2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yani evet normalde çömert biri ama bi benim isteklerim olmuyor nedense babasıyla birlikte çalıştığı için parasal yönden hepimizin parası gibi davranıyorlar, ona ağzımı açamıyorum zaten de, kardeşinin bi lafıyla koşarak dyson alması çok zoruma gitti. Kaynanama getirmiş dün ikimize de. Teşekkür bile etmedim. Benim buna ihtiyacım yok dedim. Gecede döndüm arkamı. Sabaha kadar uykuda tutmadı. Lavaboda ağladım felan. Çok ağırıma gitti cidden. Git kardeşinle uyu diyesim geldi. Kavga etmek istemediğimden sustum

O da onların esekligi canım ayıp insna anlamaz mi koskooca göbekli işte bu arada çok tatlısınız annesi kız senin sat ne? Benim sat 1 Kasım daha benim takvimler 7. Ay demiyor sanki
Sagol pozitifim,o senin tatliligi31 ekim canım bide 3-4 gün önden gidince,burdaki takvimi degistirmedim,ama uygulamalari yükleyince ona göre kaydettim,asil seninde artik 7ye gecti,100 gunun altinda düştük

Ama sen susarsan o iyi birşey yaptığını sanır. İsteklerini yapmadığını dillendirmelisin. Belki de farkında bile değil, ya da işine böylesi geliyor. Para sıkıntısı yoksa eğer neden yapmaz ki isteklerini anlam veremedim. Evet mesele zaten o aenin isteğinin olmayıp kendi kardeşininki olması. Tabiki yapsın onu da kardeşi sonuçta ve mesele değil diyorsun ama önce SEN olmalısın bunu ona hatırlatmalısın bence canım

Evet canım öyle oldu. Evlenirken robot süpürge istedim işte, oralı olmadı almadı. Bende vazgeçtim. Şimdi set istedim mırın kırın etti. Dün kardeşine ve bana dyson almış
Kullanmadığım bir şey bu teşekkür ederim iade edebilirsin deyip geç en güzeli sonra da git kendine güzel bir hediye al ve kendini şımart bozulur

Yani bilemiyorum annesiyle kardeşi ne derse onu doğru kabul ediyor, robot istediğimde kardeşi o iyi çekmiyormuş dedi, onlar öyle dedi diye almadı. Çok iyi dese koşarak almaya giderdi. Artık tahammül edemiyorum gerçekten

En gıcık olduğum şey. Benim eşim değil de annem öyle. Beni asla kale almaz ablam bir şey der ama o öyleymiş diye diretir benmki doğru olsa bile kabul etmez. Airfrier için sizin işinizi görmez kalabalıksınız o küçük dedim . Ablan al çok iyi oluyo yetiyor dedi o ne derse o diye dretti aldı. Sonra kullanılmadı bana verdi çocuğa kullanırsın diye

Ah canım anlıyorum. Yani çözüm olarak açık açık konuşmandan başka bişey gelmiyor aklıma. O kadar haklısın ki

Yani garip bir durum,ama bende mertugce35 ye katılıyorum canım,maddem seni sevdi,seni secti ozaman öncelik SEN olmalısın sonra ister tüm sülalesine yardım etsin...bence kavga etmeten guzel bir dille hepsi bunlari söylemen lazım,gizli aglama ile birsey çözemezsin,konusarak çöz,anlat,rahatsiz olduğunu bilsin ve ona göre bir çeki düzen versin

Neyseki bu olay sana yaradiguzel günlerde güle güle kullan

Malesef bununla ilgili çok önce yazmıştım. Görümcem sözleşmeli öğretmen. Doğum yaptı daha Aralık ayında. Doğum parası bir türlü yatmadı. Bi araştırdı ki doğumundan 2 gün önce çıkış vermişler. Tüm hakları öldü Doğum parası fln gitti .avukatlar Bi umutsuz bakıyormuş bu tip durumlarda .Bende çok korkuyorum .raporluyken bile çıkış veren is yeri var .Bir şekilde yasasına uyduruyorlar zaten şirketler

Merhaba kızlar detaylı ultrasyonda herşey normal dedi ama unilateral kraniyel ventrikül genişliği 9.3 mm diye bir not düştü doktor. İki hafta sınra tekrar bakalım dedi. Var mı böyle duyan bilen tam anlayamadık.

İşte buna sevindim

Yaa gercekten inanamiyorum insanlar nasıl bu kadar kotu olabiliyor. Biz bu dünyaya bir canlı getiriyoruz, iyi niyetli davranacaklarina cezalandiriyorlar, ne merhamet kalmis, ne insanlik. Ki ögretmen diyorsun, okul bu, daha kurumsal bir yer mi olur bunu bu sekilde yapanlar da aynisini yasasinlar bir gün insallah

Burası muz cumhuriyeti. Söyleyeceklerim bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…