- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.281
Çoook güzelll anası gibi capcanlı renklerBen de bunun Güneş yazanini düşündüm ama nasıl kızlar
Ya maşallahh büyümüş Güneş kız valla sanki özellikle koymuşlar onu oraya hiçbir yerde kilon yok ne güzelBu da benden bu akşamdanarkadaşa gittim ıslak kurabiye yedim benim deli yine dellendi, ya bir bebek anne karnında hiç uyumaz mi ya ne ara büyüyor ki bu sıpa aynam kirli kusura bakman gaari
Allah onları düşürdükleri duruma düşürsün. Lütfen hayal kırıklığıyla durmamaya çalış karşılarında kanun zaten senin yanında gebeyken fazla mesai yapman, hamilelik sürecinde işten çıkarmaları. Sana yaklaşan konuya kadar diret işe iadeye kalmazsa işin çok daha iyi olur çünkü çoğunlukla 1 yılı geçiyor süreci ama seni o sürece bırakmazlar haklı olan sensin tamamen umutsuzluğa kapılma arkadaşım biri kapanır biri açılır kapıların Allahın izniyleEvet zaten 2 3 tane avukatla gorustum hakli sebepleri olsa eline yazi gelir fesh edildi denilir biter simdi durumun arabulucuya gitmesinin sebebi de bu dava acabilcegimi bilmeleri. Kaldi ki tazminat haklarim haricinde dava acarsam 4 ay ile 8 aylik maas arasinda extra odeme alirmisim. Ama o yola gitmeyeyim diye de simdiden bi kismini teklif edecekler. Bi rakam soylediler ama resmi olarak yarin sabah soyleyeceklermis. Bu rakamda extra 4 ay odeme gibi diyebilirim. Ama benim magdur oldugum nokta sadece devletten alacagim o 4 ay degil hemen onumdeki 3 ayda ise giremeyecek olmam. O sebeple bende yarin bi yuksek teklif daha verecegim ama sok oldum anlatamam. Dedigim gibi performans yazili olarak yuzde 90 olarak olumlu. Her ay gonderiyolar excel bu sekilde. Puanim 90. Kavgam yok yada baska garip bisi olmadi. Tek mantikli sey hamileligim. Geri doncem miyim donene kadar yogun bi donemdeyiz adam alirlarsa vs vs o nolcak diye bole sonuclandi sanirim.
Malesef geçmiyo canım her yerimden kalktığımda canım yanıyo resmen arkamda da yöneticim oturuyor. Erkek öyle rahat ovalayamıyorum bile çok zorlanıyorumBu kalca agrisi 3.aydan sonra basladi benim. 3 aydir burnumdan geldi. Yok mu bi caresi, dayanamiyorum artik. Bir de yuzuyuze egitime gectik, komadayim resmen
Hamileyken çıkarabilirler mi ya ? Bi Araştırsan bunu ben pek mümkün olduğunu sanmıyorum .Dava açabilirsin diye düşünüyorum.ay insanların ne vicdanı ne insanlığı hiçbişeyi kalmamış.Çok garip bir zamanda yaşıyoruz ya.Böyle örnekler gördükçe çok üzülüyorum.Kizlar selam. Bugun sok oldum. Isyerimden aradilar ve yarin itibariyle son is gunum oldugunu soylediler aksamuzeri 4 gibi soylediler. Sok gecirdim. Ne performansta ne de baska durumda hakli durum olusturacak seyleri yok. Yarin sabah arabulucu ile gorusme yaptiracaklarmis. Bana bi fiuat teklifiyle geleceklermis tazminatlar vs. Sok oldum ve gercekten uzuntuden dort donuyorum. Nasil olur aklim almiyor. Taseron bi firmada calisiyorum ama buyuk bir firmaya calisiyorum aslinda. ( bordrom taseronda) onlarda cok uzgunuz bize de o is yaptigim buyuk firma bole olcak dedi dedi. Onlara girdi cikti yok yasal olarak sizden biz sorumlu oldugumuz icin dediler. Hamileyken bu sekilde isten cikartilabiliyor mu sok gecirdim ya. Suan onumde doguma 3 ay var. Yeni is bulamam ki yani dogun iznine ayrilacagim sonucta. Suan bulmam imkansiz 3 ay burdan 4 ayda dogum izninden alcagim ucretten oldum tazminatlarim haric. Cok magdurumaglamayayim dedim ama duramiyorum.
Beni rahatlattınız ya çok teşekkür ederim çok arkadaşım yeni doğum yaptı ve hiç böyle olmadı kasık ağrısı vs diyince korktum açıkçası. İyi ki siz, bu site var yaCanım yalancı kasılmalar bende de oluyor bazen yaramaz ayakları ile vajinaya vuruyor diye kasiklarimda ağrı oluyor bazende kendimi yorduğumda oluyor biçak saplantısı gibi popoya doğru ağrım oluyor ama düzensiz ağrılarsa korkulacak birşey yok
Ah bende bel fıtığı olduğu için 3.aydan beridir alıyorum magnezyum ve kalsiyum ve sol bacaksız yaşıyorum kaç aydırGeçen gün bende de oldu canım tüm gün yattım ayaklarımı uzatıp dinlendim ertesi güne azalmış ama hala ara ara vajina ve sol bacağıma ağrı giriyor.magnezyum desteği alabiliriz bi sonraki kontrolde muhakkak danışacağım bunu.Ama en önemlisi artık kendimizi çok yormayacağız bebişler kilo alıyor biz ağırlaşıyoruz farkında olmadan ağrıyor oramız buramız
Nasıl iyi geldi mesajlarınız bir bilsenizz sabah sabah çok iyi hissettim kasıklarda adet sancısına benzer batmalarda var mıydı canım? Allahım acılarını göstermesin daha görmeden etmeden nasıl bir sevgi bu bilmiyorumAhhh be cnm bunlarla kendini korkutma aynısını bendede var hemde hepsi düşün bir tanesi eksik bile değil ve dün doktordaydım... Vesvese yapma hergün bebeğinin hareketliliğini kontrol et ve mutlu ol doktor bey bana böyle dedi yani ben böyle yapıyorum kızım hareket ediyorsa mutluyum huzurluyum
Ya yerler o ayaklarıBirde benim kızın ayakları aşağıdaymış her tepikte o nasıl sancı mübarek diyorum ama biraz elimi koyup uzanıyorum tabi Felak ve nas okuyunca cok cok rahatlıyorummm... Bu arada eşin neden maraşa geliyor geçici görev falan mıbende Maraşlıyım ve burası cok kötü durumda
Aaaa kız doğru ya biz senle erkek anası olarak daha geçen gün güçlerimizi birleştirmiştikBebiişş sen beni yanlış tanımışsın ben kayınvalidelere asla dokunmambirkaç elem olay dışında erkek anası olduğumu öğrendiğim gün bıraktım o işi görümce olur, elti olur itinayla içinden geçerim ama kayınvalide no, kırmızı çizgim
Bebiş işyerindekile sallamamak istiyorum da ondan birşey demiyorum ama rose un konusunda biraz şirazem kaydı. Hainler ordusu hepsini.
Kerem fındığının canı sıkıldı herhalde minikkuşbu saatte ayağa dikmiş seni
Off ben de öyleyim eşime dedim artık evde sen ocakları falan kontrol et diyeUnutkanlık var dün evi yakiyordum nerdeyse çaydanlığı ocakta unutup uzandım hafif Dalma halimdeyim içerden koku geliyor ama aklıma Ocak gelmiyor. Aradan baya zaman geçti kalktım koku yogunlasmis caydanlikt Asu kalmamış dibi yanmış duman olmuş ortalık
Evet çok tatlıı benim de hoşuma gidiyor canımKuzum görünüş olarak hiç şiş durmuyorsun. Fit anasın maşallahama hamilelik ağırlaşması dedikleri şey gerçekten var. O muhtemelen hissin jsjshsj hamileler çok tatlı olmuyor mu ya o penguen yürüyüşü bana inanılmaz huzurlu geliyor nedense görünce öyle yürüyen birisini bana bir gülümseme geliyor
Ksjsjhsjs ben hepsini düşündüm canım istemesinden düğününe sünnetine toruna
Hayat planımda 43 ten sonra torun tombalak bakmak yokyapabiliyorsa 43 ümr kadar yapsın bakarım sonra no aaaa. Sizde 37. Haftaya kadar çalışma durumu yok mu canım?
Ağzını yediğim bir gelse ağustos sağ sağlimhsjsjjs bende öyle yapıcam işte. Doktorumda başlayacak yine spekülasyonlara başlamışsın nerden duyup soruyorsun anlamış değilim diye. bilmiyor ki kk nın en aktif analar grubunda en çenesi düşük kişiyim ben duymayayım da kim duysun
bundan 3 yıl öncesinde ben direktör olucam hedefleri olan bir insandım. Ama vazgeçtim, önceliklerim değişti. Hala çok çalışıyorum ama kendimin farkında olarak kullanılmayarak. Allah korkum ve kul hakkı korkum olduğu için hedeflerimi bıraksam bile işimi bırakmadım
Jsjsjsj levo kıymetini bilememiş görümcen. Keşke benim görümcem olsaydınbenim görümcem yok 2 tane eltim olacak gelecekte
Teşekkürler kuşum. Oğluşun ismi de Bulut minik bulutlar yapıcam aynı burdaki gibi
Ahh canım yaa büyük vebal almışlar gerçekten çok üzüldüm.. günahtır yazıktır hiç mi vicdan yok, ayrıca öyle bir hakları mı var ya.. ben yurtdışındayım biliyorsunuz, burda hamile olduğunu ispatlayan bir kağıt götürdüğün andan itibaren seni işten çıkaramıyorlar. Büyük nimet 2 oldu bunun ekmeğini yiyorum.Kizlar selam. Bugun sok oldum. Isyerimden aradilar ve yarin itibariyle son is gunum oldugunu soylediler aksamuzeri 4 gibi soylediler. Sok gecirdim. Ne performansta ne de baska durumda hakli durum olusturacak seyleri yok. Yarin sabah arabulucu ile gorusme yaptiracaklarmis. Bana bi fiuat teklifiyle geleceklermis tazminatlar vs. Sok oldum ve gercekten uzuntuden dort donuyorum. Nasil olur aklim almiyor. Taseron bi firmada calisiyorum ama buyuk bir firmaya calisiyorum aslinda. ( bordrom taseronda) onlarda cok uzgunuz bize de o is yaptigim buyuk firma bole olcak dedi dedi. Onlara girdi cikti yok yasal olarak sizden biz sorumlu oldugumuz icin dediler. Hamileyken bu sekilde isten cikartilabiliyor mu sok gecirdim ya. Suan onumde doguma 3 ay var. Yeni is bulamam ki yani dogun iznine ayrilacagim sonucta. Suan bulmam imkansiz 3 ay burdan 4 ayda dogum izninden alcagim ucretten oldum tazminatlarim haric. Cok magdurumaglamayayim dedim ama duramiyorum.
Kızz benimki de aynıı süreklii hareket halinde kungfu panda diyorum artık, ne gecesi var ne gündüzü durmadığı hiç uyumadığını düşünüyorum artıkBu da benden bu akşamdanarkadaşa gittim ıslak kurabiye yedim benim deli yine dellendi, ya bir bebek anne karnında hiç uyumaz mi ya ne ara büyüyor ki bu sıpa aynam kirli kusura bakman gaari
O da onların esekligi canım ayıp insna anlamaz mi koskooca göbekli işteMaşallah canım ☘siz baya büyümüşsunuz günlerimiz ayni ama göbüsler değil
Bana gore benimkide baya büyümüş ama dışardan hala anlaşılmıyor herhaldegecen gün hastanede 1.5saat ayakta bekledim,bir allah'ın kulu kalkıp da yer vermedi bana kendi kendime dedim ki demek okadarda hamile değilmişim
Masallah tontiş dogacak bence Güneş bana öyle geliyorBu da benden bu akşamdanarkadaşa gittim ıslak kurabiye yedim benim deli yine dellendi, ya bir bebek anne karnında hiç uyumaz mi ya ne ara büyüyor ki bu sıpa aynam kirli kusura bakman gaari
Cıks canım maalesef öyle olmuyor. Yaşarken yorgunluk koşturmaca vs den anlamıyorsun, sonra bi bakıyorsun 4 yaşında aaa diyorsun nasıl geçmiş ya zamanffestinalente bi şey diyim mi festi kiminle konussam doğduktan sonra zaman jet gibi geçiyor koşturmacadan anlamıyor insan diyor ben çok üzülüyorum hahsjdfk yavas yavas sindire sindire geçsin ama bu haksızlıkkk
Devlete kontrole gittiğimde sordum bende de var cnm doktor bilmedi ya şaşırdı zaten stajer hic bakmadı gıcıklar vallaha iş güç fazla yapmiyorum olduğu kadar dayanamayıp her yere ayni anda girince 2 gün gitmiyor ağrı birde bende 22 aylik bir bebiş var zor vallaha bazen kendimi sorguluyorum ne yaptın sen nasıl iki bebekle yapacaksın uyku bile uyuyamıcam diyeBu kalca agrisi 3.aydan sonra basladi benim. 3 aydir burnumdan geldi. Yok mu bi caresi, dayanamiyorum artik. Bir de yuzuyuze egitime gectik, komadayim resmen
Kız mi cnm bebegin masallahMaşallah canım ☘siz baya büyümüşsunuz günlerimiz ayni ama göbüsler değil
Bana gore benimkide baya büyümüş ama dışardan hala anlaşılmıyor herhaldegecen gün hastanede 1.5saat ayakta bekledim,bir allah'ın kulu kalkıp da yer vermedi bana kendi kendime dedim ki demek okadarda hamile değilmişim
Canım kimden istedin de almadı orasını anlamadım?İyi geceler kızlar, bugün de görümce terörüyle burdayımsizce haklı mıyım ben de mi tuhaflık var bir bakın lütfen Geçen hafta kuyumcudan bir set beğendim. Bana doğum hediyesi alır mısın dedim. Kolye ve bileklik. Bu zaten düğünde taktıklarının hepsini almıştı benden. Bu sonra fiyatını felan sordu ama almadı. Sonra bakarız felan dedi. Kaldı öyle. Şimdi bana başka bi hediye almış, sürpriz diyip duruyordu. Bugün getirdi. Dyson saç şekillendirici !! Görümcem istiyomuşta, bi ona bi bana almış. Şimdi ben buna sevineyim mi üzüleyim mi? Ben bunu duyunca moralim bozuldu tabi. Daha önce robot süpürge demiştim onu da almadı. İstediğim takiyı almadı. Görümcem bişey isteyince hemen alındı. Sinir oldum. Benim isteklerim hiç önemi yok. Bu kız isteyince hemen oluyo. Çok soğudum. Ama söylemedim. Kıskandı derler diye. Bi süre soğuk davrancam. Daha da bir şey istemem. Sizce haklı mıyım, yanlış mı düşünüyorum?
Eşimden bahsediyorum canımCanım kimden istedin de almadı orasını anlamadım?
Eşinden istediklerini almadı. Bir de gidip hem sana hem görümcene Dyson mı aldı.. doğru mu anlıyorum canım..Eşimden bahsediyorum canım
Evet canım öyle oldu. Evlenirken robot süpürge istedim işte, oralı olmadı almadı. Bende vazgeçtim. Şimdi set istedim mırın kırın etti. Dün kardeşine ve bana dyson almışEşinden istediklerini almadı. Bir de gidip hem sana hem görümcene Dyson mı aldı.. doğru mu anlıyorum canım..
Ay kusura bakma idrak etmesi biraz uzun sürdüEşinden istediklerini almadı. Bir de gidip hem sana hem görümcene Dyson mı aldı.. doğru mu anlıyorum canım..
Var cnm sancılar da var, sağolasın bu arada.. teyzem ve kuzenlerim vefat etti cnmNasıl iyi geldi mesajlarınız bir bilsenizz sabah sabah çok iyi hissettim kasıklarda adet sancısına benzer batmalarda var mıydı canım? Allahım acılarını göstermesin daha görmeden etmeden nasıl bir sevgi bu bilmiyorum
Ya yerler o ayakları
Ankara büyükşehirde çalışıyor canım depremzedelere yardım için grup grup gidiyolar
Allahım yardımcınız olsun çok geçmiş olsun inşallah sende, ailende, yakınlarında sıkıntın yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?