2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Jsjshjs seni şimdiden alıştırıyor akıllı bebiş
Benimde dönüyor gözüm bebişim ama kendimize ve bebeğimize zarar veriyoruz 3 kuruş insanlar için

Saol canım, haklısınız sanırım. Ama hamilelikten mi bilmiyorum, ben de o kadar soğudumki. Hiç suratına bakasım yok yani. Bu gün dedim gideyim kendime bi süpürge alayım, daha da bir şey istersem ondan namerdim

Festi nerden aldın bazıları orjinal olmuyormuş eminsen bende alayım
Canım kehribar bence internetten alınmaz
Ben bir arkadaşıma sipariş vererek bir dükkandan aldırdım. Sertifika vs diyorlarda bence o bile fake. İstesem ben 40 çeşit sertifika yaparım yani. Teyit edemiyorsun hiç. O yüzden öneri yapamıyorum canım.

Sen nasıl oldun iyi misin?

Bunun iki sebebi var. Birisi etinden sütünden sonuna kadar faydalanmak diğeri ise kendi isteğinle gitmeni sağlamak. Her iki türlü de o karmaları nasıl temizlerler bilemem. Vicdanlarını rahatlatır bide bu insanlar şirket kuralı yok bilmem ne. Normal çalışalım ben şahsen hamileyim diye eskisinden daha az çalışayım derdinde değilim ki hiçbirimiz değiliz bence ama böyle ekstra yüklenmek yazıklar olsun. Ağlama kuzum az kaldı. İster 32 de çık rahatla istersen dayanabildiğin kadar dayan. Allahım sabrını vericek hepimize, ben eminim.

Ben ahşap düşünüyorum. Odasına dolabını falan alıp yatağı daha sonra almayı düşünüyorum nasılsa bizle yatacaklar zaten

G genc1kadin canım sen kendi fikirlerine kendin saygı duyuyor musun? Eşin ile ilgili konular hariç normal hayatında? Yoksa başkalarına mı öncelik verirsin?
Canım dediğim gibi şu aralar kendimden ve kızımdan hariç hiç bişeyi sevmiyorum. Şuan eşimde umrumda değil açıkçası. Hele şu hareketinden sonra.. ayıptır söylemesi artık cinsel münasebeti bile kesicem. Gitsin öncelik verdiklerine.. Susuyorsam gidecek yerim olmadığından karnımdaki kızımın huzuru düzeni bozulmasın diye. Kimseye sevgimde kalmadı çevremde

Jsjshjs seni şimdiden alıştırıyor akıllı bebiş
Benimde dönüyor gözüm bebişim ama kendimize ve bebeğimize zarar veriyoruz 3 kuruş insanlar için
Doğru diyorsun festim ya benim hayatım zaten hep karmaşık kardeşimden dolayı, böyle şeyleri işi takmıcam kafama diyorum, ailem yanımda iyi diyorum ama bazen işte hormonlardan mıdır bilmem içim öfkeyle doluyor.. oysa ki bundan bi kaç sene öncesine kadar pammuk gibi bi insandım hayat.. bunada şükür napalım

Şeker yuklemesi için hangi bölümden randevu aldınız kızlar devlet hastanesinden .Bir de kaç ml glikoz olacağını gittiğinizde mi söylüyorlar.
Kuuzm kendi doktorun yonlendiriyor takip kagitina yazıyor sana glikoz veriyorlar 1 saat boyunca birşey yemiyorsun kan veriyorsun

Şeker yuklemesi için hangi bölümden randevu aldınız kızlar devlet hastanesinden .Bir de kaç ml glikoz olacağını gittiğinizde mi söylüyorlar.
Normal kadın doğum polikliniği cnm oraya gidince öğreniyorsun ilk gebelikte 50 yuklemislerdu bunda 75 yuklediler 75 cok zormus açık havada için

Ben birer tane yaptırayım diye düşündüm bir çok sayfa var ama insan güvenemiyor işte
Bi arkadasim buraya siparis verdi canim eli kulaginda gelir, ben de ona sordum nasil güvendin diye, buraya yaptiran arkadaslari olmus daha önce. Ben de instagramdan asla güvenip alamam yoksa referans olmadan cesaret edemem, dolandiricilar cok

Kuuzm kendi doktorun yonlendiriyor takip kagitina yazıyor sana glikoz veriyorlar 1 saat boyunca birşey yemiyorsun kan veriyorsun
Detaylıya yeni girdim daha .kendi doktoruma randevumu az uzatayim diye düşündüm. Sabahına devlette şeker yüklemesi yaptırıp öğleden sonra da sonuçlarımı ozeldeki doktoruma gösteririm diye düşünmüştüm .şimdi doktora gitsem şu gün yaptır diyecek .sürekli sürekli iş yerinden izin almak istemiyorum işyerim merkeze 1 saat gidip gelmesi zor oluyor .1 günde hepsi hallolursa iyi olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…