- 30 Haziran 2022
- 1.860
- 3.772
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.301
Yani evet normalde çömert biri ama bi benim isteklerim olmuyor nedenseAy kusura bakma idrak etmesi biraz uzun sürdü
Valla seni yatıştırmK çok isterdim lakin ben şuan acayip gaza geldim. Tövbe estağfirullah diyorum.. Allah akıl fikir versin canım eşine. Yerinde olsam al bunu geri iade et derdim. Ne demek yani kardeşi istiyor diye ona Dyson almak nedir. Normalde de böyle çok cömert biri midir eşin? Bence lafını esirgeme canım tavrını koy. Normal bi zamanda bile senin isteklerin en önemlidir ki bi de hamilesin şuan insan biraz karısını düşünür çok kızdım kusura bakma canım
Sagol pozitifim,o senin tatliligiO da onların esekligi canım ayıp insna anlamaz mi koskooca göbekli iştebu arada çok tatlısınız annesi kız senin sat ne? Benim sat 1 Kasım daha benim takvimler 7. Ay demiyor sanki
Ama sen susarsan o iyi birşey yaptığını sanır. İsteklerini yapmadığını dillendirmelisin. Belki de farkında bile değil, ya da işine böylesi geliyor. Para sıkıntısı yoksa eğer neden yapmaz ki isteklerini anlam veremedim. Evet mesele zaten o aenin isteğinin olmayıp kendi kardeşininki olması. Tabiki yapsın onu da kardeşi sonuçta ve mesele değil diyorsun ama önce SEN olmalısın bunu ona hatırlatmalısın bence canımYani evet normalde çömert biri ama bi benim isteklerim olmuyor nedensebabasıyla birlikte çalıştığı için parasal yönden hepimizin parası gibi davranıyorlar, ona ağzımı açamıyorum zaten de, kardeşinin bi lafıyla koşarak dyson alması çok zoruma gitti. Kaynanama getirmiş dün ikimize de. Teşekkür bile etmedim. Benim buna ihtiyacım yok dedim. Gecede döndüm arkamı. Sabaha kadar uykuda tutmadı. Lavaboda ağladım felan. Çok ağırıma gitti cidden. Git kardeşinle uyu diyesim geldi. Kavga etmek istemediğimden sustum
Kullanmadığım bir şey bu teşekkür ederim iade edebilirsin deyip geç en güzeli sonra da git kendine güzel bir hediye al ve kendini şımartEvet canım öyle oldu. Evlenirken robot süpürge istedim işte, oralı olmadı almadı. Bende vazgeçtim. Şimdi set istedim mırın kırın etti. Dün kardeşine ve bana dyson almış
Yani bilemiyorum annesiyle kardeşi ne derse onu doğru kabul ediyor, robot istediğimde kardeşi o iyi çekmiyormuş dedi, onlar öyle dedi diye almadı. Çok iyi dese koşarak almaya giderdi. Artık tahammül edemiyorum gerçektenAma sen susarsan o iyi birşey yaptığını sanır. İsteklerini yapmadığını dillendirmelisin. Belki de farkında bile değil, ya da işine böylesi geliyor. Para sıkıntısı yoksa eğer neden yapmaz ki isteklerini anlam veremedim. Evet mesele zaten o aenin isteğinin olmayıp kendi kardeşininki olması. Tabiki yapsın onu da kardeşi sonuçta ve mesele değil diyorsun ama önce SEN olmalısın bunu ona hatırlatmalısın bence canım
En gıcık olduğum şey. Benim eşim değil de annem öyle. Beni asla kale almaz ablam bir şey der ama o öyleymiş diye diretir benmki doğru olsa bile kabul etmez. Airfrier için sizin işinizi görmez kalabalıksınız o küçük dedim . Ablan al çok iyi oluyo yetiyor dedi o ne derse o diye dretti aldı. Sonra kullanılmadı bana verdi çocuğa kullanırsın diyeYani bilemiyorum annesiyle kardeşi ne derse onu doğru kabul ediyor, robot istediğimde kardeşi o iyi çekmiyormuş dedi, onlar öyle dedi diye almadı. Çok iyi dese koşarak almaya giderdi. Artık tahammül edemiyorum gerçekten
Yaygın oluyor kız bebek karnı cnm aslında karnin var ama geneli tam çıkana kadar kilo zannediyorEvet teyzesiteşekkürler
Ah canım anlıyorum. Yani çözüm olarak açık açık konuşmandan başka bişey gelmiyor aklıma. O kadar haklısın kiYani bilemiyorum annesiyle kardeşi ne derse onu doğru kabul ediyor, robot istediğimde kardeşi o iyi çekmiyormuş dedi, onlar öyle dedi diye almadı. Çok iyi dese koşarak almaya giderdi. Artık tahammül edemiyorum gerçekten
Benimki de öne doğru top gibi, erkek sandı herkes göbeğe bakarak ama kız çıktıYaygın oluyor kız bebek karnı cnm aslında karnin var ama geneli tam çıkana kadar kilo zannediyor
Dogru diyorsun cnm benimde kızımda daha belirginde ama yaygındi oğlumda yanda bosluklar olusuyor sivriBenimki de öne doğru top gibi, erkek sandı herkes göbeğe bakarak ama kız çıktıbiraz vücutla alakalı galiba durum
Yani garip bir durum,ama bendeYani bilemiyorum annesiyle kardeşi ne derse onu doğru kabul ediyor, robot istediğimde kardeşi o iyi çekmiyormuş dedi, onlar öyle dedi diye almadı. Çok iyi dese koşarak almaya giderdi. Artık tahammül edemiyorum gerçekten
Neyseki bu olay sana yaradiEn gıcık olduğum şey. Benim eşim değil de annem öyle. Beni asla kale almaz ablam bir şey der ama o öyleymiş diye diretir benmki doğru olsa bile kabul etmez. Airfrier için sizin işinizi görmez kalabalıksınız o küçük dedim . Ablan al çok iyi oluyo yetiyor dedi o ne derse o diye dretti aldı. Sonra kullanılmadı bana verdi çocuğa kullanırsın diye
bizimde 31 ekimSagol pozitifim,o senin tatliligi31 ekim canım bide 3-4 gün önden gidince,burdaki takvimi degistirmedim,ama uygulamalari yükleyince ona göre kaydettim,asil seninde artik 7ye gecti,100 gunun altinda düştük
Malesef bununla ilgili çok önce yazmıştım. Görümcem sözleşmeli öğretmen. Doğum yaptı daha Aralık ayında. Doğum parası bir türlü yatmadı. Bi araştırdı ki doğumundan 2 gün önce çıkış vermişler. Tüm hakları öldü Doğum parası fln gitti .avukatlar Bi umutsuz bakıyormuş bu tip durumlarda .Bende çok korkuyorum .raporluyken bile çıkış veren is yeri var .Bir şekilde yasasına uyduruyorlar zaten şirketlerYaa ne vicdansiz insanlar bunlarrama hamile oldugun icin seni bu sekilde isten cikaramazlar hukuki olarak. Arabulucuyla görüştürme sebepleri acaba sana ekstra bir teklifte bulunmak mi ki?
Sen de arastirmissindir ama internette böyle bilgiler var canım, link atiyorum, hic aglama uzulme kanunlar senden yana.
İşçinin Hamilelik Nedeniyle İşten Çıkarılması 2025 | Mıhcı Hukuk Bürosu
İşçinin hamilelik nedeniyle işten çıkarılması mümkün müdür? Hamilelik nedeniyle işten çıkarılma süreci ve işçinin haklarını iş hukuku avukatımız yazdı.mihci.av.tr
İşte buna sevindimCanım 10 gün once ise çok normal çünkü nerdeyse 23 24 haftalık oluyorlar. Benim 23+0 da 550 gr dı :) seninkiler ikiz bir de ben yeni gittin güncel kiloları bu sandım. Gayet iyi bence.
Valla kaç alınmalı bilmem de son haftalarda haftada en az 200 gr bebek alıyor ordan pay biç :)
Yaa gercekten inanamiyorum insanlar nasıl bu kadar kotu olabiliyor. Biz bu dünyaya bir canlı getiriyoruz, iyi niyetli davranacaklarina cezalandiriyorlar, ne merhamet kalmis, ne insanlik. Ki ögretmen diyorsun, okul bu, daha kurumsal bir yer mi olurMalesef bununla ilgili çok önce yazmıştım. Görümcem sözleşmeli öğretmen. Doğum yaptı daha Aralık ayında. Doğum parası bir türlü yatmadı. Bi araştırdı ki doğumundan 2 gün önce çıkış vermişler. Tüm hakları öldü Doğum parası fln gitti .avukatlar Bi umutsuz bakıyormuş bu tip durumlarda .Bende çok korkuyorum .raporluyken bile çıkış veren is yeri var .Bir şekilde yasasına uyduruyorlar zaten şirketler
Burası muz cumhuriyeti. Söyleyeceklerim bu kadarAhh canım yaa büyük vebal almışlar gerçekten çok üzüldüm.. günahtır yazıktır hiç mi vicdan yok, ayrıca öyle bir hakları mı var ya.. ben yurtdışındayım biliyorsunuz, burda hamile olduğunu ispatlayan bir kağıt götürdüğün andan itibaren seni işten çıkaramıyorlar. Büyük nimet 2 oldu bunun ekmeğini yiyorum.
Allah yardımcınız olsun canım inşallah bebiş kısmetiyle gelir üzme tatlı canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?