2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben de bunun Güneş yazanini düşündüm ama nasıl kızlar
Çoook güzelll anası gibi capcanlı renkler
Bu da benden bu akşamdan arkadaşa gittim ıslak kurabiye yedim benim deli yine dellendi, ya bir bebek anne karnında hiç uyumaz mi ya ne ara büyüyor ki bu sıpa aynam kirli kusura bakman gaari
Ya maşallahh büyümüş Güneş kız valla sanki özellikle koymuşlar onu oraya hiçbir yerde kilon yok ne güzel
Allah onları düşürdükleri duruma düşürsün. Lütfen hayal kırıklığıyla durmamaya çalış karşılarında kanun zaten senin yanında gebeyken fazla mesai yapman, hamilelik sürecinde işten çıkarmaları. Sana yaklaşan konuya kadar diret işe iadeye kalmazsa işin çok daha iyi olur çünkü çoğunlukla 1 yılı geçiyor süreci ama seni o sürece bırakmazlar haklı olan sensin tamamen umutsuzluğa kapılma arkadaşım biri kapanır biri açılır kapıların Allahın izniyle
Levrekkk söylemeden geçemicem bilgine hayran kaldım
Bu kalca agrisi 3.aydan sonra basladi benim. 3 aydir burnumdan geldi. Yok mu bi caresi, dayanamiyorum artik. Bir de yuzuyuze egitime gectik, komadayim resmen
Malesef geçmiyo canım her yerimden kalktığımda canım yanıyo resmen arkamda da yöneticim oturuyor. Erkek öyle rahat ovalayamıyorum bile çok zorlanıyorum

Hamileyken çıkarabilirler mi ya ? Bi Araştırsan bunu ben pek mümkün olduğunu sanmıyorum .Dava açabilirsin diye düşünüyorum.ay insanların ne vicdanı ne insanlığı hiçbişeyi kalmamış.Çok garip bir zamanda yaşıyoruz ya.Böyle örnekler gördükçe çok üzülüyorum.

Beni rahatlattınız ya çok teşekkür ederim çok arkadaşım yeni doğum yaptı ve hiç böyle olmadı kasık ağrısı vs diyince korktum açıkçası. İyi ki siz, bu site var ya
Ah bende bel fıtığı olduğu için 3.aydan beridir alıyorum magnezyum ve kalsiyum ve sol bacaksız yaşıyorum kaç aydır kasık ağrısı hiç olmuyodu o korkuttu ama haklısın canım hem bebişlerimiz kilo alıyo hem biz inşallah ondandır teşekkür ederim

Nasıl iyi geldi mesajlarınız bir bilsenizz sabah sabah çok iyi hissettim kasıklarda adet sancısına benzer batmalarda var mıydı canım? Allahım acılarını göstermesin daha görmeden etmeden nasıl bir sevgi bu bilmiyorum
Ya yerler o ayakları
Ankara büyükşehirde çalışıyor canım depremzedelere yardım için grup grup gidiyolar
Allahım yardımcınız olsun çok geçmiş olsun inşallah sende, ailende, yakınlarında sıkıntın yoktur

Aaaa kız doğru ya biz senle erkek anası olarak daha geçen gün güçlerimizi birleştirmiştik grce gece beynime oksijen gitmemiş uykusuzlıktan.
Valla her gün aynısı yavrim , gece 3 bucuk olur 4 olur 5 olur benim bebik cıldırıyr, gecelerin adamı sonrasında uyutmuyorda çünkü maşallah tekmeleride güçlendi
İş yeriyle iliglide şöyle diyebilirim yani hamile olduğumu unutmadan takılırlarsa bende dayabildiğime dayanırım canım ama bazen gerçekten gözm dönüyor..

Off ben de öyleyim eşime dedim artık evde sen ocakları falan kontrol et diye

Evet çok tatlıı benim de hoşuma gidiyor canım şu bacaklarım birbirine sürtüyor ya yürürken o beni tilt ediyor Yakında yaz gelcek pişik olcam kesin
Bu arada pişik demişken kızlar.. ben kızımda çok krem denedim pişiğe iyi geleceğini düşündüğüm, fakat tek bir kremden fayda gördüm, o da Sudokrem şiddetle tavsiye ederim mutlaka alın bulundurun evde belki de vardır kiminizde. Ama yara şeklindeki pişikleri bile iyileştirdi sudocrem , bir keresinde kızım pişik oldu baya da yayılmıştı denemediğim şey kalmadı, en son dedim bi de şu sudocremi deniyim tabaka şeklinde sürdüm ve akşamına tataatamm bayaa bi sakinlemiş iyiye gitmişti o günden beri azcık kızarsın onu sürüyorum

Ahh canım yaa büyük vebal almışlar gerçekten çok üzüldüm.. günahtır yazıktır hiç mi vicdan yok, ayrıca öyle bir hakları mı var ya.. ben yurtdışındayım biliyorsunuz, burda hamile olduğunu ispatlayan bir kağıt götürdüğün andan itibaren seni işten çıkaramıyorlar. Büyük nimet 2 oldu bunun ekmeğini yiyorum.
Allah yardımcınız olsun canım inşallah bebiş kısmetiyle gelir üzme tatlı canını

Bu da benden bu akşamdan arkadaşa gittim ıslak kurabiye yedim benim deli yine dellendi, ya bir bebek anne karnında hiç uyumaz mi ya ne ara büyüyor ki bu sıpa aynam kirli kusura bakman gaari
Kızz benimki de aynıı süreklii hareket halinde kungfu panda diyorum artık, ne gecesi var ne gündüzü durmadığı hiç uyumadığını düşünüyorum artık
Gerçekten de top var gibi karnında çok tatlı maşallah

O da onların esekligi canım ayıp insna anlamaz mi koskooca göbekli işte bu arada çok tatlısınız annesi kız senin sat ne? Benim sat 1 Kasım daha benim takvimler 7. Ay demiyor sanki

Cıks canım maalesef öyle olmuyor. Yaşarken yorgunluk koşturmaca vs den anlamıyorsun, sonra bi bakıyorsun 4 yaşında aaa diyorsun nasıl geçmiş ya zaman bazı anlarım var ama yaşadığımm o anlarda kendime hep şunu demiştim tadını çıkaaart boşveeer. Bana çok emziriyorsun diyordu kaynanam ben de bundan zevk alıyordum, göğsümde uyuması o aramızdaki bağ çok hoşuma gidiyordu, ben seviyorum hoşuma gidiyor diyordum ve o anların hep tadını çıkardım bi daha geri gelmicek diye

Bu kalca agrisi 3.aydan sonra basladi benim. 3 aydir burnumdan geldi. Yok mu bi caresi, dayanamiyorum artik. Bir de yuzuyuze egitime gectik, komadayim resmen
Devlete kontrole gittiğimde sordum bende de var cnm doktor bilmedi ya şaşırdı zaten stajer hic bakmadı gıcıklar vallaha iş güç fazla yapmiyorum olduğu kadar dayanamayıp her yere ayni anda girince 2 gün gitmiyor ağrı birde bende 22 aylik bir bebiş var zor vallaha bazen kendimi sorguluyorum ne yaptın sen nasıl iki bebekle yapacaksın uyku bile uyuyamıcam diye

Kız mi cnm bebegin masallah

Canım kimden istedin de almadı orasını anlamadım?

Eşinden istediklerini almadı. Bir de gidip hem sana hem görümcene Dyson mı aldı.. doğru mu anlıyorum canım..
Evet canım öyle oldu. Evlenirken robot süpürge istedim işte, oralı olmadı almadı. Bende vazgeçtim. Şimdi set istedim mırın kırın etti. Dün kardeşine ve bana dyson almış

Eşinden istediklerini almadı. Bir de gidip hem sana hem görümcene Dyson mı aldı.. doğru mu anlıyorum canım..
Ay kusura bakma idrak etmesi biraz uzun sürdü
Valla seni yatıştırmK çok isterdim lakin ben şuan acayip gaza geldim. Tövbe estağfirullah diyorum.. Allah akıl fikir versin canım eşine. Yerinde olsam al bunu geri iade et derdim. Ne demek yani kardeşi istiyor diye ona Dyson almak nedir. Normalde de böyle çok cömert biri midir eşin? Bence lafını esirgeme canım tavrını koy. Normal bi zamanda bile senin isteklerin en önemlidir ki bi de hamilesin şuan insan biraz karısını düşünür çok kızdım kusura bakma canım

Var cnm sancılar da var, sağolasın bu arada.. teyzem ve kuzenlerim vefat etti cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…