- 22 Mayıs 2012
- 11.003
- 30.560
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.321
Jsjshjs seni şimdiden alıştırıyor akıllı bebişAaaa kız doğru ya biz senle erkek anası olarak daha geçen gün güçlerimizi birleştirmiştikgrce gece beynime oksijen gitmemiş uykusuzlıktan.
Valla her gün aynısı yavrim , gece 3 bucuk olur 4 olur 5 olur benim bebik cıldırıyr, gecelerin adamısonrasında uyutmuyorda çünkü maşallah tekmeleride güçlendi
İş yeriyle iliglide şöyle diyebilirim yani hamile olduğumu unutmadan takılırlarsa bende dayabildiğime dayanırım canım ama bazen gerçekten gözm dönüyor..
Saol canım, haklısınız sanırım. Ama hamilelikten mi bilmiyorum, ben de o kadar soğudumki. Hiç suratına bakasım yok yani. Bu gün dedim gideyim kendime bi süpürge alayım, daha da bir şey istersem ondan namerdimYani garip bir durum,ama bende @mertugce35 ye katılıyorum canım,maddem seni sevdi,seni secti ozaman öncelik SEN olmalısın sonra ister tüm sülalesine yardım etsin...bence kavga etmeten guzel bir dille hepsi bunlari söylemen lazım,gizli aglama ile birsey çözemezsin,konusarak çöz,anlat,rahatsiz olduğunu bilsin ve ona göre bir çeki düzen versin
Canım kehribar bence internetten alınmazFesti nerden aldın bazıları orjinal olmuyormuş eminsen bende alayım
Bunun iki sebebi var. Birisi etinden sütünden sonuna kadar faydalanmak diğeri ise kendi isteğinle gitmeni sağlamak. Her iki türlü de o karmaları nasıl temizlerler bilemem. Vicdanlarını rahatlatır bide bu insanlar şirket kuralı yok bilmem ne. Normal çalışalım ben şahsen hamileyim diye eskisinden daha az çalışayım derdinde değilim ki hiçbirimiz değiliz bence ama böyle ekstra yüklenmek yazıklar olsun. Ağlama kuzum az kaldı. İster 32 de çık rahatla istersen dayanabildiğin kadar dayan. Allahım sabrını vericek hepimize, ben eminim.32. Haftam haziran ortası doluyor bile bile e şuna da bak işte hallet bitir diye diye geçiyor günler yetmiyor ekstra işler de geliyor mühendislik yapıyorum sırtımdan proje termin eksik etmiyorlar eve gelip sinirden ağladığım günler oluyor artık başa çıkamaz oldum. Kadın olmak ne zor ya resmen mobbing artık diyorum
Trendyoldan aldim suan indirimdeMerhaba şu sallanan anakucağı nerden aldınız acaba
Ben birer tane yaptırayım diye düşündüm bir çok sayfa var ama insan güvenemiyor işteBen isimli hastane çıkışı yaptırmıcam canım pek sevemiyorum nedense, ama oglumun ismi belli olsun bundan yaptirmayı düşünüyorum. Hem bol bol hatira fotografi cekeriz hem de ömür boyu saklarım diye düşündüm. Eki Görüntüle 3239646 Eki Görüntüle 3239647
Bende sayfa araştırıyorum insan güvenemiyor daBen düşünüyorum ama instagrama güvenmedim icin,cicek sepetinde yaptiririm herhalde,en azından daha güvenilir
Nasılsın canım? Herşey yolundadır inşallahAaa onu da yapayım evet haklısın canım
Ben ahşap düşünüyorum. Odasına dolabını falan alıp yatağı daha sonra almayı düşünüyorum nasılsa bizle yatacaklar zatenKızlarrr anne yanı olarak park yatak mı ahşap mı tercih ettiniz ? Görüntü olarak park yatakları sevmiyorum ama ahşaplarıda kullanışsız bulanlar var . Odası olsa bile 9-12 ay bebiş orda olacağı için mantıklı bir tercih yapmak istiyorum. Önerilere açığım
Çok teşekkür ederimTrendyoldan aldim suan indirimde
Happy Baby Elit Polo Anakucağı-kademeli-sallanır-sabitlenebilir-oyuncaklı -anakucagi - Hazır Kurulu GelirFiyatı, Yorumları - Trendyol
Happy Baby Elit Polo Anakucağı-kademeli-sallanır-sabitlenebilir-oyuncaklı -anakucagi - Hazır Kurulu Gelir yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Canım dediğim gibi şu aralar kendimden ve kızımdan hariç hiç bişeyi sevmiyorum. Şuan eşimde umrumda değil açıkçası. Hele şu hareketinden sonra.. ayıptır söylemesi artık cinsel münasebeti bile kesicem. Gitsin öncelik verdiklerine.. Susuyorsam gidecek yerim olmadığından karnımdaki kızımın huzuru düzeni bozulmasın diye. Kimseye sevgimde kalmadı çevremdeG genc1kadin canım sen kendi fikirlerine kendin saygı duyuyor musun? Eşin ile ilgili konular hariç normal hayatında? Yoksa başkalarına mı öncelik verirsin?
Doğru diyorsun festimJsjshjs seni şimdiden alıştırıyor akıllı bebiş
Benimde dönüyor gözüm bebişim ama kendimize ve bebeğimize zarar veriyoruz 3 kuruş insanlar için
Kuuzm kendi doktorun yonlendiriyor takip kagitina yazıyor sana glikoz veriyorlar 1 saat boyunca birşey yemiyorsun kan veriyorsunŞeker yuklemesi için hangi bölümden randevu aldınız kızlar devlet hastanesinden .Bir de kaç ml glikoz olacağını gittiğinizde mi söylüyorlar.
Normal kadın doğum polikliniği cnm oraya gidince öğreniyorsun ilk gebelikte 50 yuklemislerdu bunda 75 yuklediler 75 cok zormus açık havada içinŞeker yuklemesi için hangi bölümden randevu aldınız kızlar devlet hastanesinden .Bir de kaç ml glikoz olacağını gittiğinizde mi söylüyorlar.
Bi arkadasim buraya siparis verdi canim eli kulaginda gelir, ben de ona sordum nasil güvendin diye, buraya yaptiran arkadaslari olmus daha önce. Ben de instagramdan asla güvenip alamam yoksaBen birer tane yaptırayım diye düşündüm bir çok sayfa var ama insan güvenemiyor işte
Cok guzeller gule gule kullansin insallah bende eşime mama banyo oturağindan aldirdim daha görmedim nasılGünaydın kızlar bime bebek malzemeleri gelmiş küvetle kova almak için gitmiştim başka şeyler de aldım güzel şeyler var bi bakın sizde
Detaylıya yeni girdim daha .kendi doktoruma randevumu az uzatayim diye düşündüm. Sabahına devlette şeker yüklemesi yaptırıp öğleden sonra da sonuçlarımı ozeldeki doktoruma gösteririm diye düşünmüştüm .şimdi doktora gitsem şu gün yaptır diyecek .sürekli sürekli iş yerinden izin almak istemiyorum işyerim merkeze 1 saat gidip gelmesi zor oluyor .1 günde hepsi hallolursa iyi olacaktıKuuzm kendi doktorun yonlendiriyor takip kagitina yazıyor sana glikoz veriyorlar 1 saat boyunca birşey yemiyorsun kan veriyorsun
Teşekkür ettimmNormal kadın doğum polikliniği cnm oraya gidince öğreniyorsun ilk gebelikte 50 yuklemislerdu bunda 75 yuklediler 75 cok zormus açık havada için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?