2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Şirketin iş yaptığı arabulucusu vardır canım arabuluculuk daire başkanlığından sicil numarasını kontrol edebilirsin ayrıca gerçek bir arabulucu ile çalışmazlarsa belge geçersiz olur bu da onların işine yaramaz dava yolunu kapatmak için direk arabulucu ile çalışılıyor zaten

Unutkanlık var dün evi yakiyordum nerdeyse çaydanlığı ocakta unutup uzandım hafif Dalma halimdeyim içerden koku geliyor ama aklıma Ocak gelmiyor. Aradan baya zaman geçti kalktım koku yogunlasmis caydanlikt Asu kalmamış dibi yanmış duman olmuş ortalık

Ayyy kulaklarımla inanamıyorum sen yine sakinsin bravo ben o dysonu kafasında kırardım heralde

Geçmiş olsun canım, ben çok korkarım böyle şeylerden, bugün ben de çay bitince çaydanlığı aldım ocaktan ama ocağı söndürmeyi unutmuşum. öyle yanmış kendi kendine kaç zaman sonra farkettim hemen kapattım

Yok kızlar yazmadan duramıyorum. Kaç gündür bi kaç şikayetim var normal mi bilmiyorum her şeyin cahili olmak çok kötü. Eşimde hep kötüyü düşünüyosun diyo ama düşünmeden edemiyorum. Popoya vuran bel ağrısı, bazen bi tarafa toplanıyor kızım sanki orası sertleşiyor ama beni en çok korkutan hareket ettiğimde falan kasıklarıma ağrı giriyo hepsi aynı anda olmuyor ve sürekli değil ama korku kapladı içimi. Eşimde K.maraşa deprem için yardıma gidecek 1 haftaya yakın olmayacak doktor randevuma da var onun dönüşünde gidecem. Ne yapsam bilemedim. Böyle yumurtlama ağrısı gibi ara ara kasığında ağrı, batma yaşayan var mı özellikle hareket halindeyken?

Canım yalancı kasılmalar bende de oluyor bazen yaramaz ayakları ile vajinaya vuruyor diye kasiklarimda ağrı oluyor bazende kendimi yorduğumda oluyor biçak saplantısı gibi popoya doğru ağrım oluyor ama düzensiz ağrılarsa korkulacak birşey yok

Geçen gün bende de oldu canım tüm gün yattım ayaklarımı uzatıp dinlendim ertesi güne azalmış ama hala ara ara vajina ve sol bacağıma ağrı giriyor.magnezyum desteği alabiliriz bi sonraki kontrolde muhakkak danışacağım bunu.Ama en önemlisi artık kendimizi çok yormayacağız bebişler kilo alıyor biz ağırlaşıyoruz farkında olmadan ağrıyor oramız buramız

Doğum için istediğim seti aldın mı bak tükenir satılır falan de cnm ,robot süpürgeyide al karttan ödesin hem eşine hem kardeşine dyson alıyorsa parası var demek ki. Ayrıca kullanmak istemiyorsan ben bunu iade etmek istiyorum farklı bir şey alcam da diyebilirsin konuşarak halletsen daha iyi olur gibi ayrıca Sorunun görümce terörü değil bence eş terörü laf söylememen iyi olmuş bence çünkü kıskançlık derler kesinlikle. abisinden ister kardeşi yani adamın kanı canı ama eşinin ihtiyaçlarını görmeden kardeşinin ihtiyaçlarını görüyorsa sorun adam da görümcen de değil. Benim görümcem in evinde sandalyeleri kırılmıştı mesela eşime abi sen alırsın artık bana dedi şakayla karışık ama eşim benim iznim olmadan asla almaz.Ben mesela evlenirken abim ihtiyacın olunca söyle ben alırım bazı eşyalarını dedi beş kuruş almadım eşinin gözüne batar diye ama böyle düşünmek zorunda da değildim aldırırdım gayette abim sonuçta. (Benim kocamın aldıkları bile yengemin gözüne battı zorla aldırdı diye dedikodular yaptı yalan yanlış abim alsa ölürdü bu arada iyi ki tenezzül etmemişim :) )

İnanılmaz üzüldüm R rosemoon17
Bu ülkede haklarını korumak istemek ama koruyamayacağını bildiği için daha azına tamam demek zorunda olmak ne kadar normal. Her türlü organı kurtlanmış bu ülkenin. Çok sinirlendim. Bekleyeceğin ve enflasyon da yükseleceği için teklif ettiklerini yani hakettiğinden daha azını alacaksın muhtemelen.

Bu gece hastaneye fake yatış yapsan ne güzel olurmuş. İyice korkarlardı bir süre raporlu olunca da maaşını alırdın. En azından 1-2 ayı kurtarırdın. Ama pislikler önlem alama diye akşam üzerini seçiyorlar işte.

İnsan yaşayınca çok üzülüyor ama en doğrusu ve olması gereken bu olduğu için bu gerçekleşti arkadaşım. Her şerde bir hayır var. Zamanı gelince iyi ki böyle olmuş diyeceksin. O yüzden kendini çok yıpratma.

Yarın sonrasında kabul edecek bile olsan zorlayabildiğin kadar zorla. Kolay lokma olma onlar için. Gerekirse dava yolunu da bir düşün. Aslında bir avukatla gidebilsen müthiş olurdu.

Hakkında hayırlısı olsun canım ne desem gönlünü ferahlatmayacak biliyorum ama yarın ola hayrola bakalım.

Yaa festiii kaynanalarla ilgili mevzu olsa kızıyon hemen yeriyon, bari işyerindekilere de kızzz yaaa ben hormonlardan barut gibiyim beybm,ben cıkmasam onlar cıkarır gibi bak mesela bu saatte uyandım, niçiiin? Çünkü kerem bey öyle bi teklemiyor ki rahatlasın diye yarım saattir yürüom evin içinde, uykum kaçtı gelde yarın 7 de kalk işe hazırlan git. Ece nSıl kudurmasnn kızmasnnnn

Bebiişş sen beni yanlış tanımışsın ben kayınvalidelere asla dokunmam birkaç elem olay dışında erkek anası olduğumu öğrendiğim gün bıraktım o işi görümce olur, elti olur itinayla içinden geçerim ama kayınvalide no, kırmızı çizgim

Bebiş işyerindekile sallamamak istiyorum da ondan birşey demiyorum ama rose un konusunda biraz şirazem kaydı. Hainler ordusu hepsini.

Kerem fındığının canı sıkıldı herhalde minikkuş bu saatte ayağa dikmiş seni

Hareket ettikçe ağrı azalsa keşke ama ben akşama kadar oturmuyorum işim gereği hep ayaktayım hiçte etki etmiyor hep ağrıyor cnm

Ahhh be cnm bunlarla kendini korkutma aynısını bendede var hemde hepsi düşün bir tanesi eksik bile değil ve dün doktordaydım... Vesvese yapma hergün bebeğinin hareketliliğini kontrol et ve mutlu ol doktor bey bana böyle dedi yani ben böyle yapıyorum kızım hareket ediyorsa mutluyum huzurluyum

Birde benim kızın ayakları aşağıdaymış her tepikte o nasıl sancı mübarek diyorum ama biraz elimi koyup uzanıyorum tabi Felak ve nas okuyunca cok cok rahatlıyorummm... Bu arada eşin neden maraşa geliyor geçici görev falan mı bende Maraşlıyım ve burası cok kötü durumda

Ayyy kulaklarımla inanamıyorum sen yine sakinsin bravo ben o dysonu kafasında kırardım heralde
Sorma canım bu saate kadar uyuyamadım bak, birini kıskanmak felan da hiç bana göre değil. Kendime de yakıştıramam. Ağzıma da almak istemiyorum kardeşi alabilir sonuçta. Ama benim isteklerimin bu kadar yapılmayıp gidip kardeşine yapılması beni çıldırttı. Bak süpürgeyi ta düğünümüzden önce istemiştim. 1 yıl oldu alınmadı, bende vazgeçmiştim. Takı ortada yok. Ama bu dyson istedi diye hemen alınmış. Hediye diyince bende beni düşünüp bir şey aldı sanmıştım. İki tane dyson gelince şok oldum…

Canım bizim mesele parasal değil zaten. Eşim ve babası birlikte işleri. Yani dolaylı olarak babasının parası oluyor görümcemin. Parasal sıkıntı da yok. İstese hem süpürge hem seti alır. Ama yok işte sanki benle değil kardeşiyle evli. İsteklerimin hiç önemi yok. Bunlar ta o zaman robot iyi değil felan demişti o yüzden almadı. Ben dyson istesem gene alınmazdı. Bir de kardeşi de çok fena. Kocası çok zengin bunun ama sürekli gelip eşime birşey istiyor. Telefonunu da eşime aldırdı. Geçen hep birlikte tatile gidelim diyor. Eşime Fethiye de bi yer atmış. Ben de hamileyim bu yıl hiç bir yere gitmicez biz dedim. Peşimizden düşmüyor yani. İstekleri bitmiyor. Git kocandan iste demi. İşte benimki koca değil ki. Önce karısını mutlu etsin. Onların dedikleri her şey çok gerekli. Benim istediklerim gereksiz…

Strese girmeme şansın yoksa tabiki izin almalısın. Ben fiziksel yorgunluktan bahsettim canım. O zaman dayanılıyor ama stres işin içine girdi mi sıkıntı.
32. Haftam haziran ortası doluyor bile bile e şuna da bak işte hallet bitir diye diye geçiyor günler yetmiyor ekstra işler de geliyor mühendislik yapıyorum sırtımdan proje termin eksik etmiyorlar eve gelip sinirden ağladığım günler oluyor artık başa çıkamaz oldum. Kadın olmak ne zor ya resmen mobbing artık diyorum

Festi nerden aldın bazıları orjinal olmuyormuş eminsen bende alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…