ben fiziksel yorgunluktan bahsettim canım. O zaman dayanılıyor ama stres işin içine girdi mi sıkıntı.
Festi nerden aldın bazıları orjinal olmuyormuş eminsen bende alayımTeyzeleri bebişimin kehribar kolyesi geldi. Çok mutluyum
Memnun olanı da var olmayanı da ama ben doğal taşlara çok inanırım, şifaya vesile olduğuna eminim. Oğluşuma da iyi geleceğini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?